Jump to content

Extreme Wrestling Federation (HBK's Wrestling Diary)

Recommended Posts

HeartBreak`Kid

sobenofearlogo8po.gif

SUPERSTARS ARISE

Вечерта започва със зашеметяващи пироефекти,които не спират и докато Linkin Park изпълняват

наживо theme-то на турнира-Papercut.Огромната зала в Маями,Флорида е препълнена до последното

място,електронното тобла показва броя на присъстващите фенове-точно 40 000.Атмосферата в залата

е наелектризирана,всички с нетърпение очакват началото на грандиозното събитие.

Дж.К.Л. Здравейте,приятели,и добре дошли на дългоочаквания турнир на TWC NO FEAR!Аз съм Джери

Кинг Лоуър,до мен е Джей и тази вечер двамата ще коментираме за вас.

Джей. Здравейте и от мен,хора!Затегнете коланите,защото ни очаква невероятна вечер.Най-големите

звезди на федерацията ще ни направят свидетели на спиращи дъха мачове.

Дж.К.Л. Аз нямам търпение да видя главните мачове на вечерта,където ще се реши съдбата на

най-важните титли на федерацията-TWC World Championship и TWC World Heavyweight championship!

Мачът в elimination chamber обещава да бъде грандиозно зрелище!

Джей. Не пренебрегвай и останалите сблъсъци!Аз лично искам да видя дали Shawn Michaels и Brad

Allen ще съумеят да запазят титлите на двойки и този път,когато ще имат насреща си толкова

сериозни противници.

Дж.К.Л. И това ще разберем по-късно тази вечер.Първо ни предстои да видим дали Jeff Hardy ще се

справи с тримата си опоненти-Лиу Кан,Тери Картър и собственият му брат-Matt Hardy,когато титлата

му в полутежка категория е заложена на карта.

Джей. Първият отбелязал туш или предеване става новият Cruiserweight Champion на TWC.Не му

завиждам на Jeff!

Дж.К.Л. Когато става дума за ветерани в бизнеса като Тери Картър и за супертехнични борци от

калибъра на Лиу Кан нищо не може да се гарантира освен мач на високо ниво!

Джей. Поне Matt Hardy е напълно равностоен противник на брат си-двамата са еднакво екстремни и

еднакво готови на всичко за победата.

Еванджелин: Следващата борба е мач free for all и ще се води до туш или предаване.На ринга излиза

първо...

Еанджелин е прекъсната от музиката на Chris Jericho.Собственикът излиза на върха на рампата с

неразгадаемо изражение на лицето и махва на еванджелин да слезе от ринга.

-Здравейте,Маями!-публиката посреща Джерико със смесени възгласи,предимно освирквания,но въпреки

това усмивката на Крис стига до ущите му.Той изчаква феновете да се поуспокоят и продължава.-Знам,

че вие,феновете,сте тук тази вечер за да видите най-грандиозния турнир на Thunderstorm Wrestling

Corporation-NO FEAR! такъв,какъвто го очаквате от месеци.Е,ще трябва да ви разочаровам,защото

току-що взех решение да променя цялата програма на турнира!-в залата избухва ураган от освирквания

и на Джарико отново му се налага да млъкне.-Като казах "променя" имах предвид главно вида на

предстоящите мачове.Предстои ни една extreme & hardcore вечер!

Джей. За какво говори той,по дяволите?!

Дж.К.Л. Extreme & Hardcore вечер,а?Звучи обещаващо!

-Точно така,народе,NO FEAR! 2006 ще остане в историята на кеч индустрията като най-незабравимия

турнир,състоял се някога!

Chris прави драматична пауза,през време на която публиката изглежда се опитва да прецени как

трябва да реагира.В края на краищата изявлението на Джерико явно им допада и в залата избухват

аплодисменти и одобрителни възгласи.

Дж.К.Л. Феновете доста бързо променят мнението си.

Джей. Стига,Кинг,идеята за extreme & hardcore вечер е наистина добра.

Дж.К.Л. Надявам се и участниците в тазвечершния турнир да са на същото мнение.

-Няма да обявявам какви ще са всички мачове на вечерта,преди всеки сблъсък нашият announcer

Еванджелин ще ви изненадва.Позволете ми само да извикам на ринга допълненията към първия мач

от турнира...

Why does it feel like night today?

Something in here's not right today.

Why am I so uptight today?

Paranoia's all I got left

I don't know what stressed me first

Or how the pressure was fed

But I know just what it feels like

To have a voice in the back of my head

Дж.К.Л. Я почакай!Jericho беше най-безцеремонно прекъснат и то не от кой да е,а от Джаки Майкълс-

бившата собственичка на TWC!

Джей. Новата й музика много ми допада!Но какво ли прави тук посред изявлението на Крис?

Джаки се качва на ринга и обикаля Джерико няколко пъти преди да даде знак да спрат музиката й.

-Chris,приятелче,седях си отзад в съблекалните и преглеждах мачове от предишни турнири,когато

чух за блестящата ти идея за тази вечер.Щом така или иначе си решил да го раздаваш хардкор си

помислих,че няма начин да откажеш едно предизвикателство.-Jericho гледа бившата си шефка крайно

подозрително,докато тя прави пауза и дяволито намига на феновете.-Ето го и него-ти и аз в "I Quit!"

мач тази вечер,като залогът е TWC!

Дж.К.Л. О,да!Чудех се кога Джаки ще отправи такова предизвикателство още откакто Chris Jericho

я прецака с правата върху компанията!

Джей. Джерико никога няма да приеме!

Известно време Chris не казва нищо,впил убийствен поглед в Джаки,но опитът му да я стресне се

проваля.Феновете започват да скандират името на Джаки и Джерико е освиркан за пореден път.

Собственикът на TWC промърморва нещо като "Ще съжаляваш за това!" преди да даде отговор.

-Мислиш,че ме е страх от теб?-изръмжава Джерико.-Приемам предизвикателството!Но надявам се не

си забравила,че АЗ все още съм собственик на федерацията,което означава,че АЗ съм този,който

определя правилата.Мачът ни не само ще е "I Quit!",а и o disqalification match.А сега можеш да

изчезнеш от ринга,благодаря!

Дж.К.Л. No Disqualification?!Jericho май съвсем забрави,че срещу себе си има жена!

Джей. По-скоро прави всичко по силите си,за да гарантира загубата на Джаки.Мръсна игра типично

в стил Chris Jericho!

Джаки безразлично свива рамене и понечва да напусне ринга с многообещаваща усмивка,когато Крис

я спира.

-А,Жаклин,и още нещо-тази вечер ще се погрижа да имаш още един интересен мач.Ти и Нат Сина ще се

обедините в отбор срещу The Heart Throbs-Antonio и Romeo,при това в Scaffold мач!

Дж.К.Л. Това вече беше излишно подло!

Изражението на Джаки красноречиво говори какво е мнението й за това хрумване.Jericho се ухилва

доволно и й прави знак да се изнесе от ринга.Джаки неохотно се подчинява,публиката я изпраща с

одобрителни подвиквания.

-И така,докъде бях стигнал?-Крис се замисля за момент.-А,да,тъкмо щях да повикам подкрепленията

за първия мач,който,позволявам си да уточня,ще се състои мужду Jeff Hardy,Лиу Кан,Тери Картър и

Matt Hardy за TWC Cruiserweight Championship и ще е Lumberjack match.Излизайте,момчета!

При този призив на върха на рампата става същинско меле-20 суперзвезди на федерацията ще бъдат

"дърварите" в този мач.Те се спускат до ринга и го обграждат от всички страни.

Дж.К.Л. Що за начало на вечерта дава Джерико?

Джей. Не им завиждам на участниците в мача-Крис май нарочно е избрал най-зловещите имена на TWC

да охраняват ринга.The Boogeyman,The Evil Clown,GORO,Raven,Undertaker и Xterminator се открояват

най-ярко сред тълпата.Тези шестимата май ще връщат кечистите на ринга само с погледи.Поне аз

не бих си позволил да ги предизвикам да направят нещо повече!

Дж.К.Л. West_side^boy,the LEGEND KILLER,Джон Сина,D Von Dudley,Mr. Kennedy...Ей,задръж,Kennedy

не беше ли контузен?

Джей. Беше,и все още е,не виждаш ли,че ръката му е гипсирана?

Дж.К.Л. По мое мнение Mr. Kennedy трябваше да си почива вкъщи,но явно много е държал да присъства

на турнира.

Еванджелин: Следващата борба е Lumberjack мач и ще се води до туш.Дами и господа,моля посрещнете

от Hollywood,California,шампионът на TWC в категории Hardcore и Cruiserweight Jeff Hardy!

Дж.К.Л. За негов късмат само Cruiserweight титлата му е заложена в този мач.

Джей. Джеф не ми изглежда в настроение да губи тази вечер.Младата звезда има всички данни да

надделее над противниците си,единственото,което трябва да направи е да се съсредоточи на 100%!

Когато тримата опоненти на Джеф излизат на ринга съдията Джими Андерсън дава начало на мача.

Jeff и Matt се нахвърлят един върху друг,Лиу Кан и Тери се измерват с погледи в продължение на

минута,когато Картър прави неочакван страничен ключ на Кан.

Дж.К.Л. Още не мога да разбера напълно защо Джеф и Мат се мразят толкова!Та те са братя,за Бога!

Джей. Всичко се свежда до завист,ако питаш мен.Jeff винаги е бил по-преуспяващият от двамата и

брат му просто не може да се примири с този факт!

Jeff нанася серия от удари на Matt и го изхвърля от ринга с мощен ритник в корема,контрира

атаката на Лиу Кан и прави копие на Тери Картър.

Дж.К.Л. Jeff е същинска фурия!Той се хвърля върху всичко,което се движи,току-що и рефера щеше

да отнесе един здрав ритник!

Джей. Matt пък се приземи точно между The Evil Clown и Boogeyman извън ринга.Забеляза ли как

изобщо не намери за нужно да се застоява там?

Дж.К.Л. Ти би ли се застоял ако беше на негово място?Внимание,имаме опет за туш,Лиу Кан е приковал

Matt Hardy...но Jeff прекъсна броенето!

Джей. Да припомня,че не енужно Джеф да бъде туширан или да се предаде,за да загуби титлата си.

Лиу Кан започва да обработва десния крак на Джеф-главно за да му попречи да използва финишъра си

swanton bomb.През това време Картър неколкократно се опитва да заключи sleeper hold на Matt,но

гъвкавият Hardy всеки път съумява да се измъкне и накрая Тери се оказва заключен в the sharpshooter.

В същия момент Кан прави crippler's crossface на Jeff на сантиметри от въжетата,но го притиска

толкова здраво,че шампионът не може да помръдне.Картър успява някак да се добере до най-долното

въже и като го изпалзва за опора запраща Matt с двоен ритник право върху Лиу Кан.Двамата падат

от ринга,а Тери се заема с омаломощения Jeff.

Дж.К.Л. Вида ли това,Джей?Майсторско изпълнение!

Джей. Около ринга стана интересно.Matt и Кан явно забравиха в какъв мач участват и се сбиха.GORO

и Boogeyman спипаха Мат и го върнаха на ринга,Лиу Кан обаче се съпротивлява и нанася няколко

удара на събралите се около него lumberjacks.Един юмрук обаче попадна право в лицето на Xterminator!

Лоша идея,Кан!

Xterminator така или иначе не се слави с търпението си,сега обаче наистина побеснява.Лиу Кан

отнася зверски ритник в челюстта,след което Xterminator го хваща за гърлото и го връща на ринга

с мощно задушаващо тръшване.

Джей. Лиу Кан вече ще помни да стои настрана от Xterminator!А виж Boogeyman и The Evil Clown,

те одобрително потупват колегата си по рамото.GORO също изглежда доволен от изпълнението на

Xterminator.

Дж.К.Л. Всички чудовища на едно място!А нещото на линга изобщо не изглеждат розови-четиримата

противници си хвърлиха як бой и сега никой от тях не помръдва.Реферът започва отброяване!

Matt Hardy постепенно се изправя с помощта на въжетата,но Jeff внезапно скача на крака и макар

че се олюлява го поваля с летящ саблен удар.Лиу Кан и Тери Картър се размърдват доста по-бавно,

през това време двамата братя си нанасят безмилостен побой.Matt успява да направи twist of fate

и веднага опитва туш,но Джеф се повдига преди три.Следващите атаки на Мат са ходове на отчаянието-

той вече се чуди какво още трябва да направи,за да победи.Не успява да стигне до определено

решение-Картър го напада в гръб и го избутва в ъгъла с няколко звучни пържоли.Matt отвръща с

удар под пояса,но съдията не го забелязма,защото е зает с опитите си да накара Jeff да отключи

тарантулата,с която е усукал Кан около въжетата.Когато най-после го пуска,Jeff незабавно заключва

figure four leglock и издърпва опонента си в средата на ринга.Докато Лиу Кан се бори да се

измъкне от коварната хватка,Тери пропуска един саблен удар и се прехвърля през въжетата,но

успява да се задържи на ръба на ринга,спипва Matt за косата и с всички сили го запраща право

върху металната преграда извън ринга.

Дж.К.Л. На Картър изглежда му дойде нов прилив на сили!Лиу Кан беше измъкнат от хватката на Jeff,

но отнесе задушаващо тръшване и крек-брадва от Тери.Jeff едва успя да се изправи на крака и вече

беше повален с ножица!

Джей. Картър забива лакът в гърдите на шампиона...И още веднъж!Направо му изкара въздуха!

Тери забелязва,че Мат е отново на ринга и се засилва за копие,но пропуска и нацелва изправящият

се Лиу Кан,като го забива в металния кол.През това време Matt отново прави twist of fate,но

този път решава да добави още нещо-качва се върху сглобката и прилага на Jeff собствения му

финишър-swanton bomb.Веднага следва опит за туш,Джеф не помръдва,но реферът е зает-Тери

е заключил sleeper hold на Кан.Matt веднага оставя Джеф и скача на крака,но закъснява-лъката

на изпадналия в безсъзнание Кан пада за трети път.

Еванджелин: Победител и нов TWC Cruiserwieght Champion е Тери Картър!

Дж.К.Л. Късметът изневери на Matt Hardy,иначе победата му беше вързана в кърпа!

Джей. Да неи случайно да твърдиш,че Картър на заслужава титлата?

Дж.К.Л. Няма такова нещо,просто отбелязвам фактите.Тери Картър е дяволски добър и направи

незабравимо изпълнение.Да приветстваме новият шампион в полутежка категория!

Публиката реагира различно-едно част поздравява бурно шампиона,докато друга (запалените поддръжници

на Jeff) негодуват от резултата.Накрая обаче май всички стигат до извода,че на Jeff Hardy му

стига и една титла и сияещият от радост Тери е изпратен с гръмки овации.

________________________________________________________________________________

_________

Камерите показват паркинга на залата.От двата входа едновременно влетяват с колите си Грийни и

Val Venis.Тъмносиньото украсено с червени пламъци Ferrari на Винъс едва не отнася бялото Mazzerati

на бившия му отборен партньор.Вбесен,Грийни рязко набива спирачки и гърмящият в колата му хип-хоп

(той винаги слуша предимно собствените си песни) спира внезапно.Баз да му обръща внимание Вал

продължава и паркира Ferrari-то на обикновеното му място,слиза и понечва да се отправи към

съблекалните.Грийни обаче дава газ и заковава колата си пред Винъс,като му препречва пътя.

-Ей,аматьор такъв,какво по дяволите си мислиш,че правиш?Щеше да съсипеш бебчето ми!

Вал хвърля пренебрежителен поглед на Грийни и колата му и отново се отправя към съблекалнята си.

Грийни прави рязък завой и пак изпречва Mazzerati-то си на пътя му.Този път в поглед на Винъс

се чете сериозно раздразнение.

-Разкарай се,зелен,не ти трябва да ми лазиш по нервите!

Грийни не дава никакви признаци да го е чул.

-Окей тогава,гангста,как ти харесва това-ти и аз да направим едно кръгче около залата и след

това да си говорим кой е аматьорът!

Грийни се ухилва до уши и показно форсира двигателя на колата си.Вал се навежда до прозореца,

хваща го за рамото и рязко го обръща към себе си.

-Ако спечеля аз обаче ще се изправиш срещу мен в мач Loser Leaves Town-тази вечер!

Грийни се замисля за момент,но потвърждава с демонична усмивка на лицето.

-Но ако загубиш се мяташ в таратайката си и си изнасяш задника от TWC веднъж завинаги!

Venis не казва нищо,обръща му гръб и се качва в колата си.

Дж.К.Л. За пръв път чувам за такова нещо в TWC!Минувачите да се пазят,тези двамата ще запалят

пътя отвън!

Джей. Ей,операторите,разположете камери около залата,това зрелище не е за изпускане!

Двете коли са една до друга,Val и Грийни са впили решителни погледи в улизата пред тях,двигателите

на спортните зверове реват оглушително.Грийни отново пуска своя хип-хоп и надува уредбата на максимум.

По даден от Винъс знак двете коли се изстрелват от импровизираната стартова линия и с бясна

скорост политат напред.В началото Вал излиза пред Грийни,но скоро е задминат от бялото Mazzerati.

Грийни взима няколко шеметни завоя и точно когато си мисли,че е отвял конкуренцията Ferrari-то

профучава покрай него и продължава напред.

Дж.К.Л. Това става опасно!Що за нелепа идея!

Джей. Имам лошо предчувствие!Я почакай,ако не ме лъже паметта някйде около залата имаше еднопосочен

тунел!

Дж.К.Л. Цялата улица е еднопосочна,за щастие в момента е отцепена заради турнира.Но за тунела

си прав,на идване към залата минах оттам и мога да гарантирам,че е прекалено тесен за две коли

една до друга!

Входът на тунела вече се виджа ясно и Вал отправя предизвикателен поглед към Грийни-ако и двамата

продължат единия определено ще се разбие.Грийни не откъсва очи от пътя,но си личи,че вече не е

толкова самоуверен.Колите ускоряват и тунела се приближава със зашеметяваща скорост.Секунди

преди сблъсъка Грийни рязко отклонява вляво и набива спирачки точно преди де излети на булеварда

до залата.Venis профучава през тунела с победоносен смях и заковава Ferrari-то точно на

мястото,откъдето беше тръгнал.

Дж.К.Л. Val Venis е луд за връзване!Казвал съм го преди и сега ще го повторя-по-голяма откачалка

от него не съм виждал!

Джей. Значи тази вечер ще наблюдаваме и мач Loser Leaves Town,където Вал Винъс ще

се изправи срещу Грийни.Ето това аз наричам "готино"!

________________________________________________________________________________

________

Дж.К.Л. Сега ще видим резултатите от отмъщението на Chris Jericho.Надявам се никой от участниците

в този мач да няма страх от високо,защото мачът ще се проведе на платформа,издигната на височина

10 метра над ринга.

Джей. Това означава десет метра свободно падане за загубилия,защото целта на мача е да събориш

противника си от платформата.

Дж.К.Л. Платформата вече е поставена,четирите въжета,които ще качат отборите,са спуснати,сега

очакваме само звездите и шоето може да започне!

Еванджелин: Следващият мач е Scaffold Match и ще се води докато един от опонентите не баде

съборен на ринга.Представяме ви първо от Лас Вегас,Невада,шампионката при жените на TWC

Джаки Майкълс!

Джаки излиза с решително изражение на лицето под бурните скендирания на публиката и оглежда

подозрително конструкцията,висяща над ринга-досега не е участвала в подобен мач.

Еанджелин: И нейната отборна партньорка,от Уест Нюбъри,Масачузец Нат Сина!

Натали слиза по рампата,като хвърля неприязнени погледи на нежеланата си съотборничка.Джаки се

прави,че не я забелязва и й обръща гръб.

ЕванджелиН: Дами и господа,моля посрещнете от Signal,Wyioming The Heart Throbs - Romeo и Antonio!

Дж.К.л. Придружавани както винаги от Триш.

Джей. Съдията обаче бързо даде да се разбере,че този път Триш ще подкрепя партньорите си от

разстояние-тя няма право да се качи на платформата.

Дж.К.Л. Може да се качи като специален съдия,ако иска.Така или иначе не разбирам каква е

ползата от рефера в този мач!

Джей. Нима на 10 метра над обикновения ринг трябва съвсем да забравим феър плея?

Дж.К.Л. Не че реферите успяват да съблюдават феър плея дори когато са наколо и в съзнание...

Romeo и Antonio хвърлят пренебрежителни погледи на противничките си и както винаги се скупчват

тримата с Триш,за да обсъдят стратегията си.Джаки и Нат продължават да не се поглеждат,шампионката

обаче старателно оглежда висящата платформа,за да прецени стратегическите места,които биха й

помогнали в мача.Когато най-накрая качват четиримата на платформата и съдията ги последва на

Нат и Джаки им се налага да решат коя от тях ще започне мача.Джаки излиза първа и се изправя

лице в лице с Ромео.

Дж.К.Л. Да кажеш за някои от идеите на Крис Джерико,че са просто странни би било прекалено слабо

определение-две жени срещу двама мъже,при това в Scaffold Match...В това просто отсъства

всякаква логика!

Още в началото на мача Ромео дава да се разбере,че изобщо не приема насериозно противничките си-

когато Джаки се засилва да го удари той се отдръпва малко встрани и я задържа с демонстративна

усмивка на ръба на платформата.Антонио също се разсмива,на Джаки тази игра обаче изобщо не й харесва-

тя се засилва за повторен удар,но този път се навежда внезапно и нанася копие.Ромео залита

изненадан назад,оттам Натали го подхваща и го връща в центъра на платформата с един здрав ритник.

Ромео прави захват на врата на Джаки,тя се опитва да се измъкне и се отдръпва незабелязано към ръба,

но противникът й се усеща навреме и я пуска.Джаки удря ръката на Нат,но тя отказва да влезе в

играта.

Дж.К.Л. Това просто трябваше да се очаква!Джерико е планирал всичко.

Джей. Но Натали няма избор.Тя ТРЯБВА да смени Жаклин,освен ако не иска да бъдат дисквалифицирани.

Ромео отново спипва Джаки,вдига я и прави гръбнакотрошач,последван от четири поредни суплекса.

Джаки успява някак да го изрита в едното коляно и да си спечели време отново да направи смяна

с партньорката си.Нат обаче свива рамене и не помръдва от мястото си.В това време Антонио сменя

Ромео и се изправя зад гърба на Джаки.Тя се обръща и се нанизва право на rockbottom,след това

Ромео отново я приковава с people's elbow.

Дж.К.Л. Мисля,че Джаки беше дотук!Изправена е сама срещу двама мъже,съотборничката й отказва да

й помогне в мача,не виждам какво повече може да направи Джаки.

Джей. Колкото и да се опитва да вземе надмощие,Ромео и Антонио работят в екип и бавно,но сигурно

й изчерпват силите.

Внезапно обаче Джаки скача на крака и когато Антонио опитва да я спипа за поредното тръшване

получава sweet chin music и се просва на платформата.С последни сили Джаки отива до Нат,хваща

я за косата и я изхвърля в центъра на платформата,където Антонио вече е започнал да се поизправя.

Нат веднага атакува противника със strаtusfaction,но Антонио я мята на рамо и заплашва да я

изхвърли на ринга.

Дж.К.Л. Джаки все пак намери начин да накара Натали да се бие.Но сега двете са на път да изгубят

мача,шампионката при жените явно не вижда какво става зад гърба й.

Джей. Тези двамата започват сериозно да ми лазят по нервите-могат да се бият само с жени,тогава

стават най-самоуверени!

Джаки все пак забелязва какво става,засилва се и забива рамо в кръста на Антонио.Той изпуска

Нат и ядосано се обръща към новото препядствие.Ромео се заема с Нат,започва да я обработва със

сериозни ритници,докато Антонио налага Джаки,като постепенно я избутва към ръба на платформата.

Отдолу Триш насърчава партньорите си с пълен глас,публиката обаче далеч не подкрепя ентусиазма й-

залата е залята от бурни освирквания по адрес на The Heart Throbs,докато одобрителните възгласи

за отбора на Жаклин и Нат растат с всяка изминала минута.Това си казва думата и когато Джаки

попада в ръцете на Ромео за поредния суплекс,той получава мощен лакът в чеюстта,последван от

саблен удар.Ромео обаче е само зашеметен,Джаки не успява да го събори.Той отново тръгва към нея,

тя се отдръпва назад,докато не среща препядствие-Нат лежи на ринга,Антонио се е надвесил над нея

с явното намерение да я довърши,когато Джаки се блъска в него.

Дж.К.Л. Лоша работа,Нат изглежда е аут,Ромео и Антонио не са дори уморени,сега май Джаки е наред!

Джей. Внимание,Джаки успя да избегне сабления удар,Антонио нацели партньора се вместо нея!

Джаки отскача настрана,когато Антонио се засилва да я удари,Ромео посреща предназначения за нея

саблен удар и едва се задържа на ръба на платформата.Джаки моментално се възползва от моментното

разсейване на противника и прави sweet chin music,от която Ромео пада назад и блъска съдията.

Дж.К.Л. По дяволите,какво стана!Реферът лети надолу към ринга!

Джей. Това беше недоразумение,Ромео изобщо не видя къде пада и сега съдията е проснат на ринга

вместо някой от участниците!

Еванджелин: И победители в резултат на дисквалификация са шампионката в женската дивизия на TWC

Джаки Майкълс и Натали Сина!

Джаки измерва с поглед стреснатия Ромео,който едва сега се изправя на крака,усмихва се многозначително

и забива за трети път sweet chin music,като праща противника си след съдията.След това Джаки

отива при Нат и понечва да й помогне да се изправи,но ръката й е отблъсната.

Дж.К.Л. Дотук беше с илюзиите,че враждата между тези двете ще приключи!

Джей. И все пак каква победа,а?Бас държа,че това не влизаше в плановете на Крес Джерико!

Дж.К.Л. Определено не!Сигурен съм,че той е видял всичко това и добре е преценил,че няма да му

е лесно срещу Джаки по-късно тази вечер.

Джей. Мачът все пак си го биваше!

_________

Дж.К.Л. Вечерта продължава,дами и господа,и ни предстои да видим може би най-опасния мач в турнира-

"Дърварят" Макс Уолтър ще се обедини в отбор с The King Of Hardcore G срещу отбора на JBL и

The Street Fighter в Electric Pool Match!

Джей. Нямам търпение да видя как ще се представят тези четиримата,мачът наистина е много сериозен,

изисква стопроцентова концентрация и влагане на всички умения.И дори това не е пълна гаранция

за победа!

Дж.К.Л. По мое мнение Джерико малко прекали с този мач-все пак това е много опасно,участниците

неизменно ще пострадат сериозно,колкото и да се стараят да се пазят.

Джей. Рингът вече е подготвен за целта.На практика в момента ринга не е нищо повече от плаващо

устрайство в центъра на басейн с вода,в която тече електричество.Вярно,не много силно,но достатъчно

да наранява.

Дж.К.Л. А какво ще кажеш за "въжетата"?В този вид мач ринга има въжета само от две страни,при това

не стандартни въжета,а бодлива тел!

Джей. По-хардкор от това здраве му кажи!Не съм убеден,че участниците ще издържат този мач,не бих

си позволил да дам гаранция дори за G,който е известен с невероятната си издръжливост!

Дж.К.Л. Едно е сигурно-те ще дадат всичко от себе си,за да се представят както трябва на най-великия

турнир на годината.Никой няма да си позволи отпускане,никой няма да се предаде,независимо какво

ще му коства това!

Еваднжелин: Следващата борба е отборен Electric Pool Match и ще се води до туш.На ринга излиза

първо от Торонто,Канада The King Of Hardcore G!

G слиза по рампата,като сърдечно поздравява феновете си.Цялата зала е на крака,публиката залива

любимеца си с бурни скандирания,докато той се качва на ринга.

Еванджелин: И неговия отборен партньор от Сан Антонио,Тексас,"Дърварят" Макс Уолтър!

Макс също излиза под мощни овации,поздравява се със съотборника си,когато се качва на ринга и

двамата вперват погледи в рампата в очакване на противниците си.

Еванджелин: И опонентите,от Fort Peck,Montana и Greenville,Alabama The Street Fighter и JBL!

Двамата съотборници излизат заедно,но не им личи да са много доволни от това и въобще от факта,

че ще трябва да играят в отбор.Публиката далеч не реагира толкова положително,както при посрещането

на първите двама участници-JBL и Fighter са освиркани подобаващо,и си личи колко ги дразни това,

макар че дават вид,че не им пука.

Дж.К.Л. Имам усещането,че и реакциите на феновете ще изиграят голяма роля в този мач.

Джей. Напълно е възможно-G и Уолтър имат пълната подкрепа на публиката,следователно ще се съсредоточат

по-ефикасно.Но има вероятност и да се разсейват повече.

Дж.К.Л. Съмнявам се.Тези двамата са добре обучени машини за кеч,няма да се дадат никак лесно.

Рингът вече е изолиран,първи един срещу друг се изправят G и JBL.Двамата атакуват почти едновременно,

JBL закъснява с предвидения захват на кръста само със секунда,но за G това е цяла вечност и той

прилага на противника си страничен ключ.През това време Макс и TSF обикалят нетърпеливо от

външната страна на телените въжета и се измерват със злобни погледи-Дърваря няма търпение да

спипа The Street Fighter и да му срита задника,за момента обаче нито G,нито JBL не показват и

най-малкото намерение да направят смяна.G прави втори захват на опонента си,този път на рамото,

но е тласнат настрани от JBL,който се засилва за саблен удар,но е повален от двоен ритник в

лицето,G веднага скача на крака и когато противникът му се засилва отново следва раменно прехвърляне,

което забожда JBL право в бодливата тел на въжетата.

Дж.К.Л. Ето го и официалното начало на бруталния мач,вече имаме първа кръв,а не са изминали и

5 минути!

Джей. Тук времето няма никакво значение,и двете страни ще се стремят да нанесат възможно най-много

и възможно най-тежки щети за възможно най-кратко време.

Дж.К.Л. По лицето на JBL е изписана болка,но и голяма доза раздразнение.Изглежда G си навлече

неприятности!

Разяреният JBL се нахвърля върху опонента си,прави захват на рамото му,но изглежда размисля и с

един замах го запраща право в басейна край ринга.Течащото във водата електричество веднага

разтърсва безмилостно G,който с всички сили се опитва да се върне на ринга.В това време Макс се

намесва,скача на гърба на JBL и започва да му нанася мощни удари в лицето,след това JBL получава

копие в гърба и излита от ринга над главата на катерещият се по ръба G.Партньорът му му помага

да се върне на ринга и отново отива зад въжетата,намигайки дяволито на нервирания рефер.JBL

изпитва на свой гръб ефекта на електризираната вода,но и размерите му си казват думата-не успява

да се измъкне от басейна със скоростта на G и когато най-после изпълзява се просва на ринга,останал

без дъх,все още разтърсван от електрическите импулси.G незабавно прави опит за туш,но The Street

Fighter се намесва и го прекъсва,а когато и Уолтър понечва да влезе на ринга,TSF се възползва

от разсейването на съдията и придърпва съотборника си на сантиметри от неговия ъгъл.Когато JBL

се посъвзема The Street Fighter моментално прави смяна и изскача срещу надъхания G.Двамата се

вкопчват един в друг в средата на ринга,в един момент TSF взима надмощие и запраща G в бодливата

тел,след това се засилва и го забожда в нея с копие.

Дж.К.Л. Тук наистина се разиграва кърваво зрелище,дами и господа,виждаме нагледно защо този вид

мачове е забранен в повечето федерации.

Джей. Не стига басейна с електричеството,ами и тези въжета...

Дж.К.Л. Гърбът на G сериозно пострада,той кърви обилно то поне четири рани,но на The Street

Fighter това изобщо не му прави впечатление-той забива няколко поредни пъти рамо в корема на

противника си,като още повече го притискаше към телените въжета.Направо не мога да си представя

болката,която раздира G в момента.

При следващия опит за удар в корема обаче G се извърта и забожда няколко юмрука в слепоочията

на опонента си,след което го усуква около въжетата и прави тарантула,без да обръща внимание,че

така наранява и себе си почти колкото The Street Fighter.

Дж.К.Л. Господи,G да не е откачил,той направи тарантулата около бодлива тел!

Джей. Това със сигурност съсипа TSF,той направо агонизира от болка,това се вижда колкото и той да

се опитва да се контролира.Добре че рефера най-после се сети да спре това.

Дж.К.Л. Но щетите вече са нанесени,G и The Street Fighter лежат безпомощни в средата на ринга,и

двамата кървят обилно.Вижте Макс,той с всички сили насърчава партньора си да се съвземе и да

направи смяна.Всъщност целата публика скандира името на G заедно с Уолтър!

Двамата противници постепенно се размърдват,G пръв започва да се придвижва към своя съотборник,

The Street Fighter обаче събира отчаяно последните си сили и с един скок удря ръката на JBL,след

което обаче се подхлъзва от ръба на ринга и пада в басейна.JBL не го забелязва,влиза на ринга и

хваща G за крака секунда пради да е направил смяната с Макс.G моментално получава clothesline

from hell,придружена с chokeslam право в басейна.G обаче се задържа на ръба благодарение на най-

долното телено въже-The King Of Hardcore се вкопчва в нега и с върховно усилие успява да се

изстреля обратно,забивайки убийствена ножица на JBL.Уолтър удря G по гърба и влиза на ринга,като

преди това не пропуска да се увери,че партньорът му е достатъчно в съзнание,за не падне в басейна.

JBL получава три поредни пъти крак-брадва,след което Дърваря прави опит за туш,но JBL успява

да се повдигне.Озадачен,Макс извива болезнено ръката на опонента си и го използва за опора,за

да се качи на най-горното въже,откъдето прави падащ лист и отново изстрелва JBL в басейна.В това

време обаче The Street Fighter е успял да се измъкне и макар на края на силите си съумява да

издебне Уолтър и да го подсече в лявото коляно.Когато Макс пада на ринга TSF започва да го налага

с безмилостни ритници,накрая го заключва в sharpshooter възможно най-далеч от въжетата.The Street

Fighter обаче не е преценил,че няма достатъчно сили да удържи противника си-само след две минути

TSF полита по посока на телените въжета и се забива в тях с главата напред.По лицето му се проточват

дълбоки рани,които Уолтър започва да разширява веднага,щом успява да докопа противника си.През

това време G и JBL безмилостно се налагат на самия ръб на ринга,като във всеки момент някой от

двамата се отървава на косъм от поредното падане в басейна.И двамата са изтощени докрай,но никой

няма намерение да си го признае,още по-малко да си позволи слабостта да надделее и да му коства

победата.

Джей. Какво ти казах,Кинг,никой от тези четиримата няма да се признае за победен,не и докато не

изстиска последната капчица сила,която му е останала.

Дж.К.Л. И четиримата претърпяха сериозни поражения,време е някой да сложи край на това преди да

стане някой необратим гаф!

G и Уолтър най-накрая изравняват усилията си и започват да налагат опонентите си в такъв ненарушим

ритъм,че цялата зала започва да тактува,придружавайки всеки нанесен удар с одобрителен възглас.

G тласва JBL към партньора си,Макс хваща и двамата в железен захват,докато The King Of Hardcore

ги обработва с летящи ритници и удари.В един момент обаче JBL неочаквано се съвзема достатъчно,

за да се откопчи от хватката на Дърваря и да го запрати заедно с The Street Fighter в електрическия

басейн.В същия момент G попада в мечешка прегръдка,JBL бавно увеличава натиска,опитите на G да

се измъкне остават безплодни.Той започва да изпада в безсъзнание,реферът вдига и пуска ръката му

два поредни пъти.В залата избухват отчаяни възгласи в подкрепа на G,които явно имат ефект-точно

преди ръката му да падне за трети път G изведнъж сякаш си възвръща силите и започва да забива

лакът след лакът в главата на държащия го JBL,докато той не се вижда принуден да го пусне.Макс

и G вече са се измъкнали от басейна,Уолтър едва си поема въздух,но успява да пропълзи до проснатия

в безсъзнание TSF и мята едната си ръка отгоре му.Реферът веднага започва да отброява,но JBL

забелязва какво става,избутва G настрана и прекъсва опита.G обаче не е свършил с него,хвърля се

на гърба му и заключва врата му в sleeper hold.JBL започва да се мята от ринга,няколко пъти

забива G в бодливата тел,но той сякаш не усеща нищо и нито за секунда не отпуска захвата.Накрая

JBL започва да губи съзнание,без самият той да усеща отстъпва назад и пада в басейна,все още с

G на гърба си.През това време Макс повторно приковава противника си,този път с повече сила и

съдията отброява до три.

Еванджелин: И победители са The King Of Hardcore G и "Дърварят" Макс Уолтър!

В този момент G изплува от басейна и заедно със себе си измъква и изпадналия в безсъзнание JBL.

Реферът бързо преценява ситуацията и повиква медицинските икипи на ринга.Макс и G си отдъхват

известно време,преди да съберат сили да слязат по рампата.Феновете направо са полудели от възторг

и ги изпращат с неистови овации и скандирания.

Дж.К.Л. Аз просто нямам думи да коментирам това,което видяхме току-що,дами и господа!

Джей. Този мач напълно оправда очакванията ми.Какво говоря,той направо ги надхвърли стократно!

Дж.К.Л. След последния мач,който видяхме вече нищо не може да ме изненада!Кой можеше да предположи,

че Макс и G ще се окажат такъв невероятен отбор и ще спретнат такова шоу?!

Джей. G наистина се доказа като King Of Hardcore,а Уолтър от своя страна се изяви като не по-малко

луд от него.След изпълнението,което изнесоха двамата преди малко,подозирам,че известно време

няма да виждаме The Street Fighter и JBL.

Дж.К.Л. Ако изобщо са още живи.The Electric Pool Match не може да се сравнява по бруталност с

никой друг вид мач,току-що се убедихме в това нагледно.

Джей. Е,ще стискам палци на JBL и The Street Fighter да се възстановят бързо.Макар че бяха ужасен

отбор,двамата поотделно се представиха доста добре.

Дж.К.Л. Как ли ще се представи Татанка в мача си срещу Батиста и кой ли ще е мистериозният

партньор на the Animal?

Джей. Този мач се явява дебютен за Татанка,той без съмнение ще даде всичко от себе си,за да

направи първото си представяне незабравимо.

Дж.К.Л. Още не сме наясно и какъв вид ще бъде предстоящият мач.Аз залагам на Blood Bath.

Джей. Ти и за предния заложи-на Street Fight Match и изгуби както ще стане и сега.Вече ми

дължиш около 1000 долара.

Дж.К.Л. Има още време до края на вечерта,не бъди толкова самоуверен!

Еванджелин: Следващата борба е blindfold match и ще се води до туш.Към ринга приближава първо

от Вашингтон,САЩ Батиста!

Батиста е в отлична форма и в отлично настроение.Той се спуска по рампата,поздравяван от феновете

си от всички страни.The Animal отговаря на приветствията,качва се на ринга и се вглежда в

рампата в очакване на незнайния си партньор.

Your time is up,my time is now

You can't see me,my time is now

It's the franchise,boy,I'm shini' now

You can't see me,my time is now!

Дж.К.Л. Какво?!Джон Сина ли е отборният партньор на Батиста?!

Джей. Отдавна не го бяхме виждали.Макар че вече не е шампион в тежка категория,Сина не е загубил

таланта си да привлича внимание към себе си.

Дж.К.Л. Това няма да му е от голяма полза,в мача му срещу Татанка по-скоро би трябвало да се

старае да е незабележим.

Джей. Забравяш,че очите на Татанка ще бъдат завързани.Освен това Джон Сина не е сам,а пък Батиста

не е противник,който трябва да бъде подценяван!

Еванджелин: И техният опонент от Pembroke, N.C. Татанка!

Татанка излиза в традиционно индианско облекло и цялата зала избухва от аплодисменти-слушали

са достатъчно за него,за да са му фенове още преди да са го видели в битка.

Дж.К.Л. Ето го и човека,който може да изправи залата на крака само с присъствието си!

Джей. Не мога да разбера феновете-те вече го обожават,а още нямат представа какви са способностите

му!

Дж.К.Л. Това си личи от пръв поглед.Татанка е машина за кеч откъдето и да го погледнеш.

Татанка се качва на ринга и измерва с поглед опонентите си,сякаш за да прецени на какво са

способни.Двамата се подсмихват доволно,явно си мислят,че със завързани очи Татанка ще е лесна

плячка.Съдията завързва очите на индианския вожд и гонгът бие.Батиста и Сина дори нямат нужда

да обсъждат стратегията си-и на двамата им е пределно ясно как да грабнат победата.Веднага се

разделят и нападат Татанка от две страни,като непрекъснато нанасят удари и отскачат преди самите

те да бъдат ударени.Това продължава известно време,докато Татанка не се ядосва сериозно и при

една атака на Сина не го спипва за панталоните.Батиста моментално отстъпва назад и не дава никакви

признаци да е забелязал какво се случва на партньора му...Или да го интересува.

Дж.К.Л. Гледай,гледай!Джон Сина два пъти powerbomb,Татанка обаче няма никакво намерение да го

изпусне,щом веднъж вече го е спипал!

Джей. Батиста най-после се сети да се намеси!Той нанася зверски удари по гърба на Татанка,

който повлича Сина и го използва като щит срещу партньора му!

Сина някак си успява да се измъкне от ръцете на Татанка и двамата с Батиста подновяват бързите атаки.

Татанка е свален на пода,кйдето двамата му опоненти започват да го ритат безмилостно,след това

правят опит за туш,като и двамата се просват отгоре му,но Татанка се повдига толко рязко,че

Батиста и Джон изхвърчават в противоположни краища на ринга.

Дж.К.Л. Това беше красиво!Само дето сега вече Татанка наистина се разяри!

Джей. И още как,той сякаш надушва противниците си,подгони без никакво колебание Батиста из

ринга!

Татанка тича след Батиста,докато Сина не се изпречва на пътя му и не го подсича в коленете.Едрият

кечист се стоварва на ринга,но повлича и Джон със себе си,мята се отгоре му и започва да му

нанася удар след удар в челото.Вече видял на какво е способен индианецът,Батиста изобщо не иска

да го приближава,но все пак се качва върху третото въже и прави въртележка-Татанка обаче се

отмества в роследния момент и Батиста налита право върху партньора си.Джон е проснат на ринга,

Татанка отново се захваща с Батиста,който още не успява да проумее напълно,че не е ударил когото

трябва.Индианецът забива няколко пъти коляно в слабините на Батиста,докато съдията не го спира

насила.Татанка прави опит за trail's end,но Джон Сина скача и увисва на гърба му,докато Батиста

се изнесе вазможно най-далеч от обсега на противника им.Сина започва да души Татанка,докато

той не се усеща и се просва по гръб,притискайки Джон под туловището си.Батсиста отново се намесва,

хваща Татанка за косата и му връща услугата с ритниците,след това го вдига и му прави Batista

bomb,докато Сина въодушевено подскача около него,нетърпелив да дойде и неговият ред.Когато

звярът се отдръпва от Татанка,Джон прилага the knuckleshuffle,след това вдига Татанка на

раменете си-недвусмислено предупреждение,че следва FU.В този момент обаче по рампата се спускат

G и Raven,двамата се качват на ринга и започват да раздават мълниеносни удари наляво и надясно.

Скоро Батиста е изхвърлен от ринга,Джон Сина опитва да го последва,но G му нанася още няколко

удара,след което го бута към Raven,който го препраща право в рцете на чакащия Татанка.Двамата

неочаквани спасители се изнасят от ринга,а Татанка приковава Сина,реферът отброява,но Батиста

се намесва и спасява мача.Вече сериозно разярен,Татанка тръгва заплашително към опонентите си,

но те му правят обезглавяващ двоен саблен удар,после дружно се нахвърлят отгоре му и го смазват

от бой.Батиста и Сина приковават противника си към ринга,но реферът успява да отброи само до две-

Татанка изведнъж събира сили,хваща двамата за гърлата и се изправя заедно с тях.Следва умопомрачително

задушаващо тръшване,Татанка опитва туш и съдията отброява до три.

Еванджелин: И победител е Татанка!

Започва победната музика на Татанка,феновете направо полудяват от възторг.Превръзката е свалена

от очите на Татанка и той победоносно оглежда залата,преди да вдигне и двете си ръце и да изреве

приветствие към публиката.

Дж.К.Л. Този приятел наистина е стаховит противник!Мисля,че намесата на G и Raven беше напълно

ненужна,Татанка разказа играта на тези двамата със свои усилия...И то как!

Джей. Признавам,че не очаквах такова впечатляващо представяне.Явно феновете са имали предчувствие

за Татанка!

Дж.К.Л. Човекът направи страхотен дебют,напълно оправда очакванията ми...А както виждам и

очакванията на феновете.Да поздравим победителя!

Дж.К.Л. Сега става страшно!На път сме да видим може би края на една сериозна вражда,в която Грийни

и Вал Винъс взеха най-доброто от себе си,причиняваха си какво ли не,докато днес не решиха,че

е време всичко да свърши.

Джей. Никой не знае какво ще си причинят и сега преди един от двамата да напусне завинаги TWC.

Залогът е голям,омразата им един към друг също е голяма,стремежът им да съсипят окончатебно

противника е прекалено силен,за да се заблуждаваме,че това ще е обикновен мач.

Дж.К.Л. Вал Винъс неведнъж търсеше Грийни,предизвикваше го,притискаше го така,че да направи грешка,

но Грийни никога не оправда очакванията му.И въпреки всичко това ще свърши тази вечер-по един

или друг начин.

Еванджелин понечва да обяви предстоящият мач,но музиката на Грийни я прекъсва.Той слиза по рампата

под звуците на California Love,зелените светлини заливат залата,бялото Mazzerati спира до ринга.

Грийни се качва на ринга и прошепва нещо на Еванджелин.Тя кимва.

Еванджелин: Следващата борба е blood bath "I Quit!" мач.Представяме ви първо от Лос Анджелис,

Калифорния Грийни!

Публиката отново реагира смесено,но Грийни все пак получава солидна доза одобрителни скандирания.

Започва музиката на Вал Винъс,в залата настава пълен мрак,преди да започнат да просветват

прожекторите.Грийни се оглежда на всички страни без да успее да открие къде е противникът му.

Дж.К.Л. Blood Bath Match!Видя ли?!Казах ти,че тази вечер ще има и такъв!

Джей. Добре де!Във всеки случай Грийни и Вал Винъс едва ли се радват на този факт.

Дж.К.Л. Винъс вече е надушил кръв и това ще бъде кръвта на бившият му най-добър приятел.Грийни

си го изпроси със своето предателство.

Джей. Но къде е самият Вал?

В това време в залата избухват неудържими възгласи-феновете забелязват спускащият се от покрива

на залата Винъс и бурно го приветстват.Грийни обаче още не разбира къде е опонентът му,оглежда

внимателно навсякъде около ринга без резултат.Скандиранията в залата се усилват и Грийни най-после се

обръща и забелязва Вал,който тъкмо се освобождава от въжето,с което се е спуснал.

Дж.К.Л. Внимание,Грийни забеляза Винъс!А Вал още не успява да се освободи от това въже.Грийни го

предизвиква да се качи на ринга,май не разбира от какво е възпрепядстван противника му.

Джей. Сега разбра!И не загуби време да изскочи от ринга и да му се нахвърли.Винъс тъкмо се освободи

от кабела,но все пак закъсня с няколко секунди.

Дж.К.Л. Фатално!

Грийни нанася няколко удара на Вал,той обаче го подхваща с chops и го качва на ринга,където

отново Грийни взема надмощие.Двамата си разменят няколко мощни ритника,във всяко движение си

личи натрупаната помежду им злоба.Грийни обезглавява Вал със зверски саблен удар,той обаче

веднага скача на крака и връща жеста с копие,като едва не изхвърля противника си от ринга.

Дж.К.Л. Каква инерция са набрали тези двамата,за омразата да не говорим!Мачът изобщо започна ли

официално?!

Джей. Доколкото можах да разбера вече удариха гонга.Казвам ти,в този мач някой ще пострада по-тежко

от това да трябва да се откаже от TWC.Грийни е напълно заслепен от злоба,а аз никога не съм

виждал Вал Винъс толкова обсебен от желание за отмъщение!

Дж.К.Л. Винъс сипе безмилостни удари върху Грийни,заедно с порой от обиди.Недей,Вал,не го вбесявай

излишно!

Грийни се съвзема за момент и хвърля Винъс върху въжетата,нанася му мощен юмрук в челото и се

засилва към отсрещните въжета.Вал изобщо не разбира какво му се случва,когато Грийни прелита

през ринга и го поваля с убийствен саблен удар право върху коментаторската маса.

Дж.К.Л. Не знам за Грийни,но Вал се ядоса не на шега.На лицето му вече си личи донякъде и

отчаянието от факта,че не може да вземе надмощие.

Джей. Ако си е мислил,че ще му е лесно,сбъркал е много.Това все пак е Грийни и ако надвие

бившия си партньор сега няма да му е за първи път да го прецака.

Дж.К.Л. Но това ще е най-лошото прецакване от всички досега!Вал обича работата си и никак няма

да го приеме добре,као му се наложи да напусне.

Джей. За разлика от обикновените blood bath мачове,в този,който наблюдаваме сега трябва да залееш

противника си с кръв И веднага след това да го тушираш.

Дж.К.Л. Сложна работа!

Вал се изправя на крака и вбесен помита няколко плаката,попаднали в обсега му,без изобщо да

обръща внимание на надписите им.Винъс обикаля масата,взема един стол,но след това го захвърля

и отново се качва на ринга.Само че не успява дори да се изправи преди противникът му пак да

го подхване с ритници и мощни удари.Вал отстъпва назад от Грийни,той обаче го догонва и за

втори път го изхвърля от ринга,този път като го обесва на въжетата и прави падащ лист.Вал забива

юмрук в металните стълби в опит да си изкара гнева и да се съсредоточи.Вал пак се качва на ринга,

през това време Грийни съблича тениската си и я мята право в лицето на противника,като за момент

го заслепява и отново се хвърля отгоре му.Двамата си разменят удари в средата на ринга,известно

време никой не може да вземе надмощие,но след едно особено злобно бъркане в очите от страна на

Винъс Грийни е съборен на колене.Вал веднага се възползва и го набутва в ъгъла,откъдето го

засилва за suplex.Грийни пада тежко на ринга,Вал обаче не му позволява да си поеме въздух и

три пъти забива коляно в главата му,следва серия от неистови юмруци и накрая Грийни е разкървавен.

Дж.К.Л. Знаех си,че приготвената от противниците и поставена на стратегически места кръв няма

да е единствената в този мач.Имам чувството,че Винъс няма да се спре,докато не докара Грийни до

състояние да се моли за милост.

Джей. Същото се отнася и за Грийни-той иска да унижи и съсипе Вал до край!

Грийни обаче събира сили и Винъс за трети път е изхвърлен от ринга.Реферът започва отброяване,

Вал се изправя,но този път прави повече от една обиколки преди да се върне в мача.Грийни

отново е готов да му се нахвърли,но Вал се задържа на ръба и слиза от ринга сам.

Дж.К.Л. Какво става?Какво прави Винъс?

Джей. Запътил се е насам и изражението му никак не ми харесва!Мисля,че е време да се изнасяме,

Кинг,не ми трябва да съм на пътя на Вал Винъс,а на вбесен Вал Винъс още по-малко!

Вал разчиства коментаторската маса,качва се върху нея и прави знак на Грийни,че с него е свършено.

Палците на Винъс сочат надолу и точно в този момент от покрива се изсипва огромно количество кръв.

Грийни усеща навреме опасността и веднага отскача настрана,реферът панически слиза от ринга.

Дж.К.Л. Господи,това беше замалко!

Джей. Много хитро от страна на Винъс да постави там оръжието си.Но се боя,че опитът се провали!

Дж.К.Л. Но я почакай,какво прави Грийни сега?И какво му стана на съдията,да не би да пострада

при този скок?

Реферът лежи край ринга,а през това време Грийни прави някакъв знак.Изведнъж подобаващо количество

кръв се изсипва върху коментаторската маса и почти удавя Винъс.Той пада на пода,изобщо не е

очаквал подобна атака и не успява да реагира дори когато Грийни скача до него и го мята обратно

на ринга.От покрива на залата все още падат капки кръв от засадата на Вал,Грийни застава под

тях с доволно хищно изражение и гледа надолу към безпомощния Винъс.

Дж.К.Л. По дяволите,това беше неочаквано!

Джей. Видя ли,добре,че се махнахме навреме!

Дж.К.Л. Започвам да си мисля,че Грийни е знаел за плана на Вал и направил подобна засада,за да

го свари неподготвен.Със сигурност успя!

Джей. Съдията обаче е аут,няма кой да види опита за туш на Грийни!

Докато Грийни се оглежда за да намери рефера,иззад гърба му изскача Карлито с метален стол в

ръце и му нанася мощен удар в дясното коляно.Грийни пада по лице в кървавото езеро,образувало

се на ринга,Карлито скача отгоре му и започва да му нанася удари колкото сили има,през това

време Вал се посъвзема и се ококорва учудено на разиграващата се на ринга сцена-двете окървавени

фигури,вкопчени една в друга изобщо не могат да бъдат различени.Винъс не е разбира,че Карлито

му се е притекъл на помощ и устремно се нахвърля срещу първия,който му се изпречва.

Дж.К.Л. На ринга стана същинско меле,вече изобщо не може да се разбере кой кой е!

Джей. Вал пак изхвърча,този път обаче нацели металната преграда...Това сигурно боли!

Дж.К.Л. Рефера дойде в съзнание,сега се качва на ринга...Но,внимание,имаме опит за туш!Грийни

прикова Винъс!

Джей. Съдията веднага поиска повторение и видя,че Грийни пръв е успял с кръвта-значи тушът ще

се зачете,стига да бъде завършен!...

Грийни не отслабва натиска и реферът отброява до три.

Еванджелин: И победител е Грийни!

Дж.К.Л. Победител и все още звезда на TWC!Това ли беше краят на кариерата на Вал Винъс?

Джей. За съжаление така изглежда!Аз още не мога да повярвам,не мога да осмисля какво се случи!

По лицето на Грийни се разлива доволна демонична усмивка-той е постигнал целта си,Вал Винъс

вече не е пречка в пътя му към върха.Но когато победеният му противник се изправя на колене и

избърсва кръвта от лицето си усмивката на Грийни замръзва на лицето му-пред него стои не Вал,а

притеклият се на помощ Карлито.В залата за момент настъпва гробна тишина,след което избухва

същински ураган от възгласи-на изненада,разочарование,облекчение...

Джей. Какво по дяволите...

Дж.К.Л. Не може да бъде!Грийни тушира Карлито,а не Винъс!

Джей. Стига бе!Това позволено ли е?

Дж.К.Л. Като съдя по изражението на съдията,да!Всъщност знаеш правилата-първият залят с кръв и

туширан след това губи мача!В случая-работата си,независимо участвал ли е официално или не!Ама

че объркана история!

Джей. А къде се дяна Вал,за Бога?!

Карлито и Грийни се измерват с еднакво изненадани погледи,когато Вал изпълзява на ринга,все още

напълно зашеметен от кървавата баня.Реферът маха към рампата и петима охранители веднага пристигат.

Още преди да успее да осъзнае ситуацията Карлито е хванат и помъкнат към изхода.Винъс чак сега

разбира какво е станало и след секунди още шестима от охраната излизат на ринга,за да го удържат

да не връхлети колегите им.Карлито се бори отчаяно да се измъкне,но въпросът изглежда е решен,

колкото и Вал да се опитва да убеди рефера,че е станала грешка."Първият туширан губи мача.-напомня

му съдията с леден тон.-Приятелчето ти нямаше работа тук!"

Джей. Що за майтап е това,Карлито изобщо нямаше уговорен мач за тази вечер!Вал беше този,който

предизвика Грийни,него трябваше да изхвърлят от залата сега,не Карлито!

Дж.К.Л. Изглежда току-що станахме свидетели на последната изява на Карлито в TWC,както и на

окончателното разпадане на стейбъла Exterminators.Вижте само изражението на Вал,той още не може

да повярва,че е станал причина за всичко това.

Джей. След първата изненада Грийни си върна злобната усмивка.Май добре разбра,че макар и да не

се е отървал от врага си както планираше е нанесъл сериозен удар върху Винъс.

Дж.К.Л. Повече от сериозен,ако питаш мен.Вал никога няма да забрави това.Сега двойно по-настървено

ще търси отмъщение за номерата на Грийни.Само дето вече остана съвсем сам.

Джей. Може би в края на краищата Грийни ще го въвлече в още един подобен мач и този път ще му

види сметката.

Дж.К.Л. Никой не очакваше подобно развитие,феновете са направо потресени!Истината е,че Карлито

ще липсва на всички ни,той беше наистина страхотен шоумейкър.Остава ни само да му пожелаем късмет

и успех в бъдеще!

Дж.К.Л. Ето го и момента,в който Loop ще защитава световната си титла и то срещу двама противници-

BRM,шампионът в тежка категория и Нат,бившата шампионка при жените.Това ще бъде сериозен мач,

дами и господа,и по мое мнение BRM ще се бие най-свирепо-не всеки ден се явява възможността да

станеш безспорен шампион!

Джей. И на мен ми се струва,че BRM ще направи всичко възможно да разбие противниците си,но нека

не забравяме,че и Loop не е някой,който трябва да бъде подценяван.Той мина през доста мачове,в

които титлата му беше застрашена и всеки път успяваше да я опази.

Дж.К.Л. Защото досега не е имал BRM за противник!Той сега е крайно съсредоточен,малко по-късно

е мачът му в Elimination Chamber за TWC World Heavyweight Championship,която той определено не

иска да загуби.

Джей. Всички ще се бият за победа,вярвам,че дори Нат ще даде сериозен отпор на мъжете.Като стана

дума,какво ще кажеш за отборният й мач с Джаки от началото на вечерта?

Дж.К.Л. Двете се представиха като страхотен отбор,Ромео и Антонио определено съжалиха,че са се

перчили толкова.Озадачи ме момента,в който Джаки отърва Нат от падане.Не ми изглеждаше да е

само защото не искаше да загуби мача.

Джей. Кой знае,може би виждаме края на тази вражда.

Дж.К.Л. Възможно е,но ако Джаки се намеси по някакъв начин в предстоящия мач,то ще е за да

помогне на Loop да запази титлата си-нали все пак е негов мениджър...

Джей. Loop за пореден път я предупреди,че не иска никакави намеси.Шампионът много държи на

честната игра и няма нещо,което да го нервира повече от провалени от трето-или в случая четвърто-

лице мачове.

Дж.К.Л. Всъщност още не знаем какъв точно ще е мачът,така че присъствието на странични лица

може да се окаже задължително.Еванджелин е на път да хвърли светлина върхуу въпроса.

Еванджелин: Следващата борба е triple threat Move Match за TWC World Championship.Представяме

ви първо от Уест Нюбъри,Масачузец Нат Сина!

Дж.К.Л. Move Match!Това се казва свежа идея!

Джей. Кой знае какви хватки е измислил Джерико,за да направи мача по-интересен.Със сигурност

няма да са обикновените финишъри на участниците.

Еванджелин: Дами и господа,моля посрещнете световният шампион на TWC в тежка категория BRM!

Нат още не се е качила на ринга,когато BRM я задминава със самодоволна усмивка-шампионът изглежда

напълно убеден,че ще си тръгне от ринга с две титли на рамо.Нат не го удостоява с голямо внимание-

хвърля му един критичен поглед и веднага преценява,че трябва да си пази гърба от него.

Еванджелин: И от Холивуд,Калифорния Шампионът на TWC Loop!

Публиката сякаш е пазила силите си за този момент-залата направо се взривява,когато започва

музиката на Шампиона.Той се появява на върха на рампата,оглежда залата и вдига високо шампионския

си пояс,поздравявайки феновете.Двамата претенденти на ринга сякаш губят част от увереността си,

когато виждат посрещането на Loop,както и това,че той не изглежда ни най-малко притеснен.С него

и и Джаки,която също е подобаващо послещната от публиката.Оказва се,че предупредително смръщеното

изражение на рефера е напълно излишно-Джаки му се усмихва невинно и се насочва към коментаторската

маса.

Джаки. Здравейте,момчета!Нали нямате нищо против малко компания?

Дж.К.Л. Разбира се,че не,заповядай!

Джей. Здравей,шампионке!С Кинг точно обсъждахме дали ще дойдеш на помощ на Loop,вие двамата

станахте доста близки приятели напоследък.

Джаки. Със сигерност ще викам за него,но повече от това няма да се намесвам,защото просто няма

да е необходимо-Loop е достатъчно добър,за да направи на пух и прах тези двамата!

Шампионът също се качва на ринга и тогава на екраните се появява лицето на Крис Джерико.

-Привет,играчи!Тъй като това ще бъде move match някой трябва да разясни точните правила.Всеки

от вас ще трябва да изпълни различна хватка,за да стигне до победата.За ваше съжаление това няма

да са стандартните ви финишъри...

Джей. Ето видя ли,Кинг?!Какво ти казах?!

Дж.К.Л. Някой да ти е възразявал?

-Loop,шампионе,твоят ход към победата ще е Swanton Bomb!

На лицето на Loop грейва усмивка-Джерико може и да не е запознат,но Шампионът много го бива в

летящите хватки.

-BRM,ти ще трябва да изпълниш Five Star Frogsplash!

Джей. Това беше подло!Как очаква Джерико човек с размерите на BRM да изпълни Five Star Frogsplash!?

Джаки. Ще му се наложи,ако държи да спечели.Но според мен изобщо няма да се справи.

-Нат,мила моя,на теб се пада честта да изпълниш коронната хватка на твоята приятелка Джаки-sweet

chin music!

Лицето на Нат замръзва в презрителна гримаса,Джаки се изправя и вперва поглед в ухилената

физиономия на Джерико,след това поглежда Натали.Кинг също се поизправя,гонов да задържи Жаклин,

ако реши да направи някоя глупост.Тя обаче сяда обратно на мястото си и напражението постепенно

се разсейва.

-Е,това беше от мен,успех на всички!

Реферът дава знак да ударят гонга и мачът започва.Тримата противници се отдръпват в различни

части на ринга ,Loop И BRM впиват решителни погледи един в друг и само след секунди BRM

получава бъркане в очите и вратотрошач от Шампиона.Той обаче е повален по гръб,BRM скача отгоре

му и започва да му нанася безмилостни юмруци.Нат вижда възможност и изритва с всички сили BRM

в глезена.Изненадан,BRM се обръща и когато вижда какво го е ударило рязко се изправя на крака

и тръгва заплашително към Нат.Тя се засилва,опитва Sweet Chin Music,но пропуска и се нанизва

право на задушаващото тръшване на BRM.В това време Loop го напада в гръб и забожда колена в тила

му.BRM е немалко стреснат-не е подозирал,че Loop е освен всичко друго и опитен X Division high

flyer.

Дж.К.Л. Досега Loop винаги се е биел с далеч по-"земни" хватки.Как така изведнъж се разлетя в

стил Jeff Hardy?

Джаки. Loop има голям опит в почти всички видове борба,това,че преди си беше избрал един стил

не означава,че не може да го промени,когато се наложи.BRM няма никакъв шанс!

Джей. Забравяш,че и Нат е играта!Опитът й за твоята sweet chin music беше приличен.

Джаки. Приличен като за аматьорско ниво като нейното-да.

Джей. Тя поне се опитва!Интересно ми е ти как би се справила с тарантулата!

Джаки. Има и по-малко посредствени финишъри от този,но нямаше да ме затрудни особе

[center][img]http://i.data.bg/07/11/27/681985_orig.jpg[/img][/center]

HeartBreak`Kid

или не.

Джей. След мачовете,които видяхме досега,едва ли!

Дж.К.Л. Наистина,и все пак този път Джерико може да е избрал някаква по-безболезнена разновидност

за развлечение.

Джей. Между другото,защо,по дяволите,в залата е такава тъмница?Да не би някой да е забравил да

плати сметката за тока за тази вечер?

Дж.К.Л. Много си забавен,Джей,няма що!

Джей. Добре де,аз просто се позаинтересувах!Брей,че свадлив си станал напоследък!

Феновете изглеждат леко притснени от липсата на осветление-не знаят на какво се дължи това и се

опасяват,че вечерта може да се е провалила.Само след минута обаче опасенията им са разсеяни-

изведнъж прожекторите около ринга започват да просветват слабо и призрачната светлина осветява

исполинската конструкция,появила се на ринга.

Еванджелин: Следващата борба е отборен мач в Triple Cage - Tower Of Doom и ще се води до туш за

TWC World Tag Team Championship!Представяме ви първо от Сан Антонио,Тексас и Toronto,Ontario

Световните шампиони на двойки на TWC Shawn Michaels и Brad Allen!

Дж.К.Л. Tower Of Doom Match за световните титли на двойки?!Това вече беше нещо повече от неочаквано!

Джей. Погледни само тази демонична структура,тази гигантска клетка не носи нищо повече от болка

и унижение!

Дж.К.Л. Ако знаеш как да я превърнеш в оръжие може да ти донесе и слава и победа!

Джей. Може и да е така,но не всеки в този бизнес би могъл да я превърне в оръжие.Шампионските

колани са закачени на върха,но колко трудно се стига дотам зане само човек,участвал в подобен

мач.

Публиката посреща новината за вида на мача с бурни овации,които се усилват двойно,когато шампионите

застават на върха на рампата-Brad и Shawn поздравяват феновете си въодушевено и слизат до ринга,

където съдията им отваря вретите на първата клетка.Двамата спират за момент и преди да влязат

вътре си разменят тихичко някакви последни наставления.

Еванджелин: Представяме ви опонентите,първо от Rock Springs,Wyoming и Jackson,Mississippi Scotty THE

PHENOMENAL и Charisma!

Scotty и Charisma също са посрещнати сърдечно от феновете и двамата изглеждат крайно самоуверени.

Charisma оглежда трите конструирани една върху друга клетки с доволна усмивка на лицето,сякаш

там ще се чувства като у дома си.THE PHENOMENAL също не изглежда притеснен или най-малкото не го

показва дори с трепване на мускулче.

Евнджелин: И от Monte Vista,Colorado и Valley City,North Dakota wow и HEIDENREICH!

HEIDENREICH излиза преди wow и дори не го изчаква,когато слиза по рампата и влиза в клетката.

Съотборникът му подтичва зад него с унило изражение,въпреки че повечето фенове в залата го

подкрепят с одобрителни овации.

Дж.К.Л. И така,всички участници са на ринга-някои и около него-всичко е готово за началото на

мача.

Джей. Правилата са прости-първата клетка заема цялата in-ring area,втората е точно с размерите

на самия ринг,а третата е малко по-малка от нея.Точно на върха на третата клетка са закачени

отборните титли.Първият от трите отбора,който достигне върха и вземе коланите печели мача.

Дж.К.Л. Не е задължително и двамата от въпросният отбор да са горе,когато титлите бъдат откачени.

По пътя към върха членове от трите отбора могат да бъдат елиминирани,но дори и да остане

само по един представител,той продължава мача.

Джей. Освен това във втората клетка са оставени всякакви видове странични оръжия-от стълби до

бодлива тел и пътни знаци-които могат да бъдат използвани от участниците.

Дж.К.Л. Защо ли ми се струва,че ще става касапница!

Трите обора се разделят на стратегически места в клетката,като внимателно се измерват с погледи,

сякаш да преценят кой удар ще нанесе най-големи щети.Накрая wow се хвърля върху Shawn Michaels,

HEIDENREICH неволно го последва и мачът започва.

Дж.К.Л. И така,началото е факт!На ринга става същинско меле,това все пак са шестима амбициозни

играчи,решени да направят всичко за победата!

Джей. Wow май е най-отчаяния от всички-отлично знае,че ако не беше задължен,HEIDENREICH изобщо

нямаше да си направи труда да дойде тази вечер.

Дж.К.Л. Така си е.Окото му нямаше да мигне да изостави wow да се оправя сам.Сега поне има някакъв

стимул да даде поне половината от себе си,за да подкрепи партньорь си-работата му е заложена на

карта.

Джей. А дали HEIDENREICH го осъзнава напълно никой на знае.

Клетката вече е заключена,докато wow и HEIDENREICH са в схватка с Shawn Michaels и Brad Allen,

Scotty THE PHENOMENAL и Charisma внимателно започват да се катепят към втората клетка,но са

навреме забелязани от Брад,който скача след тях и моментално събаря Charisma на ринга и започва

да го налага с юмруци.Scotty се нахвърля отгоре му,за да помогне на партньора си,но е нападнат

от Майкълс,който му прави ножица и го запраща извън ринга чак в стената на клетката.Брад продължава

да налага Charisma,докато Шон се заема с HEIDENREICH.Скоро обаче се озовава в твърде неприятна

ситуация-и без това раздразненият HEIDENREICH не остава доволен от нападението на Сърцеразбивача,

събаря го от ринга и след като слиза след него започва да блъска главата му в стоманената клетка.

На ринга wow заключва anklelock на Scotty,докато Charisma и Brad се налагат с юмруци и ритници.

Когато HEIDENREICH оставя разкървавения Майкълс и отново се качва на ринга,първият,който се

изпречва на пътя му е THE PHENOMENAL.Scotty не успява да реагира навреме и HEIDENREICH го засилва

към другата страна на ринга,където в ъгъла Брад е взел надмощие над Charisma.Усетил опасността

буквално в последния момент,Allen се отдръпва миг преди Scotty да налети в ъгъла с главата напред

и да забие рамо в корема на партньора си.Brad отстъпва пред HEIDENREICH,накрая се блъска в

единия метален кол и когато HEIDEN приближава го атакува с няколко ритника в корема,които обаче

изглежда не нанасят никакви щети на Звяра.Майкълс идва на помощ точно когато HEIDENREICH е

метнал Brad на раменете си в опит да му направи powerbomb.Двамата с Шон започват да обработват

противника си с пържоли,докато не се намесва wow и не го измъква.Shawn получава подобие на

собствения си superkick,а докато Брад се усети да му помогне самият той е повален от двоен падащ

лист.

Дж.К.Л. Действието на ринга се развива толкова интензивно,че едва успявам да следя всичко!

Джей. Все още никой не се е качил във втората клетка,подозирам,че там ще е най-кървавото шоу.

Дж.К.Л. Ако разчитаме на HEIDENREICH още в първата може да стане кърваво-всъщност то вече е,

челото на Шон Майкълс кърви обилно.

Докато всички са заети или да си пазят гърба от нападение или самите те да нападат,Scotty THE

PHENOMENAL успява да се измъкне от мелето и започва да се катери към втората клетка.Wow го вижда

и се хвърля след него,но не успява да го върне и вместо това решава да го последва.Когато wow се

качва във втората клетка,първото оръжие,което му попада пред очите е метален стол и той побързва да

го вземе.Scotty обаче се е екипирал по-добре-в ръцете си държи чук и заплашително го размахва

по посока на противника си.В това време Shawn и Brad едновременно зарязват опонентите си и със

забележителна бързина се изкачват до втората клетка.Там Брад моментално е посрещнат от метален чук

в слабините,Шон избягва металния стол на косъм.Точно когато wow се кани да нанесе втори удар-и

този път да улучи-Майкълс вижда увита в бодлива тел бухалка на две крачки от себе си и веднага

се хвърля към нея.В момента,в който Сърцеразбивача се оказва с такова сериозно оръжие в ръце,

wow решава да използва стола си за по-безобидни цели.HEIDENREICH също се е качил в клетката,но

засега просто стои и наблюдава развитието,като само препречва пътя на Charisma,който се опитва

да се добере догоре.

Дж.К.Л. HEIDENREICH да не мисли да стои там цял ден?Charisma вече отчаяно се опитва да стигне до

партньора си,който в момента се е изправил лице в лице с Shawn Michaels,който от своя страна

е застанал над пострадалия си приятел и заплашително размахва бухалката.

Джей. Дори с обикновена бухалка в ръце Майкълс е повече от опасен,но сега...

Brad постепенно се изправя и когато вижда каква е ситуацията грабва бухалката от ръцете на съогборника си

и с всички сили я забива в корема на Scotty.Бодливата тел раздира кожата му и оставя след себе си дълги кървави

резки,THE PHENOMENAL се строполва на земята и изпуска чука.След като се е простил с първоначалното

си оръжие-Брад вече се е нахвърлил върху HEIDENREICH и wow и подобаващо ги обработва с бухалката-

Шон примирено вдига изпуснатия от Scotty чук и послеща с него качилият се в клетката Charisma.

Когато Брад приключва с опонентите си и Charisma е зашеметен с чук в главата,шампионите на двойки

изправят на крака HEIDENREICH и Scotty и след едно кимване едновременно ги засилват към стената

на клетката.Брад успява да завърши маневрата и противникът му се просва на пода,но

HEIDENREICH контрира Майкълс в последната секунда-посреща стената с крак и се отблъсква назад,

като притиска Шон с цялата си тежест.Charisma се е посъвзел от удара,изпълзява настрана и намира

зарязаната от Allen бухалка.В същия момент е изненадан от wow,който стоварва стълба върху гърба

му,взима бухалката и нанася няколко безмилостни удара по беззащитния си противник.През това

време Шон няколко пъти посреща стената на стоманената клетка с главата си,Брад от своя страна

е притиснал Scotty и не вижда какво става с партньора му,докато мъчещият се да се освободи от

захвата на HEIDENREICH Шон не го поваля заедно с вкопчилия се в него Scotty.Wow отново атакува

със стълбата,този път нанася зверски удар в корема на Brad,след което заклещва Сърцеразбивача

в стълбата и скача отгоре й,като направо смезва ребрата му.

Дж.К.Л. Ето това вече болеше!Всички станаха като затворени в клетка зверове-всеки се бори за

оцеляването си.

Джей. HEIDENREICH също се развихри,въпреки до последно да се заричаше,че няма да си мръдне пръста

да помогне на wow.Но ето,че сега двамата вършеят наред рамо до рамо!

Дж.К.Л. Досегашните фаворити Shawn и Brad са проснати безпомощни в средата на клетката,wow се

приближава...Отново с тази бухалка,хайде стига вече!

Wow започва да нанася безмилостни удари на Michaels,който едва вдига ръце да се защити,но когато

wow стига до Брад,Сърцеразбивача скача на крака,събира последните си сили и изтръгва бухалката

от ръцете на противника си.Wow е стреснат не на шега-допреди секунди Шон лежеше в краката му,а

сега заплашва да го довърши.Майкълс отблъсква wow назад,засилва се и прави sweet chin music на

шашнатия wow.Отзад обаче му налита HEIDENREICH,който го поваля с мощен удар в тила.Charisma се

намесва и тримата започват да се налагат взаимно,но когато се присъединява и Скоти HEIDENREICH

е отблъснат настрана и The Xtreme Alliance съсредоточават усилията си върху разбития отвсякъде

Шон.Brad скоро се съвзема,хвърля един поглед на партньора си и започва да се катери към последната

клетка,докато останалите са заети.Shawn нанася няколко неочаквани удари на опонентите си и се

хвърля след него,но скоро е свален обратно от HEIDENREICH и wow,които същевременно удържат Charisma

и Scotty.Видял,че партньорът му е загазил,Брад се поколебава дали да не се върне.Scotty сякаш

чака само това-изтръгва се от хватката на wow,прехвърля се през HEIDENREICH и с бясна скорост

се изкатерва в третата клетка,където влиза в схватка с Allen.В това време Шон застава на пътя

на HEIDENREICH,който понечва да се изкатери горе,успява да препъне и засилилият се Charisma,

накрая wow го хваща за косата и като го засилва колкото може го събаря обратно в първата клетка.

Майкълс се обесва на вэжетата и пада извън ринга.

Дж.К.Л. Дотук беше с отбора на Сърцеразбивача,Майкълс е аут!Няма начин да не е след такъв удар.

Джей. Сега всичко е в ръцете на Brad Allen,но какво може да направи той само срещу четирима?

Дж.К.Л. Засега е само един,останалите още се боричкат във втората клетка!

Brad отчаяно се опитва да се измъкне от неотстъпчивия Scotty,но той непрекъснато се изпречва на

прътя му и не му позволява да стигне до титлите.В един момент и HEIDENREICH се качва в третата

клетка.Scotty е изненадан и не успява да се предпази,когато грамадният HEIDENREICH го тръшва с

last ride.Тогава Брад явно вижда само един изход и решава да се опита да го използва-засилва се,

отскача от гърба на падналия на колене Scotty и оттам се качва на раменете на HEIDENREICH,след

което се вкопчва във висящите колани и нанася колкото сили има в лицето на изненадания HEIDENREICH.

Scotty скоро се опомня и скача на крака,Charisma най-после успява да се качи при партньора си

и двамата вперват погледи в безпомощно висящият над главите им Allen,който още не успава да

откачи шампионските пояси.В крайна сметка Charisma прави стъпало с ръце на съотборника си,но

когато THE PHENOMENAL се засилва за отскок е пресрещнат от летящ ритник в челюстта-Michaels

най-после е успял да се добере до третата клетка и сега не изглежда никак доволен,че е бил изхвърлен

така.Увитата в бодлива тел бухалка отново е в ръцете му и той започва да я размахва на всички

страни,където долавя движение без изобщо да се замисли.След още няколко секунди Брад успява да

се пребори със закачените колани и без предупрждение се стоварва право върху партньора си.

Еванджелин: Победители и все още световни шампиони на двойки на TWC са Shawn Michaels и Brad

Allen!

Дж.Л.К. Направо не мога да повярвам на очите си,Michaels и Allen го направиха отново!Те успяха

да запазят титлите си в Tower Of Doom!Може ли въобще накой да победи тези момчета?

Джей. Перфектната им работа в екип им донесе победата за пореден път!Поздрави своите шампиони отново,

народе,тези двамата за пореден път се погрижиха да изнесат страхотно шоу!

Когато се съвзема достатъчно,за да осъзнае,че са спечелили,Майкълс удря един одобрителен юмрук

в рамото на проснатия отгоре му Брад,който още безуспешно опитва да си поеме въздух.Двамата

прегръщат шампионските си пояси и с последни сили поздравяват феновете.Цялата зала е на крака,

отвсякъде се разнасят оглушителни скандирания полза на Шон и Брад.Те отново махват доволно на

публиката и бавно се изнасят от клетката и залата.

_________

Дж.К.Л. Колкото повече се приближаваме към края на вечерта,толкова по-напрегнато става всичко.

Предстои да видим дали BRM ще успее да запази титлата си в Elimination Chamber или някой от

опонентите му ще си тръгне оттук световен шампион в тежка категория тази вечер!

Джей. Как си представяш,че би могъл да я запази,та той ще влезе пръв благодарение на Джаки!

Дж.К.Л. Това не изключва шансовете му да излезе последен и то победител!

Джей. Тепърва ще видим!

Еванджелин: Следващата борба е Elimination Chamber Match за TWC World Heavyweight Championship.

Представяме ви първо от Онтарио,Канада световният шампион в тежка категорияя,BRM!

Дж.К.Л. Вижте колко е надъхан световния шампион,изобщо не му личи да е притеснен от факта,че

влиза пръв!

Джей. О да,той е готов да убива,още е бесен за това,което Джаки му натресе миналото шоу!

BRM хвърля един бърз поглед на клетката и без колебание влиза вътре.Петте стъклени отделения

очакват останалите участници.

Еванджелин. И претендентите,първо от Деминг,Ню мексико шампионът на TWC в Extreme Hardcore

категория axl4o!

Дж.К.Л. Axl4o ми изглежда не по-малко нахъсан от BRM,вторият шампион също влиза без никакво колебание

в чеймбъра,но се спира и оглежда доста старателно BRM,преди да позволи да бъде заключен в отделението,

приготвено за него.

Джей. Проучва за последно противника си,търси слабите му места и преценява тактиката си възможно

най-прецизно.Всички състезатели ще направят същото,да видим на чия страна ще е късметът тази

вечер.

Еванджелин: От Death Valley,California The Undertaker!

Undertaker слиза по рампата с типичното си мрачно изражение,но този път в него се забелязва и

сериозна решителност-Тейкър не иска да напусне чеймбъра по друг начин,освен като победител.Когато

го заключват в отделението,той обръща гръб на ринга и вперва поглед в публиката,личи си обаче,

че не вижда нищо-съсредоточава се.

Еванджелин: От Ню Джърси,САЩ,моля посрещнете ViChiX!

ViChiX излиза под бурните овации на феновете,поздравява ги с усмивка и забързано влиза в своята

клетка-иска всичко да започне и приключи възможно най-бързо,като разбира се той излезе от мелето

с шампионския пояс на рамо.В погледа му се чете непоколебима решителност.

Еванджелин: От Уест Нюбъри,Масачезуц Factor X!

Factor X е посрещнат със смесени реакции от страна на феновете,но опонентите,които вече са на

ринга му хвърлят почти еднакви неприязнени или просто притеснени погледи-никой не е забравил

времето,което отбеляза в Beat The Clock квалификациите.Factor X се качва на ринга и безмълвно

влиза в отделението си,без да обърне внимание на който и да било.

Еванджелин: И от Valley City,North Dakota към ринга приближава HEIDENREICH!

HEIDENREICH излиза с твърди крачки,лицето му е сковано в злобна физиономия-колкото и да го отрича,

загубата в Tower Of Doom му е повлияла доста-влиза в чеймбъра,но преди да отиде в отделението

си обикаля всички вече заключени поред,като се застоява пред вратите за около половин минута и

ги измерва с изпепеляващи погледи.Накрай съдията успява да го заключи и HEIDENREICH се залепва

за стъклото,гледащо към ринга,като затворен в клетка звяр.

Дж.К.Л. Така като гледам на HEIDENREICH му се събраха доста клетки тази вечер.Той не обича да бъде

затворен,както не обича никой звяр.

Джей. Явно така усеща,че не контролира нещата изцяло и това го вбесява.Лично аз не бих искал

да съм на пътя на вбесен HEIDENREICH!

Дж.К.Л. Никой не би искал това,повярвай ми.Мога само да се надявам,че когато HEIDENREICH напусне

отделението си,на ринга ще има и други жертви,които да поемат част от унищожението.Ако ли не

мога най-отговорно да кажа,че BRM е загубен!

Всичко е готово за началото,вратата на чеймбъра е заключена,BRM е в центъра на ринга и светлините

изгасват-единствения прожектор започва да обикаля отделенията подред,из залата просветват едва

забележими червеникави светлини,BRM се обръща на всички страни в опит да предвиди чия стая ще

бъде отворена първо.След минута прожекторът се спира на едно място и изгасва,когато светлините

отново светват феновете виждат,че е отворена стаята на axl4o.BRM обаче в този момент е с гръб

към него и противникът му моментално се възползва-атакува гърба на BRM и започва да му забива

мощни юмрузи в черепа.

Джей. Axl4o забива зверски удари с коляно,той направо размазва шампиона!

Дж.К.Л. На BRM това му дойде изневиделица,той уж се опитваше да насочи вниманието си към всичките

пет стаи,но не успя и беше изненадан.Сега axl4o взима надмощие,но BRM го контрира.

Джей. Внимание,главата на axl4o е блъсната с все сила в стоманената мрежа на чеймбъра...И още

веднъж,BRM направо полудя!Спри го бе,съдия!

Дж.К.Л. BRM започва да налага опонента си с безмилостни ритници в корема,ахl4о е зашеметен.

Джей. Имаме опит за туш,но axl4o се повдига на две!

BRM изправя противника си,след което му нанася размазващ удар с коляно.Той продължава да обработва

черепа на ахl4о в мрежата,докато най-накрая жертвата му започва малко по малко да кърви.

Джей. Добра тактика на BRM,aхl4о вече кърви!Колко време остана,Кинг,засичаш ли?

Дж.К.Л. Колко неща трябва да правя едновременно,за Бога!Остават по-малко от 3 минути според

мен,BRM добре нареди противника си!

Световния шампион блъска axl4o в металния кол,след което му прави мощен Belly to belly suplex

върху стоманеното покритие около ринга.Ахl4о съвсем е загубил представа къде се намира.BRM го

чака бавно да се изправи с ръка във въздуха.

Джей. Той го спипа!Това ще бъде chokeslam!

Ахl4о обаче намира сили и рита BRM в корема,след което му прави мощно торнадо ДДТ,и двамата

и двамата се просват разбити на пода на клетката.Ахl4о успява да се изправи и забожда мощен юмрук

в корема на световния шампион,после повтаря това действие пет поредни пъти.

Дж.К.Л. Остава минута!

Джей. Axl4o най-после живна и започна бавно,но сигурно да изстисква силите на противника си!Къде

ли ще му излезе краят на това...

BRM е изправен от axl4o и е обесен на въжетата,след което получава падащ лист.Ахl4о безапелационно

взима надмощие и на свой ред започва да блъска главата на BRM в мрежата.

Джей. Върна му подобаващо услугата!Но времето изтече!

Светлините отново изгасват,схватката на ринга обаче продължава,въпреки че никой от двамата

противници не вижда къде удря.Прожекторът отново обикаля стаите,докато не се спира на една и

когато светлините се връщат ViChiX вече е на ринга и прави sleeper hold на световния шампион,

докато axl4o стреснат се оттегля в другия край на чеймбъра.

Дж.К.Л. Охаа,сега стана забавно!ViChiX е толкова надъхан,че като едното нищо може да види сметката

на шампиона за отрицателно време!

Джей. А какво ще кажеш за реакцията на axl4o-така,както вършееше из ринга не намери за нужно да

се изпречи на разярения ViChiX.

Дж.К.Л. Това е стартегия,гении такъв,защо да си хаби силите да се бие с двама наведнъж,когато

може да ги остави да се изтощят взаимно?

Джей. Донякъде имаш право.И все пак ако иска да победи на axl4o ще му се наложи да се бие и то

далеч не само с двама!

BRM е освобождава от захвата и контрира следващата атака на ViChiX с неочакван chokeslam.В това

време axl4o скача на гърба на BRM и му прави суплекс,последван от крак-брадва.BRM е зашеметен,

axl4o го оставя и се качва на върха на сглобката,откъдето се приготвя за frogsplash.ViChiX обаче

вече е на крака и когато axl4o полита от върха е посрещнат още във въздуха с летящ саблен удар,

който го запраща по лице върху металния под извън ринга.BRM хваща разсеялият се ViChiX за крака,

преобръща го и му заключва anklelock.axl4o лежи неподвижен край ринга,а BRM затега захвата колкото

може,с явен стремеж да счупи глезена на противника си.ViChiX се бори с всички сили да стигне до

въжетата и почти успява,когато светлините загасват за трети път.BRM се възползва от тъмнината,

пуска крака на ViChiX и с всички сили забива лакът в слабините му.Светлините в залата разкриват,

че този път се е отворила вратата на Undertaker.Самият той забелязва това минута след останалите

и излиза с демонично изражение от отделенеието си.

Джей. Бягайте всички,Мъртвец на хоризонта!

Дж.К.Л. Нямаше да ти е толкова забавно,као беше там горе!

Джей. Добре де,тук съм,за да коментирам и точно това правя!Стига си се заяждал!

Дж.К.Л. Внимание,Гробаря спипа BRM!Защо,по дяволите,все той е първият,който попада на мушката

на влезлите?

Джей. Отговорът ти е на сантиметри от дясната ти ръка,Кинг-всичко,което се разиграва пред очите

ни е за тази титла ей там!

Гробаря незабавно се развихря из ринга,axl4o е повален с last ride,ViChiX отнася мощен ботуш в

лицето и е проснат на ринга.Когато обаче стига до BRM,инерцията на Тейкър е секната-ръката на

шампиона се стрелва напред едновременно с тази на Мъртвеца,двамата се вкопчват в гърлата си в

опит за chokeslam,но нито един от тях не успява да надделее над другия.

Дж.К.Л. Ето така става,когато двама титани се изправят един срещу друг!Още повече,когато въпросните

титани имат еднаква коронна хватка!

Джей. Чакай,axl4o се размърда и Гробаря получи подсичане в коленете!BRM пък е нападнат в гръб

от ViChiX,но все пак успява да направи chokeslam на Тейкър,след което започва да обработва все

още зашеметения ViChiX с мощни пържоли!

BRM изкарва ViChiX извън въжетата и след като няколко пъти забива главата му в стоманената мрежа

си го наглася за chokeslam,но накрая изглежда променя мнението си и го тръшва върху хода с

powerbomb.ViChiX е размазан край ринга,в този момент отново настава мрак,този път обаче вече е

ясно кой ще излезе на ринга.Четиримата противници застават нащрек възможно най-далеч от отделението

на HEIDENREICH.Звярът излиза с бавни стъпки,впил кръвожаден поглед в струпалите се в отсрещния

край опоненти.Не му трябва много време,за да забележи главната си цел-BRM отвръща на погледа му,

без да покаже никакво притеснение и HEIDENREICH се отправя към него.Axl4o обаче се изпречва на

пътя му и,разчитайки на изненадата прилага the unprettier.HEIDENREICH обаче така и не му позволява

да завърши хватката-още във въздуха го сграбчва и го запраща без особено усилие в първата изпречила

му се метална решетка.Нанася още няколко ритника по беззащитния axl4o и го приковава към пода

само с една ръка,като междувременно следи останалите.Реферът отброява туш.

Дж.К.Л. По дяволите,HEIDENREICH елиминира axl4o!Един от фаворитите на мача вече е аут!

Джей. Той до голяма степен си е виновен сам!Сега беше момента да стои настрана и да остави

другите да се налагат,особено когато имаме и HEIDENREICH налице!

Реферът изкарва axl4o навън с помощта на двама свои колеги,а мачът в това време продължава с

пълна пара.След това,на което са станали свидетели току-що останалите се съюзяват с една-единствена

цел-да отстранят опасния HEIDENREICH.Това обаче не се оказва лека задача-ViChiX и BRM нападат

заедно звяра и го вдигат от земята с намерението да го запратят право в металната решетка,но той

контрира опита им и ги изхвърля в двете противоположни страни на ринга.Тогава Undertaker го

изненадва в гръб и му прави страничен ключ,когато успява да го свали на пода бърза да приложи

захвата на дракона.HEIDENREICH е хванат в капан,но Тейкър не е забелязал колко близко до въжетата

са и скоро му се налага да пусне жертвата си.HEIDENREICH само това чака-Undertaker получава

зверски юмрук в лицето,последван от атомна бомба и е запратен в най-близкия метален кол,където

HEIDEN го притиска с ритници и юмруци.Светлините изгасват за последен път и Factor X връхлита ринга,

като първо се нахвърля върху разбеснелият се Звяр.HEIDENREICH е изненадан,но не достатъчно,за

да не успее да контрира атаката-още с влизането си на ринга Factor X проснат по гръб-повален от

big boot.BRM се връща в мача,като напада HEIDENREICH,притиска го в ъгъла и няколко пъти забива с

всички сили рамо в корема му.Отдръпва се от него точно преди Factor X да налети с копие.HEIDENREICH

тръгва олюлявайки се към центъра на ринга и се нанизва право на powerbomb от ViChiX,както и

people's elbow от Тейкър.

Дж.К.Л. Тези момчета започнаха да действат като един и почти довършиха HEIDENREICH!На това му

казвам аз красива гледка!

Джей. Да,наистина,ПОЧТИ го довършиха-звярът отново е на крака и спипа Factor X!Това ще боли,

внимание!

Factor X получава powerbomb върху металния под,Undertaker и ViChiX обаче се качват върху въжетата

и са готови да направят двойна въртележка,когато HEIDENREICH ги усеща и нанася мощен ритник на

най-горното въже.Двамата губят опора и падат на ринга,като Undertaker се стоварва върху BRM и

поваля и него.

Дж.К.Л. Може ли изобщо HEIDENREICH да бъде спрян?!

Джей. От това,което вижадш как мислиш?

HEIDENREICH се качва на последното въже и прави frogsplash едновременно на ViChiX и Undertaker-

BRM е успял да се претърколи настрана в последния момент.В следващата секунда HEIDEN приковава

двамата и рефера отброява два туша едновременно.На ViChiX и Taker също им се налага да бъдат изнесени

от чеймбъра.Когато вижда двойната елиминация BRM се стряска не на шега.Докато HEIDENREICH стои на

едно коляно в опит да си подреди мислите и да преосмисли стратегията си BRM измъква Factor X

изпод носа му и двамата се опитват да измислят някакъв план срещу това чудовище.HEIDENREICH

отново е на крака и фиксира погледа си върху последните две жертви.BRM бързо съобразява нещо и

първоначално се хвърля срещу Звяра,Factor X го следва по петите,но в последния момент шампиона

се отдръпва и Factor X се нанизва право на чакащата ръка на HEIDENREICH.Следва поредния chokeslam,

HEIDENREICH прави опит за туш,който отново се оказва успешен и се обръща към последното му

препядствие към титлата.BRM обаче не се вижда никъде и HEIDENREICH направо побеснява-започва

да се обръща на всички страни в търсене на противника си и изобщо не очаква това,което му се

случва в следващите минути-когато застава в желаната позиция BRM се пуска от върха на чеймбъра,

където е успял да се покатери и поваля HEIDENREICH с цялата си тежест.Ударът нанася щети,достатъчни

да задържат Звяра на пода достатъчно дълго,за да го издърпа BRM в средата на ринга и да заключи

sharpshooter.HEIDENREICH изобщо не разбира какво го е сполетяло-BRM умишлено е нацелил точно кръста

на противника си при скока и сега увеличава натиска колкото сили има.След близо четири минути отчаяна

борба,HEIDENREICH се вижда принуден да се предаде.

Еванджелин: Победител и все още Световен шампион на TWC в тежка категория е BRM!

BRM пуска HEIDENREICH и побързва да се изнесе от чеймбъра,преди противникът му да осъзнае как

е бил прецакан.Той взима титлата си и я вдига високо над главата си в ироничен поздрав към

феновете,които го освиркват бурно.

Дж.К.Л Направо не мога да повярвам какво направи BRM току-що!Това възможно ли е или получавам

халюцинации?!

Джей. Напълно е възможно и е факт!HEIDENREICH свърши цялата работа в клетката,BRM обаче съумя

да измисли начин да открадне победата!Феновете никак не изглеждат доволни!

Дж.К.Л. Той обаче изглежда повече от доволен,взе си титлата и сега се изтегля нагоре по рампата.

BRM оглежда залата,ухилва се доволно,показва среден пръст на публиката и се измита по посока на

паркинга.

Дж.К.Л. Не мога да повярвам,че видяхме това!BRM не само запази титлата си,той я запази по възможно

най-абсурдният начин!

Джей. Свиквай с това,Кинг,това започва да се оформя като основен стил на BRM!

_________

Дж.К.Л. Ето че дойде време и за най-важния мач на вечерта-Chris Jericho ще се изправи срещу

Джаки Майкълс в Texas Bullrope "I Quit!" Match,като залогът ще е Thunderstorm Wrestling Corporation.

Още не мога да повярвам,че Джерико се съгласи на това,той със сигерност има някакъв скрит коз,

иначе не би заложил хедерацията на карта.

Джей. Я стига,Кинг,поне веднъж бъди реалист-това е Texas Bullrope Match,единственият начин да

победиш е като докоснеш последователно четирите ъгъла на ринга.Реално погледнато Джаки има нищожен,

да не кажа никакъв шанс да направи това.Най-малкото Джерико изобщо не е дребен!

Дж.К.Л. А Джаки не е за подценяване!Няма да й е за първи път да изненада всички и да обърне нещата

в своя полза...

Джей. Или да бъде здравата прецакана!

Дж.К.Л. Голям си оптимист,както винаги!

Еванджелин: Следващата борба е Texas Bullrope "I Quit!" Match за Thunderstorm Wrestling Corporation.

Представяме ви първо,от Fort Valley,Georgia настоящият собственик на TWC Chris Jericho!

Публиката не си спестява освиркванията за Джерико,той обаче слиза по рампата с обичайната си

наперена походка и самодоволно изражение.

Еванджелин: И претендентката,от San Antonio,Texas шампионката в женската дивизия на TWC Джаки

Майкълс!

Джаки се застоява на рампата,вперила хищен поглед в противника си,а когато най-после

се качва на ринга светлините изгасват и четирите огнени стълба-запазената марка пироефекти

на Джаки-се насочват към тавана на залата.Jericho предпазливо се отдръпва по-назад от

непредсказуемата си опонентка,но тя въпреки това успява да го изненада-когато прожекторите

отново светват Джаки не е там,където седеше допреди минута.Крис веднага се обръща,

предусетил капана,но не е достатъчно бърз-противника му го сваля на земята с един зверски

удар под пояса.Веднъж набрала инерция Джаки не се спира лесно.Джерико го разбира по трудния начин-опитът

му за ножица е контриран на два пъти,когато успява да забие коляно в корема на противничката си

и си я наглася за walls of jericho Джаки се дръпва назад към въжетата и Крис е изхвърлен от

ринга.Докато противничката му се катери по сглобката Джерико успява да си състави стратегия-

Джаки полита от върха,Крис не помръдва,но в последната секунда се претърколва встрани

и забожда двата си крака право в гърба на летящата шампионка,която се забива в металните

стълби.

Дж.К.Л. Дори не съм сигурен този мъч започна ли официално!Джаки налетя Джерико с такава сила и

ярост,че дори той се стресна не на шега.Но сега се съвзе достатъчно,за да вкара в действие

коварните си техники.

Джей. Джаки просто няма шанс срещу такъв противник в такъв мач!

Известно време Джаки лежи безчувствена,но накрая събира сили и успява да се върне на ринга,

където обаче Джерико отново се развихря въпреки,че самият той се олюлява от получените удари.

По лицето на Джаки вече се изписва отчаяние и

тя решава,че има само един начин да се справи с противника си-засилва се към

ъгъла,където за момент се е подпрял опонента й и по пътя рефера отнася един удар,колкото да

бъде зашеметен.Джаки изглежда не си спомня,че мачът е без дисквалификации и се възползва като

нанася мощен удар под пояса на Jericho,след което се затичва да свести съдията и притиска Крис

към ринга.Джерико обаче се повдига устремно и отхвърля Джаки настрана.

Дж.К.Л. Джаки вече губи концентрация,тя май съвсем забрави в какъв вид мач участва!

Джей. В нейна полза ще е да се съсредоточи,залогът е прекалено голям,за да си позволи слабост

точно сега!

Джерико вече е сериозно разярен-вижда,че Джаки надделява се засилва към нея в опит за копие,

но тя се отмества и той забива рамо в металния кол,след което пада от ринга-противничката му

продължава с ритниците и когато го изхвърля пред коментаторската маса не слиза след него.Крис

е зашеметен,ръката му е пострадала.Той събира сили и си налага да се стегне.

Когато отново се качва на ринга Джаки е с гръб към него и раздава целувки на публиката.Той я

приближава и я потупва по рамото,а когато тя се обръща й прави chokeslam и веднага я приковава

към ринга,но Джерико изведнъж го спира сам-демонична усмивка се изписва на лицето на Chris и

той заключва на Джаки walls of jericho.

Дж.К.Л. Стига бе!Така ли ще завърши този мач?Хайде,Джаки,не му се давай!

Джей. Тя наистина не се дава,но няма да издържи дълго на този натиск.А Джерико го усилва все

повече!

Джаки продължава да се бори и най-накрая успява да се добере до въжетата.Джерико я пуска

неохотно и в момента,в който Джаки се изправя на крака отново понечва да я нападне,но е

контриран моментално-Джерико получава убийствен удар в коляното и когато се строполва на ринга

шампионката го изправя насила на крака.Казва му нещо,което никой не успява да чуе,след което

рязко го блъска назад и когато той опитва да се върне забива мощна Sweet Chin Music.

Еванджелин: И победител и нов собственик на Thunderstorm Wrestling Corporation е Жаклин "Джаки"

Майкълс!

Залата направо се взривява от последвалите аплодисменти и скандирания.Веднага щом идва на себе

си Джерико побързва да се изнесе от ринга-не може да повярва и да понесе факта,че е загубил

просто така.Докато той се изсулва от залата Джаки е на седмото небе от щастие-тя се хвърля на

врата на съдията и така го притиска,че му изкарва въздуха.Почти веднага обаче съобразява нещо

и взима един микрофон.

-Задръж така,PLAYER!-тонът на Джаки не търпи никакви възражения и Джерико,макар и крайно

неохотно се заковава на мястото си.-И така,Крис,ето че стигнахме до момента,в който си върнах

властта.Единственото,което трябва да реша сега е какво да те правя!

Джерико си промърморва нещо под носа,но вече не смее да възразява гласно.

-Помислих си още преди мача и знаеш ли,стори ми се,че уволнението би ти предоставило прекалено

лесен начин да отървеш кожата.Вие как мислите,хора?-залата отговаря с мощен рев,изглежда всички

искат Джерико да остане.-И аз съм на същото мнение.Е,Крис,поздравления,мисля,че договорът ти току-що

беше подновен...За много дълго време!А сега бъди така добър да изчезнеш от МОЕТО шоу!Охрана,бихте

ли помогнали на господин Джерико да напусне залата?

Охраната веднага се намесва и изхвърля насила Крис от залата.Джаки доволно наблюдава сцената,

феновете продължават да скандират одобрително,музиката на турнира отново започва-този път не

изпълнявана наживо-но Джаки махва с ръка,че още не е приключила.

-Чакайте,чакайте,преди да започне купона имам да направя още едно изявление.Сега,след като си

върнах правата върху федерацията ще направя някои промени-като за начало Thunderstorm Wrestling

Corporation от днес нататък ще съществува под името Extreme Championship Federation.За останалото

ще научавате в процеса на предстоящите шоута.Благодаря ви,че бяхте с нас тази вечер!

Дж.К.Л. Е,май това беше,Джей.Добре дошъл на работа в ЕCF!

Джей. Подобно и на теб,Кинг.Тази вечер станахме свидетели на невероятно шоу!Благодаря на всички,

че бяхте с нас,лека нощ!

ecfbannerjpg5np4yq.jpg

HeartBreak`Kid

Здравей отново,народе :P Повторно завръщане,но този път се погрижих да е доста по-грандиозно от предишното.И дългоочакваният турнир най-после е тук.Надявам се да ви хареса,доста труд хвърлих за това шоу-разбирайте,очаквам много на брой,много стойностни и много сериозни коментари ;) Разчитам,че няма да ме разочаровате.Enjoy! :P

D-Generation_X

EDIT :Това беше шегичка Трипъл Х не се впрягай..

HeartBreak`kid,просто не е истина..какво шоу си направила..НЕВЕРОЯТНО!!!Наистина много си се потрудила и се е получило мнооого добро!!!

[img]http://img245.imageshack.us/img245/4378/robertnirouserbarwk8.png[/img]
[img]http://img79.imageshack.us/img79/2844/nwolm3.gif[/img]
[img]http://img179.imageshack.us/img179/8237/dxfanrj3.gif[/img]
[img]http://img237.imageshack.us/img237/3686/milan8smqo8.png[/img]
[img]http://img237.imageshack.us/img237/6718/friendsbarzq9.jpg[/img]
[img]http://img117.imageshack.us/img117/2398/malcolmns5.png[/img]
[img]http://img237.imageshack.us/img237/6393/proudtobebulgarianpd8.gif[/img]

Аз просто нямам думи,момичето ви помоли за смислени коментари!

Шоуто е най-великото което някога ще чета и съм чел!Не мога да повярвам просто на очите си!Поздравления за труда ти,оценен е поне от мен!Шоуто е великолепно,и сегменти и всичко и мачове не 10/10 а 2141324234/10!!!БРАВО!!!

[img]http://img230.imageshack.us/img230/8480/hhhcopia0ie6kd.jpg[/img]

[img]http://img79.imageshack.us/img79/8759/eddiesig0xxmi9.jpg[/img]

Мале HBK,това е феноменално.Супер,ама супер много съжалявам,че не пускам обстоен коментар,но когато бях написал обстойно коментар до El Chamber-а и компа се рестартира.Щях да се пръсна от яд.Имам един съвет към теб,имаш толкова хора в ростера,вместо да вкарваш 1 човек в два мача за вечер,вкарвай всички.Аз се появих само като дървар :( .Страхотно шоу и пак повтарям,сори много че коментара не е пълен! :x

За това няма да ми стигне цял живот да го коментирам подробно,просто държа да отбележа,че си се справила -най-меко казано-невероятно.такова чудо второ едва ли ще прочета някога,цялото шоу беше просто...УаУ!Въпреки моето уволнение,всичко беше уникално.Поздравления,HBK,въпреки паузата,която направи не си загубила нищо от формата си!Евала!

-->MAIKULS<--

лиу кан vs jeff hardy vs matt hardy vs тери картър

lumberjack match for the twc/ecf :) cruiserweight championship

мача беше страшно добре описан,всичко беше на 6,вярно,очаквах друг победител,но все пак действието се разви перфектно

джаки & nat vs the heart throbs

scaffold match

тука някак си неусетно се заформи предстоящо развитие около враждата на жените,ще видим какво ще стане нататък.иначе самия мач беше много готин,изкефи ме накрая какво сполетя рефера :lol:

jbl & the street fighter vs дърваря макс уолтър & G

electric pool match

тоя мач определено ми стана един от любимите от цялото шоу.не само че много хитро си се сетила да използваш elctric pool match,дето се е играл всичко на всичко веднъж-два пъти в историята,а и си го описала по просто невероятно добър начин.през цялото време някакво напрежение,не се подразбираше кой ще спечели ,абе изобщо беше велико!

грийни vs val venis

loser leaves town match

и сегмента преди него и самият мач бяха супер добре измислени.тоя история с колите и състезанието беше много свежарска,после и мача се заформи адски готин,изхода пък беше абсолютно неочакван и затова страхотен.откъде ти идват такива идеи,момиче,с чуденето ще си остана просто!вторият ми любим мач от вечерта. ;)

татанка vs batista & john cena

blindfold match

ослепения звяр е най-опасния :lol: добре казано!татанка направи много добър дебют,спор няма.мачът беше як,много ме накефи описанието на "всеотдайния" cena. :lol::D браво,браво,много добре :P

loop vs нат vs brm

move match for the twc/ecf world championship

тоя джерико голям тарикат се извъди :D мача беше много готин,хватките,дето бяха определени бяха много хитро сложени.и аз лично се кефя много,че шампиона запази и тоя път ;)

shawn michaels & brad allen vs scotty the phenomenal & charisma vs heidenreich & wow

triple cage tower of doom match for the twc/ecf world tag team championship

ето това беше просто нещо уникално феноменално!най-фенския мач на вечерта,просто се влюбих в него! :D tower of doom,особено с тия отбори в нея,какво да кажа,мача беше велик,невероятно описание,страхотно развитие...изобщо 11/10 :tup: :clap2: евала на шон и брад,каква победа направиха само :P :clap:

vichix vs brm vs axl4o vs heidenreich vs undertaker vs factor x

elimination chamber match for the twc/ecf world heavyweight title

мали,тоя heidenreich не искам да го срещам в някоя тъмна безлюдна уличка посред нощ :lol: на това му се казва elimination chamber,да се учат wwe!особено изпълнението със скока на brm накрая беше грандиозно,много яко се получи като цяло.поздравления за шампиона и сценаристите :lol:

джаки майкълс vs chris jericho

no disqualification "i quit" match for the federation

последно,но не на последно място-ето това беше старен мач с главно С!на джерико му се стъжни живота,това ми хареса!особено накрая,когато трябваше да напусне,джаки добре го нареди.нека се мъчи сега :P

като цяло шоуто беше най-скромно казано ФЕНОмЕНАлНО!HBK,виждам светло бъдеще в сценаристкия екип на wwe,най-сериозно ти казвам :P невероятно шоу,заслужаваше си изцяло чакането.браво,продължавай все в същия дух! :tup:

Уау :w00t: Феноменално шоу...Невероятно беше. Всички мачове бяха страхотни, добре букнати, въобще цялото шоу беше отлично :D Съжалявам, че не правя обстоен коментар, но просто нямам време...А, и раздвижването около женската девизия е добро...Част от женския мач малко ми заприлича на един мач между Triple H & Cena...Трипъл подаваше ръка за смяна, но Сина отказваше :P Дано тая вражда между двете ни да приключи скоро...Може би някоя да направи търн ;) Както и да е...Отново казвам- шоуто беше прекрасно, продължавай в същия дух :happy:

[img]http://img413.imageshack.us/img413/6749/dxsuckitidbydgenerationx9ng.jpg[/img]

HeartBreak`Kid

Име:

Години:

Град,държава:

Умения с микрофона: (1-100)

Бързина: (1-100)

Издръжливост: (1-100)

Сила: (1-100)

Музика за излизане:

Финишър:

Хватка за предаване:

Face/Heel/Tweener:

Това са данните,които се искат от новозаписващите се,надявам се ростера да продължи да се увеличава както преди ;) Седмичното шоу ще се провежда всяка Неделя вечер от 22.00 часа под името Xplosion

Crazy Noodle

това беше феноменално шоу,такова нещо направо не бях виждал и ме съмнява да видя.Сори че няма да дам коментар за всички мачове поотделно,нямам време сега,ще кажа само общо,че ти си направо родена за сценаристка.wwe да се учат :tup: ще следя редовно шоутата и занапред,представям си какви ще са след това... :clap:

Еми не мога да кажи нищо друго от това че БЕШЕ УНИКАЛНОООО.Просто дневника ти кърти от всякъде,но имаш много голям ростер (: Продължавай в същия дух и само да те помоля пиши имената на мачовете преди да започнат (:

[img]http://i75.photobucket.com/albums/i303/TheLivingLegend/Pyros%20Banners/DXBanner.jpg[/img]

Martin[AngLe]

HeartBreak`Kid това шоу беше просто ФЕНОМЕНАЛНО!УНИКАЛНО!ГРАНДИОЗНО!ПРЕКРАСНО!Мачовете бяха феноменални но се пак имаш голям ростер затова бих искал да го постнеш!

[url="http://wwe-bg.net"][img]http://img147.imageshack.us/img147/1308/dgeneraionx4by.jpg[/img][/url]

HeartBreak`Kid

Extreme Championship Federation Roster

Жаклин "Джаки" Майкълс - ECF Big Boss,ECF Women's Champion

Loop - ECF World Champion

Scotty THE PHENOMENAL - ECF X Division Champion

BRM - ECF World Hardcore Champion

Shawn Michaels - 1/2 ECF World Tag Team Champion

Brad Allen - 1/2 ECF World Tag Team Champion

Jeff Hardy - ECF Hardcore Champion

Тери Картър - ECF Cruiserweight Champion

axl4o - ECF Xtreme Hardcore Champion

Factor X

wow

The LEGEND KILLER

West_side^boy

HEIDENREICH

The Evil Clown

Джон Сина

Mr. Kennedy

Фил Нортън

Дани

Trish

NAT

Лиу Кан

Chris Jericho

D Von Dudley

The Rock

dr. THUG

Грийни

Val Venis

killa

Кретенгъл

Jeff Hardy

Matt Hardy

Charisma

ToReX

Undertaker

Ultimo Inferno

GORO

The Boogeyman

Батиста

ViChiX

Lady X

Randy Orton Jr.

CrAzY_B

vassil1990

Romeo

Antonio

Лео/AJ Styles/Xterminator

G

The Street Fighter

Raven

JBL

Татанка

"Дърварят" Макс Уолтър

Roderick Colon

Seamus Colon

dbrm

Цеко Сифоня

Ludia Hardy

Brock Lesnar

Кърт Енгъл

Rey Mysterio

Mina Harker

ФНС

HeartBreak`Kid

Tuesday Night XPLOSION Card

D Von Dudley vs Фил Нортън & Дани

Street Fight Match

west_side^boy & The LEGEND KILLER vs The Evil Clown & The Boogeyman

Грийни vs Val Venis

NO FEAR! Rematch - 40 Minutes Iron Man

Нат vs Mina Harker

Bra & Panties Match (Mina's Debut)

1element1

lumberjack match for the twc/ecf cruiserweight championship

мача беше страшно добре описан,всичко беше на 6,вярно,очаквах друг победител,но все пак действието се разви перфектно

scaffold match

тука някак си неусетно се заформи предстоящо развитие около враждата на жените,ще видим какво ще стане нататък.иначе самия мач беше много готин,изкефи ме накрая какво сполетя рефера

electric pool match

тоя мач определено ми стана един от любимите от цялото шоу.не само че много хитро си се сетила да използваш elctric pool match,дето се е играл всичко на всичко веднъж-два пъти в историята,а и си го описала по просто невероятно добър начин.през цялото време някакво напрежение,не се подразбираше кой ще спечели ,абе изобщо беше велико!

грийни vs val venis

loser leaves town match

и сегмента преди него и самият мач бяха супер добре измислени.тоя история с колите и състезанието беше много свежарска,после и мача се заформи адски готин,изхода пък беше абсолютно неочакван и затова страхотен.откъде ти идват такива идеи,момиче,с чуденето ще си остана просто!вторият ми любим мач от вечерта.

blindfold match

ослепения звяр е най-опасния добре казано!татанка направи много добър дебют,спор няма.мачът беше як,много ме накефи описанието на "всеотдайния" cena. браво,браво,много добре

loop vs нат vs brm

тоя джерико голям тарикат се извъди мача беше много готин,хватките,дето бяха определени бяха много хитро сложени.и аз лично се кефя много,че шампиона запази и тоя път

shawn michaels & brad allen vs scotty the phenomenal & charisma vs heidenreich & wow

ето това беше просто нещо уникално феноменално!най-фенския мач на вечерта,просто се влюбих в него! tower of doom,особено с тия отбори в нея,какво да кажа,мача беше велик,невероятно описание,страхотно развитие...изобщо 11/10 евала на шон и брад,каква победа направиха само

мали,тоя heidenreich не искам да го срещам в някоя тъмна безлюдна уличка посред нощ на това му се казва elimination chamber,да се учат wwe!особено изпълнението със скока на brm накрая беше грандиозно,много яко се получи като цяло.поздравления за шампиона и сценаристите

последно,но не на последно място-ето това беше старен мач с главно С!на джерико му се стъжни живота,това ми хареса!особено накрая,когато трябваше да напусне,джаки добре го нареди.нека се мъчи сега

като цяло шоуто беше най-скромно казано ФЕНОмЕНАлНО!HBK,виждам светло бъдеще в сценаристкия екип на wwe,най-сериозно ти казвам невероятно шоу,заслужаваше си изцяло чакането.браво,продължавай все в същия дух!

1element1

lumberjack match for the twc/ecf cruiserweight championship

scaffold match

тука някак си неусетно се заформи предстоящо развитие около враждата на жените,ще видим какво ще стане нататък.иначе самия мач беше много готин,изкефи ме накрая какво сполетя рефера

electric pool match

грийни vs val venis

loser leaves town match

и сегмента преди него и самият мач бяха супер добре измислени.тоя история с колите и състезанието беше много свежарска,после и мача се заформи адски готин,изхода пък беше абсолютно неочакван и затова страхотен.откъде ти идват такива идеи,момиче,с чуденето ще си остана просто!вторият ми любим мач от вечерта.

blindfold match

ослепения звяр е най-опасния добре казано!татанка направи много добър дебют,спор няма.мачът беше як,много ме накефи описанието на "всеотдайния" cena. браво,браво,много добре

loop vs нат vs brm

тоя джерико голям тарикат се извъди мача беше много готин,хватките,дето бяха определени бяха много хитро сложени.и аз лично се кефя много,че шампиона запази и тоя път

ето това беше просто нещо уникално феноменално!най-фенския мач на вечерта,просто се влюбих в него! tower of doom,особено с тия отбори в нея,какво да кажа,мача беше велик,невероятно описание,страхотно развитие...изобщо 11/10 евала на шон и брад,каква победа направиха само

мали,тоя heidenreich не искам да го срещам в някоя тъмна безлюдна уличка посред нощ на това му се казва elimination chamber,да се учат wwe!особено изпълнението със скока на brm накрая беше грандиозно,много яко се получи като цяло.поздравления за шампиона и сценаристите

последно,но не на последно място-ето това беше старен мач с главно С!на джерико му се стъжни живота,това ми хареса!особено накрая,когато трябваше да напусне,джаки добре го нареди.нека се мъчи сега

като цяло шоуто беше най-скромно казано ФЕНОмЕНАлНО!HBK,виждам светло бъдеще в сценаристкия екип на wwe,най-сериозно ти казвам невероятно шоу,заслужаваше си изцяло чакането.браво,продължавай все в същия дух!

• 2 weeks later...
HeartBreak`Kid

Wednesday Night

xplosionlogo5ls.jpg

Дж.К.Л. Здравейте всички,добре дошли на първото шоу след големия турнир на TWC...Извинете,вече

ECF!

Джей. И аз приветствам с добре дошли всички фенове,готови ли сте за поредната експлозивна доза

адреналин?

Залата отговаря с буен рев,всички очакват с нетърпение предстоящата вечер.

Дж.К.Л. Добре тогава,значи сме готови да започваме!Мачовете тази вечер наистина обещават да бъдат

експлозивни,като се започне от сблъсъка на GORO и ToReX и се стигне до отмъщението на Вал Винъс

в Iron Man мача му срещу Грийни.

Джей. Не пренебрегвай и отборния мач на вечерта-west_side^boy и The LEGEND KILER ще се обединят

срещу зломещия отбор на The Boogeyman и The Evil Clown.Държа да отбележа,че The Infernals не

са били побеждавани никога досега,така че на Уест и TLK ще им се отвори доста работа.

Дж.К.Л. По-скоро ще им се стъжни живота ако питаш мен!Бугимен и Клоуна не останаха никак доволни

от факта,че нямаха по-сериозно участие на NO FEAR! и сега подозирам,че ще си го изкарат на

първия "късметлия",който им се изпречи на пътя!

Джей. Може пък някой да изпревари west_side^boy и The LEGEND KILLER,нищо не се знае!

Дж.К.Л. Ще видим малко по-късно тази вечер,преди това ще станем свидетели на Texas Bullrope Match

между GORO и ToReX.ToReX беше изчезнал от хоризонта за известно време и бас държа,че не е останал

очарован от завръщането,което му беше уредено.Изобщо кой би бил доволен да попадне в мач слещу

чудовището GORO?

Джей. Мога само да се надявам,че ToReX не е изгубил форма по време на отсъствието си,защото в

противен случай ще наблюдаваме същинска касапница!

Дж.К.Л. Освен всичко останало тази вечер ще видим и един дебют-новото Diva откритие на ECF-Mina

Harker-ще се изправи срещу Натали Сина в Bra & Panties Match.

Джей. Знаех си,че вечерта ще ми хареса!

Еванджелин: Следващата борба е Texas Bullrope Match.На ринга излиза първо,от...

Еванжделин обаче е прекъсната от музиката на D Von Dudley.Самият той се появява на върха на

рампата с микрофон в ръка и известно време оглежда залата с неразгадаемо изражение на лицето.

Феновете реагират различно при излизането му-една част го освиркват,недоволни че забавя началото на мача,

останалите го посрещат въодушевено и вперват в него нетърпеливи погледи в очакване да чуят какво

има да каже.D Von слиза по рампата със самоуверена походка под светлините на фойерверките си

и се качва на ринга,където изчаква още малко,оглеждайки залата преди да даде знак да спрат

музиката му.

-Здравей,народе!Бас държа,че повечето от вас вече се питат какво прави добрият стар D Von тук

тази вечер,когато няма обявен мач или предвидено участие.С удоволствие ще ви света по въпроса-

D Von Dudley е тук,за да предизвика заспалите задници отзад в съблекалните да се размърдат и за

разнообразие от обичайната си програма да покажат уменията си в истинския кеч!

Джей. D Von хвърли бомбата!

Дж.К.Л. Само на мен ли ми се струва,че Дъдли се опитва да си изпроси много сериозен бой?

Джей. Той май отправи общо предизвикателство към всички звезди,присъстващи в залата тази вечер.

Чудя се само защо?!

-Хайде де,момчета!Стегнете се и поне веднъж ни покажете защо изобщо сте тук!Аз ви предизвиквам!

Кой има достатъчно смелост,за да се изправи срещу D Von "The Jungle" Dudley?

Дж.К.Л. Джунглата говори!Но ще се отзове ли някой на предизвикателството?

Джей. Ще стане забавно,ако целият наличен в съблекалните ростер на ECF се изсипе на ринга.Защо

ли подозирам,че тогава D Von ще загуби част от самоувереността си?

Right about now

It’s time to get busy

One, two thrizzy.

Shut the fuck up!

and bring That ballistic

Riff from the Bizkit

straight through the speakers

With the (hey, hey)

Check this future shock

Of rock revolution, punk (oh my god!)

Дж.К.Л. Ооо,я почакай!Това е новата музика на Джаки Майкълс,която отново можем да наричаме

СОБСТВЕНИЧКАТА на федерацията!

Джей. Но какво прави тя туК,предизвикателството не беше ли отправено към кечистите на ECF?

Дж.К.Л. А Джаки според теб каква е,Джей?Или може би си мислиш,че е взела назаем от някого шампионския

пояс на ECF в женската дивизия и го разнася нагоре-надолу като допълнителен аксесоар?

Джей. Нищо такова не ми е минавало през ум,просто си мислех,че сега,когато си върна федерацията,

Джаки ще ограничи до мининмум изявите си на ринга!

Джаки излиза на рампата и внимателно оглежда седящият на ринга Dudley.Той изглежда малко озадачен,

но не и разколебан-изражението му си остава все така предизвикателно и упорито.

-D Von,D Von,D Von...-проточва Джаки с отегчена физиономия.-Какво да те правя?Изглежда никога

няма да се научиш къде ти е мястото и да си стоиш там!Няма ли да го проумееш най-накрая?Ти не си

нищо повече от обикновен jobber!Не можеш да си позволяваш да предизвикваш най-големите суперзвезди

на федерацията и да очакваш да отговорят.Твоята функция тук е просто да допълваш пейзажа!

Джей. Уау,това беше грубо!Хареса ми!

Дж.К.Л. На D Von обаче не му хареса,виж му само изражението!

D Von направо позеленява от яд,когато чува думите на Джаки.Той вбесен захвърля микрофона,слиза

от ринга и тръгва заплашително към нея с явното намерение да й покаже нагледно мнението си по

въпроса.Dudley обаче е спрян от започването на музиката на Дани и Фил Нортън.Двамата от The Ring

Lords излизат и застават от двете страни на Джаки,D Von спира разколебан,като им хвърля неприязнени

погледи.

-Не се притеснявай,шефке,ние поемаме оттук!

Фил и Дани пристъпват напред,докато Джаки остава зад тях с доволна усмивка на лицето.Дъдли обръща

гръб и се връща на ринга-изглежда го намира за по-безопасно място-Нортън и партньорът му го следват

по петите.

-D Von,приятелю.-Фил е взел по пътя микрофон и сега се приближава до Dudley.-Вярвам,че преди малко

не ми се е сторило,когато те чух да казваш,че искаш някой да се изправи срещу теб тази вечер,

за да можеш да покажеш малко истински кеч?

Дани кимва на приятеля си и ехидно измерва с поглед D Von,който нервно пристъпя на място и се мъчи

да измисли как да се измъкне-не може да отрече очевидното,а никак не му се иска да се изправя

срещу тези двамата.

-Не,убеден съм,че не ми се е сторило,ти точно това каза.Е,сега имаш не една,а цели две суперзвезди,

на които да покажеш какво можеш.Хайде,колега,на твое разположение сме!

-Чакай,чакай,Фил,аз имам идея-за да стане по-интересно,а и по-"трудно" за нас може да направим

мача street fight!Така D Von ще има още по-голям шанс да ни разбие...

Дани дори не успява да завърши изречението си,преди да започне да се хили като хиена,хвърля един

поглед на Dudley и смехът му се усилва двойно.Нортън го гледа известно време д тънка усмивчица,

но накрая Дани получава сериозен удар по гърба и млъква,но след това продължава да се подсмихва

и едва се сдържа.

-И така,DV,отправи предизвикателство,на което ти беше отговорено и сега не можеш да ни откажеш

тази чест.Удряй гонга,рефер!

Съдията дава знак да ударят гонга и Фил и Дани се нахвърлят върху D Von още преди той да се е

опомнил какво става.Дани прави копие,с което хвърля DV право в ръцете на съотборника си,който не

губи време и забожда няколко мощни пържоли,след което Dudley е проснат с атомна бомба.Джаки напуска

върха на рампата и слеза до ринга,където наблюдава с интерес схватката и от време на време отправя

по някой насърчителен възглас в полза на The Ring Lords.Фил понечва да слезе от ринга,за да вземе

първото оръжие,но Джаки му подхвърля небрежно метален стол.Нортън се усмихва признателно и след

секунди черепът на D Von се среща с метала.Дани прави belly to belly suplex на зашеметения Дъдли,

след това се качва на въжетата и забожда five star frogsplash.Фил поема Dudley и дава знак на

Дани да му донесе още един стол,намества главата на противника си върху единия стол и взима в

ръце втория-D Von получава столиране и е почти в безсъзнание.The Ring Lords триумфално обикалят

ринга,като поздравяват феновете си,но в това време Дъдли някак си успява да се изправи незабелязано

на крака и да слезе от ринга.Той се връща с маса и я опъва тихичко,докато двамата му опоненти се

радват на успеха си.В един момент Dudley скача върху Дани и му прави powerbomb върху масата,като

я чупи с тялото на противника си.Фил веднага понечва да се намеси,но отгоре му е нахлупена кофа,

която DV също е успял да качи.Нортън получава двоен ритник и пада на ринга,като се опитва безуспешно

да се освободи от кофата.През това време D Von слиза край ринга и взима чук,когато се качва обратно

Фил отнася три зверски удара в лицето,като кофата не само че не го предпазва,а и нанася допълнителни

щети.Когато най-после успява да я свали от себе си цялото му лице е разкървавено от удара.Фил

въпреки всичко се изправя на крака и в очите му се чете невероятна злоба и раздразнение-партньорът

му на земята,а и самият той е понесъл повече щети от предвиденото.

Дж.К.Л. На ринга стана същинска касапница,Фил пострада,Дани пострада,а Dudley,който на практика

изяде най-много бой сега е на крака с чук в ръце и е готов да се отбранява!

Джей. The Ring Lords попрекалиха със самодоволните си изпълнениея и успяха да ядосат D Von.Но

и той успа да ядоса Нортън,а както всички знаем това никак не е здравословно!

Фил контрира удара на Dudley,като хваща чука и забива дръжката му в слабините на противника си.

В това време и Дани се изправя на крака и връхлита DV като го поваля с юмрук в лицето и му

заключва sharpshooter.Дъдли се мъчи с всички сили да се добере до въжетата и почти успява,но в

този момент Фил му прилага crossface едновременно с партньора си и D Von няма друг избор освен

да се предаде на секундата-двойният натиск е просто убийствен.

Еванджелин: И победители са Фил Нортън и Дани!

Дж.К.Л. Нямаше как иначе,D Von Dudley може само да си мечтае да достигне нивото на тези двамата.

Има още много какво да учи.

Джей. Джаки си му го каза направо-той е тук само за запълване на пейзажа!

Фил и Дани задържат положението още минута,докато рефера не ги принуждава насила да отключат

хватките.След това двамата хвърлят пренебрежителен поглед на D Von и заедно с Джакинапускат

залата под неистовите овации на феновете си.

Дж.К.Л. Подгответе се,приятели,подозирам,че този мач ще е най-бруталния,който сме наблюдавали

от месеци насам!Грийни и Вал Винъс ще се изправят един срещу друг в Iron Man Match,и двамата са

натрупали огромна злоба в себе си и няма да пропуснат възможност да са наранят всаимно колкото

могат повече!

Джей. Особено Вал Винъс сега просто не е на себе си-след уволнението на близкия му приятел и

съотборник Carlito той иска само отмъщение за виновника Грийни,и то отмъщение,което ще остане

в историята!

Еванджелин: Следващата борба е 40 Minutes Iron Man Match.На ринга излиза първо,от Лос Анджелис,

Калифорния Грийни!

Грийни излиза с колата си под звуците на California Love и освиркванията на по-голямата част от

публиката.На него баче изглежда изобщо не му пука,защото самодоволната усмивка не слеза нито за

миг от лицето му.

Еванджелин: И неговият опонент,от Лас Вегас,Невада Val Venis!

За разлика от Грийни Вал изобщо не се усмихва.На лицето му е замръзнало мрачно и решително

изражение,той е впил кръвожаден поглед в противника си и когато се качва на ринга изобщо не

изчаква гонга.

Дж.К.Л. Ето го и началото,Винъс се нахвърли варху противника си с явното намерение да го накара

дълго да запомни предстоящите 40 минути!

Джей. Грийни обаче си играе с раздразнения Вал,обикаля го с широка усмивка на лицето и ловко

отбягва ударите му.

Дж.К.Л. Грийни просто разиграва Venis из целия ринг!Но,внимание,Вал най-после го спипа!Имаме

страничен ключ!

Винъс притиска опонента си в единия ъгъл и когато Грийни опитва да се противопостави веднага е

изхвърлен в съседния и получава бъркане в очите.Постепенно обаче Грийни идва на себе си и успява

да изтласка Вал в средата на рнга,където му прави захват на кръста.Винъс хваща едната ръка на

Грийни и бавно я извива в болезнен ключ,принуждавайки го да падне на колене.Грийни някак успява

да обърне захвата,опитва се да направи ключ на врата,но се отказва и запраща Вал към въжетата.

Следва поваляне с рамо и Винъс е проснат на пода.

Дж.К.Л. По всичко личи,че ще наблюдавамеизключително техничен мач,тези двамата явно имат добре

премислена стратегия за сблъсъка и ще направят всичко възможно да попречат на противника да

наруши последователността на действието.

Грийни отново засилва изправилият се на крака Винъс към въжетата,след това прави опит за странично

прехвърляне,но Вал го спипва за suplex.Грийни на три пъти успява да го блокира,добира се до

въжетата и слиза от ринга.Вбесеният Вал го проследява с кръвожаден поглед,докато Грийни отново е

с широка усмивка на лицето,сякаш иска да каже на съперника си "Няма да стане!".Рефера едва

успява да усмири Винъс,докато Грийни си събира силите край ринга.

Джей. Грийни има добра стратегия-той не позволява на Винъс да го изтощи повече от необходимото,

взима си кратки почивки и ми се струва,че е на път да докара Вал до лудост!

Когато отново се качва на ринга Грийни помита Вал с big boot,последван от няколко мощни ритника

в ребрата,след което го изхвърля в подножието на рампата.Докато Вал се опитва да се изправи,Грийни

рови под ринга и изважда оттам кофа,която понечва да стовари върху главата на противника си.

Винъс обаче бързо съобразява и препъва Грийни с ритник в коляното.Грийни пада по корем и забива

лицето си в кофата.Напълно зашеметен той става олюлявайки се на крака и се насочва към подпрелия

се на преградата Val.Venis обаче го хваща и неколкократно забива главата му в металните стълби,

след което го подпира на ръба на ринга и започва да му забива пържола след пържола.Грийни се

отдръпва и се просва на коментаторската маса,Вал забива и там главата му няколко пъти и накрая

го прехвърля от другата страна.Джери Кинг и Джей се изнасят моментално,съдията отива да провери

как е Грийни,но е изхвърлен настрана от разбеснелия се Винъс,който вдига противника си на крака

и с още няколко пържоли го просва на коментаторската маса.Изведнъж обаче Грийни си възвръща енергията,

скача срещу Вал,той получава зверско бъркане в очите и се свлича на пода.Грийни го подхваща,

засилва го към един от металните колове,Вал го блокира,но е вдигнат от противника си и стоварен

върху злополучната коментаторска маса.Грийни приковава Вал към пода и рефера отброява първия туш.

Дж.К.Л. Не знаех,че освен всичко друго този мач е и Falls Count Anywhere!

Джей. Изглежда е така и сега Грийни и с ход напред пред противника си!

Грийни хваща Вал и го връща на ринга,качва се след него и почти моментално забива коляно в главата

на проснатия безпомощно Винъс,след това повтаря удара и прави втори опит за туш.Този път обаче

Вал се повдига,но Грийни не губи време-заключва му sleeper hold и започва да го души,притиска

го към ринга с всички сили,Вал обаче успява да се изплъзне и се хвърля към въжетата-трябва му

опора,за да се изправи-Грийни обаче го настига,опира коляно в гърба му и му прави chinlock.Винъс

отчаяно се опитва да се измъкне,накрая Грийни го пуска и започва да забива ритници в гърдите му,

след което се измъква между въжетата и измъква изпод ринга метален стол.ръща се с него при противника

си,нанася удар,но Винъс се навежда в последния момент,преобръща опонента си и му заключва sharpshooter.

Дж.К.Л. Каква стархотна контра,Val Venis най-после се усети къде се намира и даде отпор на противника

си!Грийни е в средата на ринга,няма къде да мърда,а Вал е затегнал хватката докрай,направо има

опасност да му контузи гърба!

Джей. Грийни осъзна,че няма измъкване и се предаде!Резултатът е едно на едно,остават по-малко от

15 минути!

Грийни отново опитва захват на врата,но този път Вал реагира доста по-адекватно-почти веднага се

изправя на крака и изхвърля противника зад себе си с belly to belly suplex.Грийни се свлича от

ринга,но веднага е последван от Винъс-той забожда мощен ритник в лицето,след това изправя Грийни

и забива главата му в металните стълби.Грийни получава и няколко ритника в корема,като успява да отвърне

единствено с юмрук в лицето,който обаче секва инерцията на Вал.Двамата тръгват нагоре по рампата,като

Грийни продължава да налага Винъс където му падне,докато Вал не се опомня и с няколко пържоли

не връща противника си край ринга,а след това и на него.Грийни ке опитва да се предпази,но

Винъс продължава с безмилостните удари,засилва се към въжетата и го поваля с рамо,след това

самият той се оттласква и забожда мощен лакът в гърдите на опонента си.Следва опит за туш,Грийни

едва помръдва и Вал се вижда принуден да вземе драстични мерки.Той изправя противника си и му

прави три поредни suplex-a,а когато Грийни опитва да се измъкне от ринга получава и spinebuster.

Вал се качва на върха и полита за The Money Shot.Грийни не помръдва и ударът попада право в целта.

Следва опит за туш,който този път е успешен.

Дж.К.Л. Грандиозно изпълнение на Вал Винъс,резултатът вече е две на едно.Часовникът не спира,

а Грийни ми изглежда изтощен до крайност.

Джей. Ако държи да спечели няма да е зле да се стегне и то сериозно!

След коронната хватка на Вал и двамата с Грийни лежат проснати на ринга.Винъс пръв се опитва да

се изправи,но е почти веднага повален отново от противника си-Грийни изцежда последните си сили

и отново прави страничен ключ,който обаче бързо е разбит от няколко лакътя в корема от страна

на Вал.Той започва да обработва Грийни с пържоли,но получава бъркане в очите,последвано от

атомна бомба.Вал е повален от ръба на ринга,Грийни му нанася безмилостни ритници,а когато го

оставя за момент маха уплътнението на пода и оголва цимента.

Дж.К.Л. Ето това вече никак не е на добре!Грийни да не е полудял?Или просто е решил да осакати

Винъс?

Джей. Така като гледам и двете предположения са еднакво верни!Няма ли кой да спре Грийни,нещата

отиват твърде далеч!

Без да обръща внимание на предупрежденията на съдията Грийни си подготвя Вал и го забожда в

цимента с мощно pedigree.Още там Грийни отбелязва без затруднения втория си туш-Винъс изобщо

не помръдва,затова пък раната,отворила се начелото му кърви обилно.Подивелият Грийни тръгва

покрай ринга в търсене на подходящо оръжие,погледът му попада върху зарязания стол отпреди малко

и той го взима с демонична усмивка.Грийни се отправя към проснатия си безпомощно противник и

за втори път се засилва да го закове със стола,но Винъс се претърколва настрана и ударът среща

само голия цимент.Грийни отново взима стола и подгонва Вал,който се връща на ринга.Когато и

противникът му понечва да го последва,Винъс се засилва и нацелва с падащ лист стола,който се

забива в лицето на Грийни.Той се просва останал без дъх от болка,в това време Вал дава знак,че

ще приключи с него,качва се на третото въже и отново се хвърля за The Money Shot,но този път

е посрещнат от стола.Сблъсъкът е страшен и Вал остава да лежи в безсъзнание,докато Грийни изхвърля

стола настрани и се залива от ехиден смях.С последни сили Грийни се просва върху Винъс и не

помръдва оттам,докато не изтичат последните десет секунди на мача.

Дж.К.Л. Можеш ли да повярваш какво видяхме току-що?!Грийни вкара в действие всичките си мръсни

номера с една цел-да унищожи Вал Винъс-и мисля,че този път успя!

Джей. Вал кърви от повече от едно места и в момента изглежда е в безсъзнание!Трябва ни медицинския

екип на ринга,ей!

Грийни едва се изправя на крака,но на лицето му грее триумфираща усмивка.Той се изплюва пренебрежително

върху безпомощния Вал и изкуцуква нагоре по рампата под ураган от освирквания от страна на феновете.

Дж.К.Л. Ето това ще бъде зрелищно,дами и господа,west_side^boy и The LEGEND KILLER,затворени в

клетка с The Boogeyman и The Evil Clown!

Джей. Ще бъде не само зрелищно,но и забавно!Честно казано още не ми се вярва,че TLK и Уест ще

влязат в тази клетка!

Дж.К.Л. Ако имаха някакъв избор сигурно не биха влезли.Но по мое мнение по-добре ще е да влязат

доброволно,отколкото The Infernals да ги издирят и да ги вкарат вътре насила!Подозирам,че вторият

вид влизане ще боли значително повече!

Еванджелин: Следващата борба е отборен мач в steel cage.На ринга излиза първо от Уест Нюбъри,

Масачузец и Charlotte,North Karolina west_side^boy и The LEGEND KILLER!

Двамата излизат с доста обезпокоени изражения-не им е харесвала идеята за отборен мач срещу

Infernals,но идеята за отборен мач срещу Infernals в stee; cage определено я мразят единодушно.

Публиката ги посреща сдържано-повече с освирквания,отколкото с одобрителни възгласи,но Уест и

TLK съвсем на се притесняват за това-по-сериозна грижа им е оцеляването.

Еванджелин: И от The Bottmless Pit и Dead Valley,Pensilvania The Boogeyman и The Evil Clown,

дами и господа,моля посрещнете The Infernals!

Дж.К.Л. Уест и TLK май ги побиха тръпки само при вида на противниците им.И наистина,тези двама

екземпляри неизменно пораждат у околните неистовото желание да бягат надалеч!

Когато и четиримата са на ринга клетката е заключена и гонгът е ударен.Още в самото начало

west_side^boy дава знак,че искат таймаут,но Boogeyman и Клоунът не обръщат никакво внимание-

нахвърлят се върху опонентите си и започват да ги обработват с мощни юмруци.Boogey запраща с

всички сили The LEGEND KILLER в противоположния ъгъл на клетката,където го притиска към въжетата

и неколкократно забива рамо в ребрата му.В това време в другия край Клоунът забожда последователни

ритници в корема на Уест.The Infernals се споглеждат и The Evil Clown засилва TLK към ъгъла на

партньора си,където той задържа West_side^boy неподвижен и се отдръпва,когато The LEGEND KILLER

връхлита върху съотборника си.В това време и The Evil Clown се засилва към ъгъла и west и TLK

се оказват размазани между Клоуна и сглобката.Двамата падат на ръце и колене в напразен опит

отново да се ориентират в посоките.Boogeyman се засилва и нанася зверски ритник в рамото на

TLK,докато The Evil Clown удря няколко пъти Уест в брадичката,докато не го просва отново на пода.

Клоунът притиска противника си към въжетата и започва да го души,в това време партньорът му прави

на west_side^boy няколко раменни прехвърляния.Следва двоен крак брадва за TLK и няколко мощни

ритника в ребрата на Уест.

Дж.К.Л. Тези двамата действат в убийствен синхрон!Струва ми се,че The LEGEND KILLER и west_side^boy

нямат никакъв шанс срещу такива противници!

Джей. TLK току-що беше забит с главата напред в стената на клетката,партньорът му пък е полузадушен-

Boogeyman го е притиснал към пода с ботуша си,като използва въжетата за допълнителна опора!

The Evil Clown забива главата на TLK в сглобката,като преди това предвидливо маха предпазителя-

TLK вече кърви,когато Клоунът го притиска в ъгъла и забожда коляно в корема му осем поредни

пъти.Boogeyman и партньорът му си разменят жертвите,Буги посочва отсрещната стена на клетката и

след секунда TLK и west_side^boy са засилени натам.Но Уест успява да контрира удара,като в последния

момент посреща стената с крака,дори TLK съумява доякъде да омекоти сблъсъка,но удря лошо ръката

си.West се възползва от шанса и започва да нанася безмилостни удари в главата на Клоуна,след

това се засилва и поваля Boogeyman с летящ саблен удар,повлича West и двамата се закатерват с

отчаяна бързина към върха на клетката.Boogeyman и Клоуна обаче се опомнят бързо и ги спипват за

краката-Уест е изхвърлен през половината ринг,като пак пада на наранената си лява ръка,TLK успява

да стовари няколко удара върху главата на Буги и накрая го използва,за да омекоти падането си.

The Evil Clown тръгва към него в опит за пържола,но получава бъркане в очите,а в това време TLK

бута Boogeyman право в ръцете му.Без да изчака да си върне зрението Клоуна прави убийствен tombstone

на собствения си съотборник,в същото време west_side^boy се съвзема и го връхлита откъм гърба

заедно с партньора си.Двамата прилагат double chokeslam и просват Evil Clown на ринга.Разменят си

по един поглед и отново започват да се катепят по клетката.Този път обаче спират точно на върха

и като оглеждат предпазливо противниците си се мятат за swanton bomb едновременно.И двамата

улучват целта си и моментално правят опит за туш-The Boogeyman и The Evil Clown не помръдват и

на сантиметър.

Еванджелин: И победители са The LEGEND KILLER и west_side^boy!

Самите те здравата разтърсени от последната маневра,TLK и партньорът му побързват да се изнесат

от клетката още с първите признаци на движение от страна на Boogey и Клоунът.

Дж.К.Л. Това беше наистина неочаквано!Можеш ли да повярваш,че The LEGEND KILLER и west_side^boy

току-що сложиха край на победната серия на The Infernals?!

Джей. Нямаше да повярвам,ако не леше пред очите ми и дори и сега ми е трудно!Едно е сигурно-

TLK и Уест извадиха страшен късмет!

Дж.К.Л. Колкото и да не ми се иска да го призная,стратегията на TLK изигра решаваща роля в мача...

Наред с нереалния късмет на отбора му,разбира се!

Джей. The Infernals няма да се примирят с тази загуба.The LEGEND KILLER и west_side^boy си спечелиха

двама много опасни врагове!

Джей. Ето го и мача,който обещава да ми стане любим за вечерта!Предстои да видим дебюта на Mina

Harker срещу Нат в Bra & Panties Match!

Дж.К.Л. Нат може би трябва да си пази гърба и от Джаки-сега,когато тя си върна федерацията вече

няма защо да се притеснява от уволнение и може спокойно да се върне към предишните си методи!

Джей. И това е вариант,но Нат все пак трябва да се съсредоточи главно върху противничката си на

ринга!

Еванджелин: Следващата борба е Bra & Panties Match.Представяме ви първо от Уест Нюбъри,Масачузец

Натали "Нат" Сина!

Нат слиза по рампата със самодоволна походка-въпреки загубата й на NO FEAR! тя отлично съзнава,

че е свършила добра работа.Феновете обаче не са на същото мнение и я посрещат с щедри освирквания.

Натали не им обръща особено внимание,само хвърля един пренебрежителен поглед на най-близкостоящите

фенове и отегчено поклаща глава.

Eванджелин: И от Атланта,Джорджия,дами и господа,моля посрещнете Mina Harker!

Феновете реагират спонтанно и приветстват новодошлата с бурни овации.Mina слиз по рампата,като

раздава въздушни целувки на феновете и когато се качва на ринга измерва противничката си с крайно

пренебрежителен поглед,сякаш изобщо не я смята за достойно предизвикателство.

Дж.К.Л. Тези двете май още отсега не се понасят много,какво остава след края на мача!

Джей. Mina ми изглежда повече от самоуверена и почти никак притеснена от факта,че за пръв път

участва в професионален кеч мач.

Дж.К.Л. Няма лошо да е самоуверена,но няма да е зле и реално да прецени рисковете и залозите си

в мача-все пак не трябва да пренебрегваме факта,че Натали е бивша шампионка при жените и уменията

й не са за посценямане!

Гонгът бие и двете жени започват да се обикалят,като се изучават с изпитателни погледи.Мина напада

първа,но е незабавно повалена от Нат,която е предвидила атаката й.Мина се изправя и отново

атакува противничката си,този път я заблуждава,че ще забоде саблен удар,а всъщност я поваля с

мощно копие,сяда отгоре й и се опитва да свали бодито й.Нат обаче я изхвърля настрани и на

свой ред се мята в атака-Мина получава няколко удара в лицето,след което е изхвърлена от ринга.

Нат се обръща с гръб,не забелязва,че опонентката й е успяла да се задържи на ръба и когато пада

по лице на ринга след мощния летящ двоен ритник на Мина остава доста изненадана.

Дж.К.Л. Това момиче определено има потенциал,а и както се вижда се учи от грешките си-не се

остави атаката й да бъде предвидена втори път,залага на изненадите и наистина успя да обърка

Нат.

Джей. Натали може да е малко объркана от нивото,което показва противничката й,но това далеч не

означава,че е безпомощна.Ето че Мина отново е повалена,този път със superkick!

Дж.К.Л. От NO FEAR! насам на Натали й стана навик да използва вариации на коронната хватка на

най-голямата си съперничка-Джаки Майкълс.Варинатите на Sweet Chin Music,които Нат използва,като

едното нищо могат да й навлекат сериозни проблеми от оригиналната прителжателка на хватката.

Нат успява да събуе панталонките на противничката си,но в следващия момент отхвърчава в другия

край на ринга-Мина забожда убийствен двоен ритник в корема,след което се изправя и се засилва за

копие,но Нат се отмества в последния момент и Мина забива с всичка сила рамо в металния кол.Натали

се възползва и прави на опонентката си нещо като RKO,последвано от крак-брадва.След това Нат завлича

Мина до въжетата и я омотава в тарантулата,накрая рефера я принуждава да отключи хватката,но

желаният ефект вече е постигнат-Мина е изтощена и лежи безпомощна.

Дж.К.Л. Май дотук беше с блестящия дебют на новачката,Натали е на път да я довърши!

Джей. Жалко,този мач беше интересен!

В момента,в който Нат се готви да свали и тениската на Мина,тя изведнъж скача на крака и започва

да налага Натали с юмруци в лицето,след което я избутва в ъгъла и забива няколко пъти коляно в

корема й,последвано от бъркане в очите.Рефера забелязва забраненото движение и започва да се

кара на дебютантката,която се оправдава с невинно изражение на лицето.В това време Нат понечва

да я издебне в гръб и да приложи stratusfaction,но Мина се обръща в последния момент и започва

нова серия от безмилостни удари,които повалят Нат по гръб на ринга.Скоро Мина сваля бодито й и

започва да сваля и панталонките,когато неочаквано чува подсвирване от дясната си страна.Когато

се обръща я чака изненада-Джаки се е качила на третото въже в готовност за The Money Shot.Още

с идването си във федерацията Мина е слушала много за враждата между Нат и Джаки и се отдръпва

малко назад с доволна усмивка-очаква Джаки да закове Нат и да й спечели мача,и следващото

движение на Майкълс й идва неочаквано.Мина отстъпва назад и се препъва в незнайно как попаднал

на ринга метален стол,пада по гърб и точно в този момент Зжаки полита от върха и се стоварва

отгоре й-The Money Shot в последния момент е променен на Heartbreak Elbow Drop.Джаки отива

при NAT,подава й ръка да стане и съвсем спокойно й посочва лежащата почти в безсъзнание Мина.

Натали мести объркано поглед от Джаки към опонентката си и обратно в продължение на близ минута,

накрая се налага Джаки да я побутне,за да я накара да съблече и тениската на Харкър.

Еванджелин: И победителка е Нат Сина!

Дори след като печели мача Нат не може да повярва,че (явно вече бившата) й съперничка й се е

притекла на помощ.Когато я поглежда въпросително за пореден път Джаки просто свива невинно

рамене с многозначителна усмивчица на лицето и слиза от ринга.

Дж.К.Л. Аз какво ти казах,Джей?!Още от NO FEAR! си знаех,че ще има развитие около тази вражда!

Джей. Така си е,но Джаки изобщо не заяви,че това е краят!Може би просто е решила да си поиграе на

котка и мишка с Нат,нека не забравяме,че след като си върна федерацията Джаки се върна и към

старите си начала,така че аз лично не вярвам на нито едно нейно действие или дума!

Дж.К.Л. Тепърва ще видим как ще се развият събитията занапред,засега можем само да гадаем!

Джей. Това беше от нас за тази вече,дами и господа,лека нощ на всички!

HeartBreak`Kid

Сори,че забавих толкова шоуто,хора,ама това даскало ми видя сметката :lol: Отсега нататък обещавам да пускам редовно всичко както си му е реда.И,предполагам,няма смисъл да подчертавам,че искам обстойни коментари върху първото Xplosion ;)

fen na Cena

Лол супер шоу страхотни мачове. :tup: :w00t: :tup: По-добро не съм чел!!!!Невероятно!!!!

[img]http://img125.imageshack.us/img125/8264/a252tm8.jpg[/img]

LudiaSlavi

Супер шоу както и миналото невероятни мачове и невероятни развръски!!!

HeartBreak`Kid

Wednesday Night Xplosion Card

Лео & ViChiX vs Loop & Ultimo Inferno

Tables Match

vassil1990 vs Кретенгъл

ECF European Championship

BRM & Brad Allen vs Shawn Michaels & Randy Orton Jr. & Raven

Handicap Match

Шоуто беше както винаги невероятно!Букинга ми хареса,както и развитието във всичките мачове.Особено краят на моя мач :P

[img]http://img230.imageshack.us/img230/8480/hhhcopia0ie6kd.jpg[/img]

[img]http://img79.imageshack.us/img79/8759/eddiesig0xxmi9.jpg[/img]

HeartBreak`Kid

Ексклузивно интервю с Shawn Michaels & Brad Allen

Еванджелин: Шон,Брад,какво е мнението ви за предстоящият ви отборен мач,в който ще ви се наложи да застанете един срещу друг?

Шон: Какво да ти кажа,Енджи,нали не очакваш такава дреболия да съсипе най-великия отбор на федерацията?

Брад: Ще се изправим един срещу друг като професионалисти и ще дадем всичко от себе си,за да се забавлява публиката.

Шон: А нашето забавление забрави ли го?

Брад: (скастря го с поглед) Я се пробвай да бъдеш сериозен поне за пет минути,ок?

Еванджелин: А какво ще кажете за отборните си партньори-кой от двама ви има по-голям шанс за победа?

Шон: При положение че в две трети от мача ще трябва да се въздържам да не забия sweet chin на този загубеняк Orton?!Brad ще ме съсипе! (залива се от смях)

Брад: Погледнато обективно BRM е прясно доказан професионалист-не вярвам някой да е забравил изпълнението му на NO FEAR!,така че дори и да не забиеш sweet chin на Ранди загубата ви е в кърпа вързана,партньоре!

Шон: Забравяш численото ни превъзходство!Не ме карай да насъскам Raven да те изяде за закуска! (хихика дяволито)

Брад: Не издавай стратегията си,приятел,току-виж съм се възползвал! (двамата си стискат ръцете,все още смеейки се)

Еванджелин: Имате ли срок,в който отново трябва да защитите отборната си титла,или ще си дадете почивка до следващото PPV?

Брад: Засега нямаме срок,което не означава,че няма да изникне нещо в бъдеще.Все пак до Kreeper има още доста време,може да получим и предизвикателство дотогава...

Шон: На мен още отсега ми се ритат задници,така че псевдо-звездичките на федерацията да заповядат-на който му се иска титла ще има да види зор!

Брад: Не бих се изразил точно така,но смисълът е горе-долу същият-готови сме да се изправим срещу всеки и да му видим сметката!

Еванджелин: И един последен въпрос-отбор сте от доста отдавна,колко още мислите,че ще издържите като такъв?

Шон: Миличка,излагаш се!Та това сме ние-Шон и Брад,това е вечният отбор на ECF-най-добрите,съществyвали някога!

Брад: Нямаме причина да се разделяме,поне засега-публиката ни обича,справяме се перфектно заедно и купонът е пълен-за какво ни е да прекратяваме всичко това?!

Шон: Теб пък за пръв път те чувам да говориш така,да не си пил нещо? (подмята го закачливо,но Брад моментално подхваща темата)

Брад: И най-сериозният човек да го съберат известно време с теб ще изперка!В повечето случаи само ти си знаеш кога се бъзикаш,ако изобщо някога ти се случва да си сериозен.

Шон:

HeartBreak`Kid

Wednesday Night

xplosionlogo5ls.jpg

Дж.К.Л. Здравейте,приятели!Аз съм Джери Кинг Лоуър и заедно с Джей ви приветстваме с "Добре Дошли!"

Джей. Добре дошли в Xplosion,хора,пригответе се за поредната незабравима вечер с ECF!

Дж.К.Л. Предстоят ни наистина незабравими сблъсъци,дами и господа,в два от които ще се решат

съдбите на ECF X Division и ECF European Championship!

Джей. Доскорошните приятели и съотборници Charisma и SCotty THE PHENOMENAL ще се изправят един

срещу друг в борба за титлата в категория X Division и аз едва ли съм единственият в тази зала,

който си мисли,че това няма да свърши добре!

Дж.К.Л. Мачът ще бъде No Holds Barred,а на ринга ще са двама от най-екстревните кечисти на федерацията!

Повече от ясно е,че няма да свърши добре.Най-малкото някой да си докара сериозна контузия!

Джей. Борбата за Европейската титла също обещава да бъде интересна-Кретенгъл ще си премери силите

с vassil1990 и още отсега заявявам,че нямам никакви предположения кой ще спечели!

Дж.К.Л. Аз залагам на Кретенгъл.Това момче израстна много от дебюта си с killa досега и мисля,че

има с какво да ни изненада.А какво мислиш за хандикап мача,в който на Shawn Michaels и Brad Allen

ще им се наложи да застанат един срещу друг?

Джей. Ако преценяваш реално възможностите победата на Allen е почти 100% гарантирана-със световния

шампион в тежка категория в отбора си...

Дж.К.Л. Колкото до отбора на Сърцеразбивача,мога да кажа само,че Raven не е противник за

подценяване.Нито Randy Orton Jr,стига да не беше толкова своенравен във всяко отношение.Не ми

се вярва Майкълс да се спогоди с него.

Джей. Ще му се наложи да го изтърпи някак.Не се притеснявам за него,Шон може да бъде много

гъвкав в такива ситуации!

Дж.К.Л. Но първият мач на вечерта май ще бъде най-епичния от предстоящите четири.Лео и ViChiX

ще влязат в отбор,за да се опълчат на Loop и Ultimo Inferno в мач с маси.

Джей. Това определено ще е зрелищно,нямам търпение да видя как ще се спогоди Loop с партньора

си.За ViChiX по принцип е всеизвестно,че отлично работи сам,но това не му пречи и лесно да свиква

с различни отборни партньори.

Дж.К.Л. Така си е.Loop обаче е вълк-единак и страшно мрази да му се месят,особено такива като

Лео,които печелят мачовете си винаги с чист късмет и нищо повече!

Джей. Лео може само да се благодари,че съотборникът му ще е ViChiX,а не Loop!Но недей да говориш

така,Лео също си има качества!Забравяш как саботира мача на не кой да е,а на самият Undertaker

още с идването си във федерацията!

Дж.К.Л. Това,че Тейкър не го унищожи впоследствие също си беше късмет!

Джей. Поне му дай шанс,момчето още е новобранец в сравнение с останалите звезди на ECF!

Еванджелин: Следващаа борба е Tables Tag Team Match!На ринга излиза първо от Hollywood,California,

Световният шампион на ECF Loop!

Публиката както винаги посреща шампиона с бурни овации,той слиза по рампата,размахвайки високо

шампионския си пояс и когато се качва на ринга поздравява сърдечно феновете си.

Еванджелин: И отборният му партньор от Dateland,Arizona Ultimo Inferno!

Ultimo Inferno излиза на ринга,без да погледне никой от публиката,кимва отсечено на партньора си

и вперва поглед в рампата в очакване на противниците.

Еванджелин: И техните опопненти,първо от Fortlauderdale,Florida,дами и господа,моля посрещнете

ViChiX!

При излизането на ViChiX в залата избухват неудържими овации.Той слиза по рампата,но не се качва

при опонентите,а изчаква съотборника си край ринга.

Еванджелин: И неговият партньор,от Kingston,Illinois Лео!

Феновете посрещат с аплодисменти поредния си любимец,но си проличава,че голяма част от публиката

одобрява повече образа му на Xterminator.Лео се присъединява към партньора си,двамата приятелски

си стискат ръцете и се качват на ринга.

Дж.К.Л. Още отсега си личи кой отбор ще има предимство що се отнася до сработване!Нито Loop,

нито Ultimo Inferno имат голям опит в отборните мачове,докато на Лео и ViChiX изглежда дори им

е забавно това,че ще бъдат отбор в мача.

Джей. Въпреки всичко доброто сработване не означава задължително победа,така че се надявам,че на

ViChiX и Лео няма да им е до такава степен забавно,че да си позволят разсейване!

Рефера дава начало на мача и първи на ринга излизат Loop и Лео.Двамата любопитно се измерват с

погледи и сякаш взаимно преценяват силите си-досега не са се изправяли един срещу друг.Лео прави

първата грешка още с началната си атака-навежда се и опитва да закове Loop с копие,явно забравяйки,

че шампионът често използва тази хватка.Loop го контрира с мощен ритник в корема,от който Лео

се превърта във въздуха и пада по гръб на ринга.Loop веднага прави крак-брадва,след което изправя

Лео на крака,притиска го в ъгъла и започва да го налага с юмруци в корема и челюстта,докато Лео

не се свлича безпомощен.Шампионът понечва да го вдигне за Last Ride,но се оказва подведен-Лео

изобщо не е пострадал толкова,колкото си е давал вид и когато попада в удобна позиция Loop получава

бъркане в очите,последвано от мощен вратотрошач.Лео минава между въжетата и изважда една маса

изпод ринга,след това се връща при опонента си,който обаче вече е на крака и на Лео му се налага

да използва масата като щит.Loop не успява да спре инерцията си и с всичка сила се врязва в Лео,

който държи масата пред себе си и двамата падат от ринга.Ultimo Inferno преценява ситуацията с

безпристрастен поглед,докато ViChiX се разхожда покрай въжетата като звяр в клетка и тревожно

наблюдава партньора си,проснат под Loop.Лео се размърдва и успява да изпълзи изпод противника си,

оглежда се за масата и когато вижда,че е останала на ринга,тръгва да я вземе.Loop обаче го препъва

с двоен ритник в коляното и Лео среща с главата си металните стъпала.

Дж.К.Л. Дотук Loop и Лео са напълно равностойни в опитите си да вземат надмощие и бас държа,че

на шампиона това никак не му харесва-той май планираше да ликвидира Лео още с първите си няколко

удара!

Джей. Сметката му обаче се обърка,опонентът му продължава да се бори!

Loop се качва пръв на ринга и опъва масата,но Лео е по петите му и шампионът едва се отървава от

spinebuster през нея,като забива няколко лакътя в лицето на опонента си.В това време ViChiX слиза

край ринга и измъква друга маса,като я опъва онкъм страната на своя ъгъл,после пак се качва на

мястото си и започва да се опитва да привлече вниманието на съотборника си.Лео обаче е зает да

отбива валящите отвсякъде удари на Loop и не го забелязва.Затова пък Ultimo Inferno вижда какво

става,напуска ъгъла си,минава покрай коментаторската маса,откъдето взима метален стол и отива

зад ViChiX.Той изобщо не го забелязва-в това време насърчава с всички сили Лео да стигне до

него и да направи свяна,докато зашеметеният от няколко ритника Loop още не се е опомнил.Вместо

да се смени обаче Лео с последни сили скача на крака,засилва се,излита от ринга и забива металния

стол право в лицето на Inferno с двоен ритник.ViChiX реагира мълниеносно-удря гърба на съотборника

си още докато той е във въздуха и влиза на ринга,където Loop още се опитва да се изправи на крака.

ViChiX спипва противника си и му прави ножица,след което го просва на опънатата маса и започва

да се катери по въжетата-иска да довърши Loop със swanton bomb,един от собствените му специалитети.

ViChiX вече е на върха,когато Loop се изтърколва от масата възможно по-далеч от обсега на опонента

си,който не успява да спре скока и полита право към масата.В последния момент обаче Лео се хвърля

на ринга и я избутва настрани,но самият той не успява да се отдръпне навреме и поема удара на

съотборника си.

Дж.К.Л. Това със сигурност не беше по план,ViChiX не уцели Loop,но не успя и да падне върху масата,

затова пък Лео получи swanton bomb от собствения си съотборник!

Джей. Loop и Ultimo ще имат време да се съвземат,докато ViChiX проверява как е Лео.А така като

гледам Лео даже не знае къде се намира,здравата е зашеметен!

ViChiX се извинява на съотборника си,но е изненадан в гръб от Loop,който го вдига и му прави

suplex.Ultimo Inferno също се връща на ринга-носът му явно е пострадал,защото половината му лице

е в кръв-и се присъединява към шампиона,докато двамата с общи усилия не просват ViChiX почти в

безсъзнание на ринга.Когато обаче изваждат поредната маса Лео идва на помощ на съотборника си-

Loop получава spinebuster,Ultimo Inferno отнася мощна powerbomb.

Дж.К.Л. Лео се опомни доста бързо!Ultimo и Loop май си навлякоха неприятности с този побой над

ViChiX,разяреният му партньор им разказва играта!

Джей. Внимание,Ultimo Inferno е изхвърлен от ринга,Лео просва зашеметения шампион върху опънатата

маса!

Когато се уверява,че Loop няма да се измъкне втори път,Лео се закатерва по въжетата и когато

стига върха триумфално оглежда феновете-цялата зала е на крака и с всички сили го насърчава да

закове финишъра си-five star frogsplash.Ultimo Inferno отново е на крака и се опитва да се промъкне

зад Лео,но е спрян с няколко юмрука в корема от страна на ViChiX,последвани от tombstone.ViChiX

просва Ultimo на масата до Loop и Лео най-после полита от върха.

Еванджелин: И победители са Лео и ViChiX!

Масата е разбита почти колкото двамата отгоре й,ViChiX помага на съотборника си да се изправи и

победоносно вдига ръката му.

Джей. Това беше красива победа!

Дж.К.Л. И заслужена също така.Лео и ViChiX ни направиха свидетели на перфектна отборна игра,която

им донесе и победата в мача!

Джей. Когато Ultimo и Loop се посъвземат едва ли ще останат доволни.Особено шампиона на ECF,

той не е свикнал да губи!

Камерите показват Лео,който тъкмо напуска съблекалнята си и се отправя към паркинга,когато на пътя

му се изпречва Loop с мрачно изражение на лицето.Лео понечва да го заобиколи,но Loop го хваща

за яката и го приковава към близката стена.

-Не знам какво си въобразяваш,аматьор,но преди малко спечели не победа,а смъртен враг!

-Говори зле за теб,че вече си побеждаван и от аматьори,Шампионе!-пренебрежително му отвръща Лео

и най-безцеремонно го блъска назад.-Но на твое място бих си пазил гърба,вместо да отправям напразни

заплахи към всеки срещнат.Доста хора в ECF не са доволни от сегашното ти положение и да си скъпят

силите да го променят!Ако ме разбираш какво имам предвид,а сега се разкарай!

Лео повторно блъска Loop настрана и тръгва с високо вдигната глава към паркинга,като явно счита

въпроса за приключен.Шампионът обаче не остава никак доволен от показаното неуважение,нахвърля

се върху Лео в гръб и му прави Last Ride върху цимента.

-Никой не се бъзика със Световния Шампион,джобър,запомни това!

С тези думи Loop обръща гръб на Лео и се отправя към съблекалнята си.

Дж.К.Л. Дано Лео този път най-после се е научил как да третира висшестоящите!Не му е за пръв път

да има спречквания с някоя от големите суперзвезди на федерацията.

Джей. Той самият вече е голяма звезда,Кинг,чудя се само защо всички продължават да говорят за

него така,сякаш едва вчера е дошъл в ECF!

Дж.К.Л. Добре де,Loop не беше напълно прав в случая,но трябва да признаеш,че на Лео му липсва

респект към по-добрите от него!

Джей. Момчето просто защитава извоюваната си територия!А и след като на него му е отказан респект,

защо той да го дължи на другите?!

Дж.К.Л. Както и да е,сега ни предстои да видим първия от двата мача за титли тази вечер и това

и сблъсъка между vassil1990 и Кретенгъл за ECF European Championship!

Джей. И двамата отсъстваха от ринга известно време,но не мисля,че някой от тях си е позволил да

изгуби форма.

Дж.К.Л. Кретенгъл и vassil1990 никога преди не са се изправяли един срещу друг,сега ще имат

възможността добре да се проучат взаимно,надявам се само това да не стане с цената на концентрацията

им в мача!

Еванджелин: Сладвщият мач е за ECF European Championship и ще се води до туш!На ринга излиза първо

от Уест Нюбъри,Масачузец Кретенгъл!

Кретенгъл е здравата освиркан от публиката,но въпреки това слиза до ринга с изпъчени гърди и

непоколебимо изражение,все едно не му пука от нищо.

Еванджелин: И неговият опонент,от Charlotte,North Karolina vassil1990!

Феновете го посрещат с одобрителни овации,vassil им отвръща с широка усмивка,качва се на ринга

и подава ръка на противника си.Кретенгъл отказва да се ръкува с него и отива в противоположния

ъгъл,очаквайки сигнала на гонга.Рефера дава знак и мачът започва.

Дж.К.Л. Още от началото двамата противници показаха от какво тесто са замесени-гадната жилка на

Кретенгъл си личи от километри.Май на vassil1990 също ще му се наложи да обърне другата страна

на характера си,ако иска да спечели мача и титлата!

Джей. Кретенгъл започна сблъсъка с бъркане в очите,представям си какво още е намислил царят на

мръснети номера за опонента си!Съдията ще трябва да ис отваря очите на четири!

След бъркането в очите на противника си,Кретенгъл забива няколко колена в корема,засилва се към

въжетата и поваля vassil1990 с обезглавяващ саблен удар.vassil обаче веднага скача на крака и

се хвърля върху Кретенгъл с поредица от пържоли,притиска го в ъгъла и блъска няколко пъти главата

му в сглобката.Зашеметеният Кретегъл отстъпва за момент,после отново се мята напред и прави копие,

последвано от крак-брадва и десетина юмрука в лицето.Докато vassil опитва да се изправи на крака,

Кретенгъл се качва на върха на сглобката и отново го събаря с падащ лист.Когато се приближава към

падналия си противник обаче е изненадан от двоен ритник в челюстта,vassil1990 най-неочаквано скача

и прилага canadian destroyer.Кретенгъл е проснат на ринга и изибощо не помръдва,vassil прави

опит за туш,но рамото на противника му излита нагоре малко преди три.

Дж.К.Л. Кретенгъл може да играе безмилостно и без никакъв оглед на правилата,но vassil1990 е

отличен стратег,перфектната тухника в мачовете му почти винаги го отвежда до победа!

Джей. Мистър Агресия срещу господин Техничен-нека по-добрият спечели!

vassil1990 започва да обработва Кретенгъл с юмруци,пържоли и ритници,докато накрая не го просва

в средата на ринга със stunner.Първоначално отново се отправя към въжетата,но впоследствие явно

размисля,връща се при Кретенгъл и му прави anklelock.Кретенгъл веднага започва да се мята

наляво-надясно в безуспешни опити да се освободи,но vassil затяга още повече хватката-иска да е

сигурен,че дори и да не е предаде,Кретенгъл няма да има никакъв шанс да изпълни финишъра си FU

по-късно в мача.

Джей. Хитър ход!Vassil държи здраво противника си и едва ли не заплашва да му счупи глезена.Дори

и да не успее,Кретенгъл при всички случаи остава без възможност да се възползва от коронната си

хватка,а това е огромен плюс за опонента му!

Дж.К.Л. Кретенгъл продължава да се бори,но vassil1990 няма никакво намерение да го пусне!Мачът

май е към края си!

Кретенгъл най-после успява да се измъкне от хватката-прави кълбо напред и повлича vassil1990 със

себе си,след което с един ретнек го изхвърля от ринга пред коментаторската маса.vassil си удря

лошо гърба при падането и остава да лежи зашеметен,през това време Кретенгъл успява да дойде на

себе си и също слиза от ринга,накуцвайки леко.Хваща vassil1990 за косата и удря няколко пъти главата

му в масата,след което му нанася серия от удари в корема и го просва върху масата в цял ръст.

Джей. Ако Кретенгъл е намислил да прави това,което си мисля,че ще направи,мога най-отговорно да

заявя,че той е луд!

Дж.К.Л. Напълно съм съгласен с теб,Кретенгъл май забрави за наранения си крак!

Джей. Тази маса май вече няма да ни трябва,вдигай гълъбите!

Кретевгъл оставя безпомощно лежащия си противник и започва да се катери по въжетата.Стига до върха

на сглобката и замалко не се свлича обратно-болката в глезена му се е усилила още повече.Кретевгъл

все пак успява да се задържи и въпреки,че отскокът му е слаб,той полита към опонента си.Точно

преди сблъсъка обаче vassil1990 се изтърколва настрани,Кретенгъл връхлита с всичкси сили масата

и тя се разпада под тежестта му.

Джей. Видя ли това?!Оказва се,че и vassil1990 има едни-два трика,на които да научи Кретенгъл!

Какво прецакване само!

Дж.К.Л. Не мисля,че vassil симулираше слабост,той наистина отнесе здрав пердах преди малко.Но ето,

че отново е на крака-за разлика от Кретенгъл,който,поне спаред мен,е свършен!Няма начин да се

изправи след такъв удар!

vassil1990 хваща противника си и го качва на ринга,където му заключва figure four leglock.

Натискът в и без това пострадалият му крак се оказва прекалено много за Кретенгъл и той се предава.

Еванджелин: Победител и ECF European Champion e vassil1990!

vassil пуска Кретенгъл,който бърза да се махне от полезрението му,взима титлата от съдията и

тържествуващо поздравява скандиращите името му фенове от четирите сглобки на ринга подред.

Дж.К.Л. Каква победа за vassil1990!Той даде всичко от себе си и получи това,което заслужаваше-

признанието за уменията му е в ръцете му и отдалеч си личи колко щастлив го прави този факт!

Джей. Кретенгъл от своя страна доста ще се замисли над стратегията си в мачовете,подозирам,че

следващия път,когато го видим на ринга борбата му ще е далеч по-технична!

Дж.К.Л. Може би,а може би не.Тепърва предстои да видим развитието му,засега да споделим триумфа

на vassil1990!

Джей. Поздравления за Шампиона!

Камерите показват съблекалнята на Shawn Michaels,където двамата с Raven са се събрали и обсъждат

нещо по предстоящият им мач.Изведнъж Randy Orton Jr. нахлува с гръм и трясък и се застава с

надменно изражение пред Шон.В първия момент Майкълс не му обръща никакво внимание,но когато Ортън

го бута най-безцеремонно по рамото Сърцеразбивача се изправя и на Randy му се налага да го гледа

отдолу нагоре.Orton сякаш губи самоувереността си за момент,но след минута си у възвръща и

отвръща без капка колебание на суровия поглед на Шон.

-Исках само да ви изясня нещо за мача,момчета.Аз ще съм капитан на отбора!

Майкълс и Raven първо го оглеждат с подозрение,а когато разбират,че изобщо не се шегува и двамата

избухват в смях.Ортън не остава очарован от реакцията им и когато вижда,че няма да спрат скача

върху Raven и се готви да му забие юмрук в лицето.Шон обаче го изненадва в гръб,приковава го с

лице към стената и звива дясната му ръка зад гърба му.

-Я по-кротко,джуниър!-казва му Шон с пренебрежителна усмивка.-Чуй ме сега-единственият възможен

капитан на този отбор съм аз,по това не може да се спори.-Raven кимва одобрително.-Твоята роля

в случая е да кротуваш и да не ме принуждаваш да ти показвам защо съм мразен от толкова хора във

федерацията!Ще бъдеш добро момче и ще правиш каквото ти се казва,в противен случай сам ще си

носиш последствията.А те,повярвай ми,няма да ти харесат никак.Ясен ли съм?

Стеснатия Ранди кимва утвърдително,Michaels го пуска и се връща на мястото си,Raven го последва

и двамата си продължават разговора.Ортън излиза от съблекалнята със зло изражение.

Дж.К.Л. И така,дами и господа,стигнахме и до хандикап мача,който ще изправи един срещу друг

световните шампиони на двойки на ECF,заедно с техните отборни партньори.

Джей. Този мач няма как да не бъде крайно оспорван,особено като се има предвид и участието на

BRM-световният шампион в тежка категория,който ще бъде партньор на Allen,както и това на Randy

Orton Jr. и Raven в отбора на Шон Майкълс.

Дж.К.Л. Майкълс даде ясни нареждания що се отнася до отбора му-партньорите му,и особено Ортън,

трябва да внимават в действията си,за да не си навлекат двойни неприятности-от него и от противниците.

Джей. Току-що разбрахме,че мача ще бъде с гостуващ специален съдия,но още не сме наясно кой точно

ще е той.Някакви предположения,Кинг?

Дж.К.Л. Нямам представа!Който и да е,за негово добро ще е да не се прави на герой,а да изпълнява

безпристрастно функциите си-не е разумно да вбесява както Шон и Брад,така и BRM,който си пада

по нарушаването на правилата само ако ги нарушава самият той!

Еванджелин: Следващата борба е отборен handicap match 3 on 2 и ще се води до туш!Представяме ви

първо,от Далас,Тексас,Сан Антонио,Тексас и Dead Valley,California Randy Orton Jr,едната половина

от шампионите на двойки Shawn Michaels и Raven!

Тримата излизат и феновете оглушително приветстват Шон-въпреки,че Ранди е обявен пръв всички добре

знаят кой командва парада.Raven също получава топло посрешане,докато Ортън,както винаги,е щедро

освиркан.Не изглежда обаче Ранди да забелязва това-впил кръвожаден поглед в Майкълс,той авно крои

планове за отмъщение и няма просто така да забрави случката отпреди малко.

Еванджелин: И техните опоненти,от Онтарио,Канада и Торонто,Канада Световния шампион в тежка

категория BRM и втората половина от шампионите на двойки Brad Allen!

BRM и Brad също излизат под бурни овации,феновете изглежда още не могат да решат кой отбор ще

подкрепят повече.Allen и BRM изглеждат в добри отношения-ако се изключи насмешливия поглед,

който BRM крадешком хвърля на съотборника си-когато се качват на ринга шепнешком довършват

обсъждането на стратегията си и едва тогава застават лице в лице с противниците си.Майкълс се

ухшлва приятелски на партньора си,Brad обаче остава сериозен и само му кимва сдържано.

Еванджелин: Представяме ви и специалния съдия на мача,дами и господа,моля посрещнете Грийни!

Публиката е изненадана,освиркванията този път започват с малко закъснение,играчите на ринга също

са озадачени-BRM се усмихва одобрително,Brad изглежда притеснен,Raven наблюдава с явна враждебност

приближаването на Грийни,Шон го оглежда с пренебрежение,само изражението на Ортън е неразгадаемо.

Дж.К.Л. Откровено казано Грийни беше последният човек,който очакмах да видя като спезиален съдия

на този мач!Вече си представям какви ще ги свърши!

Джей. Да се надяваме,че не е решил да проваля мача,много държа да видя представянето на тези

петимата!

Гонгът е ударен и мачът запобва.Първи на ринга излизат BRM и Шон.Двамата се измерват с почти

еднакво насмешливи погледи,BRM понечва да наадне пръв,но е контриран от Майкълс,който го подсича

в дясното коляно и започва да му нанася ритници в гърдите.BRM се изправя,хваща Шон за гърлото и

го хвърля в един ъгъл на ринга,където пет поредни пъти забива рамо в корема му.Въпреки това

Майкълс отново се спуска срещу опонента си и му прави spinebuster,а когато BRM се изправя получава

и въртележка.Следва опит за туш,но Грийни се е зазяпал в публиката и когато се сеща да започне

отброяване BRM вече се е съвзел достатъчно,за да изхвърли Шон в другия край на ринга с един

здрав ритник.Шампионът в тежка категория се засилва за саблен удар,но Майкълс се навежда навреме

и успява да го избегне,след което запраща BRM във въжетата с двоен чук в гърба.BRM се обесва на

второто въже,Шон го връща в средата на ринга,прави му атомна бомба и се отдръпва в ъгъла,като

започва да тактува да sweet chin music.

Дж.К.Л. Майкълс изглежда реши да сложи край на мача още в началото му.BRM започва да се изправя

и тръгва към противника си!

Джей. Явно въобще не подозира какво му се готви,внимание!

Shawn се засилва за superkick,но BRM се навежда в последния момент и вместо него Майкълс нацелва

стоящият точно отзад Грийни.Той се просва зашеметен на ринга,а Шон за момент замръзва на място-

развитието не е бил планирано,но Майкълс не е много сигурен дали съжалява.Все пак отива да

провели как е Грийни,но в това време е изненадан в гръб от BRM,който го вдига и му прави мощна

powerbomb,след което заключва sharpshooter и затяга хватката колкото може повече.Шон с всички

сили опитва да се придвижи към въжетата и почти успява да ги стигне,когато Грийни се хвърля пред

него и му препречва пътя,уж за да следи дали няма да се предаде.Разярен,Майкълс посяга да го

удари,но Грийни рязко се изправя и Шон едва успява да спре ръката си,преди да е ударила пода.

Сърцеразбивача вижда една последн възможност,с всички сили се хвърля напред и препъва Грийни,

който се стоварва върху BRM и освобождава Шон от хватката.BRM никак не остава доволен и хваща

Грийни за ризата,готов да се разправи с него по своя си начин.През това време Майкълс успява да

се добере до ъгъла си и прави смяна с Raven,който моментално влиза на ринга и се нахвърля върху

BRM.Изненаданият шампион за момент залита назад,но почти веднага си вазвръща равновесието и

поваля Raven с big boot.Противникът му обаче се изправя на секундата и на BRM му се налага да

прибегне до по-сериозни средства-хваща Raven за гърлото,вдига го колкото може по-високо и му

прави chokeslam.Веднага следва опит за туш,Шон е готов да влезе на ринга,когато съотборникът му

се повдига.BRM вече е сериозно изненадан и немалко изнервен-в яда си прави powerbomb на Raven,

като го запраща право в неговия ъгъл.Raven удря рамото на Randy Orton Jr,който обаче не дава

никакви признаци,че има намерение да влезе на ринга и Шон поема смяната.Грийни вече се е съвзел

от удара и хвърля неприязнение погледи на Майкълс,докато той минава покрай него.BRM изобщо не

съобразява кой е срещу него и този път sweet chin music улучва пъровначалната си цел.Преди обаче

Майкълс да успее да направи опит за туш Грийни застава пред него.Шон опитва да го заобиколи,но

Грийни го задържа,като му абяснява нещо за правилата,а през това време BRM стига до ъгъла си и

удря ръката на Brad Allen.Грийни веднага оставя Майкълс и отива да се увери,че съотборника на

BRM ще влезе на ринга.Шон и Allen се споглеждат и Брад прекрачва въжетата.В първия момент никой

не предприема нищо,но Грийни непонятно защо започва отброяване и Брад напада Шон,но е контриран

със страничен ключ.Allen успява да го разбие с няколко лакътя в лицето и с това май напълно

забравя срещу кого се е изправил.Атакаите заваляват от всички страни и Майкълс едва съумява да

ги отбива.Накрая открива пролука в защитата на противника си и моментално се възползва-Брад

получава копие,след това коляно в корема и крак-брадва.Шон се изкатерва върху сглобката и без

да губи време полита от върха.HeartBreak elbow попада право в целта и веднага е последван от

опит за туш.Грийни неохотно започва да отброява,в това време Raven влеза на ринга и се хвърля на

гърба на Майкълс,с което успява здравата да го стресне.С двойната тежест отгоре си обаче Брад

не помръдва.

Еванджелин: И победители са Shawn Michaels,Raven и Randy Orton Jr!

Shawn избутва лека Raven настрана,отмества се от партньора си и му помага да се изправи.Брад

изглежда зашеметен,но стиска с усмивка ръката на приятелия си.Майкълс отива да поздрави Raven

за изпълнението му,в това време обаче Randy Orton Jr. се изстрелва от ъгъла си и поваля Брад с

RKO.Докато Шон успее да реагира Raven е забоден в пода с pedigree от страна на Грийни.

Дж.К.Л. Какво става тук,по дяволите?!Randy Orton Jr,BRM и Грийни наобиколиха Майкълс и елиминираха

поддръжниците му!

Джей. На ринга е на път да настане същинска анархия-Сърцеразбивача е притиснат в ъгъла и ако

съдя по демоничните изражения на тези тримата не ог очаква нищо добро!Къде се е дянала охраната?!

Шон не изчаква да види какво са намислили противниците му и пръв се хвърля в атака-BRM е повален

със sweet chin music,Грийни получава няколко юмрука в лицето,а Randy си отнася spinebuster.Грийни

обаче няма намерение да се отказва-хваща Шон и го засилва към металния кол в единия ъгъл на

ринга.Майкълс посреща болезнено стоманата с рамото си и му се налага да използва въжетата,за да

се задържи на крака.Randy на свой ред се засилва към него,но Майкълс се прехвърля от другата

страна на въжетата,Ортън се блъска в сглобката,а Шон започва да го души с връзките на предпазителя.

BRM и Грийни обаче идват на помощ на Ранди и прехвърлят Майкълс обратно на ринга,като и двамата

започват да го налагат с мощни юмруци.BRM изведнъж усеща потупване по рамото и когато се обръща

получава RKO от Ортън,който с няколко ритника го пазкарва от ринга-явно няма желание да дели

забавлението си с никой.Грийни е на път да последва BRM,но навреме усеща намеренията на Ранди и

го посреща с убийствен ритнк право в лицето,който изглежда нанася сериозни поражения-от носа на

Орътн шурва кръв и той се прекатурва през въжетата,падайки точно върху BRM.Грийни се готви да

продължи побоя сам,но светлините в залата изведнъж изгасват и само няколко прожектора остават да

примигват несигурно.Грийни вдига поглед то окървавения Майкълс и се оглежда озадачен на всички

страни.Нещо право пред него приковава вниманието му и той вперва поглед натам.По рампата,осветена

от един-единствен прожектор се спуска бяла спортна кола,в което Грийни разпознава собственото

си Mazzerati.Изведнъж в залата настъпва абслоютен мрак и най-неочаквано колата се взривява пред

очите на всички.Феновете се отдръпват стреснати,пламъците се издигат високо над горящата кола и

в един момент следва втори взрив,от който покрива на автомобила излита настрани.Грийни скача на

крака и се втренчва невярващо в Mazzerati-то си.За всеобща изненада след пламъците в колата се

изправя някаква фигура и когато един прожектор пада върху лицето й се разкрива зловеща маска с

разтеглена в демонична усмивка уста.Фигурата вдига ръка и посочва Грийни,из залата се разнася

смразяващ кръвта смях.Когато съществото разперва ръцете си от четирите ъгъла на ринга изригват

кървави фонтани и заливат втрещения Грийни,а самият ринг се огражда с пламъци.Светлините отново

изгасват,а когато в залата пак става светло в горящата кола няма никой.Угасът и объркването на

Грийни са съвсем ясно изписани на лицето му,той се оглежда непрекъснато,като мисли,че нещото може

да го нападне в тръб.Когато пламъците около ринга постихват Грийни скача на рампата и предпазливо

се доближава до колата си,от която не е останало почти нищо.Феновете изглежда са не по-малко

шашнати от него самия,защото не успяват да реагират с нищо по-адекватно от "Уау!" и "Леле!",някои

все още не могат да си поемат въздух както трябва след почти нереалното изпълнение,други вече

открито се възхищават на гениалната тактика за сплашване,изобщо в цялата зала цари пълен хаос.

Охраната най-после идва на помощ и пожарогасителите влизат в действие,докато обленият в кръв и

уплашен до смърт Грийни е изведен от залата.

Джей. Какво беше това,по дяволите?!Що за демон...

Дж.К.Л. Аз просто няма думи!През живота си не бях виждал подобно нещо и искрено се надявам да

не ми се налага да го виждам втори път!

Джей. Всичко в радиус няколко метра от ринга е обляно в кръв,на рампата са останките от изгорялата

пред очите ни кола на Грийни,а от причинителя но всичко това няма и следа...Толкова по-добре,ако

питате мен!

Дж.К.Л. Нямам представа кой и защо направи тази постановка,но имам усещането,че Грийни здравата

е загазил!С такъв лед,разхождащ се свободно наоколо най-добре ще е да си наеме охрана,за предпочитане

добре въоръжена!

Джей. Аз още но мога да се опомня...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...