nWoHulkster Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Първо тази тема за интро: http://forums.wwe-bg.net/viewtopic.php?t=4135 0. Masanobu Fuchi, Ryuji Hijikata & NOSAWA Rongai beat Nobutaka Araya, Nobukazu Hirai & Kikutaro (8:14) when Rongai used an inside cradle on Kikutaro. 1. D-Lo Brown, Buchanan & Matt Morgan beat Kaz Hayashi, AKIRA & Akira Raijin (6:09) when Brown used the Low Down on Raijin. 2. Champion Carnival - Semi Final: Taiyo Kea beat Minoru Suzuki (11:24) with a cutback cradle. 3. Champion Carnival - Semi Final: Kohei Suwama beat Satoshi Kojima (15:12) by countout. 4. Kensuke Sasaki, Tomoaki Honma & Katsuhiko Nakajima beat Arashi, Yutaka Yoshie & Brute Issei (10:49) when Sasaki used a lariat on Brute. 5. AJPW World Jr. Heavyweight Title: Shuji Kondo © beat MAZADA (17:59) with the King Kong Lariat (3rd defense). 6. Keiji Muto & Milano Collection A.T. beat TARU & "brother" YASSHI (10:04) when Muto used the Shining Wizard on YASSHI. 7. Champion Carnival - Final: Taiyo Kea beat Kohei Suwama (20:21) with the H50 (Kea wins the 2006 Champion Carnival). Ето това вече звучи много яко! Задължително ще гледам всичките мачове (без първия). Между другото, много се радвам, че в прогнозите си за победител в предишната тема съм нацелил всичките 4 финалиста, което ми показва, че AJPW определено знаят какво вършат . Milano в All Japan!!! Победителят на тазгодишният Champion Carnival ме радва на макс. Отдавна заслужава сериозен push и сега се надявам, че ще прекрати едногодишното царуване на Kojima с The Triple Crown. All Japan still rules! Ето сега и малко снимки: RO&D OWNZ: Quote Link to comment
PyroHunter Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Със сигурност е станало страхотно шоу! Ще ми се първо да гледам поне един два мача от него и после да го коментирам затова за сега ще запазя суперлативите си. По всичко личи, че федерацията е овладяла кризата и бавно, но сигурно си възвръща позициите на японската кеч сцена, което лично мен много ме радва! Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
BORKO_10 Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Не съм следил никога NJPW,но от вашите коментари ми стана много интересно.Фил,ако намериш нещо може ли да дадеш линк? особено Финала! Quote Link to comment
Loop Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Не съм следил никога NJPWСтава дума за AJPW... Quote Link to comment
BORKO_10 Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 ОФФФ,объркал съм се.Защото като се сетя за Япония на първо място ми идва NJPW,сори! :) Quote Link to comment
Recommended Posts