Jump to content

Role Play (RP)

Recommended Posts

Поствайте свойте rp-та за OVW-BG е-феда тук! Ето го и първия кард...

Адреналин 14.04.2006!

Singles match

Carlito vs. Killa

Singles match

Zarko vs. Masters

Singles match

Lightfist vs. D-Generation X

3 vs. 3

StylesCenaLubogp vs. NATThe Legend KillerX-factor

Singles match

Bulgarian title

HeartBreak'Kid © vs. Element

Singles match

Победителя избира в какъв тип мач ще се бият двамата на следващото ППВ за световната титла!

Jericho vs. Triple H

Main event

Cage match

Wow vs. Charisma

Това е карда започнете rp-тата! :)

Преди това обаче прочетете темата с шоутата и ППВ-тата!!!

[img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img]

[b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]

Wow излиза под бурните освирквания на публиката,след което с малка усмивка взима микрофона:

Публиката не престава да освирква wow,който започва малко да се изнервя.

Wow:Млъквайте кретени!

Публиката започва да скандира "You Suck",но wow не обръща внимание на това.

Wow:Charisma Ти и твоя смешен кадилак ще бъдете счупени на две след днешния ни мач.Още по-хубаво за теб е че мача е Steel Cage и за съжаление моите приятели няма да могат да потренират върху теб.Но това не означава че ти ще победиш-още по-лошо твоята кръв ще е навсякъде по ринга.

Публиката продължава с възгласите и поздравите към майката на wow (:

Wow:А вие,вие тъпаци ще можете да се насладите на това въпреки че вие не заслужавате дори и част от тази красота,която ще бъде сатворена от мен.

Публиката вече е на ръба да нахлуе на ринга и да пребие wow.

Wow:Е Suckar днес ще имаш възможноста да бъдеш на ринга с най-великия кечист,а именно мен.Днес ти ще усетиш какво е болка.

КРАЙ

[img]http://i75.photobucket.com/albums/i303/TheLivingLegend/Pyros%20Banners/DXBanner.jpg[/img]

Element излиза на ринга с пура в ръка и взима микрофон

Елемент:HeartBreak'Kid писна ми от теб и намесите на Styles писна ми от вас време е да решиме спора веднъж завинаги.

Публиката за почва да вика неодобрително

Елемент:Я МЛЪКВАИТЕ НАИ-ХУБАВОТО ОЩЕ НЕ Е ДОШЛО(публиката млъква)Време е да си взема титлата която ми принадлежи,а ако Styles се доближи до ринга лошо му се пише защото ако доиде и се намеси ще се изправя срящу него в мач в клетка независимо дали е съгласен.

Публиката вече вика удобрително,Елемент дига ръка и те млъкват

Елемент:Е ПРЕДУПРЕДЕНИ СЕ , а сега HeartBreak'Kid ела да си взема титлата и да се свършва.

След изявлението тои изхвърля пурата сваля очилата и се подготва за мача .

Lightfist излиза на ринга с широка усмивка.

Lightfist:Крайно време е да взема победа и ще я взема по запомнящ се начин.Аз няма да оставя нито здрави кости нито достойнство в D-Generation X.

Публиката бурно освирква....

Lightfist: Не се интересувам от вашето мнение!Нито вие ,нито дори Господ можете да спасите D-Generation X от болезнено и унизително поражение.

За съжаление в обикновен мач няма да мога да прекратя кариерата на

своята жертва ,но ви гарантирам ,че D-Generation X ще помни тази битка дълго време и само при споменаването на името ми ще изпитва болка!

(Джерико излиза на ринга под звуците на "Туистед Транзистър".)

(Всички му се кефят!)

Джерико - На "Адреналин" аз ще се бия със самопровъгласилата се за

"Крал на Кралете" ку*ка ННН!!!

Джерико - За да няма "съспенс" един вид ще ви издам какъв мач

ще има на следващото ППВ.

(Публиката затява дъх)

Джерико - Ако аз победя ку*ката на "Адреналин" На следващото ППВ ще има...

(Джерико изчаква още няколко секунди...)

ULTIMATE X CAGE MATCH!!!

(Публиката ИЗБУХВА!)

Коментатор 1 - О БОЖЕ МОЙ ТОВА ВЪЗМОЖНО ЛИ Е!!!

ULTIMATE X В СТОМАНЕНА КЛЕТКА!!!

Коментатор 2 - Не знам първо Джерико трябва да победи ННН и чак тогава....

Коментатор 1 - НА КОГО МУ ПУКА КОЙ ЩЕ ПОБЕДИ ИСКАМЕ СИ ULTIMATE X-А В КЛЕТКАТА!!!

Коментатор 2 - Време е за малко Реклами...

Трябва да призная, че за момента се справяте страхотно. Очаквам и останалите също да напишат своите rp-та за тазседмичното шоу. Мойте поздравления за първите престрашили се да опитат. Справили сте се много по-добре и от най-смелите ми очаквания! :)

Пуска се музиката на Нат и тя излиза със широка усмивка на ринга, където вече са The Legend Killer и X-factor. От публиката се чуват смесени реакции, но надделяват освиркванията. Нат се качва при The Killing Factors, прегръща ги, после взема един микрофон. Прави знак на публиката да млъкнат, но те продължават. Изведнъж усмивката и се изпарява и тя изкрещява в микрофона:

- "Млъквайте, по дяволите!!!"

И залата утихва. Нат отново се усмихва.

- "Така е по добре...Искам да направя едно изявление към Стайлс...Стайлс, миличък...(Тя вече не се усмихва) Приготви се тази вечер да изядеш най- големия...(Дяволита усмивка)...бой, който си ял през целия си живот!!! Победих те миналия път...(Публиката я освирква доста силно)...Ще го направя и сега! И нито мизерните ти съотборници, нито HBK, нито дори Господ ще те спасят! Аз и моите момчета, шампионите на двойки, ще ви размажем грозните мутри!...Ще ви ритаме задниците по целия ринг, и извън него, и по рампата, и в публиката, и в съблекалните, и на паркинга...И когато свършим с вас, дори и собствените ви майки няма да ви познаят!!!"

Тук вече се чуват и доста одобрителни възгласи, публиката очаква невероятен мач!

- "Войната започна отдавна, Феноменални, но накрая от нея ще излезе само един победител...И това ще съм АЗ!!!"

Тя хвърля микрофона и се приготвя за бой.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/6749/dxsuckitidbydgenerationx9ng.jpg[/img]

Пуска се музиката на Disturbed-Stricken и аз излизам и се качвам на ринга.Взимам микрофон и започвам да говоря за предстоящия мач.Искам само да кажа,че на следващото шоу така наречените Killing Factors ще бъдат пребити до смърт.Аз и съотборника ми Cena ще ги смажем веднъж за винаги..От публиката се чува смесена реакция.След това продължавам,а естествено третия ни съотборник Styles ще смаже NAT.Готови ли сте за ритане на задници.Сега вече публиката се радва.

[img]http://inside.cska.bg/cska/multimedia/fun/pc/userbars/cska5zq.png[/img]

Един Мерцедес,Едно БМВ и Едно Ауди Спират пред залата. Шофрьора на Мерцедеса отваря вратата.От нея с Черен Костюм на Армани , Платинен Ролекс,Сива Вратовръзка и Черно Куфарче под мишница излиза Сина!!!След него със същите дрехи и съответно Синя и Червена Вратовръзка излизат Джерико и Любогп!!!

Те влизат в Съблекалнята си и започват разговор:

Любогп - И какво каваше че има в куфарчето?

Сина - Нещо което ще ни донесе доживотна слава!!!

Джерико - Айде говори по-бързо че заради куфара ти изпуснах едно много важно съвещание с Борда на Директорите.

(Сина слага куфара на масата и го обръща)

Сина - Днес , Господа - Ще говорим за Бизнес!!!

(Сина отваря куфара , но публиката не може да види какво има вътре.)

Джерико и Любогп - Ааааа.

Любогп - Това ли било!

Джерико - Е**л съм го ши****то съвещание!!! С ТВА НЕЩО ШЕ ПОКОРИМЕ СВЕТА!!!

Край на РП-тата за това шоу! Всички, които се опитаха се справиха добре! Поздравления! Сега ще ги прегледам и ще пусна резултатите при първа възможност (до 1-2 часа)!

П.С. Съжалявам, че чак сега ама вчера не бях спал, защото имах да уча по немски за изпит днес. След това като свърших изпита и се прибрах (някъде следобяд) се проснах на леглото и станах чак преди малко. :(

Адреналин 21.04.2006

Singles match

Zarko vs. Killa

И двамата са подценявани и смятани за средна ръка суперзвезди. Дали обаче те няма да ни изненадат и да ни предложат невероятен мач, с които да докажат, че заслужават нашето уважение?

Three Way Tag match

Dream Team vs. The Killing Factors vs. The Tombstones

Мачът не е за титлите, но мотивацията на Dream Team не е никак малка. От както се присъединиха към федерацията те не успяват да постигнат желаните успехи и сега имат възможност да се докажат с победа над шампионите. Дали ще успеят или сработения отбор на Killing Factors отново ще излезе победител? А може би The Tombstones ще преодолеят разочарованието от последната загуба и ще победят?

Singles match

Lightfist vs. HeartBreak'Kid

В този мач победата е въпрос на чест. Бившата шампионка на България ще има възможността да докаже, че не е изгубила форма, а Lightfist взе първата си победа и започна да се цели високо, но дали липсата му на опит няма да му попречи? Ще разберем този петък в Адреналин!

Singles match

D-Generation X vs. NAT

NAT се изправя срещу страховит противник в лицето на D-Generation X. Той вече прекрати една кариера и постоянно търси следващата си жертва, а това че загуби го прави по-разярен от всякога. NAT вече доказа, че може да се бие наравно, с които и да било атлет и изглежда, че я чака светло бъдеще в OVW-BG, но само ако оцелее при сблъсъка си с тъмната страна на човешката природа.

Singles match

Element vs. Styles

В този мач залога е огромен. Ако Element победи то титлата му остава в него и няма да бъде защитавана на следващото ППВ. Ако Styles победи обаче той получава шанс за титлата на България на следващото ППВ и то в мач до Shooting Star Press!!! Мислите ли, че чудовищния Елемент може да направи такава хватка?!? Отговора е очевиден, а мача ще е повече от интересен.

Dream Tag Team match

Jericho/Charisma vs. Wow/Triple H

От създаването на федерацията до сега четири звезди се откроиха от останалите достигайки до 1/2 финалите на турнира за световната титла. Сега те се срещат за да се бият в един Dream Match, в който първия претендент - Jericho и кечистът плейбой - Charisma ще се обединят в отбор за да се изправят срещу Световния шампион - Triple H и водача на най-мощната организация във федерацията - Wow... Кой ще победи? Любимците на публиката или техните коварни противници?

Това е карда започнете rp-тата! :)

П.С. Този път съм добавил малко промоция за мачовете, дано да ви хареса!

Цялата зала е раздрана от ярко червените фойерверки,който се изстрелват към тавана.После следва зелена заря,която продължава около1 минута.И от целият този хаус изплува едно черно Ферари,карано от Charisma.На предната седалка до него седи фамозна красавица.Той я целува и бавно излиза от колата си...

През целият си път до ринга Charisma е съпроводен от оваций и скандирания,подкрепящи него!Но въпреки това не може да не се забележи мрачният отенък в очите му.Charisma взема един микрофон и се качва на ринга.Изчаква овацийте и скандиранията на публиката да секнат и чак тогава запова да говори.

Charisma:Миналата седмица...{Публиката започва да скандира името на Charisma и той е принуден отново да ги изчака}...Та-миналата седмица...ми се случи нещото ,което най-малко бих искал да ми се случи!Аз бях унизен от най-ниската форма на живот,която можете да изровите-а именно-Wow!{Публиката освирква бурно името му}!Добре,загубих-...той ме победи убедително...абе направо ме смаза!Но постъпката му след това-просто след тази постъпка не виждам накъде Wow ще пада повече,защото той стигна самото дъно...Е винаги човек може да си купи лопата или мотика и да почне да копае с цел развиването на сел.стопанство,което за Wow ще е по-добра алтернатива,отколкото кеча...А пък там може да копае много дупки и да пада в тях колкото пъти си иска!Добре-да предположим,нещо за което се изисква въображение по-голямо от това на Толкин,Андерсен и братя Грим...да предположим,че съм бил на ринга с най-великият кечист!!!Но този великан не беше ли същият,който елиминирах и накарах да хленчи,като бебе и да тупа по ринга!Да-май той беше...Но да осавим факта,че вие от Killing Factors сте по-некадърни и от кокошките на баба ми,да оставим факта,че те накарах да се предадеш!И единственото върху което трябва да тренирате са вашите мозъци-току виж минете кокошките на баба ми,което може да се случи едва след три-четири години интензивно четене!Ще завърша с един въпрос към вездесъщият Wow-виждаш ли тъмният блясък в очите ми-...е това е моята черна дупка!Знаеш ли какво е черната дупка,Wow-поглъща всичко,около нея,и веднъж погълне ли го няма връщане назад!Добре...А сега си престави,че тази черна дупка се разшири и стане достатъчно голяма за да погълне.......ТЕБ!

[url="http://imageshack.us"][img]http://img155.imageshack.us/img155/7725/447vl.jpg[/img][/url]
EVERYBODY BOWS DOWN!

Стайлс е в съблекалнята и се подготвя за мача, когато на вратата се чука. Той отваря и вижда Нат с леко наведена глава и гледа виновно.

С: Какво искаш? (пита, почти през зъби)

Н: Ами...трябва да поговорим...Може ли да вляза? (говори много несигурно)

Той я гледа известно време, после се отдръпва от вратата и Нат влиза. Стайлс затваря вратата и застава със скръстени пред себе си ръце.

С: Казвай! (гледа я сурово)

Н: Ами аз...аз исках да ти се извиня...за всичко, което съм ти причинила... (говори така, сякаш всеки момент ще се разплаче)

Погледа на Стайлс се посмекчава малко.

Н: Не трябваше да се получава така...Аз...Ние не трябваше да сме врагове...Много съжалявам...Ти наистина си страхотен човек...Жалко че ме мразиш (тя гледа в земята, а Стайлс вече гледа виновно)

С: Не, не те мразя, Нат!

Н: Наистина ли? (поглежда го учудено)

С: Да...(усмихва се леко)

Н: Ще...ще ми простиш ли...за всичко?

С: Ами...(той се колебае)

Н: Знаеш ли...В началото аз...аз дори си падах по теб (приближава се към него)

С: Сериозно ли? (той не може да скрие усмивката си)

Н: Аха...Можеше...можеше да се получи нещо много...хубаво между нас... (със всяка изминала дума се доближава все повече и повече, докато накрая започват да се целуват и да се натискат)

Изведнъж телефона на Стайлс иззвънява.

С: По дяволите...(ядосва се той) Трябва да се обадя.

Нат само кимва, изчаква го да излезе от съблекалнята и бързо сипва пакетче приспивателно във водата му. След малко той се връща. А тя го гледа предизвикателно.

Н: Ще подължим ли?

С: Виж, Нат...Много ми се иска да продължим, но трябва да се подготвя за мача, а и ти за твоя, така че е по добре да спрем дотук.

Н: Да...предполагам...

Тя тръгва към вратата, но когато минава покрай него, той я хваща за ръката, което я кара да го погледне.

С: Прощавам ти.(казва той с мека усмивка)

Тя също се усмихва и излиза. Но не изглежда особено щастлива, от това което е направила. Изглежда така сякаш се разкайва. Но поема дълбоко въздух и уверено влиза в отсрещната съблекалня.

Н: Готово, бебчо...Титлата ще си остане при теб! (усмихва се злобно и самоуверено)

Камерите показват Елемент, който се усмихва зловещо. ;t

[img]http://img413.imageshack.us/img413/6749/dxsuckitidbydgenerationx9ng.jpg[/img]

Отново сме с вас след рекламите . Прези които на ринга се качиха под бурните овациии отбора на дриим тиим в състав - Шедьовъра Крис Майстораа и Карлито. Двамата са много ядосани и според тях целия свят им е виновен за несуспеха след неуспех , който ги е споходил още от както се върнаха във федерацията след тежките им контузии. Мастерс казва да му метнат един микрофон и казва "Аз съм най-младата суперзвезда в тази федерация и смятам ,че шефа адски много ни прецаква и то в името не тези смешници от Килинг фактор."- Публиката е съгласна с мастерс и бурно го аплодура "Но нека да продължа от тази седмица всичко вече ще е различно и загубите ще ни напуснат с карлито ,а килинг фактор ще ги споходи едно бедствие което те самите няма да могат да спрът". мастерс изрича тези думи и в залата настъпва лека недуумявка , защото хората немогат да разберът за какво говори той."Искам да кажа ,че в мача ни тази вечер вие ще бъдете много изненадани от развоя на мача и победата ще бъде наша. Искам само да допълня искам да предизвикам 3 човека по избор в изпитанието да се измукнат от ЗАХВАТА НА МАЙСТОРА. И искам ако може да са Трите Чипса , Лелката Джерико и Нат . Избрах ги на случаен принцип , но искам да видят ,че най - младта суперзвезда не си поплюва и ще разсипе всичко само и само за да вземе световната титла " След което гръмва музиката му Май имортал и той се прибира.

Сега се пренасяме в съблекалнята на дриим тиим където влиза мистериозен човек с наметало и неможе да се види лицето му.

мисетриозния : Момчета тази вечер започва нова ера . Ерата на МАстер , а също както и мойта .

мастерс : прав си батко време е в тази федерация да разберът с кой си имат работа.

мисетриозния: Та както казах сичко от тук на татък ще си патят от вас тъй като ще имате подкрепа от мен.

КРАЙ

[img]http://i.data.bg/07/04/04/310792_orig.jpg[/img]
[url="http://url=http://signatures-bg.com/forum"]http://signatures-bg.com/forum[/url]
[i][font="Comic Sans Ms"][color="#000099"][size=4][b]Bulgarian Signatures Portal[/b][/size][/color][/font][/i]

Пуска се музиката на Нат, светлини, дим, пироефекти. Тя излиза заедно с Елемент, но не се качва на ринга, където вече е D-Generation X, а остава на рампата. От публиката отново се чуват смесени реакции.

Нат: Така, така, така...Тишина! (тя изглежда много концентрирана, със зловещ блясък в очите, готова за бой) D-Generation X...Чух, че си бил много зъл...Нека ти кажа нещо, миличък- аз съм ПО-ЗЛА (Нат се усмихва зловещо)...Чух също, че си добър на ринга...Нека ти кажа друго нещо...Аз съм ПО-ДОБРА. Чух, че не е добре човек да се замесва с теб...Ха...Още по- лошо е човек да се замесва с МЕН! (Публиката реагира одобрително) Чух, че си прекратил кариерата на някакъв джобър (при тези думи се изхилва подигравателно)...Нека ти кажа това- ако тази вечер ще бъде прекратена нечия кариера...Хъх...Това ще е твоята, изрод такъв! (изпраща му въздушна целувка, която е знак за сбогуване, като гледа и се хили по- психарски дори от него).

При тези думи публиката избухва, а Нат се затичва към ринга с микрофона в ръка, като след нея върви Елемент.

Излизам на ринга с микрофон в ръка и започвам да говоря за предстоящия мач на следващото седмично шоу.

Lubogp:Мисля че е крайно време аз и партньора ми Cena да вземем някоя победа и имам чувството че това ще се случи на следващото шоу.Ще докажем защо се наричаме The Tombstones.Дойде времето да сритаме задниците на The Killing Factors и на джоберите от дреугия отбор.Кой са пък тези аз дори не им знам името започвам да се смея зловещо.Знам само едно на следващото шоу ще се ритат задници тук вече публиката ме аплодира.Готови ли сте за шоу?И след това напускам залата под бурните оваци на публиката.

D-Generation_X

Чува се музиката на D-Generation_X който излиза на ринга с един микрофон.Д-Х - Знаете ли к'во мисля,че не ми дреме на кура за нищо и за никой - Ще направя главата мека на всеки който припари до ринга и се осмели да ми каже нещо.Днес въобще не съм в настроение и никой няма да ме спре да ви сритам задниците.Ако има някой който мисли,че ще ме победи нека излезе....Д-Х чака 1 минута и тамън започва да говори и се чува музиката на l...Д-Х: о-о-о-о все пак имало некой..Xaxa...Чуй ме ,НАТ,ще ти го кажа просто и ясно дано ме разбереш: Знаеш ли кой съм аз..НАТ: Знам знам,ти си поредния новак,който ще пребия ..Д-Х:Ходи се скрий.Ако наистина си мислиш че ще ме победиш жестоко се лъжеш.И като заключение мога да ти кажа само 2 думи...Публиката - Suck IT....D-Generation_X e радостен докато НАТ е много ядосана.Нат се оттегля,а Д-Х се смее злобно!!!

[img]http://img245.imageshack.us/img245/4378/robertnirouserbarwk8.png[/img]
[img]http://img79.imageshack.us/img79/2844/nwolm3.gif[/img]
[img]http://img179.imageshack.us/img179/8237/dxfanrj3.gif[/img]
[img]http://img237.imageshack.us/img237/3686/milan8smqo8.png[/img]
[img]http://img237.imageshack.us/img237/6718/friendsbarzq9.jpg[/img]
[img]http://img117.imageshack.us/img117/2398/malcolmns5.png[/img]
[img]http://img237.imageshack.us/img237/6393/proudtobebulgarianpd8.gif[/img]

Чува се музиката на Wow,който е мощно освиркван взима микрофон:

Wow:Тъпи,тъпи фенове ще млъкнете ли най-накрая!

Публиката очевидно е твърдо против Wow.

Wow:Днес ще играя аз и ъъъ ..... един пикльо...

Коментатор 1:Как може да нарича Световния шампион пикльо.

Коментатор 2:Еми явно може,а и на публиката им хареса.

Wow:....срещу ъъ педала .... ъъъ

Публиката се смее звучно

Wow:Грешка "плейбоя" и може би следващия шампион.Само искам да кажа,че тези тримата оп грешк двамата ще бъдат размазани от мен.

Публиката позъвзела се от бурния смях отново освирква безспирно Wow.

Wow:Каризма каква е тази дупка за която ми говориш?Единствената дупка,за която знам е тази,която е между краката ти (:(Каризма пич не се обиждай т'ва е само игра (: )

Публиката заглушава Wow и той спира да говори.

Wow:А вие уважаеми дами и господа можете да ме целунете отзад

[img]http://i75.photobucket.com/albums/i303/TheLivingLegend/Pyros%20Banners/DXBanner.jpg[/img]

Чува се музиката на Linkin Park-IN THE END

Публиката ликува и тои се появява отсрани на рампата със своя Hummer H2

Коментатора: Какво чудовище е тази кола просто я погледни тя сама говори за себе си и за собственика й.

Element:Добре,добре вече титлата е в мен и сега остава само един неразрешен проблем и той е STYLES,но и той ще бъде решен тази вече и то точно сега просто се захванаха с неправилния човек(тои сваля очилата си и повдига вежди)но ако трябва да сме честни STYLES не е никак слаб противник и за това не го подценявам ,но всичко ще се реши тази вечер.Да се надяваме онова момиче партниорката му или каквато му се пада да не доиде и тя (бурен смях)

Публиката:слабо усвиркване което е заглушено от силни викове на феновете му.

Елемент:Хора мерси за подкрепата сега ще се наслаждавате как спуквам от бои един млад и талантлив боец,но такъв е живота тои сам реши че иска да се бие с мен ако питате мен ГОЛЯМА ГРЕШКА ЩЕ НАПРАВИ АКО ДАИДЕ НА РИНГА!!!

,,Елемент се оттегля в ъгъла и чака своя опонент готов да го смачка от бой"

П.С.:Нещо много нафукано се получи ама става са не ми се мисли нещо друго затва това е от мен надявам се да не ме наритат мен де ама ще видиме

П.П.С.еи Styles нямам нищо против теб ама така се стекоха обстоятелствата ;t

Lightfist усмихвайки се ...

Lightfist:Миналата седмица моята противничка понесе ужасен побой от element,но той ще и се стори като майчина милувка.

Тази седмица аз ще отворя портите на Ада и ще отприщя всичките и кошмари.Има само едно сигурно нещо и то е ,че HBK няма да е от тази страна на Портите след края на кошмара ,който ще представлява мача ни.

Край на РП-тата!

SHOCKWAVE

Egg fight

PyroHunter vs. ???

Председателя на федерацията ще открие шоуто с чукане с яйца, но кой ще бъде опонента му?

Singles match

Zaeka vs. Killa

Най-новия член на федерацията ще направи дебюта си на второто ППВ на OVW-BG - SHOCKWAVE! Дали ще вземе и първата си победа или пък противника му Killa ще успее да се съвземе от черната серия, в която е в момента и най-накрая ще вземе победа?

Singles match

Carlito vs. Zarko

Карлито е половината от Dream Team и това ще е първият му самостоятелен мач, в който ще има възможност да докаже, че може да се бие и сам. Зарко пък има сериозни проблеми напоследък и се надява да ги реши с победа над своя противник тази седмица, но дали това ще стане?

Tag Team title match

The Killing Factors vs. The Tombstones

Титлата на двойки е заложена в този мач. Шампионите от Killing Factors имат сериозни проблеми напоследък, а противниците им набират скорост главно заради отдадеността и усилията на Lubogp. Може би ще имаме нови шампиони?

Singles match

Lightfist vs. Masterss

В последния мач на Мастърс най-накрая видяхме прословутия му захват, който буквално унищожи противника. Lightfist обаче се измъкна от една наистина тежка серия от загуби и сега взима скалповете на именити противници решен да не се спре пред нищо докато не се докаже. Кой от двмата ще победи ще разберем на SHOCKWAVE!

Monster battle

D-Generation X vs. Element

Две чудовища се сблъскват в този мач и никой не може да предвиди какво ще стане. Няма правила или ограничения. Титлата на Елемент е на сигурно след победата над Стайлс, но DX се е прицелил в нещо повече от титлата, а по-точно именития си противник. Кое чудовище ще наделее?

Cage match

NAT vs. Styles

НАТ доказа, че е способна на всичко и че се раздава на 100% във всеки свой мач. Освен това тя се показа и много находчива като успя да прецака Стайлс не веднъж през изминалите седмици. Сега обаче двамата ще бъдат затворени в клетка и единствения и изход ще бъде да го победи в честен двубой. Дали ще успее или предизвикващия съдбата Стайлс ще си отмъсти за това, което тя му стори?

Three way dance

Charisma vs. Wow vs. HeartBreak'Kid

Вечният плейбой Charisma ще се изправи срещу злия гении Wow и първата шамионка на България HeartBreak'Kid. Тримата са взривоопасна комбинация. Charisma и Wow се бият неизменно в последните седмици погаждайки си най-различни номера, а като прибавим към тях и жадната за успехи HeartBreak'Kid ще получим мач, който не е а изпускане.

World Heavyweight title

ULTIMATE X CAGE MATCH

Jericho vs. Triple H

Дойде и първото изпитание за нашия шампион. Първия претендент Jericho най-накрая получи своя шанс и ако го използва разумно кой знае в чии ръце ще е титлата след мача. Triple H обаче е твърдо решен да се бори до последно. За пръв път в историята на федерацията ще имаме такъв тип мач! Дали ще коронясаме нов шампион или сегашния ще докаже, че все още е най-силния сред силните... Само времето ще покаже!

Знам, че малко късно ама нали са празници. Имате време до неделя следобяд! Очаквам много и качествени рп-та. Лимита за рп-тата (който вие така или иначе не спазвахте) е качен на 3! ;)

Пуска се музиката на Zarko и тои излиза под раздвоените уваций на публиката и изчаква освиркващите и след това обичащите го и започва

Зарко:Вижте какво....Не ми пука,че ме усвирквате ясно ли ви е писна ми да не получавам нещо за уменията и трудът си

Коментатор 1:Уаул....изглежда доста самооверен

Коментатор 2:Да така вече почти всички го освиркват

Зарко:Писна ми от хората които не уценяват....като повечето от вас

Публика:Buuuu U Suck,U Suck,U Suck

Зарко:Хаха...ако знаете колко сте жалки от страни ццц не не неставате за изтривалки дори нещастници такива

Коментатор 1:Ооо....това вече си беше доста грубо

Коментатор 2:Естествено какво очакваш като феновете не го подкрепят той няма стимул и затова не му върви на ринга

Зарко:В миналият Адреналин killa ме удари с метален стол,Но и аз го ударих killa ме окървави но и аз го окървавих така,че не ми пука какво мислите...млъкваите не ме интересува

Публика:Zarko suck,Zarko suck,Zarko suck

Зарко:Тишина нехранимаиковци,Така миналата...

Публика:Buuuu

Коментатор 1:Пак е принуден да изчака раекцията на публиката да се оспокои

Коментатор 2:Добре но аз мисля,че е заслужил повече но тази вечер ще се реши какво точно му се полага

Коментатор 1:Да и дали Карлито може да се бие сам!

Коментатор 2:Да много важен мачи за двамата прав си така е,така е.

Зарко:Така,Докъде бях стигнал...Да така миналата седмица имаше двоина дисквалификация за мен и онзи мижавият имаше ли си име как го наричахте

Коментатор 1:Хаха,Това ми харесва

Коментатор 2:И на мен и на публиката донякъде но не бива така да се подиграва с killa

Зарко:Аха благодаря ти Коментатор 2 по леко я караи,чек тук те чувам...Та така killa и аз бяхме двоино дисквалифицирани...Аз го ударих и тои мен,И какво от това той ме удари но и аз няма да се дам на никои ясно ли ви е а

Публика:Sucker,Sucker,Sucker

Зарко:Но миналата седмица си е за миналата седмица...това е минало,Сега предстои бъдещето

Тоест предстои да сритам Карлито така,че щ ви помоля за нещо

Коментатор 1:Какво!Цялата публика замлъкна

Коментатор 2:Няма да е лошо и ти да го направиш за да резберем какво иска и без това отчаяният Зарко

Коментатор 1:Просто не мога да повярвам какво тишина възцари за секунди!

Зарко:Искам да ви отправя съсвсем сериозно предложение....Ако аз спечеля тази вечер ще.....не ако аз спечеля 2-ва от 3-ри мача ще спрете ли да не се отблагодарявате а!

Коментатор 1:Интересно предложение

Коментатор 2:Да наистина да видим дали публиката ще се заинтригува?

Зарко:Сега ви отправям това предложение и които иска да ме подкрепи нека вдигн.......НЕ!

Имате време да си помислите ще ви дам време

Само гледаите да не се забравяте

Коментатор 1:Започна с Устроумията май наистина си вярва

Коментатор 2:Не знам но лично аз ще подкрепя Зарко в това начинание макар,че не знам как ще се съгласят всички изглежда ми горе долу.......невъзможно

Зарко:Чрез гласуване Коментатор 2,Чрез проклето гласуване така,че всеки ще има възможност да се изкаже,А сега ще ви оставя да си помислите и ако удобрите предложението ми да видите как ще смачкам първата си жертва още тази вечер за да ви дакажа,че не сте ми се доверили напразно за да докажа ващето доверие още тази вечер тук ще смачкам Карлито за удоволствие на всички вас...И не забравяите предложението ми

Музиката на Зарко се пуска и той слиза от ринга запътваики се към съблекалните

Коментатор 1:Върви доста наперено,Дано оправдае доверието на публиката

Коментатор 2:Забравяш нещо още не са гласували ако волбще се съгласят

Коментатор 1:И това ще стане 1-но,И това ще стнане имаи търпение

П.С.-PyroHunter искам да се извиня за отсъствието ми и да кажа,че ще коментирам и давам РП-та редовно :)

П.П.С.-Доколкото разбрах това трябваше да пиша ако не моля да бъда извинен :)

[url="http://imageshack.us"][img]http://img54.imageshack.us/img54/8660/12187674vq3.jpg[/img][/url]
The Game On! Blow Down To The King Of Kings!!!

Чува се музиката на Wow,който излиза под бурните освирквания на публиката.

Публиката започва да скандира "задник,задник..." заради това,че Wow имитира движенията на Charisma.

Wow:Да,да знам,че много ме харесвате.Няма нужда от аплодисментите ви.

Публиката започва да скандира "You Suck",но е прекъсната от Wow

Wow:Доколкото знам тройния мач е без дисквалификации и за това реших да ви покажа моя добър приятел.

Wow дава знак и охраната пуска по рампата количка пълна с кофи,метални знаци,столове,кендо стикове и др.

Коментатор 1:Ооо Wow явно зима пример от Raven.

Wow взима един по един предметите и започва

Wow:Това ще бъде счупено в гърба на Charisma-като показвао Кендо стика.

Това ще се запознае от близо с лицето на HeartBreak'Kid-като показва стола.

Wow изброява и другите предмети.

Коментатор 2:Ще стане голямо меле.

Коментатор 1:Но дали другите двама участника ще позволят това да стане.

Wow:О да аз не трябва да подценявам моите противници.О да аз дори ги надценявам.

Публиката отново започва с "You Suck" с което ядосва Wow и той Показва среден пръст и си тръгва.

Излизам на ринга и започвам да говоря за мача,който предстой ма следващото шоу.

Lubogp:След поредната ни загуба на последното шоу се надявам най-накрая да покажем че сме най добрия отбор на двойки във федерацията.Именно на следващото шоу аз и съотборника ми ще станем шампиони на двойки и ще докажем че сме много по-добри от онези Killing Factors.На следващото шоу ще имаме нови шампиони.Ще сритаме задниците на шампионите.Реакцията на публиката е бурни аплодисменти.След това аз продължавам речта си.Е вие искате ли нови шампиони на двоики?Публиката казва ДА.

Lubogp:Е тогава ще ги имате и след това напускам залата.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...