djihad Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Heidenreich Аве читателю,тоз който ще се излага отново тази седмица те поздравява.Заедно с моя партнер Джихадус Максимус пускаме това шоу издържано в римски стил със нова рейтинг система.С тази алчна хиена прекратихме ежеседмичните облози за броя мнения понеже ВИНАГИ получаваме по 2 мнения и затова взехме да се караме кой да заложи за 2 .Както е казал колегата Юлий Цезар "VENI VIDI VICI-Дойдох,Видях,Победих " а при REICHUS STUPIDUS девиза е "ДОЙДОХ,ВИДЯХ,СКЪСАХ СИ НЕРВИТЕ,СТРОШИХ МОНИТОРА СЪС ШУТ". И така новата рубрика: WWE Smackdown — 03.17.06 Доброто 1.Six-Man Tag: MNM & Mark Henry (w/Melina & Daivari) vs. Kurt Angle, Randy Orton & Rey Mysterio. Приличен главен мач ,не е като Гробаря-Енгъл 2 седмици преди това ,но все пак забавен.Отново отлично представяне на Енгъл,добро представяне на Рей ,МНМ както винаги се включиха на ниво,Хенри все така нищо не става от него ,но нищо ново под слънцето.Правилно беше това,че Кърт и Рей изнесоха сами целия ,мач а Ортън се включи накрая с blind tag и спечели мача-така се допринася за допълнително напрежение между претендентите. 2.William Regal & Jillian Hall vs. Paul Burchill & Kristal Макар и да не харесах идеята за отборен смесен мач,Бърчил кърти фаянс дори и в този образ -пукам се от яд ,че ще изпусне Ресълмания 22 3.Money in the Bank Qualifier, Lumberjack Match: Fit Finlay vs. Bobby Lashley Срещу коравия ирландски кучи син Лашли най-накрая намери достоен противник .Отделно Финли се държи като уличен браулър и дава възможност на Черния Леснар да изглежда по-добър отколкото е.Освен това одобрявам това че Финли ще участва в мача със стълба-той има опит в такива мачове и ще допринесе за подобряване на качеството на боя. 4.Money in the Bank Qualifier: Road Warrior Animal vs. Matt Hardy-това го слагам тук с уговорка-новия имидж на Animal е смешен и нелеп,но одобрявам дето Мат Харди се класира за мача-дано направи някой самоубийствен скок в стил Джеф през добрите си години 5.Интервютата на тримата претенденти са на ниво и ми поддържат интереса към този мач за разлика от мача на Рау.Особено Кърт е страшен с микрофона а Ортън се представя толкова добре,че започна да става любимец на бай джихад Лошото 1.Booker T vs. Jeremy Young-Букър Т стана за резил с тази вражда-защо изобщо му дадоха US титлата .Въпреки че сегментите дето Бугимен го плаши на мен са ми забавни и се смея ,но това е понеже съм си прост.От друга страна -защо по-дяволите му е на мидкардер чак такава победна серия по- добре да бяха запазили тази на Лашли 2.Слабо букват мача на Гробаря и Хенри ама с тоя бездарник как и да го букнат по-добре.Все пак очаквах повече mind games.. 3.Споменах го преди ,но новия Animal е жалка картинка Тъпото Нищо чак толкова зле Като цяло стабилно шоу,без големи недостатъци ,отново много по-добро от понеделнишкото предаване.Отделно мидкардерите на Смакдаун сега са много по забавни от тези на Рау.Палци горе! Saturday Night's Main Event — 03.18.06 Доброто 1.Заставката и атмосферата а и Кобо Хол е много атрактивна зала-12000 в нея допринесоха за атмосферата а и този голям екран ми хареса 2.Beer-drinking contest: John Bradshaw Layfield vs. Steve Austin-чаках с нетърпение сблъсъка на двамата тексасци-John Bradshaw Layfield е отличен с микрофона,Остин също и макар и да сме го гледали това сто пъти е все така забавно-смях се много.Отделно намесата на Беноа си беше в точния момент 3.Opening Match, Handicap Tag: Triple H & John Cena vs. Kurt Angle, Randy Orton & Rey Mysterio-нелош мач обаче финалът беше доста недоклатен 4.The Cutting Edge-почти повярвах ,че Фоли има шанс -сегмента бе добър обичаме кабърчета-дайте ги насам 5.Гробаря смля Хенри и Дайвари-макар че така почти ги изкара без шанс и само евентуалната намеса на Далип Сингх внася някаква неяснота феновете на Мъртвеца обичаме той да излиза с друиди и да гази плондери 6.Street Fight: Shawn Michaels vs. Shane McMahon (w/Vince McMahon). Мача си беше ок ,особено суперплекса от стълбата през масата обаче финала праща мача в другата рубрика 7.Най накрая окачената Мики се обърна срещу Триш-браво на нея Лошото 1Street Fight: Shawn Michaels vs. Shane McMahon (w/Vince McMahon). Финала на мача ме подразни яко,свали оценката на мача с една * Ще цитирам J.D. Dunn"Guys, it's been nearly ten years. Time to let it go. *** 2.За кой ли път хората от Рау излезнаха по-добри от тези на Смакдаун макар,че остро не съм съгласен с това.Двама бият трима и защо по дяволите това трябваше да е хандикап? 3.Самия женски мач преди обръщането на Мики си беше тъп Тъпото Това с Букър Т и Бугимен си беше чиста загуба на време-гледаме на Смакдаун такива сегменти всяка седмица айде стига толкова Добро шоу,нищо драстично зле освен финала на главния мач който само е вбесил допълнително Брет,но времето на тези шоута беше през 80-те когато имаше само 4 пайпървюта на година сега като всяка седмица Смакдаун ,а в редки случаи и Рау предлагат подобен мейн ивент е обяснимо интереса да е по-слаб. Не съм съгласен че шоуто е било 'ужасно" ,но си давам сметка че няма да се запомни.Палци плахо нагоре . WWE Raw — 03.20.06 Доброто А сега де-нещо добро тука..?Трябва да си изсмуча от пръстите нещо.. 1.Triple Threat, Intercontinental Title: Shelton Benjamin vs. Ric Flair vs. Rob Van Dam-този мач го харесах,добре се представиха тримата,доста динамичен мач ,куул финиш 2.Окачената Мики-това е единственото нещо дето го букват добре-аз дето не обичам женски кеч това го гледам с интерес.А и завързаната Ашли зарадва злото ми извратено сърце 3.Фоли и Острието отново се представиха на ниво Лошото 1.Главния мач-Triple H & Shane McMahon (w/Vince McMahon & Security) vs. John Cena & Shawn Michaels Самата идея да го прекъснат ,да изгонят Сина и да стане хандикап мач не ми хареса,изобщо и към двата водещи конфликта на Рау нямам никакъв интерес 2.Torrie Wilson vs. Victoria Супер обичам да гледам Widow's Peak ,ама това мач ли беше какво беше? 3.Big Show vs. Chris Masters-много слабо-очаквано от тези двамцата 4.Carlito Cool vs. Kane-виж точка 3 -все пак Carlito има качества но трябваше да играе в мача със стълбата а не в този двоен мач даже и да вземат титлата 5.Празненството на Макмеънчовците -блаблабla -скука, Тъпото Цялото шоу без тройния мач ... Слабо шоу за кой ли път вече,откакто Сина си възвърна титлата и спря да се бие с Острието,мидкарда горе-голу добре се представиха ,но за главните мачове така да не ми пука никога не е било..Поне този път не освиркаха Сина но ще видим на Мания в Чикаго Палци долу,Стефани се хвърля на лъвовете,а на Винс му се показва един тлъст среден пръст. Това беше от мен очаквайте след Ресълмания 22 юбилейното 10 издание на рубриката :Доброто ,Лошото и Тъпото X -TEN YEARS IN MAKING може да има и изненади. djihad Този път се замотахме предимно по моя вина който имах да уча,а също бях на лов за костюми където трябваше да се пазя от продавача педал който едва не ми се нахвърли :tdown:. Пък и поради огромния интерес със Reich решихме да раздадем награди на 10 човека избрани от нас. Награда №1-Хляб със мишка. Награда №2-20 годишно месо. Печелившите ще бъдат обявени по-късно. КЪСМЕТ ;t ;t Saturday Night's Main Event — 03.18.06 Доброто 1.JBL Vs Austin Beer Driking Contest това наистина го очаквах със нетърпение Austin се появява два пъти годишно и винаги е приятно да го видиш,JBL както обикновено рулира на микрофона също и много смях със тази канадска бира и начина по-който беше използвана. 2.HHH,Cena Vs Angle,Rey,Orton бих го определил като среден нищо изненадващо тук както коментаторите намекваха и на двета шоута дали ще могат да се сработят.Никакви запомнящи се моменти единственото което помня от този мач е мощното Cena Sucks. 3.The Cutting Edge(w/Mick Foley) човек наистина може да повярва,че Foley наистина ще спечели след седмици на побой и подигравки добре,че видихме и Fоley да отвръща на удара.Още като видях габърчетата ми стана ясно,че човека който ще падне върху тая е самия Foley както винаги. 4.Street Fight:Shane McMahon Vs Shawn Michaels добър мач със приятни моменти жалко,че беше ощетен от рекламите но Bump-a от стълбата върху масата ще се запомни дълго.Края разочерова със такави изпълнения евда ли ще обедят Bret да се появи на Mania. 5.Дългочаквания търн на Mickie вече е факт може би малко закъснял но определено най-добре развиващата се история от Raw. Лошото 1.Trish,Mickie Vs Victoria,Candice нищо мача свърши преди да сме разбрали,че е започнал. ТNA Impact 03.25.06 Доброто 1.Сегмента със Sting беше това което най-много ми хареса на този Impact и както е тръгнало ще се развие добра история между Jarret и Sting. Лошото Откъде да започна във този Impact според мене имаше доста лошо. 1.Six Sides Of Steel:Team 3D Vs Team Canada такъв мач не трябва да се буква за безплатна телевизия защото рекламите го убиват.Също клетката беше използвана малко поради малкото време със което разполагаше мача единствено Eric Young беше разбит качествено по-време на мача.Теам 3D бяха разбити за 4424242 път писна ми да ги разбиват на всяко второ шоу,че техните врагове Team Canada и AMW но все пак трябва да се измисли нещо друго. 2.Team USA Vs Diamond In Rough този мач си беше очевиден Filler без нищо интерсно. 3.Сегмента със Joe не ми хареса не знам какъв е смисъла да се изправи срещу Sabu и двамата нямат полза от този мач.Нищо няма да спечели Sabu aко той прекрати серията на Joe, a на Joe също не му е нужно да squashe-не набързо Sabu.Пък не знан дали ще се получи добър мач между двамата все пак двамата имат доста различни стилове Joe e Wrestler докато Sabu e Brawler. 4.Team USA беше смачкан набързо от AMW все пак се води,че Lethal,Sabin,Dutt са едни от най-добрите във X-division и се готвят за World X това не им помога. Тъпото 1.Alex Shelley“Paparazzi Productions” film филма сам по себе си беше не бе лош но не ми харесва всички истории развиващи със помоща на Shelley Cam да се развиват по схемата "Ти навлезе във моето лично пространство и застраши моето семейство". Еми това беше от нас ще се чуем във юбилейната рубрика и както каза Reich очаквайте изненади. Quote [center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center][center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center] Link to comment
rawhide Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Мдамсссс.. Айде аз да повлека крак... На първо време хубава рубрика.. Пу за мене,хляба с мишката.. Определено съм съгласен на 100%,че вече почва да става досадно Team 3D да побеждават и после да дотичват,я AMW,я Team Canada и да ги пребиват... Става банално... Определено Лашли печели от работата си с Финли... Просто си личи как израства... Ще видим тази вечер какво ще стане в Money in the Bank... :) Quote Link to comment
BORKO_10 Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Статията я чета всеки път,но просто не съм пускал коментари,но сега като видях тези привлекателни награди реших и аз да се пробвам,пък токовиж съм спечелил някой вкусен,токущоизваден от фурната,мекичък хляб с мишка Напълно съм съгласен с нещата които казахте,наистина много сте обективни.Някой казваха,че Финли не можел да направи хубав TLC мач,но доколкото разбрах от Фил,Финли е участвал в един от най-добрите европейски мачове със стълба и съм напълно съгласен,че има опит в такива мачове! :) Quote Link to comment
nWoHulkster Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 1.Six Sides Of Steel:Team 3D Vs Team Canada такъв мач не трябва да се буква за безплатна телевизия защото рекламите го убиват.Също клетката беше използвана малко поради малкото време със което разполагаше мача единствено Eric Young беше разбит качествено по-време на мача.Теам 3D бяха разбити за 4424242 път писна ми да ги разбиват на всяко второ шоу,че техните врагове Team Canada и AMW но все пак трябва да се измисли нещо друго. Всъщност решението за SSS мач по безплатна телевизия е едно от най-добрите решения на TNA напоследък, но за сметка на това от изпълнението имаше още какво да се желае. Larry Z. си го каза: "it`s for ratings" само че, не е точно "for ratings", а е "for buyrates". По презумпция новата публика на ТНА по Спайк Тв никога не е била свидетел на Sis Sides of Steel и освен ако не са стари зрители на TNA няма как да знаят що за брутално животно е този мач и следователно няма как да им дреме много за него Е да, има реклами някакви, но друго си е като си гледал и си наясно. Това беше и идеята: preview, което да покаже на новите зрители колко брутално нещо е това Six Sides of Steel и да ги накара да си купят PPV-то, за да гледат още подобна бруталност. Макар и мачът да не се получи много добре идеята за бруталност горе-долу се предаде (затова беше обилното кървене на Eric Young ). Що се отнася до враждата между Team 3D & AMW, до Final Resolution (включително ) всичко беше почти перфектно и това си беше кандидат за вражда на годината, но от тогава насам в желанието си да удължат враждата (което желание напълно подкрепям) TNA я разводниха доста сериозно. Враждата определено можеше да бъде по-добра. И все пак, аз лично нямам ЧАК толкова голям проблем с враждата, тъй като аз съм фен и на този booking стил. Тази вражда е с типичен old school southern booking (heel heat, heel heat, heel heat... babyface comeback), koeто в голяма степен е пречка за доста от феновете, които нямат нагласата да оценят/разберат подобен стил. 2.Team USA Vs Diamond In Rough този мач си беше очевиден Filler без нищо интерсно. Че е filler е filler, това е ясно, но идеята беше да видим Team USA заедно в действие, тоест един вид формален buildup за Wolrd X Cup. 3.Сегмента със Joe не ми хареса не знам какъв е смисъла да се изправи срещу Sabu и двамата нямат полза от този мач.Нищо няма да спечели Sabu aко той прекрати серията на Joe, a на Joe също не му е нужно да squashe-не набързо Sabu.Пък не знан дали ще се получи добър мач между двамата все пак двамата имат доста различни стилове Joe e Wrestler докато Sabu e Brawler. Larry Z. много хубаво си обясни историята: време е Джо да излезе извън границите на X дивизията, а Сабу е перфектният преходен опонент, тъй като стилът му има и доста X Division елементи, а и освен това не е всякаш Сабу е важен образ за TNA. Sabu е легенда, която е тук, за да засили мидкард-а и да помогне в издигането на нови кечисти. Една подобна легенда няма да е лоша придобивка за списъка с победи на Джо. Малко се дразня, че мачът е в клетка, а не обикновен, но какво да се прави: bad timing. Сега между другото TNA са поели нов път със Самоа Джо, който е новост за американската кеч сцена, но ще изчакам да видя как ще го развият преди да давам коментар. Говоря за openweight курс и тези, които са по-запознати с кеча извън САЩ (или тези, които са слушали Wrestling Obserer Live с Mike Tenay) вероятно се досещат за какво говоря . 4.Team USA беше смачкан набързо от AMW все пак се води,че Lethal,Sabin,Dutt са едни от най-добрите във X-division и се готвят за World X това не им помога. Дам, това и мен ме подразни, но има изгледи това да е част от история, което ме кара да се въздържа от прибързани коментари. 1.Alex Shelley“Paparazzi Productions” film филма сам по себе си беше не бе лош но не ми харесва всички истории развиващи със помоща на Shelley Cam да се развиват по схемата "Ти навлезе във моето лично пространство и застраши моето семейство". От десетките коментари, които съм чел по темата ти си единственият с негативно мнение за историята. Оставам с беглото впечатление, че определени неща ти омръзват прекалено бързо, но лошо няма де. Иначе в самата си същност двете истории с Alex Shelley са коренно различни: едната е пасивна (тази със Стинг), а другата агресивна (тази с Крисчън). Освен това, намесата на Алекс Шели придава малко личностен привкус на една иначе безлична вражда. Така де, едно е да си враждуват за титлата, но много по-добре е да има и лична неприязън между тях. Quote Link to comment
UltraMadd Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Този път доста бързо прочетох статията, още в деня на пускането й. Не помня кога това се е случвало за последен път. Всъщност вероятността въобще да не се е случвало е доста голяма, но това е друга тема. Да минем към деветото издание на рубриката ви. Много готин увод от страна на REICH. Спукал съм се от смях! REICHUS STUPIDUS 3.Money in the Bank Qualifier, Lumberjack Match: Fit Finlay vs. Bobby Lashley Срещу коравия ирландски кучи син Лашли най-накрая намери достоен противник .Отделно Финли се държи като уличен браулър и дава възможност на Черния Леснар да изглежда по-добър отколкото е.Освен това одобрявам това че Финли ще участва в мача със стълба-той има опит в такива мачове и ще допринесе за подобряване на качеството на боя. Интересно, не знаех, че Финли има опит в такива мачове. Дано поне се окажеш прав и той наистина спомогне за качеството на мача. Иначе враждата между двамата ми е доста безинтересна и аз лично не бих я поставил в "Доброто". Вярно е, че преди седмици имаше добър brawl между тях, който се пренесе чак на паркинга, но това не е достатъчно. Както е тръгнало, на Judgment Day ще гледаме мач между двамата. За съжаление, още отсега не съм много оптимистично настроен. 5.Интервютата на тримата претенденти са на ниво и ми поддържат интереса към този мач за разлика от мача на Рау.Особено Кърт е страшен с микрофона а Ортън се представя толкова добре,че започна да става любимец на бай джихад Да, интервюто беше забавно. Ти не каза нищо за Рей, но аз мисля, че в последно време и той се справя доста добре с микрофона. Поне на мен ми харесва. Изглежда доста естествен и непринуден, когато говори. 1.Booker T vs. Jeremy Young-Букър Т стана за резил с тази вражда-защо изобщо му дадоха US титлата .Въпреки че сегментите дето Бугимен го плаши на мен са ми забавни и се смея ,но това е понеже съм си прост.От друга страна -защо по-дяволите му е на мидкардер чак такава победна серия по- добре да бяха запазили тази на Лашли Сегментите с Букър са си доста забавни (май и аз съм прост), ама враждата наистина няма никакъв смисъл. А за Boogeyman не се оплаквай. Явно WWE го подготвят за нещо голямо, но съм сигурен, че и те все още не знаят какво 2.Слабо букват мача на Гробаря и Хенри ама с тоя бездарник как и да го букнат по-добре.Все пак очаквах повече mind games.. Първоначално и аз очаквах повече mind games, ама нещата не се развиха точно както исках. Все пак и така се получи горе-долу добре. Аз лично мисля, че каквото и да направят, почти на никой няма да му пука за този мач. 3.Opening Match, Handicap Tag: Triple H & John Cena vs. Kurt Angle, Randy Orton & Rey Mysterio-нелош мач обаче финалът беше доста недоклатен Какво точно имаш предвид? Според мен финалът си беше добър, а и спомогна за правилното развитие на историите и в двете шоута. 5.Гробаря смля Хенри и Дайвари-макар че така почти ги изкара без шанс и само евентуалната намеса на Далип Сингх внася някаква неяснота феновете на Мъртвеца обичаме той да излиза с друиди и да гази плондери Намеса на Далип ли? Явно не знам някой от последните спойлери. Дано това не се окаже вярно. Какво общо има Далип с някой от двамата? 1Street Fight: Shawn Michaels vs. Shane McMahon (w/Vince McMahon). Финала на мача ме подразни яко,свали оценката на мача с една * Ще цитирам J.D. Dunn"Guys, it's been nearly ten years. Time to let it go. *** Така е, но не мислиш ли, че това беше просто реклама. Публиката трябваше хем да съчувства на Шон, хем да се изпълни с носталгия и да й се прийска да гледа Брет и по точно появата му в Hall of Fame. Сигурен съм (е, почти сигурен), че след това тези глупости ще престанат. Даже вече трябва да е дошло това време, защото HoF мина. защо по дяволите това трябваше да е хандикап? Защото мачът е RAW's WrestleMania Main Event vs. SmackDown's WrestleMania Main Event и едните са трима, а другите - двама 2.Окачената Мики-това е единственото нещо дето го букват добре-аз дето не обичам женски кеч това го гледам с интерес.А и завързаната Ашли зарадва злото ми извратено сърце Което си е добро, е добро. Враждата наистина си я бива. Надявам се и за мачът им на WrestleMania да можем да кажем същото. 1.Главния мач-Triple H & Shane McMahon (w/Vince McMahon & Security) vs. John Cena & Shawn Michaels Самата идея да го прекъснат ,да изгонят Сина и да стане хандикап мач не ми хареса,изобщо и към двата водещи конфликта на Рау нямам никакъв интерес Явно имаме различни вкусове. На мен този момент много ми хареса, защото Винс се затвърди като heel още повече. Щом Сина използва юмрук, Винс веднага го изгони като заяви, че иска всичко да е честно. Веднага след това Шейн започна да налага Шон с юмруци, а Винс се направи, че въобще не забелязва и дори подкрепяше сина си. 3.Big Show vs. Chris Masters-много слабо-очаквано от тези двамцата И аз се надявах на повече, ама ако не се лъжа, мачът свърши доста бързо благодарение на един удар със стол. 5.Празненството на Макмеънчовците -блаблабla -скука Може и да беше скука, обаче походката на Винс в началото ме накефи максимално. Ей за такива неща го уважавам този човек. Адски е забавен в такива ситуации. Трябва да му измислят някакъв комедиен образ Това беше от мен очаквайте след Ресълмания 22 юбилейното 10 издание на рубриката :Доброто ,Лошото и Тъпото X -TEN YEARS IN MAKING може да има и изненади. Интересно какви ли може да са. Чакам с нетърпение! Пък и поради огромния интерес със Reich решихме да раздадем награди на 10 човека избрани от нас. Награда №1-Хляб със мишка. Награда №2-20 годишно месо. Печелившите ще бъдат обявени по-късно. Малееее, дано не съм сред тях :roll: 3.The Cutting Edge(w/Mick Foley) човек наистина може да повярва,че Foley наистина ще спечели след седмици на побой и подигравки добре,че видихме и Fоley да отвръща на удара.Още като видях габърчетата ми стана ясно,че човека който ще падне върху тая е самия Foley както винаги. Да, още от самото начало беше ясно, че самият Фоли ще бъде забоден на кабърчетата, но никога не съм очаквал подобно нещо! Никога не съм вярвал, че Фоли ще се забие в кабърчетата право по лице. Първоначално това много ме изненада и си помислих, че е станала някаква грешка и той не е трябвало да паднe така. Но след като видях усмивката му след това, всичко ми стана пределно ясно! Foley is Go(o)d!!! 4.Street Fight:Shane McMahon Vs Shawn Michaels добър мач със приятни моменти жалко,че беше ощетен от рекламите но Bump-a от стълбата върху масата ще се запомни дълго.Края разочерова със такави изпълнения евда ли ще обедят Bret да се появи на Mania. Те вече нямат шанс да го накарат да се появи на Мания, но добре, че Брет не се е ядосал повече и не им е отказал да се появи на HoF. 1.Сегмента със Sting беше това което най-много ми хареса на този Impact и както е тръгнало ще се развие добра история между Jarret и Sting. Това не е нещото, което на мен ми хареса най-много, но определено беше доста добро. "Steve Borden is not coming to the PPV, Sting is coming to the PPV!!!" Страшно интервю! Откъде да започна във този Impact според мене имаше доста лошо. Не съм много съгласен с това. Вярно е, че iMPACT! беше малко под нивото, на което сме свикнали да го гледаме, но чак пък толкова лоши неща нямаше! 1.Six Sides Of Steel:Team 3D Vs Team Canada такъв мач не трябва да се буква за безплатна телевизия защото рекламите го убиват.Също клетката беше използвана малко поради малкото време със което разполагаше мача единствено Eric Young беше разбит качествено по-време на мача.Теам 3D бяха разбити за 4424242 път писна ми да ги разбиват на всяко второ шоу,че техните врагове Team Canada и AMW но все пак трябва да се измисли нещо друго. Съгласен съм, че мачът беше слаб, но неговата цел въобще не е била да бъде добър. Този мач беше сложен просто да покаже на новите зрители от Спайк ТВ, които досега не са имали възможност да гледат Six Sides of Steel Match, какво е това. И мисля, че се получи сравнително добре, особено с побоя след мача. 2.Team USA Vs Diamond In Rough този мач си беше очевиден Filler без нищо интерсно. Мачът не беше точно filler. Този мач беше сложен за build-up към World X Cup и да покаже, че Team TNA са задружни и могат да работят като отбор. Това, че мачът беше кратък е вече друг въпрос, който се дължи на малкото ТВ време. 3.Сегмента със Joe не ми хареса не знам какъв е смисъла да се изправи срещу Sabu и двамата нямат полза от този мач.Нищо няма да спечели Sabu aко той прекрати серията на Joe, a на Joe също не му е нужно да squashe-не набързо Sabu.Пък не знан дали ще се получи добър мач между двамата все пак двамата имат доста различни стилове Joe e Wrestler докато Sabu e Brawler. Това аз го виждам просто като едно изпитание. Нали ТНА мениджмънт искат Джо да премине в тежката дивизия и затова сега искат да разберат дали е достатъчно добър за там. А кой друг да се изправи срещу него, освен бруталния Сабу. Вярно е, че стиловете на двамата са доста различни, но според мен има две причини за този мач. 1-во: За инди феновете (а и не само) това е dream match и интересът ще бъде много голям. 2-ро: Сабу е много over след като победи Абис в Barabwire Massacre и една победа над него ще се отрази много добре на Джо. Доста бързо ще докаже на публиката, че и извън х-дивизията няма кой да го спре. 4.Team USA беше смачкан набързо от AMW все пак се води,че Lethal,Sabin,Dutt са едни от най-добрите във X-division и се готвят за World X това не им помога. Това и на мен ми се видя малко странно и още не мога да разбера защо точно те трябваше да излизат. Мисля, че беше по-логично Rhino и Ron Killings да се опитат да помогнат на Team 3D. Quote Link to comment
Recommended Posts