Jump to content

Най-добра двойна хватка

Коя е най-добрата двойна хватка  

50 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

3D

Въпреки,че това си е единична хватка,защото само Дивон го дига а Буба просто го хваща просто тази хватка много ми харесва,а ако е и с комбинация с маса просто няма накъде повече (:

[img]http://i75.photobucket.com/albums/i303/TheLivingLegend/Pyros%20Banners/DXBanner.jpg[/img]

"Поезия в действие" къде е? :cry:

Иначе от изброените и аз гласувам за 3D--просто си рулира хватката

3D е най-добрата,а в комбинация с маса става супер :)

[img]http://inside.cska.bg/cska/multimedia/fun/pc/userbars/cska5zq.png[/img]

На мен една от любимите ми е на Hardy Boyz, но не Poetry in Motion, а тази, при която Мат и Джеф се качват от двете страни на ринга и Джеф прави splash на противника си, а Мат в същото време му прави leg drop. Много готина хватка, но нея я няма в анкетата, така че гласувам за 3D. Това е една наистина много добра хватка и също ми е сред любимите.

Една от отборните хватки, които наскоро ми направиха впечатление е отборната хватка на Джак Еванс и Родерик Стронг. Стронг вдига единия от опонентите си на раменете си, Еванс се качва на сглобката на въжетата, от там скача върху човека, който Стронг е вдигнал, и от него прави въртележка на другия си опонент, който лежи на земята. Абе много яка хватка! Трудно е да се опише. Човек просто трябва да я види, за да разбере за какво говоря :)

Posted Image

На мен една от любимите ми е на Hardy Boyz, но не Poetry in Motion, а тази, при която Мат и Джеф се качват от двете страни на ринга и Джеф прави splash на противника си, а Мат в същото време му прави leg drop. Много готина хватка, но нея я няма в анкетата, така че гласувам за 3D. Това е една наистина много добра хватка и също ми е сред любимите.

Една от отборните хватки, които наскоро ми направиха впечатление е отборната хватка на Джак Еванс и Родерик Стронг. Стронг вдига единия от опонентите си на раменете си, Еванс се качва на сглобката на въжетата, от там скача върху човека, който Стронг е вдигнал, и от него прави въртележка на другия си опонент, който лежи на земята. Абе много яка хватка! Трудно е да се опише. Човек просто трябва да я види, за да разбере за какво говоря :)

Звучи доста добре не съм я виждал :) Но от "Психо" Еванс какво се очаква.. ;)

Randy^Orton

Аз гласувах за снимката на МНм.Тя пак е нящо подобно на 3Д,но на мен просто ми харесва повече. :)

Регистрирайте се в [url="http://kech.forumsplace.com/urljump.php?url=http://www.rosenbg.web.data.bg"]Моя форум [/url]

Doomsday device е доста зрелищна все пак е използвана от най-великия отбор пък и имам чувството че като те обърнат във въздуха доста боли

and so it begins... again!

На мен една от любимите ми е на Hardy Boyz' date=' но не Poetry in Motion, а тази, при която Мат и Джеф се качват от двете страни на ринга и Джеф прави splash на противника си, а Мат в същото време му прави leg drop. Много готина хватка, но нея я няма в анкетата, така че гласувам за 3D. Това е една наистина много добра хватка и също ми е сред любимите.[/quote']

нямам какво повече да добавя ;)

-=Triple H=-

The Doomsday Device - от гледна точка на т'ва , от коя ще те заболи най-много.

Иначе и аз съм за 3D =)

На мен една от любимите ми е на Hardy Boyz' date=' но не Poetry in Motion, а тази, при която Мат и Джеф се качват от двете страни на ринга и Джеф прави splash на противника си, а Мат в същото време му прави leg drop. Много готина хватка, но нея я няма в анкетата, така че гласувам за 3D. Това е една наистина много добра хватка и също ми е сред любимите.[/quote']

Можеш ли да дадеш линк за мач където правят тази хватка Hardy Boyz!

Poetry of Motion е когато Мат коленичи до сглобката където седи опонента им. Джеф се засилва отскача от гърба му и се хвърля право в/у опонента в ъгъла. Не може да не си я виждал...

Сега не се сещам. Те много рядко я правят. Май в някое от TLC-тата я правеха от стълби, ама не съм сигурен.

Posted Image

death sentence ;)

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]