G Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Най-добрата двойна хватка!? Защо? Quote Link to comment
wowe Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 3D Въпреки,че това си е единична хватка,защото само Дивон го дига а Буба просто го хваща просто тази хватка много ми харесва,а ако е и с комбинация с маса просто няма накъде повече (: Quote [img]http://i75.photobucket.com/albums/i303/TheLivingLegend/Pyros%20Banners/DXBanner.jpg[/img] Link to comment
Lita_fan Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 "Поезия в действие" къде е? :cry: Иначе от изброените и аз гласувам за 3D--просто си рулира хватката Quote Link to comment
Mover Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 И за мен 3D е най-добрата Quote Link to comment
LudiaSlavi Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 3D харесваше ми и още ми харесва edit:упс без да иска гласувах за Snapshop Quote Link to comment
Veritas Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Наистина 3D си рулира отвсякъде ;) Quote [img]http://img170.imageshack.us/img170/1434/78ly6.jpg[/img] Link to comment
BORKO_10 Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Айде и аз давам глас за 3D ;) Quote Link to comment
lubogp Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 3D е най-добрата,а в комбинация с маса става супер :) Quote [img]http://inside.cska.bg/cska/multimedia/fun/pc/userbars/cska5zq.png[/img] Link to comment
Jericho Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Говорете каквото си искате - "Инфаркта" рулира!!!! Quote Link to comment
UltraMadd Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 На мен една от любимите ми е на Hardy Boyz, но не Poetry in Motion, а тази, при която Мат и Джеф се качват от двете страни на ринга и Джеф прави splash на противника си, а Мат в същото време му прави leg drop. Много готина хватка, но нея я няма в анкетата, така че гласувам за 3D. Това е една наистина много добра хватка и също ми е сред любимите. Една от отборните хватки, които наскоро ми направиха впечатление е отборната хватка на Джак Еванс и Родерик Стронг. Стронг вдига единия от опонентите си на раменете си, Еванс се качва на сглобката на въжетата, от там скача върху човека, който Стронг е вдигнал, и от него прави въртележка на другия си опонент, който лежи на земята. Абе много яка хватка! Трудно е да се опише. Човек просто трябва да я види, за да разбере за какво говоря :) Quote Link to comment
dbrm Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 3D Quote Ще вземете брадите, ве, маняци. Link to comment
G Posted March 29, 2006 Author Share Posted March 29, 2006 На мен една от любимите ми е на Hardy Boyz, но не Poetry in Motion, а тази, при която Мат и Джеф се качват от двете страни на ринга и Джеф прави splash на противника си, а Мат в същото време му прави leg drop. Много готина хватка, но нея я няма в анкетата, така че гласувам за 3D. Това е една наистина много добра хватка и също ми е сред любимите. Една от отборните хватки, които наскоро ми направиха впечатление е отборната хватка на Джак Еванс и Родерик Стронг. Стронг вдига единия от опонентите си на раменете си, Еванс се качва на сглобката на въжетата, от там скача върху човека, който Стронг е вдигнал, и от него прави въртележка на другия си опонент, който лежи на земята. Абе много яка хватка! Трудно е да се опише. Човек просто трябва да я види, за да разбере за какво говоря Звучи доста добре не съм я виждал Но от "Психо" Еванс какво се очаква.. ;) Quote Link to comment
Randy^Orton Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Аз гласувах за снимката на МНм.Тя пак е нящо подобно на 3Д,но на мен просто ми харесва повече. :) Quote Регистрирайте се в [url="http://kech.forumsplace.com/urljump.php?url=http://www.rosenbg.web.data.bg"]Моя форум [/url] Link to comment
triple_H Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Doomsday device е доста зрелищна все пак е използвана от най-великия отбор пък и имам чувството че като те обърнат във въздуха доста боли Quote and so it begins... again! Link to comment
Angle Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 На мен една от любимите ми е на Hardy Boyz' date=' но не Poetry in Motion, а тази, при която Мат и Джеф се качват от двете страни на ринга и Джеф прави splash на противника си, а Мат в същото време му прави leg drop. Много готина хватка, но нея я няма в анкетата, така че гласувам за 3D. Това е една наистина много добра хватка и също ми е сред любимите.[/quote'] нямам какво повече да добавя ;) Quote Link to comment
-=Triple H=- Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 The Doomsday Device - от гледна точка на т'ва , от коя ще те заболи най-много. Иначе и аз съм за 3D =) Quote Link to comment
john_cena_fenka Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 И аз съм за 3D. Quote Link to comment
LudiaSlavi Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 На мен една от любимите ми е на Hardy Boyz' date=' но не Poetry in Motion, а тази, при която Мат и Джеф се качват от двете страни на ринга и Джеф прави splash на противника си, а Мат в същото време му прави leg drop. Много готина хватка, но нея я няма в анкетата, така че гласувам за 3D. Това е една наистина много добра хватка и също ми е сред любимите.[/quote'] Можеш ли да дадеш линк за мач където правят тази хватка Hardy Boyz! Quote Link to comment
G Posted April 2, 2006 Author Share Posted April 2, 2006 Poetry of Motion е когато Мат коленичи до сглобката където седи опонента им. Джеф се засилва отскача от гърба му и се хвърля право в/у опонента в ъгъла. Не може да не си я виждал... Quote Link to comment
fen na Cena Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 3D разбира се. :) Quote [img]http://img125.imageshack.us/img125/8264/a252tm8.jpg[/img] Link to comment
LudiaSlavi Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 ооо да виждал сам я.Аз помислих че е нещо друго! Quote Link to comment
UltraMadd Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Сега не се сещам. Те много рядко я правят. Май в някое от TLC-тата я правеха от стълби, ама не съм сигурен. Quote Link to comment
totenkopf Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 death sentence ;) Quote [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b] Link to comment
Recommended Posts