djihad Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Heidenreich И така,миналата седмица двамата с djihad достигнахме нови низини,ако не се беше съжалил редовния ни читател UltraMadd(имаме изненада за него ако доживеем до юбилеен брой 10) щяхме да заковем рекордните 0 мнения. За всичко обаче си има първи път -след като стигнахме дъното,сега копаем надолу. Поне прекарах колегата да черпи,а след победата на Левски много радости му се събраха. И така ето новата рубрика-проблема е че забравих какво ревюирах в старата-ееех старост нерадост.Извинявам се че започвам със по-стари шоута ,но се събраха доста за гледане тези дни-тъкмо ще има какво да си четете WWE Smackdown — 03.03.06 В миналата рубрика колегата го разгледа затова ще дам кратък анализ тук Доброто 1.World Heavyweight Title: Kurt Angle vs. The Undertaker-страхотен мач ,почти като този на Без Изход.Половин час си е екстра като за безплатен мач по телевизията ,намесата на Хенри изпорти финала малко, но с оглед мача им на Мания това се очакваше.Респект и на двамата . 2.Non-Title: MNM (w/Melina) vs. Matt Hardy & Animal-забавен old school отборен мач,търна на Animal ме изненада 3.Bobby Lashley vs. Fit Finlay-отличен сегмент-засилва се омразата между тях 4.Booker T. (w/Sharmell) vs. Tatanka-мача не бе кой знае какво,но харесвам Татанка-изненадах се приятно. 5.Randy Orton vs. SuperCrazy-качествен скуаш -браво на Ранди,но и жертвата се представи добре Лошото 1.Все пак Animal вече е бита карта и трябва да се пенсионира ,като хийл изглежда нелепо,изпуснаха момента да ги включат в Залата на Славата след като Мания беше в Чикаго тази година-язък. 2.Не харесах новата музика на Ортън Тъпото Нищо тази седмица-само така! Едно от най -добрите предавания в последно време,особено на фона на мачовете в миналогодишните Smackdown пайпървюта WWE Raw — 3.6.2006 Доброто 1.Принципно харесах идеята да се повторят някои мачове от Ресълмания 2.Харесах как Сина направи FU на Big Show-изглеждаше впечатляващо,а и ми направи впечатление ,че тази седмица освиркванията бяха по-малко -само от част от мъжете, докато жените и децата мощно викаха "Let's go, Cena!" Лошото 1.След като миналата седмица Шон целува задник,тази двамата Макмеън си направиха кефа и го биха отново,остава на някое шоу да им направи и по една свирка.Нещо не харесвам как букват този конфликт напоследък ,предочитам как добрия стар Остин рита задниците на това семейство. А и след като Брет няма да се намеси съвсем загубих интерес към този мач 2.Повтарят мачове от Ресълмания ,но мачове за които на никой не му пука.Трите Хикса-Кейн беше много слаб и на Ресълмания XV ,а този бе под всякаква критика 3.Spirit Squad имат потенциал,Кени даже е доста добър но им трябва малко индивидуалност-така приличат на групичка гейчета 4.Мача на Бенджамин отново разочарова Тъпото Maria vs. Lita -отново ме приспаха,а Фоли можеше и без този мач да получи Conchairto Не знам дали това шоу е толкова лошо или по скоро е скучно до смърт,само билдъпи,отвратително качество на мачовете,отново синьото шоу бе с пъти по-добро WWE Smackdown — 03.10.06 Доброто 1William Regal vs. Paul Burchill-Йохохо и бутилка ром!Бърчил е много забавен ,публиката го хареса,ентранса му е хубав,а и финишъра му в момента е най-добрия във федерацията,макар и с този гимик му се радвам от сърце 2.Mark Henry & Randy Orton (w/Daivari) vs. Kurt Angle & Rey Mysterio-съвсем приличен отборен мач,Хенри се направи на страшилище след като строши маса с Енгъл.Доволен съм ,че се чу гласа на Гробаря и особено че мача им на Ресълмания ще е Casket match -първия на Мания и повече няма да видим Хенри-хахаха. Да бе -ще ми се Винс ще го наеме за още 30 години 3.Промото с Animal ми хареса-добре обясни защо се обръща ,но наистина му е време за пенсия 4.Money in the Bank Qualifier: Fit Finlay vs. Bobby Lashley-отново нова страница във враждата между двамата-много ми хареса сегмента на паркинга.Great brawl! 5 Червеите в чантата на Букър Т-смех Лошото 1.Не беше нужно Грегъри Хелмс след контузията да получи Crippler Crossface върху счупения си нос,иначе мача беше хубав Тъпото Diva's Uncovered Match: Jillian Hall vs. Kristal Marshall-нито стрийптийз нито мач -нямаше нужда от това Добро шоу,по-добре от Рау пак,но отстъпва на предишното.Все пак седмици наред това е по-доброто шоу. djihad Извинявам се за закъснението но тази седмица нета ми беше под всякаква критика Reich отново дава невероятно мнение за три шоута.Аз понеже нищо не съм гледал ще коментирам само TNA Destination X.Отново благодарности за UltraMadd който отново даде невероятно мнение.Пък вие ме разглезихте две поредни седмици ме черпи сега очевидно беше мой ред. TNA Destination X Доброто Едно средно TNA PPV което според моето виждане не успя да надмине AAO и то предимно заради неприятни обстоятелства. 1.Internatinal Showcase X Snojay Dutt Vs Puma Vs Petey Williams Vs Chris Sabin въпреки лошите очаквания за този мач поради факта,че предварителните планове се провалиха това определено беше мача на вечерта доста надъхваш и със доста добри "Spots" и четиримата се представиха отлично.Аз лично исках Petey да спечели Canadian Destroyer rulzzzzzzzz. 2.Samoe Joe Vs AJ Styles Vs Christopher Daniels Ultimate X слагам във доброто защото имаше добри моменти но нека не се лъжем това беше най-слабия Ultimate X и дори тези добри моменти който споменах не бяха свързани със въжета а бяха или на ринга или извън него нещо което сме виждали във предните им мачове но нищо свързано със Ultimate X. 3.Jeff Jarrett,AMW,Abyss Vs Team 3D,Rhino,Truth(Eight Man War) ето още един добър мач.Отначало се получи много добър Brawl във публиката като камерата не смогваше да покаже колко много "Spots" имаше сред публиката.След като акцията се пренесе на ринга отново се запази доброто темпо на мача.Може би любимия ми момент от този мач е когато "Wildcat"Chris Harris не заключи себе си вместо Ron Kilings.Накрая беше туширан правилния човек а именно Killings който както и да го погледнеме си е Mid-Carder. 4.Team Canada(Young & Roode) Vs The Naturals един среден отборен мач без никакви запомнящи се моменти но все пак Eric Young rulzzzzzz. 5.Невероятно интро за PPV определена препратка към Charlie Chaplin и към Sting.Eric Young rulzzzzz. 6.Alex Shelley Vs Jay Lethal определоно този мач беше букнат само за да запълни времето но той се получи наистина добър въпреки,че харесвам и двамата все пак по-добре,че спечели мача. Лошото 1.Lance Hoyt Vs Maverick Matt много слаб и безличен мач без почти никакъв "Build Up" и нищо запомнящо се добре,че дойдоха Young и Shelley та да ни събудят. ;t 2.Christian Cage Vs Monty Brown(NWA World Title) определено не беше във полза на този мач,че беше след Ultimate X мача който макар и да не беше нищо особено пак беше по-добър от този мач.Много бавен и муден мач Monty доминираше през почти целия мач и накрая какво Unpretier и победа не знам за вас но на мен ми напомня за някой друг шампион. 3.Целия сегмент след мача на Christian ме остави със смесени чувства отначало имах чувстовото,че съм се пренесел назад във времето и гледам Nitro.Защото и тогава илизаше Sting и сам помиташе NWO точно както направи сега със Jarrett's Army.Scott Steiner дебютира по до болка познат начин който сме виждали хиляди пъти.Нищо изненадващо тук. Тъпото 1.James Gang & Bob Armstrong Vs LAX най-лошия мач на цялото PPV един "Punch Fest" без нищо интересно и най-големита глупост във този мач да гледаш как 60 годишния Armstrong който едва се движи да налага Konnan и Konnan да не може да направи нищо. Все пак не всеки може да бъде като Flair. Във следващата рубрика очаквайте Saturday Night Main Event. Quote [center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center][center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center] Link to comment
Brock_Lesnar Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Heidenreich WWE Smackdown — 03.03.06 В миналата рубрика колегата го разгледа затова ще дам кратък анализ тук Доброто 1.World Heavyweight Title: Kurt Angle vs. The Undertaker-страхотен мач ,почти като този на Без Изход.Половин час си е екстра като за безплатен мач по телевизията ,намесата на Хенри изпорти финала малко, но с оглед мача им на Мания това се очакваше.Респект и на двамата . Тъпото Нищо тази седмица-само така! Едно от най -добрите предавания в последно време,особено на фона на мачовете в миналогодишните Smackdown пайпървюта WWE Raw — 3.6.2006 2.Повтарят мачове от Ресълмания ,но мачове за които на никой не му пука.Трите Хикса-Кейн беше много слаб и на Ресълмания XV ,а този бе под всякаква критика WWE Smackdown — 03.10.06 Доброто 1William Regal vs. Paul Burchill-Йохохо и бутилка ром!Бърчил е много забавен ,публиката го хареса,ентранса му е хубав,а и финишъра му в момента е най-добрия във федерацията,макар и с този гимик му се радвам от сърце 4.Money in the Bank Qualifier: Fit Finlay vs. Bobby Lashley-отново нова страница във враждата между двамата-много ми хареса сегмента на паркинга.Great brawl! WWE Smackdown — 03.03.06 - и на мене този Смакдаун доста ми хареса,мачът между Гробаря и Енгъл пак беше много добър. WWE Raw — 3.6.2006 - Е тоя RAW сигурно беше най-слабото седмично шоу за 2006-та - нищо,ама НИЩО интересно,мачовете бяха безобразно слаби! WWE Smackdown — 03.10.06 - Бърчил адски много ми допада с новия си образ,доста е забавен,а и финишъра му е страшен. Битката между Лашли и Финли на паркинга беше много добра - само за 1-2 минути напълно потрошиха цяла кола,без да използват оръжия - awesome :) Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit vs Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
nWoHulkster Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 2.Samoe Joe Vs AJ Styles Vs Christopher Daniels Ultimate X слагам във доброто защото имаше добри моменти но нека не се лъжем това беше най-слабия Ultimate X и дори тези добри моменти който споменах не бяха свързани със въжета а бяха или на ринга или извън него нещо което сме виждали във предните им мачове но нищо свързано със Ultimate X. Ъмм, не знам дали си гледал всичките Ultimate X мачове, но това определено не беше най-слабият. Даже е някъде по средата според мен. 2.Christian Cage Vs Monty Brown(NWA World Title) определено не беше във полза на този мач,че беше след Ultimate X мача който макар и да не беше нищо особено пак беше по-добър от този мач.Много бавен и муден мач Monty доминираше през почти целия мач и накрая какво Unpretier и победа не знам за вас но на мен ми напомня за някой друг шампион. Дам, но с тази разлика, че в случая това перфектно пасва на образа на Christian Cage. Christian Cage физически си е underdog в сравнение с Монти, а и историята преди мача беше, че Крисчън е контузен. Така че перфектният вариант в ситуацията беше Christian да играе underdog. При Джон Сина обаче изобщо не се пасва с образа му. Сина се прочу като арогантния и многознаещ рапър, "street thug". Изобщо не върви един "street thug" да играе underdog. "Street thugs" трябват да доминират в мача, а не да бъдат доминирани. Това е цялата идея, но явно Вини Мак и компания нещо не я схващат. 3.Целия сегмент след мача на Christian ме остави със смесени чувства отначало имах чувстовото,че съм се пренесел назад във времето и гледам Nitro.Защото и тогава илизаше Sting и сам помиташе NWO точно както направи сега със Jarrett's Army.Scott Steiner дебютира по до болка познат начин който сме виждали хиляди пъти.Нищо изненадващо тук. Именно това е красотата на целия сегмент. Носталгия (в умерени количества) = money. Ае толкова от мен . Quote Link to comment
UltraMadd Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Пак се позабавих с отговора, но като постнете рубриката си все се случва нещо и не мога да я прочета веднага. Този път причината беше здравословна. Последните два дни имах висока температура и ме заболяваха очите като се загледам по-дълго в компютъра. Затова на 20 март дори не съм влизал във форума, а това не ми се беше случвало от повече от месец. Всеки ден влизам поне по веднъж. Вчера влязох, но избягвах да чета и да пиша по-дълги мнения, защото, макар и намаляла, болката в очите все още се усещаше. Не можете да си представите как съм се измъчил докато напиша мнението си за SNME. Но шоуто ми направи много добро впечатление и затова много ми се искаше да си кажа мнението. Но стига съм ви занимавал с моите проблеми. Време е за коментар върху новото издание на рубриката ви. WWE Smackdown — 03.03.06 Аз миналият път го коментирах това шоу и затова сега ще кажа само няколко по-важни неща, които може да съм пропукнал преди. 4.Booker T. (w/Sharmell) vs. Tatanka-мача не бе кой знае какво,но харесвам Татанка-изненадах се приятно. Честно казано, и аз се изненадах приятно. Не помня да съм гледал Татанка преди, а и не съм очаквал да е в такава форма на тези години. Доста се учудих, защото той направи един много добър мач с Букър. Може би все още има какво да ни покаже. 2.Не харесах новата музика на Ортън Доколкото знам, той май няма да използва тази музика повече. Тогава може да са се объркали хората. 2.Харесах как Сина направи FU на Big Show-изглеждаше впечатляващо,а и ми направи впечатление ,че тази седмица освиркванията бяха по-малко -само от част от мъжете, докато жените и децата мощно викаха "Let's go, Cena!" Децата и жените винаги подкрепят Сина. А и не ми се вярва да спрат в скоро време. Може би и това е една от причините WWE още да го държат с този образ. Ако и жените и децата започнат да го освиркват, положението ще стане трагично. Иначе FU-то и на мен ми хареса, но не ме впечатли особено. Все пак той го прави за 3 или 4 път на Big Show (а може и повече да са). 1.След като миналата седмица Шон целува задник,тази двамата Макмеън си направиха кефа и го биха отново,остава на някое шоу да им направи и по една свирка.Нещо не харесвам как букват този конфликт напоследък ,предочитам как добрия стар Остин рита задниците на това семейство. А и след като Брет няма да се намеси съвсем загубих интерес към този мач Тази история се развива много противоречиво. Все още се чудя кой ще спечели на WrestleMania. Това е може би най-неясният мач. Вярно е, че Брет няма да се намеси, но аз се надявам някоя друга голяма звезда да се завърне и да се намеси. Иначе не би било толкова интересно. 3.Spirit Squad имат потенциал,Кени даже е доста добър но им трябва малко индивидуалност-така приличат на групичка гейчета Точно това е целта - да приличат на гейчета. Такива са им образите. Кой нормален мъж би се навил да е мажоретка? Иначе Кени и на мен ми направи много добре впечатление. Трябва да взема да му изгледам някой мач от OVW. 1William Regal vs. Paul Burchill-Йохохо и бутилка ром!Бърчил е много забавен ,публиката го хареса,ентранса му е хубав,а и финишъра му в момента е най-добрия във федерацията,макар и с този гимик му се радвам от сърце В началото много ме дразнеше образа му, защото участваше само в някакви сегменти и мислех, чи никога няма да го видим в мач. Оказа се, че съм грешал. Новия му ентранс много ми хареса. Различава се от всички останали, а е и забавен. Изненадах се, че са оставили Бърчил да прави C4. Мислех, че хватката е много опасна за WWE. Но както и да е. Като цяло съм доволен. А и Бърчил играе доста добре този на пръв поглед безинтересен образ. Да бе -ще ми се Винс ще го наеме за още 30 години Трябва да гледаш малко по-оптимистично на нещата 4.Money in the Bank Qualifier: Fit Finlay vs. Bobby Lashley-отново нова страница във враждата между двамата-много ми хареса сегмента на паркинга.Great brawl! И на мен много ми хареса сегмента. Много му се кефих. В последно време доста рядко правят такива неща, а това не ми харесва. Ех, как ми липсват подобните сегменти от 2000 и 2001 година. 5 Червеите в чантата на Букър Т-смех Изненада ме. Не очаквах да сложиш този сегмент в "Доброто". Ама верно беше смех. 1.Internatinal Showcase X Snojay Dutt Vs Puma Vs Petey Williams Vs Chris Sabin въпреки лошите очаквания за този мач поради факта,че предварителните планове се провалиха това определено беше мача на вечерта доста надъхваш и със доста добри "Spots" и четиримата се представиха отлично.Аз лично исках Petey да спечели Canadian Destroyer rulzzzzzzzz. Аз не помня някой да е имал лоши очаквания за този мач. А първоначалните планове не знам дали въобще се разбра какви са били, но това вече няма значение. Много съм доволен от ТНА. Въпреки проблемите, които имаха с този мач, те отново успяха да се справят и по мое мнение това беше мачът на вечерта. Евала и на четиримата. Всички те направиха много добри изпълнения. 2.Samoe Joe Vs AJ Styles Vs Christopher Daniels Ultimate X слагам във доброто защото имаше добри моменти но нека не се лъжем това беше най-слабия Ultimate X и дори тези добри моменти който споменах не бяха свързани със въжета а бяха или на ринга или извън него нещо което сме виждали във предните им мачове но нищо свързано със Ultimate X. Вярно е, че нямаше много добри моменти, свързани с въжетата, но да не забравяме, че един от участниците беше Самоа Джо. Да не забравяме също така, че Джо се контузи и просто не беше в състояние да довърши мача. А аз съм сигурен, че са били планирали добри моменти и с въжетата. Все пак това е Ultimate X. Но в последно време ТНА нямат късмет в тези мачове. Първо Ultimate X мача на Bound For Glory се провали, защото хикса падна и то не веднъж, а цели два път. А сега и този се правли, но заради контузия. В общи линии съм съгласен с останалото, което си включил в "Доброто" за Destination X. 1.Lance Hoyt Vs Maverick Matt много слаб и безличен мач без почти никакъв "Build Up" и нищо запомнящо се добре,че дойдоха Young и Shelley та да ни събудят. Според мен целта на мача беше точно да се появят Янг и Шели. Представи си, че по това време има някакъв напрегнат мач, който всички искаме да видим, но камерите вместо да го показват него, показват как Янг и Шели си говорят заедно с Джереми Бораш. Щеше да е доста тъпо. Затова ТНА направиха този мач леко безинтересен, за да не ни пука за него, когато гледаме сегмента от покрива на залата. Поне аз така ги виждам нещата. 2.Christian Cage Vs Monty Brown(NWA World Title) определено не беше във полза на този мач,че беше след Ultimate X мача който макар и да не беше нищо особено пак беше по-добър от този мач.Много бавен и муден мач Monty доминираше през почти целия мач и накрая какво Unpretier и победа не знам за вас но на мен ми напомня за някой друг шампион. На мен не ми напомня на никой друг шампион, защото нещата тук са леко различни, но и аз мисля, че мачът беше доста бавен. Можеха да се справят много по-добре. Предполагам, че това се дължи на факта, че Кейдж беше "контузен" и не можеше да се бие по-бързо. 1.James Gang & Bob Armstrong Vs LAX най-лошия мач на цялото PPV един "Punch Fest" без нищо интересно и най-големита глупост във този мач да гледаш как 60 годишния Armstrong който едва се движи да налага Konnan и Konnan да не може да направи нищо. Все пак не всеки може да бъде като Flair. Мачът не беше нищо особено, но поне беше забавен. Като видях как Konnan sell-ваше ударите на Bob Armstrong ми стана много смешно. P.S.: Сега отивам да прочета последното издание на Ringstorm да не вземе Radox да си помисли, че съм го забравил :) Quote Link to comment
Recommended Posts