Jump to content

Най-лоши gimmicks през последните години


Kaz

Recommended Posts

Откакто WCW/ECW бяха купени от McMahon и в последствие затвориха, конкуренцията на WWE (временно) изчезна, доста се разпасаха по отношение на образите, няма спор. Кои мислите са най-лошите образи от 2001 насам? В самото начало беше добре. Имаше много хора и образите не куцаха, защото нямаше време за тъпи сегменти и развитие на идиотски образи. Тогава се чудеха как да включат всички в действие, поне от време на време. Но после останаха значително по-малко и идиотщините набраха пълна пара.

Ето моето мнение по въпроса. Включвам само образи, които от начало до край suck-ват, а не които постепенно са се изхабили, поради дългото еднообразие - доста актуално днес.

Kerwin White - 2005 - това беше абсолютна гавра с великото семейство Guerrero. Може би още щеше да съществува, но просто нямаха избор освен да я прекратят. Самата идея и всичко, съпровождащо я - онези три четвърти панталони (по-смешни и от на Cena), асистентът и сегментите - бяха абсолютен боклук. :tdown:

Christian - 2001/02/03 - образът му откакто се раздели с Edge до когато се подстрига беше ужасна идея. Тази музика, с която излизаше май беше свързана със спечелването на European CS от 2001. Само не разбрах защо остана с нея толкова дълго. По това време почти го правеха на клоун и го джобваха. Тази титла я защитаваше срещу Scotty 2 Hotty, Hurricane Helms и накрая я загуби срещу DDP - все хора, които бяха втора ръка тогава - първите двама, защото са CW (нормална причина в WWE) и DDP, защото беше в напреднала възраст и най-вече един от символите на WCW - лошо за кариерата му в WWE (както с Booker T). Имаше и период, в който направиха сегмент със серията му от загуби - доста арогантно. Предполагам, че това беше нарочно, за да се изтъкне, че "брат" му (който пък получаваше пуш по това време) е по-добрият от двамата. Не мисля, че беше необходимо.

Mickie James - 2005 - много лош начин да дебютираш. Като побъркана фенка, смахната лесбийка, която е обсебена от шампионката при жените и търси връзка с нея - изглежда сексуална. Дано това е само някаква подготовка за бъдещо развитие и скоро търне heel и се присъедини към отбора на Victoria. За щастие е съвсем вероятно при face търна на Torrie съвсем наскоро. :)

William Regal - 2001/02 - много лошо. Изкарваха го пълно леке и боклук. От както "се присъедини" към Алианса, направо се опитваха да го изкарат едва ли не най-голямото нищожество на Земята. Като на Survivor Series 2001 WWE спечели main event-а (естествено), отвориха и онзи "велик" клуб, който наскоро беше възроден - kiss my ass club. Явно това беше начинът на Vincent McMahon да отпразнува тоталната ли доминация в кеч индустрията. Да знаеше какво го чака, обаче. ;t Тогава Regal беше напълно принизен като личност. Това беше върховно унижение отвсякъде погледнато.

Sylvan - 2005/06 - да се възползват от гейското му излъчване, за да го изкарат обратен, е доста нахално. Всички му се смеят като на клоун. Освен това го джобват, но може би е по-добре. Поне който гледа откъси от WWE много, много не знае кой е и това го спасява от подигравки от тези хора - поне малко от малко по-добре.

Simon Dean - 2005/06 - то добре фитнес инструктор, ама идиот? Точно това казаха и отвратителните коментатори по време на Royal Rumble мача. "Triple H is looking at him like he's an idiot" - нещо подобно. За съжаление наистина изглеждаше така - редовно го карат да се държи като идиот. А с тази роля на фитнес експерт можеше да бъде доста забавен.

Dudley Boyz - 2004 - това какво по дяволите беше!? :blink: След като три години по-рано по-големите му "братя" му обърнаха гръб, изведнъж след като отново станаха отбор, този дребният стана водач. Как точно се случват такива неща? Той ги командваше, а те двамата се държаха покорно сякаш им е баща. Това беше гавра с Bubba Ray & D-Von.

Dawn Marie - 2004 - тъпа, много тъпа роля. Да се натиска на мъж като пълна идиотка. Гледката беше повече от жалка, а дори не се получи интересен storyline. Дори това.

Nunzio - 2003/04/05/06 - откакто дебютира и до ден днешен образът му е гола-вода. Не знам какво не е наред, но просто нещо куца. Никога не е бил интересен, винаги е определян като "жалък" и е подценяван. Не е толкова слаб на ринга, колкото си мислят почти всички, поне по мое мнение.

И естествено носителят на наградата "Малинка" за най-лош gimmick - Rico - 2004 - тук какво да кажа? Не ми се коментира. Просто тръпки ме побиваха от този. Може би най-доброто решение на WWE за 2004-а беше да включат Rico в списъка с уволнените от ноември.

Сега за тези се сещам - общо 10. Не съм ги подреждал по никакъв ред, освен че сложих личния си "фаворит", ако мога така да се изразя, на последно място.

Link to comment

Kerwin White - Наистина много тъп образ на изключително добър кечист...

Simoan Dean - Nova какво те направиха подяволите тия!!...

Scotty Too Hotty - Не че образа му се е променил много, но яко го джобнаха...

Как можахте да забравите SHELTON BENJAMIN - и мама :D ... Това беше най-оригиналният от тъпите образи които WWE сътвориха.

Charlie Haas - След като Team Angle се разтуриха, този изключителен атлет беше яко джобнат. По принцип много ме радваше. Пък хватката му Haas of Pain беше много добре измислена...

Kid Kash - е вече за него много ме е яд. Знаех си, че така ще направят. Почна много добре и яко го джобнаха след това. Каква прецаквация на такъв талант

Road Worrior Animal - Новият му образ наистина е доста зле. Незная вече как WWE го измислиха...

Link to comment

ЮДЖИЙН!!!

ТО БИВА ИДИОТЩИНА АМА ТВА НИКЪДЕ ГО НЕМА!!!!

Дам и за бих казал така!

[b]Мень койтья уваЖавя шьо мь къжуья![/b]
[url="http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare.swf"]Поздрав за моите приятелчета[/url]
No stop you must see this,see this.Bewere,bewere.You realy must see this....all for them.....they love me...love is a great thing when it's not in you house...No coment.

Link to comment

Абе,кукли юджийн си е Страшно забавен образ тва,че онея некадърници го усраха тотално е друг въпрос.Но по едно време Ник беше един от най-големите атракции в федерацията,а и аз съм гледал някой доста забавни моменти с него включително и OVW.

Eugene Rulz-PERIOD!!!!

[b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka
Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq
ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b]

Link to comment

най-лош-БУГИМЕН да и Кървин Уайт беше страшно зле,но просто с Бугимен прекалиха,а Юджийн е много весел образ и всички му се радват.Да за Рико съм съгласен и за Саймън Дийн обаче Нунцио си е горе-долу с добър образ.

[img]http://i75.photobucket.com/albums/i303/TheLivingLegend/Pyros%20Banners/DXBanner.jpg[/img]

Link to comment

Мога да кажа само две Кервин Уайт прецакаха доста талантливия Чаво за съжаление :(

А и също така много ме е ят за Кид Кеш много добър кечист много талантлив но и него яко го джобнаха за жалост :(

[url="http://imageshack.us"][img]http://img54.imageshack.us/img54/8660/12187674vq3.jpg[/img][/url]
The Game On! Blow Down To The King Of Kings!!!

Link to comment

Чъки и Били (Гън) 2001-2002 Играта на гей двойка и предложението за брак беше най тъпото нещо. Тотално ме дразнеше!

Антонио и Ромео- подобно на Чъки и Били

Рико Константино 2004 Отново гей историй но този път той си нямаше приятел та затова диреше всичко що е мъжко. Като се обединиха с Чарли в отбор Рико му привличаше вниманието като го шляпваше от зад. :x

Златния прах 2002-2003 Не оставаше на мира Букър Ти. Бяха забавни до едно време.

Торбалан 2005- Това си беше чиста простотия. :x

Mickie James - 2005 - много лош начин да дебютираш. Като побъркана фенка, смахната лесбийка, която е обсебена от шампионката при жените и търси връзка с нея - изглежда сексуална. Дано това е само някаква подготовка за бъдещо развитие и скоро търне heel и се присъедини към отбора на

:blink: Луд ли си? Мен много ме радва :tup:

[center][img]http://i76.photobucket.com/albums/j38/akasun_sasorii/banner4ecopy.gif[/img][/center]

Link to comment
Randy^Orton

Дам и за бих казал така!

Наистина това е голяма глупост.Юджийн и неговия образ са хем безинтересни,хем тъпи

Регистрирайте се в [url="http://kech.forumsplace.com/urljump.php?url=http://www.rosenbg.web.data.bg"]Моя форум [/url]

Link to comment

ЮДЖИЙН-в началото ми беше интересен ама сега вече е банален

БУГИМЕН-..........Пълна гадория спомням си,че хварли едни червеи на коментаторската маса и доидоха едни да ги махат не знам как ги бараха....ГАДОСТ

Link to comment

Я стига Юджийн си е един от най-забавните хора във федерацията!!!!!

Торбалан :lol: (Bogeyman)-е това е то просто с тия гадости надмина всичко необичайно във wwe

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...