PyroHunter Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Том С: Добре дошли на всички фенове тук в препълнената зала и на всички вас пред малките екрани. ДС: Аз съм Дани Санд, а тук до ме е Том С и двамата ще коментираме за вас още едно невероятно шоу. Том С: Нямам търпение да започнем вечерта, защото днес ни очакват някои невероятни мачове. ДС: Така е... Особено след последното шоу, на което имахме този доста особен председател... Двамата се споглеждат и се разсмиват. Том С: Това не беше много точно определение. Напълно изперкал би било по-добро определение за такъв човек. ДС: Склонен съм да се съглася. Сега дами и господа да дадем начало на Адреналин. Шоуто започва с фойерверки и кадри от препълнената арена. Над 2 000 зрители са изкупили билетите за да имат възможността да наблюдават невероятното шоу. Прехвърляме се зад кулисите. Нат седи на една пейка в съблекалнята с титлата в ръце, като гледа доста замислено, с леко безпокойство. Изведнъж вратата се отваря и вътре влиза Елемент и затръшва вратата зад себе си. Нат се изправя бързо като първоначално изглежда доста стресната и изплашена, но бързо успява да го прикрие и възвръща присъщия си надменнен поглед. Елемент гледа доста зверски ту нея, ту титлата, която държи. Той се приближава бавно към Нат, а тя отстъпва назад, докато стига до един ъгъл и няма накъде повече. Елемент застава пред нея, като хваща титлата с едната си ръка и се заглежда в нея. Нат вече не изглежда толкова самоуверена. Е: Защо го направи? (изръмжава изведнъж той и я поглежда заплашително) Тази титла е моя! (и я издърпва от ръцете й) Тя го поглежда злобно, но не смее да му се нахвърли. Н: Знаеш много добре, че не беше нарочно! (казва през зъби) Бях замаяна от тъпата бира...Ударих се в проклетия ринг и докато стана, съдията вече беше отброил туш! Какво, по дяволите, искаш... Е: Искам си я обратно (прекъсва я той, доближава се съвсем близо, навира титлата почти в лицето й)...и тази вечер ще си я взема! Независимо по какъв начин! Пуска титлата в ръцете й и се запътва към вратата доста яростно и нахъсано. Н: Чакай! (тя осъзнава, че не може сама да се бие срещу двама мъже, но знае и че Елемент не може да се бие срещу нея) Искаш си титлата, така ли? (той се обръща към нея и кимва) Какво ще кажеш да се споразумеем? Да работим заедно, както преди! (тя му се усмихва съблазнително и тръгва към него. Застава пред Елемент и го поглежда предизвикателно) Знаеш, че заедно сме непобедими...Не е хубаво да се караме...(започва да му се натиска, и той постепенно поддава). Ще имаш титлата си обратно, само трябва да тушираш Стайлс...Съгласен ли си? Той не отговаря, но по действията му личи, че е повече от съгласен. Singles match D-X vs. Zarko Двамата кечисти излизат на ринга. Зарко е бурно аплодиран от публиката както е и според договора сключен между него и тях. Съдята дава знак да бият гонга и мача започва. Двамата се вкопчват един в друг, но само минута по-късно Зарко е абсолютен господар на ринга и разхвърля противника си както само той може. Публиката полудява от радост, когато техния любимец тръшва своя противник на земята с Power Slam и след това се засилва във въжетата и нанася Leg Drop. Следва опит за туш... 1-2-3! Не, ДХ се повдигна. Зарко изчаква своя опонент да се изправи и му прави Belly to Belly suplex, който изхвърля ДХ извън ринга. Съдята започва да отброява, но на 8 Зарко вижда, че опонента му няма намерение да се качва и слиза до него. Зарко се доближава до ДХ и започва да го налага, но като от никъде ДХ му забива Clothesline from Hell. След това той го качва на ринга и прави опит за туш, а съдята почва да отброява. Публиката скандира името на своя любимец и малко преди три Зарко намира сили в себе си и се повдига. Това отчайва ДХ и той започва да го налага по всевъзможни начини, но колкото повече публиката скандира толкова повече Зарко се надъхва. Накрая ДХ няма какво да направи за да спре разярения си противник и Зарко го вдига прилагайки му F-5! Следва туш и победител от мача е всеобщия любимец Зарко, който помага на опонента си да се изправи и двамата си стискат ръцете. Телефона в съблекалнята на Нат звъни... Нея я няма в съблекалнята и се включва гласовата поща... Гласовата поща на НАТ: Здравейте, аз съм Нат. В момента ритам задници , така че оставете съобщение... Джерико - Ало... Ако си там 'дигни... Ако не си - после ми звънни. Имам предложение на което няма как да откажеш... Става въпрос за един вид...хммммм..."сътрудничество"... Айде чао... Телефонът се затваря. Revenge match (Singles match) Jericho (current champ) vs. Triple H (former champ) Двамата бивши шампиони излизат на ринга и публиката е в екстаз от появяването им. Единственият им мач досега е именно мача, в който Джерико взе световната титла от Triple H. Незабравим Ultimate X Cage match, но дали днес ще успеят да ни предложат нещо също толкова интригуващо? Гонга е бит и двамата се вкопчват един в друг и започват да се налагат безмилостно. Очевидно е, че се мразят и в червата. Трипъл Х взима предимство и вкарва Джерико в ъгъла където започва да му забива рамото си в ребрата му. След това той го засилва във отсрещния ъгъл и го смазва под тежеста на тялото си. Следват нови удари в ребрата с рамо и ново засилване към отсрещния ъгъл. Този път обаче удара е толкова силен, че Джерико се прехвърля до ринга. Противника му го последва, но щом слиза от ринга и се доближава до Джерико получава удар от гонг в лицето, който съдята някак си пропуска да види. Трипъл Х лежи окървавен на земята, а Джерико го вкарва обратно на ринга под бурните освирквания на публиката. Той го изчаква да се изправи и в момента, в който това става му забива Spear. Публиката освирква, а Джерико прави опит за туш. 1-2-3! Не! Трипъл се повдигна. Джерико не може да повярва, а публиката е в екстаз. Това обаче не смущава за дълго шампиона, който изправя на крака опонента си и го просва с Fire In The Hole! 1-2-3! Това вече е краят на мача. Джерико ликува, но доскоро вернитему фенове го освиркват бурно, което очевидно не го притеснява много. ***РЕКЛАМНА ПАУЗА*** Днес магазина на федерацията е препълнен с фенове. Те са се наредили на опашка, когато PyroHunter се появява и застава зад гишето камерата се приближава към него. PyroHunter: Чудите се защо тук е така препълнено с хора? Ще ви кажа защо... Защото магазина на федерацията обяви лятно намаление и всички стоки са на половин цена. Кажете на приятелите и роднините, защото намалението важи само до края на месеца! Очакваме ви! Той отваря гишето и започва да обслужва клиентите. ***РЕКЛАМНА ПАУЗА*** Пренасяме се в офиса на председателя, който разглежда документи и си мърмори нещо за това какъв идиот е Хобо. Той блъска документите настрана и се изправя разтривайки врата си. След това тръгва към вратата и я отваря, но от другата страна са шампионите на двойки. Мастърс е вдигнал ръка все едно се е е канил да почука. Мастърс: Хей, шефе. PyroHunter: Какво искате пък вие? Мастърс: Относно мача ни за тази вечер... PyroHunter: какво за него? Мастърс: Искаме да го отложим. Поговорихме като зрели хора и се разбрахме... мислим, че на никого не е нужно насилие. PyroHunter поглежда към двамата изумен. PyroHunter (викайки): “На никого не е нужно насилие”?!? Може би на някой идиот не му е нужно, но е нужно на всички тези фенове изпълнили залата и застанали пред телевизорте. На мен ми е нужно, защото двамата идиоти дето трябваше да открият вечерта не се появиха. Хобо е разбъркал всичко за едно шоу и независимо дали му е нужно ще си получи насилието като го видя следващия път. KANE не ме пита дали ми е нужно насилие като ме преби на два пъти. И честно казано и аз няма да го питам дали му е нужно насилие като го срещна следващия път. И щом вие двамата не сте готови да дадете на феновете насилието, което заслужават то аз ще им го дам! Председателя излиза и затръшва вратата на кабинета си, след което тръгва в неизвестна посока. Мастърс: Какво му става? Lightfist: Спрял е успокоителните май... Двамата вдигат рамене и се запътват към съблекалнята си. Challenge match PyroHunter vs. KANE Председателя излиза на ринга бурно аплодиран от публиката и взима микрофон. PyroHunter: Здравейте! Върнах се... Не съм доволен от много неща случили се тук докато ме нямаше, но най-вече не съм доволен от нещата случили се тук и довели до мойто отсъствие. Не съм доволен от надменното и меко казано неадекватно поведение на толкова известния KANE. Именно затова мисля, че е време с него да си разчистим сметките. KANE знам, че си някъде наоколо. Излез ако имаш поне капка смелост... Нищо не се случва. PyroHunter: Нека поне ти обясня за какво става въпрос... Ти ще се качиш в тази кола... PyroHunter показва към рампата където се появява един огромен джип и той е докаран до ринга от шофьор, който оставя вратата отворена и си тръгва. PyroHunter: А аз в моя Low Rider... Колата на PyroHunter също е докарана в близост до ринга. PyroHunter: Ще излезем от залата, ще се засилим един срещу друг и ще проверим кой е по-смелият... Който мръдне встрани губи. Публиката бурно аплодира идеята. PyroHunter: Е хайде. Чакам те. Излизай! Нищо не се случва отново. PyroHunter: Очевидно можеш да атакуваш дори пенсионери само в гръб. Предложението ми остава за следващото шоу. Ако ти стигне смелост да се появиш да знаеш, че ще те чакам. Председателя хвърля микрофона и слиза от ринга. Нат върви към съблекалнята на Джерико. Стига до вратата, но преди да почука се спира, пооправя поличката си, която меко казано е къса, пооправя и потничето си, и почуква. Джерико отваря, и като я вижда, се ухилва до уши. Оглежда я много обстойно и прехапва устни. Тя му се усмихва сексапилно. Н: Получих съобщението ти, Шампионе...Но реших вместо да ти се обаждам, да намина...Личният контакт е много по- добър от някакъв си телефонен разговор...(говори много предизвикателно, а той продължава да си я оглежда както и където си иска). Д: Дам...Радвам се че дойде...Имам нещо за теб...Един вид...хммм...сделка... Н: Сделка значи? Ами тогава...(облизва устни съблазнително)...Нека поговорим...(избутва го лекичко вътре и вратата се затваря). Bulgarian title match Thriple Thread Element vs. NAT vs. Styles Тримата противници излизат на ринга, а НАТ е придружавана от световния ни шампион Джерико, което кара Елемент да я погледне въпросително, но тя го успокоява с жест. Стайлс надъхва публиката да го подкрепи в тази неравностойна битка и тя откликва мигновенно. Елемент и НАТ се поглеждат, след което дружно го атакуват и започват да го налагат безмилостно. Скоро Стайлс е повален на земята и двамата започват да го ритат. Публиката бурно ги освирква и най-вече стоящия до ринга и аплодиращ Джерико. Те изправят и засилват Стайлс във въжетата и се опитват да го повалят с двоен сабен удар, но вместо това той ги поваля и двамата с импровизиран двоен ритник. Феноменалния обаче не се спира само с това, а веднага се изправя и започва да тича по дължината на ринга нанасяйки leg drop след leg drop на двамата си опоненти докато накрая Джерико не го спъва за да получи поредната порция бурни освирквания от публиката. Стайлс се изправя гледайки към Джерико невярващо и след това се изплюва върху шампиона ни. Елемент и НАТ обаче са вече на крака и заедно го засилват прехвърляйки го над третото въже и до ринга. Там световния шампион го причаква и в момента, в който Стайлс се изправя получава суплекс през коментаторската маса. НАТ се усмихва на изправилия се вече Джерико, но Елемент я поглежда злобно. Елемент: Очевидно дребния е свършен. Време е да приключваме. Лягай по гръб както си свикнала, к***о! НАТ го поглежда вбесено и му забива изключително силен шамар. Това разярява звяра и той я хваща за косата, което кара изражение на ужас да се изпише по лицето на НАТ. Джерико обаче го атакува в гръб със стола и просва чудовищния Елемент със серия от последователни удари. Съдята прекратява мача, а НАТ все още е шампионка. Двамата с Джерико вдигат победоносно ръце когато на рампата се появява с чук в ръка окървавения Triple H. Той слиза бавно към ринга, а Джерико и НАТ изглеждат доста уплашени. НАТ се е скрила зад световния шампион, а той държи стола, с който току що е проснал чудовището в ръце, но по лицето му е изписан страх. Точно в този момент зад Triple H се промъква Wow? Публиката започва да скандира на бившия световен шампион да се обърне, но преди да успее да го направи Wow го просва след атака в гръб. След това тримата му хвърлят едно завидно количество бой и се качват на ринга да празнуват. Джерико и Wow приканват НАТ с ръце да си свали блузката, което подлудява феновете и тя го прави. Под нея за тяхно разочарование има потниче с надпис: “The Republic”... Джерико и Wow разкъсват своите връхни дрехи и под тях виждаме тениски със същия надпис. Тримата празнуват, а публиката, коментаторите и всички зрители пред телевизорите все още не могат да осъзнаят какво точно се е случило. Това беше всичко от нас за тази вечер. Присъединете се и следващия път за да ви качим Адреналина! [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b]
G Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Adrenaline 30.09.06 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tonight G с изявление!! - CM Punk vs Jeff Hardy - OVW Cruiserweight Title Adrenaline MAIN EVENT - Nat, The LEGEND KILLER & Lightfist vs Jackie Michaels, Captain America & TMM (TheMadMan) - 3 vs 3 Tag Team Match Шоуто започва с мощни пиро ефекти, след което камерата прави кратка обиколка около ринга за да покаже публиката.. Пренасяме се на коментаторската маса където ни очакват Tom C & Dani Sand.. Tom C: "Здравейте и добре дошли!! OVW отново отваря врати и днес ще имаме честа да проследим дебютното шоу откакто G пое федерацията.. Аз съм Tom C, а това до мен е Dani Sand.. OVW is back baby!!" Dani Sand: "Здравейте и от мен Dani Sand!! Тази вечер наистина е много специална за нас! Както Том каза OVW се завръща и това е доста голяма стъпка.. Просто нямам търпение да започнем." Tom C: "Драги зрители можете да видите тазвечерният кард на таблото.. и каква нощ ще бъде само имаме мач за Cruiserweight титлата и 3 vs 3 Tag team мач за Мейн Евент.." - Камерите се насочват към таблото за да покажат казаното от Том С Backstage: - Пренасяме се зад кулисите, където Jericho & G разговарят за нещо.. Jericho: "Съжалявам G, но това е положението.. нищо не можеш да промениш! Сделката е наистина доста добра и не мога да откажа.." G: "Човече моля ти се.. това ще е доста голям удър за OVW! Не можеш да подпишеш writen договор с WWE-BG, поне ми дай още един месец, за да намеря друга голяма звезда която ще може да те замени, когато заминеш!?" Jericho: "Знаеш, че не мога да го направя.. ако не приема сега, никога няма да отида на върха! Това е възможност която не е за изпускане! Добре знаеш това.." G: "Прав си, кого ли заблуждавам, аз не ставам за booker! Не мога дори да задържа най-добрата си звезда.." Jericho: "Виж G.. ти се познаваш с шефовете на WWE-BG, може и да уредиш нещо за няколко участия, но аз не мога да направя нищо.." G: "Прав си.. спокойно ще се оправя все някак си!.. Е тогава ти пожелавам всичко добро и да станеш една от най-големите звезди в WWE-BG!" Jericho: "Благодаря G.." Двамата се здрависват и Jericho продължава надолу по коридора, когато се спира и се усмихва!?... Jericho: "Е май това е краят.. ще ми липсваш.." - Камерите показват човека с който седи пред Джерико.. и тоВА e NAT!! Нат тръгва към Jericho и двамата се прегръщат.. Nat: "Естествено, че ще ти липсвам!!" Двамата се усмихват и се прегръщат отново.. Nat: "Ей И гледай, да станеш голяма звезда там.. нали се разбрахме" Jericho: "Със сигурност! Take care.." Jericho със тъжен поглед преминава покрай Нат и продължава напред.. Nat също вече не е усмихната.. тя гледа за кратко заминаващият Jericho, след което се обръща и поглежда G в другият край на коридора.. G също я поглежда, след което влиза в офиса си.. Нат също влиза във събликалнята си.. Реклама.. Tom C: "Отново сте със OVW, след рекламите.. току що видяхте една доста трогателна сценка м/у може би вече бившите членове на Републиката Nat & Jericho!" - Показан е още веднъж разговора м/у G, Jericho & Nat, след което се пренасяме отново на коментаторската маса Dani Sand: "Наистина доста голям удър за OVW.. Jericho отива в WWE-BG!" Изведнъж музиката на Републиката се пуска и Jericho се насочва към ринга! Феновете са на краката си.. Jericho прави няколко taunt-a и взема един микрофон.. Публиката започва chant "Don't Go!!"..Jericho леко се насълзява след което казва... Jericho: "Е хора, май това е последното, което ще ви кажа преди да се запътя към върха.. а имено WWE-BG!" Публиката отново засилва chant-a си.. Jericho: "Както знаете преживяхме доста, но Републиката остана на върха до последно! .. Сега сигурно си мислите, че ще разпусна stable-a след като трябва да замина.." Публиката започва да освирква решението на Jericho.. Jericho: "Не.. не аз няма да го направя!! В никакъв случай! Това е един от най-яките stable-ли в историята на кеча, затова няма да направя най-голямата грешка в живота си!!" Публиката отново е във възторг.. когато музиката на Републиката отново се пуска и Нат се насочва към ринга.. Нат влиза на ринга и Jericho и подава микрофона.. Nat: "За какво говориш, човече.. как така Републиката няма да се разпадне, та само аз останах!?" Jericho: "Точно затова Нат! Ти си още тук.. затова искам да продължиш stable-a с 2 нови суперзвезди.. които ще се реализират като бъдещето на OVW!" Nat: "Аз.. Сам самичка! Ще бъде доста трудно да подновя най-доброто.. не знам дали ще се справя!" Jericho: "О сигурен съм, че ще се справиш! Все пак ти си душата и сърцето на stable-a.. 100% ще се справиш.." Нат се усмихва и приема да продължи Републиката.. В този момент музиката на The LEGEND KILLER се пуска и той се запътва самодоволно към ринга с микрофон в ръка.. The LEGEND KILLER: "Не че искам да прекъсна великото ви сбогуване, но Нат не забравяш ли, че имаме доста важен мач тази вечер!?" Jericho се усмихва и заства лице в лице с LEGEND! Двамата се гледат доста предизвикателно, когато Нат издърпва Ледж и казва, че идва след минута.. Jericho все още със усмивка на лице кимва с глава към LEGEND.. Tom C: "Е само преди секунди видяхте доста интересен разговор м/у Nat & Jericho, който според мен беше доста грубо прекъснат от The LEGEND KILLER!" Dani Sand: "О хайде Том, човека имаше право.. все пак имат доста важен мач тази вечер, не можеш да го упрекваш за това.." Музиката на CM Punk прекъсва двамата коментатори и един от новите любимци на публиката се запътва към ринга.. OVW Cruiserweight Title Match CM Punk vs Jeff Hardy CM Punk е вече на ринга в очакване за противника си в този мач за Cruiserweight титлата на OVW. Ето го и Jeff Hardy известен със своя доста добър High-fly стил.. Tom C: "Не мисля, че на Пънк ще му бъде толкова трудно да се преспособи към стила на Jeff защото и той използва доста High-fly в повечето от движенията си.." Jeff влиза на ринга и прави традиционият си taunt, след което се здрависва с противника си CM Punk. Съдията проверява и 2мата за скрито оръжие, след което дава знак да бъде ударен гонга. 2мата веднага се сграбчват в средата на ринга и си разменят редица от технични премятания, arm drag-ове и hammer locks. Всичко това завършва, когато Пънк сграбчва опонента си в Head lock и Jeff успява да го изтласка във въжетата. Jeff тръшка Пънк със Shoulder block, след което се отласква от страничните въжете. Jeff прескача Пънк и се отласква от другите въжета, но при следващото връщане CM го посреща със прекрасен High Dropkick право във лицето! Следва опит за туш.. но Пънк успява да отлепи рамото си от пода на 2. Jeff веднага се претъркулва във страни и се изправя със помоща на въжетата. Пънк се засилва явно за коляно в главата, но Hardy сваля третото въже надолу и Mr. Straight Edge прелита над над него и забива рамото си в пода лошо. Jeff изчаква противника му да се върне на краката си и прелита над 3тото въже също със Cross Body право върху Пънк! Публиката се радва на изпълненията от страна на двамата атлети досега. Джеф връща опонента си на ринга и го засипва със юмруци в лицето, след което го изтласква във въжетата и използва back body drop за да свали Пънк отново на земята. Джеф опитва туш, но отново неуспешен. Jeff изправя Пънк за косата, но 2рият контрира със няколко юмрука в ребрата след което забива страхотен страничен ритник в главата на Hardy! Hardy e на земята, а CM се покачва на 3тото въже. Dani Sand: "Какво ли е намислил, Том!?" Jeff се изправя на краката си и Пънк го посреща със Front Dropkick от 3тото въже... но не! Jeff контрира като хваща краката на противника си във въздуха и го тръшка на земята!! Следва Legdrop Low-Blow комбинацията и още един опит за туш. 1,2, и за малко!! Отново навремено повдигане от страна на CM Punk! Jeff веднага се изправя и дава знак, към публиката за своя Twist of Fate!! CM Punk се изправя след малко и Джеф опитва да го довърши с един от финишърите си! Дали ще успее? Нее Пънк успява да контрира хватката като изтласква Джеф към ъгъла.. Hardy в движение се покатерва ловко на 3тото въже и опитва да засече опонента си със Whisper in the Wind, но Пънк се претъркаля в страни.. Jeff зашеметено се изправя на колене, след като се е сблъскал със земята и... Shinning Wizard!!! От никъде! Пънк екзекутира опонента си със The Shinning Wizard! Пънк дава веднага знак за The Anaconda Vice и опитва финишъра на Джеф! Ако успее, почти сигурно Джеф ще се предаде!! След като CM почти прилага захвата, Jeff успява да го преобърне във бърз туш.. 1,2,3 Нее!! Пънк отскача геройски в последният момент и се вдига с помоща на въжетата. Той се засилва към Харди, който от своя страна успява да го улови във движение със своя Spinning Chinbreaker!! Hardy веднага се покатерва на 3тото въже и дава знак за Swanton Bomb! Дали ще усп.. ДА!! Swanton Bomb connects!! Не почакайте.. Punk се отмества в последният момент и обръща във бърз туш опонента си!! Рамете на Пънк обаче също допират ринга!! 1,2,3 И това е краят! Но кой печели титлата и на двамата ръменете опираха ринга при броенето!?? 2мата се споглеждат учудено след което се взират в съдията, който също изглежда зачуден!? ... Изведнъж музиката на G се пуска и шефът на OVW се качва на ринга с микрофон в ръка. Winner: No Cont. Реклама - Показан е рекламен клип за OVW.. In The Ring G: "Спрете музиката.. Браво момчета изнесохте страхотно шоу тази вечер, но за съжаление се туширахте и 2мата на едно, което означава, че не мога да присъдя титлата нито на единият нито на другият.. Но това, което мога да направя е да ви дам шанс да се срещнете за титлата отново на следващото ни ППВ! Тогава ще бъде излъчен победител и нов шампион.. сега можете да напусните ринга имам да правя важно изказване." G изказване G: "Както знаете, OVW отново отваря врати и отсега нататък, аз ще имам щастието да го водя.." Феновете реагират със смесени чувства.. G: "Както и да е, знаете, че ще има доста промени и продуктът който сте наблюдавали до сега, няма да бъде напълно същият! Много от нещата ще ви се сторят нови.. но както всички знаете понякога новите неща, са интересните неща. Новите неща правят старите още по-добри.. това се надявам да сътворя и аз.. нещо ново, нещо добро!" Публиката отново реагира със смесени чувства.. G: "Е няма какво повече да казвам, затова да не вземам от ТВ времето, а направо да..." В този момент се пуска музиката на Jakie Michaels и тя се насочва към ринга със микрофон в ръка.. G изглежда учуден докъто Jakie се качва на ринга.." G: "Да Jakie, какво искаш!?" Jackie Michaels: "G можеш ли да ми обясниш, каква точно е целта на този 3роен Tag team Main event тази вечер, защото аз много не разбирам предназначението му!?" G: "Какво може да бъде Jakie разбира се, че рейтинг.. това винаги трябва на едно дебютно шоу.." Jackie Michaels: "Мен ми се струва, че е нещо повече от това! и ми се струва, че много добре знаеш какво.." G: "не знам за какво говориш.." Jackie Michaels: "Добре, виждам, че няма да издадеш нищо по шоуто затова и няма да настоявам, но знай, че имам нещо на ум за това.." Jackie излиза от ринга и заминава зад кулисите, докъто G стои зачудено в средата на ринга.. Том С: "Доста неща се случиха в дебютното шоу на OVW, а тепърва предстои Main Event-a!.." Dani: "Дам и то какъв само.. Nat, The LEGEND KILLER & Lightfist vs Jackie Michaels, TMM (TheMadMan) & Captain America в троен отборен мач!" Tom C: "Преди малко Джаки изрази недоволството си от мача, като заяви, че нещо не било наред и, че G знаел за какво става въпрос!" Dani: "не знам дали G знае или незнае, но със сигурност аз не знам затова интересът ми към този мач е доста голям.." Реклама MAIN EVENT 3 vs 3 Tag team Match Nat,The LEGEND KILLER & Lightfist vs Jackie Michaels, TMM & Captain America Връщаме се след рекламите и 2та отбора са вече на ринга. Нат говори нещо със съотборниците си гледайки междувремено Jackie Michaels.. Съдията претърсва отборите за скрити оръжия и обявява началото на този така чакан М.Е. The LEGEND KILLER & TheMadMan явно ще започнат като редовни смени. 2мата се приготвят явно за техничен захват в средата на ринга, когато изведнъж Ледж бръква в очите на TMM и му забожда един превъзходен Standing Dropkick!! Веднага имаме опит за туш 1,2 но явно не достатъчно TMM повдига рамото си. LEGEND го изправя и му забожда няколко прави удара с юмрук. TMM се обляга на въжетата и TLK го изтласква към другите.. The LEGEND KILLER отново опитва своя Standing Dropkick, но TheMadMan се хваща за въжетата при отласкването за да се спре и противника му се тръшва на ринга без да е улучил нищо със удара си. TMM веднага се затичва и доставя Running Elbow Drop! Той вдига Ледж и се сменя със Captain America.. Cap. A влиза на ринга, Butterfly-ва ръцете на TLK и го тръшка от това положение със доста добър Suplex! Феновете ръкопляскат на изпълнението. Cap A отново вдига опонента си и технично го препъва след което използва захват на главата за да прикове LEGEND на тепиха. Техниката на CAptain America е наистина доста добра, но Ледж успява да се измъкне и от това отново със бръкване в очите. Той бързо се претъркаля в другия край на ринга и прави смяна със Lightfist! Огромният Lightfist веднага се затичва към Captain America и го тръшва със доста силен саблен удар. Captain America става едвам едвам, но отново бива тръшнат от чудовището Lightfist! lightfist отново вдига опонента си и го тръшва със Bodyslam, след което дава смяната на 3тият член на отбора Nat.. Nat веднага след влизането си се отласква от въжетата и забожда Running Leg Drop на Captain America. Опит за туш! 1,2 и Cap A повдига рамото си.. Nat веднага се сменя със The LEGEND KILLER. Той веднага влиза и затяга приспивателно на America! Tom C: "По много добър начин отборът на Нат успяха да изолират Captain America!" След няколко минутна борба, Cap. A успява да се повдигне на крака със подкрепата от страна на феновете и на отбора му и да контрира захвата със Back Drop. И 2мата състезатели са на земята затова съдията започва да брои до 10. Някъде на 6 Captain America се довлича до ъгъла си и дава смяната на Jackie Michaels.. от своя страна LEGEND успява да се смени със Нат! 2те красавици влизат на ринга и след кратко оглеждане се сграбчват в средата на ринга. Nat успява да спъне Jackie и да я събори на земята, след което я засипва със голяма вълна от шамари.. След малко Michaels успява да завърти положението и стоварва няколо злобни шамара в лицето на Нат. Нат инстинктивно успява да ритне с крак Jackie в корема и да я отласка от себе си! Nat веднага се изправя и събаря Jackie като издърпва краката и.. след което започва да бие главата и в ринга! Jackie успява със лазене да излезе от тепиха и да се отърве от злобната атака на НАт.. но лидерката на Републиката не се отказва толова лесно и сграбчва от ринга косата на Jackie която е отвънка! Michaels се опитва да се измъкне от лошата ситуация и веднага се обръща и сграбчва Нат за главата. Jackie издърпва за главата на половина отвън Нат и забива страховито DDT на пода от ринга!!! В това време TMM & Captain America влизат на ринга и завличат вътре разсеяните The LEGEND KILLER & Lightfist! 2та отбора започват да се налагат вътре, докъто медицински екипи проверяват наранената Нат! Jackie се усмихва над видяното се обляга да си почине на ринга. На ринга TMM натделява над Lightfist и успява някак си да изхвърли огромият кечист над въжетата.. LEGEND от своя страна успява да изхвърли Captain America. TMM започва да се радва невиждайки, че зад него е TLK.. TheMAdMan се обръща бавно и... RKO!! LEGEND забожда финишъра си след което излиза от ринга за да довърши Captain America.. Lightfist от своя страна издърпва тялото на TMM от ринга и започва да го налага отвън! Dani Sand: "Какъв хаос подяволите!" Jackie вижда празният ринг и качва веднага Нат за да я тушира! Том С: "Мисля,че това ще е краят!!" Опит за туш.. 1,2 и изведнъж от публиката излиза Jericho!! Какво подяволите прави той още тук! Jericho издърпва съдията преди да удари 3ти път тепиха! Jackie веднага се обръща и започва да обижда бившият лидер на Републиката.. Изведнъж на ринга Нат долазва до Jackie Michaels и я обръща във бърз туш!! Jericho веднага връща съдията на ринга за да отброи туша 1,2,3! И това е краят!! Победители са Nat, The LEGEND KILLER & Lightfist.. След мача Captain America & TMM извличат Jackie от ринга и тръгват към съблекалните.. Джерико се качва на ринга и вдига Нат, след което вдига ръката и в чест на победата. The LEGEND KILLER & Lightfist също се връщат на ринга и застават до Нат & Джерико! Jericho казва нещо на тримцата и само след секунди те махат горната си дреха!! Jericho също маха блузата си! И четеримата носят тениски на Републиката!!! Том С: "Какво по-дяволите означава това!!" Jackie започва да недоволства на рампата докъто TMM & Captain America я издърпват.. Winners: Nat, The LEGEND KILLER & Lightfist via pinfall! Това е всичко за тази седмица.. Това беше шоуто можете да коментирате във темата.. Official OVW E-Fed !
Recommended Posts