Jump to content

Доброто,Лошото и Тъпото-vol 07


djihad

Recommended Posts

Heidenreich

Издънихте ме ,колеги,съседи и приятели!Батко ви загуби баса,още чувам смеха на този кръвопиец djihad.Би ме кучето и то С ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ-3 мнения(аз бях заложил на 2 -Тейкър издъни ме!).Така че добрият трудов човек за кой ли път черпи,като разби касичката на сестра си със шперц.

Не ми се пише,не ми се гледа кеч ,света ми е крив ще взема да банна някой да се развеселя.А ти ,читателю, дето очакваш остроумен седмичен коментар-бегай- тази седмица няма да го получиш.Айде ето рубриката:

WWE Smackdown — 2.24.2006

Доброто

1.Six-Man Tag: Randy Orton, John Bradshaw Layfield & Fit Finlay vs. Chris Benoit, Bobby Lashley & Rey Mysterio

Много забавен главен мач,а особено за безплатен мач си беше екстра.Отново отлично представяне на Беноа,доволен съм и от включванията на останалите особено на кеч бога.Момента когато му контузиха ръката ми хареса-вързах се че вярно е пострадал тежко.

2.Мача на Ресълмания ще е троен-идеята не е лоша-няма да стане като Беноа-Трите Хикса-Майкълс преди две години,но поне победителя от Кралската битка получи нещо-сега даже е фаворит за този мач

3.Харесва ми конфликта между Чаво Гереро и Ранди Ортън-това ще е сблъсъка между шоутата тази година,а и фактора Чаво добавя неизвестни за мача за титлата

4.WWE Tag Titles: MNM (w/Melina) vs. Matt Hardy & Tatanka

Татанка пак участва,но не взеха титлата-това е правилно.Като за 8 минути мача си беше добър

5.Макар че му отпуснаха 5 минути добро представяне на Грегъри Хелмс-става успешен шампион дано запазят дивизията

Лошото

1.Handicap Match: The Boogeyman vs. The Dicks

Продължава победната серия на царя на червеите.Този още малко ще бие серията на Голдбърг,Лашли падна ама Торбалан не.

2.The Dicks отлетяха не че са кой знае какъв отбор ,обаче таман се беше позасилила отборната дивизия.Все пак едва ли ще се усети толкова липсата им-те си бяха почти джобъри

Тъпото

Сегмента с Ригал,Бърчил и бомбата-все едно гледам Бъгс Бъни и Йосемити Сам

Като цяло по-скоро добро шоу , -но очаквам Гробаря -Енгъл 2 другата седмица с по-голямо нетърпение

WWE Raw — 2.27.2006

Доброто

1.Money in the Bank Qualifier: Carlito vs. Ric Flair

Ако живеехме в по-добър свят Рик ще спечели мача ,ще поиска мач на Ресълмания 22 и ще бие Трите Хикса

2.Мача на Чаво и Шелтън ставаше,намесата на Ортън бе логична обаче мача бе много къс,а и отново няма да има мач за IC титлата и на тази Ресълмания

Лошото

Много къси мачове на това шоу и трите квалификационни мача бяха под 10 минути(даже 2 от тях около 5)

2.Ей Кейн и Грамадата защитават титлите то всякаш има отбона дивизия

3.Женския мач беше ОТВРАТ

4.Интервюто на Сина и Трите Хикса-оконачтелно се съсипа Сина,пак почнаха да го освиркват,очаква се изпортен главен мач на Мания и всичко това заради егото на Трите Хикса.Отделно прецакаха и Острието като главен хийл

5.Като става дума за Острието и да бие в хардкор мача-всеки бие Мик Фоли освен Карлито-какво ще муи донесе това?

Тъпото

Естествено събудилия толкова дискусии в любимия форум сегмент със задника на Винс.По темата се каза много,моето мнение е че това беше излишна загуба на време,а и мачовете трябваше да са къси та Винс да меле глупости половин час.

Единствения случай когато съм се смял на такъв сегмент е когато Скалата накара Винс да целуне ЗАДНИКА НА НАРОДА

Много лошо шоу тази седмица-кратки мачове и много лоши сегменти и досадни интервюта.

Това е засега от мен -очакваме реакции.

djihad

Очевидно Reich се опитва всявчевски да намали огромния интерeс към рубриката ни.Но за пореден път мойте djihad фенове се оказа верни и ми помогнаха да смачкам Reich.

Сега ще иползвам думите на Reich колеги,съседи и приятели вие ми помогнахте във епична битка. ;t

Reich черпи :beer2:

WWE Raw 02.27.06

Доброто

Този Raw доброто беше малко като за съжаление доста време отиде за Kiss My Ass от което пострадаха мачовете.

1.Ric Flair Vs Carlito определено по-добър и дълъг от другите мачове на този Raw.Но въпроса Ric Flair който наистина е във отлична форма надали ще изкара още една година във кеча и не виждам смисъла Flair да участва във този мач камо ли да го печели.Но все пак като каза Reich няма да лошо ако Flair спечели мача да използва куфара още същата вечер все пак Chicago e Flair Country.

2.Chavo Guerrero Vs Shelton доста кратък но иначе не лош мач очевидно се заформя вражда между Chavo и Orton.Но вссе пак качеството на мачовете на Shelton спадна след идването на Momma.

Лошото

1.Candice Vs Trish(Women's Title) доста кратък,скучен и слаб мач който все пак беше много по-добър от всички мачове във който участвала Ashley.

2.RVD Vs Murdock и тук нямаше нищо интерсно може би единственото нещо което ми направи впечатление,че по едно време от публиката се чу Let's go Murdock.Който направи срени мачове със Golddust на Heat.Но очевидно важно беше този мач да свърши бързо за да минем към Kiss My Ass.

3.Kane & Big Show Vs Viscera & Val Venus(Tag Titles) очевидно идеята на този мач беше да ни напомни,че уж има такава дивизия и титли,но и тук отново нищо интерсно тук.

Тъпото

Несъмнения фаворит тук е Kiss My Ass цялото шоу беше направено такаче възможно най-бързо да стигнем дотук.Беше и доста разтегелно то не беше скучни речи,Masterlock,Vince 5 минути се възхищаваше на задника си.Това не е Entertaiment.

WWE Smack Down 03.03.06

Доброто

Едим много добър SD който имаше само мачове и само един сегмент със пирата.

1.Undertaker Vs Kurt(WHC Title) един невероятен Main Event се получи oтново го имаше това усещане за нещо голямо Taker и Angle отново направиха един невероятен мач.Мача беше равностоен във който видяхме доста нещата който направиха на NWO.От доста време не бях виждал Angle да прави Moonsault. :tup:

Oтново се получи много приятно със тези Ankle Locks и Triangle Choke.Накрая приятна беше и наместа на Mаrk Henry който доста зрелишно разби Taker през коментаторската маса.Започва вражда между Taker и Henry която според мен няма да е добра добра поне Taker ще запази серията си на Mania.

2.Randy Orton Vs Super Crazy получи се доста добър мач Сrazy направи много добри работи.

3.Finlay Vs Lashley мача беше много кратък и не много добър имайки предвид огранияените умения на Lashley.Tука хубав беше Brawl който се получи след мача.Finlay Rulzzzzzzzzzz

Лошото

1.Matt Hardy & Animal Vs MNM(WWE Title) мача беше среден имаше и добри моменти слагам го тук защото идеята Matt Hardy и Animal е лоша все двамата нямат нищо общо.Хареса ми heel търна на Animal но все пак е тъпо да стане вражда заради това,че не можаха да се разберат как да направят Doomsday Device.

2.Booker T Vs Tatankа получи се приятен мач нямаше кой знае какви изпълнение но беше и скучен.Но очевидно няма спасение от червейте започва вражда със Booker T и дано видим първия качествен мач на Boogey който поне да изкара 5 минути.

Тъпото

Един доста добър SD без никави изцепки.

TNA Impact 03.03.06

Доброто

Този Impact определено беше story driven което обаче не му попречи да е доста добър.

1.Цялата история със Sting е много добра както и нещата който станаха тази вечер.Кражбата на касетата от Eric Young който направи много за да развие историята после и Viewing Party-то беше забавано особено лицата на всички след като разбраха,че Sting се връща на Destination X.

2.Shanoon Moore & Samoe Joe Vs AJ Styles & Christopher Daniels доста приятен мач знаеме,че AJ и Chris се сработват добре като отбор но и Joe и Moore се сработиха добре.Накрая супер беше като AJ закачи X-title на въжетата отгоре и двамата със Daniels казаха на Joe да дойде да си го вземе.

3.Team Canada VS Sabin/Dutt/Lethal среден мач със малко Spotwrestling все пак няма време за повече поне видяхме Canadian Destroyer който не бяхме виждали от доста време.

Лошото

1.Lance Hoyt мача му си беше типичен squash но какво искаме все пак противника му беше Kenny King.

2.Jeff Jarret,Abyss,AMW In Action и тука squash.

Тъпото

Няма един доста добър Impact.

[center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center]

[center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center]

Link to comment

Искам да се извиня, че толкова се забавих с отговора. Просто като постнахте темата, я видях много късно вечерта и не ми се четеше, а след това забравих за нея. Снощи случайно я видях, но вече трябваше да ставам от компютъра, защото той е до телевизора и щях да преча на баща ми и брат ми да гледат мача. Затова си сложих задача на GSM-а, която днес да ме подсети да прочета рубриката ви. И така се стигна до тук :) Сега по същество:

1.Six-Man Tag: Randy Orton, John Bradshaw Layfield & Fit Finlay vs. Chris Benoit, Bobby Lashley & Rey Mysterio

Много забавен главен мач,а особено за безплатен мач си беше екстра.Отново отлично представяне на Беноа,доволен съм и от включванията на останалите особено на кеч бога.Момента когато му контузиха ръката ми хареса-вързах се че вярно е пострадал тежко.

Съгласен съм, мачът беше приличен. Обаче ми е интересно едно нещо - той не си ли контузи наистина ръката? Поне аз доколкото знам е така, даже май и операция му правиха.

2.Мача на Ресълмания ще е троен-идеята не е лоша-няма да стане като Беноа-Трите Хикса-Майкълс преди две години,но поне победителя от Кралската битка получи нещо-сега даже е фаворит за този мач

Шансовете мачът да стане като този от преди 2 години са малки, но надеждата умира последна. Така че аз все още вярвам, че може да се получи нещо МНОГО добро. Със сигурност ще е по-добър и от двата мейн ивента на миналата Мания взети заедно. Радвам се, че Рей получи шанса си. Той от доста време го заслужава, а и по този начин победата му в Кралския сблъсък не е просто символична. На мен ми се иска Рей да спечели, но това най-вероятно няма да се случи.

3.Харесва ми конфликта между Чаво Гереро и Ранди Ортън-това ще е сблъсъка между шоутата тази година,а и фактора Чаво добавя неизвестни за мача за титлата

Тази намеса на Чаво доста ме изненада. Чудя се какво ли целят да направят с нея. И без това няма да могат да направят мач между двамата на Мания, защото Ренди вече е зает. Може би градят някаква история за по-натам, а в последно време в WWE не се случва да развиват истории за някое ППВ, преди което има друго ППВ. От тук може да излезе нещо интересно и всичко зависи от това как ще развият нещата. Чаво може да се намеси и в мейн ивента на Мания, обаче не мисля, че това ще е много логично, защото той е фейс.

2.The Dicks отлетяха не че са кой знае какъв отбор ,обаче таман се беше позасилила отборната дивизия.Все пак едва ли ще се усети толкова липсата им-те си бяха почти джобъри

Интересно ми е защо винаги като уволняват някого, на последното му шоу той трябва да бъде пребит. Отпреди това се случи с Мат Морган, който беше разбит от The Mexicools, после май и The Heart Throbs бяха пребити преди да ги уволнят, а сега и с The Dicks се случва същото.

Сегмента с Ригал,Бърчил и бомбата-все едно гледам Бъгс Бъни и Йосемити Сам

На мен сегмента ми беше забавен. Вече ми стана ясно, че Бърчил няма да впечатлява с изяви в WWE, така че се опитвам да се радвам на смешките, които прави.

1.Money in the Bank Qualifier: Carlito vs. Ric Flair

Ако живеехме в по-добър свят Рик ще спечели мача ,ще поиска мач на Ресълмания 22 и ще бие Трите Хикса

Какви мечти имаш само :roll:

2.Мача на Чаво и Шелтън ставаше,намесата на Ортън бе логична обаче мача бе много къс,а и отново няма да има мач за IC титлата и на тази Ресълмания

Да, това е доста глупаво, но ако имаше мач за IC титлата, нямаше да има кой да участва в MITB2 мача.

4.Интервюто на Сина и Трите Хикса-оконачтелно се съсипа Сина,пак почнаха да го освиркват,очаква се изпортен главен мач на Мания и всичко това заради егото на Трите Хикса.

Все се надявам WWE да измислят нещо и според мен ще го сторят. Не ми се вярва да оставят нещата просто ей така. Нали ако не направят нищо Сина ще стане най-освиркваният face в историята на КечМания, което няма да се отрази много добре на моментното състояние на федерацията.

5.Като става дума за Острието и да бие в хардкор мача-всеки бие Мик Фоли освен Карлито-какво ще муи донесе това?

Ако мачът е добър, примерно като този от Backlash 2004 между Ренди и Мик, може да излезе нещо сполучливо от него и образът на Острието да се пооправи. Проблемът е в това, че вероятността мачът да е добър колкото този от 2004 е много малка.

1.Ric Flair Vs Carlito определено по-добър и дълъг от другите мачове на този Raw.Но въпроса Ric Flair който наистина е във отлична форма надали ще изкара още една година във кеча и не виждам смисъла Flair да участва във този мач камо ли да го печели.Но все пак като каза Reich няма да лошо ако Flair спечели мача да използва куфара още същата вечер все пак Chicago e Flair Country.

И ти имаш големи мечти :) Наистина ли вярвате, че Рик може да спечели мача и след това да получи шанс за седемнадесета световна титла в кариерата си? Според мен това е невъзможно. Не вярвам, че WWE ще дадат шанс за титлата на толкова стар човек (поне не във важен мач на ППВ).

2.RVD Vs Murdock и тук нямаше нищо интерсно може би единственото нещо което ми направи впечатление,че по едно време от публиката се чу Let's go Murdock.

Бях забравил за това. Наистина имаше такива овации. Това доста ме учуди. Не си спомням публиката на WWE да е викала така за heel и то такъв, който се появява в шоуто един път месечно.

1.Undertaker Vs Kurt(WHC Title) един невероятен Main Event се получи oтново го имаше това усещане за нещо голямо Taker и Angle отново направиха един невероятен мач.Мача беше равностоен във който видяхме доста нещата който направиха на NWO.От доста време не бях виждал Angle да прави Moonsault.

Oтново се получи много приятно със тези Ankle Locks и Triangle Choke.Накрая приятна беше и наместа на Mаrk Henry който доста зрелишно разби Taker през коментаторската маса.Започва вражда между Taker и Henry която според мен няма да е добра добра поне Taker ще запази серията си на Mania.

Мейн ивента беше доста добър за седмично шоу. Двамата направиха два много добри мача в продължение на две седмици. Враждата между Гробаря и Хенри започна доста добре. Отдавна не бях виждал някой да разбива така Мъртвеца. Мачът им на Мания предполагам, че няма да е нищо особено, но като са започнали добре поне могат да се опитат да направят интересна история. Най-вероятно отсега нататък Гробаря само ще се появява стряскащо или ще говори нещо без да се показва и ще играе игрите си. Не ми се вярва да взима сериозно участие във всяко шоу, въпреки че и това е възможно, защото все пак става дума за последните шоута преди Мания и трябва да се вдигне зрителския интерес.

1.Matt Hardy & Animal Vs MNM(WWE Title) мача беше среден имаше и добри моменти слагам го тук защото идеята Matt Hardy и Animal е лоша все двамата нямат нищо общо.Хареса ми heel търна на Animal но все пак е тъпо да стане вражда заради това,че не можаха да се разберат как да направят Doomsday Device.

Търна на Animal беше много тъп. Той дори не преби Мат, а удари веднъж крака му в металния кол и това беше. И после се надяват да направят добра история, ама това няма да се случи, защото още началото и беше прецакано и то яко.

Съгласен съм с всичко, което каза djihad за iMPACT! Вярно е, че мачът на Ланс Хойт не беше нищо особено (то май никой не е правил добър мач с този джобър Кени Кинг), но много се радвам, че Ланс се завърна в действие и дори ще има мач на ППВ-то. Дано продължат да го използват редовно в шоуто.

Posted Image

Link to comment

Много добро издание, този път подкрепено и със снимков материал :lol:

Съгласен съм с абсолютно всичко, което сте написали.

35izpu1.jpg

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...