Jump to content

Доброто,Лошото и Тъпото vol 06


djihad

Recommended Posts

Миналата седмица нашата рубрика се завърна към нормалния за нея интерес от 2 отговора(ако се задълбочим след като Фил не чете моята част било е по скоро отговор и 1/2),при всички случаи аз спечелих баса и горкият бай djihad за кой ли път го прекарах да черпи

:beer2: .Слънцето грее ,птичките пеят и всичко отново е наред на света.Гледайте само този път да не ме издъните,облога продължава и тази хиена само чака случай да ме изгърби :lol: .

Тази седмица имахме и турнир който освен всичко друго хич не беше и лош.Натрупаха ни се много шоута ,освен това бях на бач и затова рубриката се забави по моя вина.Но както се казва WHEN IT,S DONE,така милионите и милиони REICH фенове както и дузината фенове на djihad ще се точат с по-голямо нетърпение ,а фенките ще скандират имената ни.Бих рекорда за най-дълъг и тъп увод а сега какво трябваше....РУБРИКАТА БЕ ИДИОТ-бел. djihad

WWE Smackdown — 2.17.2006

Доброто

1.Chris Benoit & Bobby Lashley vs. Fit Finlay & John Bradshaw Layfield -Мача беше забавен без да е кой знае какво,влиза в графата понеже харесвам думите Беноа и Финли в едно изречение.Дайте им програма заедно Фит си губи времето да бие джуджета ,а и Крис сигурно му омръзна да рита задника на Букър Т.

2.MNM & Mark Henry (w/Melina & Daivari) vs. Kurt Angle & the Undertaker

Забавен главен мач,Тейкър и Енгъл работят добре заедно.Хареса ми това ,че Кърт донесе победата както и малкото им "състезание " с Гробаря завършило с Tombstone на Хенри! От друга страна щом моя човек така лесно би Хенри за какво трябва да се бият на Ресълмания?

3.Matt Hardy vs. Simon Dean

Слагам го тук само заради невероятния факт,че Мат Харди би!Това е събитие и с времето ще стане рядък и ценен мач,гордост за всяка добра колекция.

Лошото

1.Boogeyman vs. Orlando Jordan-естествено няма как това да не оглави рубриката-мач мечта язък че не са измислени отрицателни оценки.И DUD му е много..

2.Cruiserweight Title: Gregory Helms vs. Scotty II Hottie-публиката умря от скука,посъбуди се накрая при побоя и атаката на крузърите.

3.Сегмента с Рей и Ранди както и мача на Рей със СИЛВЕН?? не допринесоха да чакам този мач със затаен дъх

Тъпото

Бърчил като го видя като пират сърцето ми се свива,макар и на сегмента с Кенеди да се смях много.

Като цяло от шоуто запомних само Tombstone дето отнесе Хенри-иначе съвсем обикновено шоу.Публиката в Норфолк обаче беше доста по ентусиазирана от тази на миналото Разбиване.

WWE No Way Out — 2.19.2006

Доброто

1.World Heavyweight Title: Kurt Angle vs. the Undertaker-невероятен мач,може би най-добрия за годината във WWE.Както вече споменах двамата работят добре заедно -имаше драматизъм ,Енгъл показа големия си технически арсенал,Тейкър му отговори с похвати от ММА,нямаше намеси!!,обрати логичен и финал който запази и двамата силни.

За съжаление почти съм сигурен че главния мач на Ресълмания 22 няма да е от такава класа-дано ме изненадат.

2.U.S. Title: Booker T (w/Sharmell) vs. Chris Benoit-започна бавничко,но завърши добре,публиката се зарадва на победата на Крис,аз също дано тази програма свърши.Добър мач макар да отстъпва на мач номер 4 от серията (от Армагедон)

3.#1 Contender's Match: Rey Mysterio vs. Randy Orton-над очакванията ми-имаше добре изпълнени моменти,добър резултат от мача-отваря нови възможности.

4.Opening Match, WWE Cruiserweight Championship: Gregory Helms vs. Scotty II Hottie vs. Paul London vs. Brian Kendrick vs. Funaki vs. SuperCrazy vs. Psicosis vs. Nunzio vs. Kid Kash-по добре от много от останалите такива мачове,особено от елиминационния мач миналата година.

5.Non-title: MNM (w/Melina) vs. Matt Hardy & Tatanka-Харди пак би,Татанка си го харесвам от едно време,а това че мача не е за титлата беше добро решение според мен.

6.Сегмента с Рей след мача беше емоционален и въздействащ

Лошото

John Bradshaw Layfield (w/Jillian Hall) vs. Bobby Lashley

Лашли може да прави само BELLY-TO-BELLY SUPLEXES ,първата му загуба иде от човек дето джобна на Бугимен.Дано това не рзвали репутацията му-поне физика имаше..Отделно дано атаката на Финли не доведе до програма между тях-искам Финли-Беноа-Бърчил-Ригал

Тъпото

Нищо чак да е тъпо-добър турнир страшен главен мач ,като цяло по-добре от спорната Royal Rumble

WWE Raw — 2.20.2006

Доброто

1.Завръщането на Марти Джанети-дано има по-дългосрочни планове за него и да придаде малко жега на тази вече започнала да доскучава вражда.Отделно МРАЗЯ образа на Spirit Squad ,обаче в този мач момчетата се представиха добре-дайте им други образи бе идиоти!

2.Идеята на Карлито за Money in the Bank 2 не е лоша и може да освежи доста слабата карта на таз годишната Ресълмания.Отделно Карлито най-много се доближава до понятието Изгряваща Звезда за 2006,мачовете му стават все по-добри,вкарва интересни и невиждани на този ринг хватки-в Пуерто Рико е направил име,син е на легенда-дано застанат зад него.Отделно даже тъпия гимик с ябълката при него бе забавен-надявам се след унижението миналата година и побоя дето изяде от Остин и Пайпър това да е неговата мания

3.Промотата на Big Show,Triple H и Rob Van Dam бяха забавни особено това на Грамадата дето ще пази Трите Хикса далеч от мача на Мания.Язък че не успя

Лошото

1.Triple Threat Contenders Match: Triple H vs. Big Show vs. Rob Van Dam.

Ама съм познавач бре,всичко си усещам бре мама му стара,признайте на никой не му мина през ум че Трите Хикса ще играе в главен мач на Ресълмания ,това имам смътен спомен че е ставало вече...

2.Intercontinental Title: Ric Flair vs. Shelton Benjamin w/Mama Benjamin

Резултата от мача е добър-на Рик тази титла не му трябва за повече от 1 ден колкото да я има в колекцията ,а на Шелтън добре ще му се отрази след скорошния негативен пуш.Мача обаче беше слаб-един от най-лошите на Рик а и неприятната тенденция да пада качеството на мачовете на Бенджамин откакто Мамчето е с него продължава.Очаквах много повече и от двамата...

3.Chris Masters vs. Kane

Слаб мач-едва ли на някой му е харесал .

4.Побоя на Edge над Hacksaw Jim Duggan не допринесе за интереса ми към програмата с Фоли.А мачовете на Сина и Острието стават все по-добри-язък..

Тъпото

1 Contender Diva's Battle Royal

Тццц нямам думи,поне един Widow,s Peak да беше направила Виктория-Кандис печели,Ашли си чупи крака много слаб мач

Като цяло слабо и разочароващо Raw само Джанети ме зарадва-дано не се гаврят с него...

djihad

Рубриката се завърна към нормалните за нея 1-2 мнения

Работа е ясна разкривам огромна конспирация срещу мен ;t ръководена от REICH.

Разбрах,че е подкупвал хора със цел да изгубя баса и да го черпя :lol: но искам да успокоя милионите мой фенове като им кажа,че обевявам djihad на REICH.

Такаче се обръщам към мойте верни фенове помогнете във войната.

WWE Smack Down 02.17.06

Доброто

1.Най накрая нещо интерсно около Cruiserweight Division хубаво да видим един шампион там който да има образ.

Мача на Greogory Helms и Scotty 2 Hotty не беше нищо особено но кулминацията дойде накрая когато всички нападнаха Helms.

2.Mного добър отборен мач със Benoit,Lashley,Finlay,JBL мача беше основно изнесен от Finlay,JBL и Benoit.

3.Main Event-a за този SD също беше добър.Особено съревнованието между Angle и Taker което накрая беше спечелено от Taker със Tombstone-a който направи на Henry.

Лошото

1.Определено ми писна от действията на Boogeyman всеки път едно и също прави мачове по 1 минута.

2.Simon Dean и Matt Hardy много скучен мач очевидно след месеци джобване най-накрая и Hardy спечели мач.

3.Приятен откриващ мач на Rey и Sylvan слагам го тук защото като видя Rey да прави танца на Eddie много се ядосвам до голяма степен ми е писнало от всички тези простотии със Eddie,че се надявам да престанат да го споменават изобщо.

Тъпото

Добър SD нямаше нищо чак толкова лошо.

WWE No Way Out 2006

Един наистина добър турнир

Доброто

1.Определено най-добро от целия турнир беше сблъсъка Taker,Angle мач който чаках със нетърпение и съм много доволен от него.Мача беше много драматичен и изпълнен със много обрати и двамата имаха свойте домониращи моменти който даваше представата за наистина голям сблъсък мача беше равностоен.

Във началото започна добре първо Taker се съсредоточи върху лявата ръка на Kurt после Angle започна да обработва лявото коляно на Taker.

Да не спомена,че кефометъра ми беше на макс когато започна серията от Ankle Locks и Triangle Chokes който двамата си размениха сред добрите моменти бяше и първоначално опита на Taker да направи Tombstone на Angle който после премина във на Angle за Tombstone който преминава във нов опит на Taker за Tombstone накрая приключвайки със Ankle Lock.

Един **** мач.

2.Наистина има раздвижване във Cruiserweight дивизията отново един добър мач на PPV във който всички направиха доста добри движения.Накрая мача беше спечелен от правилния човек Helms който развива един доста добър образ.Накрая много ми хареса като всички подгониха Helms.

3.Таtankа се завръща дори мача да не беше нищо особено и да сме виждали доста по-добри мачове на MNM пак беше добре да видим Таtankа във действие който е във доста добра форма.Маtt Hardy също беше приятен за гледане.

4.Chris Benoit и Booker T виждали сме много мачове помежду им някой добри други лоши но този може да се нарече среден.Мача започна малко бавно благодарение на номера който Booker T направи на Benoit после обаче набра скорост даже имаше и някой драматични моменти.Доволен съм и от победата на Benoit.

5.Хубаво стана със Batista да го видим след един месец отсъствие.

6.Доволен съм и от мача на Rey и Randy който направиха приятен за гледане мач със някой доста добри моменти.Мач ми основно под контрола на Orton имаше моменти във който Rey се връщаше за малко във мача но основно Orton доминираше.

Лошото

1.Мача на JBL и Lashley беше скучен и двамата нямат кой знае какви умения на ринга но по принцип Bradshaw прави добри мачове със подходящия съперник който определено не е Lashley.Добре стана накрая като серията на Lashley беше прекратена със малко помош от Finlay.

Тъпото

За разликата от RR това PPV мина без почти никакви излагации.

ТNA Impact 02.18.06

Доброто

1.Много добро откриване на Impact със речта на Christian Cage.Много добро попадение от страна на TNA,че дават на Christian Cage говори затова,че не е бил добре оценен във федерацията.

2.Jay Lethal,Shannon Moore,Roderick Strong един доста добър мач за съжаление доста кратък но добре,че продължава пуша за Jay Lethal.

3.Много добре се развива около Jarret и Jackie надявах се да видим записа тази седмица но така също стана много добре.

4.Main Event-a беше добър Team 3D и Ron Killings се сработват доста добре пък накрая на мача беше туширан правилния човек.

Лошото

1.съжаление много малко време беше отделено за мача на Daniels и Austin Aries който започна добре.Но очевидно беше букнат за да може да стана конфронтацията между Daniels/Styles/Joe.

Тъпото

1.За съжаление всички мачове на LAX свършват за секунди надявам скоро да ги видим във сериозен мач по Impact.

Еми това е от нас.

[center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center]

[center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center]

Link to comment

Eми,айде аз да съм пръв...

Продължавайте в същия дух.. Така се е получила много добре рубриката с повечко чуство за хумор и майтапи... :P

Определено с повечето съм съгласен де... Особено ми допадна лафа за мача на Саймън Дийн и Мет Харди и ДВД-то.. :D

И малко да допълня за Боби Лашли,може би е споменато... Колкото повече го гледам това момче,толкова повече имам чуството че е направено от дърво... Много ограничен ми се вижда от гледна точка на умения на ринга...

За LAX и The James Gang така е всичко.. Просто само бият джобъри за нула време и след това сядат на моабет... А LAX определено могат много повече... :)

И накрая-определено ми се струва че враждата м/у Ей Джей,Джо и Крис може да даде още красиви и интересни мачове... ;)

Link to comment

Редовният Ви читател отново е на линия :) Време е вече HEIDENREICH да черпи djihad. Нямам нищо против REICH, ама не е човешко всеки път djihad да черпи. Хора, смилете са над горкия човек :P

2.MNM & Mark Henry (w/Melina & Daivari) vs. Kurt Angle & the Undertaker

Забавен главен мач,Тейкър и Енгъл работят добре заедно.Хареса ми това ,че Кърт донесе победата както и малкото им "състезание " с Гробаря завършило с Tombstone на Хенри! От друга страна щом моя човек така лесно би Хенри за какво трябва да се бият на Ресълмания?

Съгласен съм, мачът беше добър и краят му беше доста забавен. Много ми хареса начинът, по който Кърт изигра ролята си, особено погледа му след Tombstone-а. А и Гробаря все не му отстъпваше по нищо. Той все още рулира. И аз не вярвах, че ще успее да направи Tombstone на Хенри, но той ме опроверга и го стори, при това по доста брутален начин. Браво! Сегментът след мача наистина си заслужаваше гледането, защото отдавна не бяхме виждали подобно нещо. Естествено, причината за това, е че от доста време не бяхме виждали вражда face срещу face.

3.Matt Hardy vs. Simon Dean

Слагам го тук само заради невероятния факт,че Мат Харди би!Това е събитие и с времето ще стане рядък и ценен мач,гордост за всяка добра колекция.

Е, айде сега. Мат очевидно вече не е в черния списък, поне така ми се струва де. Постепенно започва да набира скорост отново. Победата срещу Саймън Дийн беше само началото. Ех, как се надявам Мат да получи push. Дано!

2.Cruiserweight Title: Gregory Helms vs. Scotty II Hottie-публиката умря от скука,посъбуди се накрая при побоя и атаката на крузърите.

Това не е така само при този мач. Забелязал съм, че на публиката въобще не и пука за леката категория. Винаги проспиват мачовете и накрая като пуснат музиката на победителя се събуждат. Трябва да намалят колоните в залата. Не е много приятно да те събудят с толкова силна музика :P Иначе мачът не беше нищо особено, но сегмента след края му определено беше добър. Много си падам по такива сегменти. Не разбрах само едно нещо. Защо всички направиха някакви готини хватки, а Пол Лондон направи само един standing drop kick?

3.Сегмента с Рей и Ранди както и мача на Рей със СИЛВЕН?? не допринесоха да чакам този мач със затаен дъх

СИЛВАН :) Да, мачът не беше нищо особено, но сегмента с Рей и Ренди не беше лош. Поне на мен ми хареса. Вече се примирих, че няма да престанат с глупостите за Еди, така че се опитвам да не забелязвам този факт и да се наслаждавам на сегментите.

1.World Heavyweight Title: Kurt Angle vs. the Undertaker-невероятен мач,може би най-добрия за годината във WWE.Както вече споменах двамата работят добре заедно -имаше драматизъм ,Енгъл показа големия си технически арсенал,Тейкър му отговори с похвати от ММА,нямаше намеси!!,обрати логичен и финал който запази и двамата силни.

Да, много добър мач. Със сигурност ще е един от най-добрите за годината. Само едно нещо не ми стана ясно - как Гробаря заключи triangle choke след като през целия мач Кърт беше обработвал крака му. А и WWE отново се повтарят. Спомням си, че като даваха кеча по БТВ имаше мач между двамата (мисля, че те бяха участниците), който завърши по абсолютно същия начин. Разликата е само там, че тогава Кърт беше заключил triangle choke, Гробаря го преобърна за туш и точно когато съдията правеше третото отброяване Гробаря удари по земята за предаване. Така и не си спомням какво стана след това.

3.#1 Contender's Match: Rey Mysterio vs. Randy Orton-над очакванията ми-имаше добре изпълнени моменти,добър резултат от мача-отваря нови възможности.

Да, доста добър мач. Хареса ми начинът, по който беше букнат. През по-голямата част Ренди доминираше, но Рей не се предаваше и даваше всичко от себе си, за да може да бъде равностоен на по-големия от него Ренди Ортън. Накрая той беше прецакан, което беше най-логичният вариант за край на мача, така че не съм изненадан много. Впечатление ми направи начинът, по който Рей Мистерио изигра ролята си - изглеждаше доста убедителен, успя да накарая публиката, че съжалява за загубата си.

1.Завръщането на Марти Джанети-дано има по-дългосрочни планове за него и да придаде малко жега на тази вече започнала да доскучава вражда.Отделно МРАЗЯ образа на Spirit Squad ,обаче в този мач момчетата се представиха добре-дайте им други образи бе идиоти!

И на мен ми хареса завръщането на Марти Джанети, изненада ме доста, защото не го очаквах. Хубаво ще е да се върне за известно време, но само ако не се наложи да целува задника на Винс.

2.Идеята на Карлито за Money in the Bank 2 не е лоша и може да освежи доста слабата карта на таз годишната Ресълмания.

Да, съгласен съм, че мачът ще е добър и ще спомогне за цялостното качество на Мания, но мен ме притеснява историята след него. Миналата година доста я прецакаха. Някъде си изказвах мнението по-подробно, а сега не ми се пише отново. Все пак ако има такъв мач, се надявам победителят да НЯМА същата съдба като Острието, който толкова време го гласиха за титлата и накаря го прецакаха само за три седмици - нещо, от което не излезе нищо добро нито за шоуто като цяло, нито за образа на Острието.

1.Triple Threat Contenders Match: Triple H vs. Big Show vs. Rob Van Dam.

Ама съм познавач бре,всичко си усещам бре мама му стара,признайте на никой не му мина през ум че Трите Хикса ще играе в главен мач на Ресълмания ,това имам смътен спомен че е ставало вече...

Това не мога да разбера, защо е в "Лошото". Мачът не беше чак толкова лош, а това, че Трите Хикса ще е победител се знаеше още откакто започна турнира, даже и по-рано.

2.Intercontinental Title: Ric Flair vs. Shelton Benjamin w/Mama Benjamin

Резултата от мача е добър-на Рик тази титла не му трябва за повече от 1 ден колкото да я има в колекцията ,а на Шелтън добре ще му се отрази след скорошния негативен пуш.Мача обаче беше слаб-един от най-лошите на Рик а и неприятната тенденция да пада качеството на мачовете на Бенджамин откакто Мамчето е с него продължава.Очаквах много повече и от двамата...

Този мач беше ясен още от миналата седмица, така че нищо не ме изненада. В интерес на истината, и аз очаквах повече от мача, но това не се получи. Рик загуби доста тъпо. Само едно нещо не мога да разбера - Шелтън вече heel ли е или все още е някакъв tweener.

2.Mного добър отборен мач със Benoit,Lashley,Finlay,JBL мача беше основно изнесен от Finlay,JBL и Finlay.

Съгласен съм за мача. Само малко си пообъркал последните три имена.

1.За съжаление всички мачове на LAX свършват за секунди надявам скоро да ги видим във сериозен мач по Impact.

Еми просто засега се опитват да им създадат образи на непобедими гадняри, а за това няма по-добър начин от кратки squash мачове, които завършват с нечестна победа. Е, има и по-добри начини, но краткото време на iMPACT! не позволява. Иначе за другите неща, които каза за шоуто съм съгласен.

P.S.: Искам да се извиня на djihad, че почти винаги коментирам неговите думи много по-малко. djihad, това не е умишлено, просто твоето мнение в повечето случаи е близко до това на REICH, а той пише пръв и аз казвам това, което мисля, при него.

Posted Image

Link to comment

Отново поздравления! Добро начало в майтапчийски тон, което няма начин да не те заинтригува да прочетеш цялата рубрика. Както винаги съм съгласен с коментарите ви и само ще допълня, че и аз много се дразня на пуша на Boogeyman. Така го правят, че все едно гледам Кейн в най-ранните му години - излиза и бие буквално за секунди. Всеки го е страх, него като го удрят, все едно не са го ударили., бе направо "суперкечист". Иначе страхотна серия от добри мачове на Тейкър и Енгъл. Първо на СД (страхотен Tombstone), после и на Now Way Out също се получи невероятен мач - много обрати, Ankle locks, Triangle chokes...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...