May 25May 25 Intercontinental ChampionshipPenta © vs. Je'Von EvansRoman Reigns and Jacob Fatu to make their World Title Tribal Combat Match official for Clash in ItalyOba Femi kicks RAW after suffering Brock Lesnar's surprise attackBayley & Lyra Valkyria vs. Roxanne Perez & Raquel Rodriguez Edited May 25May 25 by Devil
May 25May 25 Дано целта е Русев да се покаже и да пребие и Янко и Пента за тройна заплаха или четворна за интерконтиненталната титла.
May 25May 25 ^Най-вероятно отиваме към 4ка в Париж след 2 седмици и точно това ще стане.Ще им дадат нужното време да направят як мач, който да бъде развален от лошия хийл.Поне ако следваме логичния алгоритъм на кеча. 😆 Аз все пак очаквам точно Ethan Page да спечели първата си титла по същия начин както спечели и тази в nxt, именно случайно в четворен мач и то точно с туш над Дживон. I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska
May 25May 25 Падайки след ,като получава финишър от някой между Пента и Русев върху Янко и туширайки го ще е много мазна победа за Итън харесва ми тая идея :D
May 25May 25 16 minutes ago, ALEISTER_BLACK said:Падайки след ,като получава финишър от някой между Пента и Русев върху Янко и туширайки го ще е много мазна победа за Итън харесва ми тая идея :DКой е Янко бе? Иначе Итън Пейдж с тоя цикламен анцуг на мен ми е леко абсурден и се надявам ако има смяна, то тя да е за нашето момче, отколкото тоя маниак. 681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878
May 25May 25 Тоя скакалец Jevon Evans му викам Янко ,че много ми прилича на образа https://www.youtube.com/watch?v=iWUQim8c4bs :D .Иначе по принцип и аз искам Русев ,но с компанията на Итън не виждам как ще я вземе за тва предпочитам дори Итън Пейдж да е ,но не и скакалеца.
May 26May 26 Проклятието на Вижън продължава, Логан Пол сега контузен, трябва да разсформират вече тази формация. Още на SNME се видя, че се удари кофти, да махат Анджело Доукинс и поне другия негро да остава сам.
May 26May 26 :D Скакалеца Янко да не тийзна, че скоро ще прави хийл търн не беше радостен че Пента го победи в мача им за интерконтиненталната титла избяга от него ядосан въпреки че и в бекстейджа се поздравиха после като приятели.
May 26May 26 Обата доставя стабилно в подобни сегменти. Brock беше култово-забавен за пореден път. "Пенсионира съм, ама не баш". Ще е интересно как ще го изиграят на самото PPV и не изключвам варианта, третият им мач да е при арабите, а Gunther да е на SummerSlam.Това, което правят с Jacob, е силно копирано от враждата между Jey Uso и Roman, и май вървим към загуба на Jacob и присъединяването му Roman и Uso-тата, което лично мен би ме разочаровало.Penta и Je'Von беше доста добро. Je'Von му трябва някакъв образ и някакви победи, защото бързо ще отече като човекът, който bump-ва на звездите. Rey срещу Penta също звучи добре. Когато махне потника е ясно, че ще бие. Нереално е, че на 50 е все още в такава форма и е конкурентен. Миро пък пропагандира БАНГАРАНГАТА на хамериканците, което го считам за победа.
May 26May 26 :D Интересно,че никой не спомена факта за толко кратко време колко специален е станал Оба за WWE. Докато досега в Първична сила имаше част от шоуто в която анонсърката Алиша Тейлър коментираше, кой какво скандира в публиката чрез плаката си или кой му е любимеца в WWE сега ги накараха да танцуват като Оба всичките и хамериканските зомбита така и направиха.Дано Русев ги е промил след снощното шоу и вече да танцуват Бангаранга а ,не като Оба.
May 27May 27 Не беше зле тоза издание. Доволен останах. За бангарангата - супер се получи, дано не порежат инициативата, която още е в зародиш.За Обафеми Мартинс - Когато публиката танцува, пее и се смее, обикновено се превръщаш в клоун, така че очаквам скоро да сложи един червен нос и да започне да свири на мандолина. Не виждам нищо повече в него. I was Razor Ramon, and I started the nWo... Sister Abigail
May 28May 28 VID_20260528_043456_781.mp4Дарчето се оказа one of us Edited May 28May 28 by Sashundera ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ ☝️12.12.2021 - 07.12.2025☝️