May 23May 23 Лека полека да минаваме на футболна вълна, а? Футболните маняци сме си целогодишно, но с наближаването на Световното всички стават фенове 😎. Да ви надъхам малко, направих една класацийка на моите (уточнявам) топ песни. Мислех само от Световни/Европейски да е, но не мога да не вмъкна и другите, които се пеят от фенове, пускат по стадиони и т.н. станали са си емблематични. Тях по-скоро ще ги вмъкна някъде по средата на класацията. Ай почвам с песен, която много малко от нас тук ще удари в емоциите, предвид, че е много стара хаха, но и сега ще сме в САЩ, така че:20. Gloryland (FIFA World Cup USA 1994)
May 23May 23 Благодаря за добрата и хубава идея, @UNDERTAKER* ! 🍻Много приятна носталгия е песента от САЩ 94. Който помни, знае!
May 23May 23 Аз си спомням една друга яка песен от САЩ 94та, дано Тейкъра да стигне до нея в топ 10. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE !
May 23May 23 Author Е според мен всички (ако не е сарказъм хаха). Само дето с подрежданено всеки ще е на различно мнение. То и при мен зависи от момента и настроението, 13-то място спокойно може да е 3-то и обратното. Та, номерацията да не се приема много насериозно, да.1 hour ago, Brutalnia said:Аз си спомням една друга яка песен от САЩ 94та, дано Тейкъра да стигне до нея в топ 10.Я пък?! Да не е тематична за нашия отбор, за 2 се сещам? Или е Name of the game - football soccer 😄?
May 23May 23 Тейкър, имам едно предложение, за да е по-забавна класацията, макар и предполагам вече да си направил своите избори. Но примерно има страшно емблематични и български песни:
May 23May 23 Author 10 minutes ago, The Olimpic Hero said:Тейкър, имам едно предложение, за да е по-забавна класацията, макар и предполагам вече да си направил своите избори. Но примерно има страшно емблематични и български песни:Не съм ги включил тези, да, но са емблематични за нас, определено. Накрая ако съм изпуснал някоя любима, може да споделите.6 minutes ago, ГодоЙ said:Гласувам за Jamie Vardy's Magic HatО, футболните чантове са съвсем различна тема и има големи бруталии, смял съм се до припадане😄. Цъкнете си в тубата, който не е досега, има добри колекции от английските стадиони.
May 23May 23 Тъй като съм сигурен, че не си включил това парче, да го постна сега, за да имаш време да си пренаредиш класацията в челните позиции.Готов или не...
May 23May 23 Author Със съдействието на Активиа, номер деветнайсе:19. Shakira - La La La (FIFA World Cup Brazil 2014)
May 23May 23 Anastasia за мен е поне в топ 5, да не кажа топ 3. Очевидно имаме доста различни музикални вкусове. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE !
May 25May 25 7 hours ago, UNDERTAKER* said:15. Pitbull ft. Jennifer Lopez - We are one (FIFA World Cup 2014 Brazil)Доста подценена в моите очи. Освен че песента е страхотна, също така се вписва като такава за Бразилия.
May 25May 25 Author Цялостно не е уау, даже ми е от по-тъпичките, но заради частта с Jenni съм я сложил в класацията, по-точно от 01:48 до 2:20, просто те вдига и тръпки те налазват 🥳14. Nelly Furtado - Forca (Euro 2004 Portugal)
May 26May 26 On 5/25/2026 at 7:37 PM, UNDERTAKER* said:Цялостно не е уау, даже ми е от по-тъпичките, но заради частта с Jenni съм я сложил в класацията, по-точно от 01:48 до 2:20, просто те вдига и тръпки те налазват 🥳14. Nelly Furtado - Forca (Euro 2004 Portugal)Епична класика. В зората на gsm-те и полифоличните мелодии за 2.40 лв. Sms, прокажното ми Сименсче C55 звънеше с нея.
May 26May 26 Добре де класацията е на @UNDERTAKER* какво ниво на слабоумие се изисква, за да спамите с песни? Хайде 1/2 тролни бяха забавни, ама другото...