Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Българското Кеч Общество

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beauty and The Bitch Episode 6

Featured Replies

f8e5dc93-9431-43af-9cae-d25038f79c24.png

Здравейте!

Поради небивалия интерес към епизод 5, представяме следващия по-рано от предвиденото 🤣

В новия епизод на Beauty and The Bitch говорим за reality предаванията, кулинарията и още нещо!

Специалният ни гост е известен с това, че не обича да следва какъвто и да е сценарий. Какво направи той и как отговорихме ние? Чуйте ни и ще разберете ;)

Ще се радваме да прочетем мненията Ви в темата!

Приятно слушане!

Втора тежка артилерия се спуска върху крехките плещи на двамата слушатели на това приятно занимание.

Веднага следва да се отбележи колко различни са двата последни разговора – докато предният с Радокс се фокусираше на креватното занимание с Академик Кръстницата, то тук напротив – алманахът „Мъжът и жената интимно“ изцяло липсваше. Професор нешев рецитираше по другите също толкова приятни занимания от живота – брутални въпроси „Искрено и лично“ по любовния фронт, реалити предавания подменящи живия живот и кулинарните изкушения. Ето че можело и епизод без 18+ точката. Макар нешев да беше на косъм с „благоприлично“ пропуснатия въпрос.

Не знам за очаквания, но определено Кръстницата не й трепна окото да отговаря на „пиперливата“ тема, бродеща като призрак из форума, от вече, леле, пет месеца ли станаха. Нешев интересно призна, че тази реакция не е била предвидена, явно свикнал как форумните путки биха отклонили подобна провокация – а сега видяхме една истинска жена (отново) да покаже топки.

Нешев защо ни в клин, ни в ръкав тръгна да казва на Савинчето, че била „задръстена“? Че не коментира любовния си живот ли? Поне имаме официално потвърждение, че е заета и на този фронт кепенците на форумните алфи се хлопнаха. Ако и тя беше изкарала гадже от форума, не ми се мисли за тежките последствия.

Частта за реалити предаванията нямам какво толкова да коментирам, защото от над десетина години не следя нищо извън каквото стане вирусно меме по тях. Освен че може би очаквах малко повече детайли за някой формат, но то пък каквото захващахте, все някой казваше, че не го бил догледал. Тук и като лаик по темата смятам, че можеше повече да се обсъди, а не само колко сме били зле генерално.

Минаваме на частта на кулинарията.

„Българският мъж обича мусака и свирка“ е хайлайтът на записа. Само Савинчето да не му готви де, че мусаката ще е без кисело мляко. (Може да пусне снимка как изглежда мусака без кисело мляко, ако има такава.) Щом мусаката може да се прави без кисело мляко, вече за свирката не смея да предполагам коя съставка би могла да липсва.

Мамо, нещо те питат, че се чува едно ангелче в записа. D

Не съм съгласен с Кръстницата – да не ядеш киселото мляко е по-странно от доматите. Това определено ми е много по-голяма изненада и много повече ми е непонятно как функционира на практика. Докато доматът просто може да го махнеш от чинията, като не те кефи, то има ужасно много неща с кисело мляко в състава си.

Месо от кенгуру къде Кръстницата е опитвала?

Шкембе чорба да се яде без шкембето е като да сърбаш таратор без краставиците. Почти е скандално, колкото киселото мляко, ама айде Савинчето да спечели тоя рунд.

Пилето фрикасе е първият ми спомен за злояждане от детската градина. Абсурд беше да го ям това нещо и си ми остана като травма. От детската градина не съм имал възможност да „поправям“ този лош спомен и нямам представа какво реално трябва да е това божествено ястие.

Абе, някой ще има ли нещо общо с AI изображенията? D

Е, в крайна сметка нешев не спомена дали има жена и деца. Форумът е спасен засега. beer

И със сценарий и без сценарий, нешев допринася за вдигане на нивото на разговора. Но това дали е достатъчно за безценното внимание на BWC путрибителя е друг въпрос. То сексЪТ не продаде, та нямам представа каква е схемичката. Аз не се влияя и всеки епизод е събитие.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Светлич, тебе кога ще те мятат? unsure

Иначе, да, анонсът е слабичък. Първите 20-30 минути са сила. Влязох в ролята на Howard Stern за да има КОНТРОВЕРСИЯ. happy

Симповете не получават внимание в този живот, нешка. Как ме виждаш да си говоря с жена ей тъй айляшката.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

40 minutes ago, LightOne said:

Втора тежка артилерия се спуска върху крехките плещи на двамата слушатели на това приятно занимание.

Веднага следва да се отбележи колко различни са двата последни разговора – докато предният с Радокс се фокусираше на креватното занимание с Академик Кръстницата, то тук напротив – алманахът „Мъжът и жената интимно“ изцяло липсваше. Професор нешев рецитираше по другите също толкова приятни занимания от живота – брутални въпроси „Искрено и лично“ по любовния фронт, реалити предавания подменящи живия живот и кулинарните изкушения. Ето че можело и епизод без 18+ точката. Макар нешев да беше на косъм с „благоприлично“ пропуснатия въпрос.

Не знам за очаквания, но определено Кръстницата не й трепна окото да отговаря на „пиперливата“ тема, бродеща като призрак из форума, от вече, леле, пет месеца ли станаха. Нешев интересно призна, че тази реакция не е била предвидена, явно свикнал как форумните путки биха отклонили подобна провокация – а сега видяхме една истинска жена (отново) да покаже топки.

Нешев защо ни в клин, ни в ръкав тръгна да казва на Савинчето, че била „задръстена“? Че не коментира любовния си живот ли? Поне имаме официално потвърждение, че е заета и на този фронт кепенците на форумните алфи се хлопнаха. Ако и тя беше изкарала гадже от форума, не ми се мисли за тежките последствия.

Частта за реалити предаванията нямам какво толкова да коментирам, защото от над десетина години не следя нищо извън каквото стане вирусно меме по тях. Освен че може би очаквах малко повече детайли за някой формат, но то пък каквото захващахте, все някой казваше, че не го бил догледал. Тук и като лаик по темата смятам, че можеше повече да се обсъди, а не само колко сме били зле генерално.

Минаваме на частта на кулинарията.

„Българският мъж обича мусака и свирка“ е хайлайтът на записа. Само Савинчето да не му готви де, че мусаката ще е без кисело мляко. (Може да пусне снимка как изглежда мусака без кисело мляко, ако има такава.) Щом мусаката може да се прави без кисело мляко, вече за свирката не смея да предполагам коя съставка би могла да липсва.

Мамо, нещо те питат, че се чува едно ангелче в записа. D

Не съм съгласен с Кръстницата – да не ядеш киселото мляко е по-странно от доматите. Това определено ми е много по-голяма изненада и много повече ми е непонятно как функционира на практика. Докато доматът просто може да го махнеш от чинията, като не те кефи, то има ужасно много неща с кисело мляко в състава си.

Месо от кенгуру къде Кръстницата е опитвала?

Шкембе чорба да се яде без шкембето е като да сърбаш таратор без краставиците. Почти е скандално, колкото киселото мляко, ама айде Савинчето да спечели тоя рунд.

Пилето фрикасе е първият ми спомен за злояждане от детската градина. Абсурд беше да го ям това нещо и си ми остана като травма. От детската градина не съм имал възможност да „поправям“ този лош спомен и нямам представа какво реално трябва да е това божествено ястие.

Абе, някой ще има ли нещо общо с AI изображенията? D

Е, в крайна сметка нешев не спомена дали има жена и деца. Форумът е спасен засега. beer

И със сценарий и без сценарий, нешев допринася за вдигане на нивото на разговора. Но това дали е достатъчно за безценното внимание на BWC путрибителя е друг въпрос. То сексЪТ не продаде, та нямам представа каква е схемичката. Аз не се влияя и всеки епизод е събитие.

Месо от кенгуру и други екзотични животни пускат в хипермаркетите, става да се пробва.

Моето дете яде точно 3 манджи единствени, една от тях е фриксасе. :D Какво не ми харесваш хахаа?

Що да слушам час и половина помия, след като лайт1, който се появява, както обикновено, в късо време след путкаста, обобщава в средно голямо есе есенцията на разговора? Тенкю, Светъл.

12 minutes ago, Glam4o said:

Що да слушам час и половина помия, след като лайт1, който се появява, както обикновено, в късо време след путкаста, обобщава в средно голямо есе есенцията на разговора? Тенкю, Светъл.

Щото, то тя една есенция обобщавам ум да ти зайди. Коментарите са ми достатъчно хаотични и извадени от контекст, за да не се разчита на моята скромна персона по случая. Слушайте си подкаста, разговорите са достатъчно интересни. Ако не ви е чак толкова интересно, аз съм по-зле и от chatgpt за "оправдание".

А какво остава и хипотетично да съм гост, кой ще ви сумира излагацията ми тогава. 😟

Eто я мусаката. 😀

viber_изображение_2026-05-10_23-38-20-740.jpg

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

Накрая Поли ще се окаже права, че редовните слушатели на подкаста са двама.

Не съм слушала все още предишния епизод, но този днес ми пасна идеално и тематично, докато готвех. @Sea , не си сама с млякото. Ненавиждам прясно, буквално ми се повдига от миризмата му, същата история с айряна и голото кисело мляко. Успявам да се излъжа да ям последното в разни сосове с горчица, лимонов сок и подправки или на таратор, удавен в чесън и орехи, за да не му усещам вкуса. Нямам проблем да готвя с него, просто само по себе си ми е пълен блякс.

За риалити форматите на местна почва сте казали всичко. Има много хора, които биха участвали, но не ги избират на кастинг, както и такива, които не желаят да се появяват в публичното пространство, затова отиват в кеч форум да играят Мафия. Както и вие обсъдихте, все още продължава да битува стигмата над думи като коалиция, стратегия и т.н., да се търсят "достойни" и "морални" победители, което унищожава идеята на този тип формати. Отново по моралната линия не мисля, че скоро ще видим Момата като формат, защото жената, която ще бъде избрана, ще бъде обявена за разпоретина от диванната армия бранители на християнските ценности във Фейсбук. Съгласна съм с Нешев за тъпата политика на бТВ да зарязват формати след един сезон. Прилагам статистика на британските сезони на Traitors, която доказва тезата, че аудиторията се ангажира в течение на няколко сезона, а не чудодейно за една нощ.

По отношение на двойките от българския Ерген: за Валерия и Евгени знам от сигурен източник, че известно време са били fuck buddies, но нищо общо с розовата приказка, която се прожектираше на бабите и лелите, примрели от умиление. Факт е, че от другите формати в България са излезли повече истински двойки, които и до момента са заедно, някои от тях и с деца: на първо четене се сещам за Ванко и Ганка от Сървайвър и Димитър Калайджиев и Красимира от Фермата 5.

От самите риалити формати Къртицата има специално място в съзнанието ми. Любо Жечев ми беше голям любимец като профил: нахакано, разсъдливо копеле, което не се интересува кого настъпва, а играе играта.

Що се отнася до интернет риалититата в последно време, единственото, което ставаше за нещо, беше "Къде е златото?" (прототипът е Million Dollar Secret на Netflix). Имат какво да подобряват, разбира се, но поне стратегия не беше мръсна дума.

@Sea , по въпроса за пример за известен актьор, който се приближава до твоя тип мъж: какво мислиш за Тео Джеймс?

@neshev, професоре, на какво се позовава тази инсинуация, че българските майки имат пъклен план да открият своя ибач в BWC?

facebook_1773322890096_7437855291224516229.jpg

Always outnumbered, never outgunned

Тук всички явно мразят млекце, а за мен шоколадовото мляко е нещо като еликсир на боговете. Действа ми разхлабващо и не го пия редовно, особено откак съм диабетик, а когато го правя, обикновено е ето това:

MolkereiAloisMueller_Muellermilch-High-P

Няма добавена захар и би трябвало да е безопасно за някого като мен. В Кауфланд го продават, не съм виждал версиите с манго и кафе (мразя кафе - шибана воняща горчилка, която би ми вгорчила живота за целия ден, ако си пийна дори малко 🤮), но съм пробвал шоколад, малина и бисквитки, като последният вариант ми допада най-много wank

Риалити формати не следя и като цяло смятам, че изобилстват твърде много в прайм тайма, ама хората обичат сеира, така че не се учудвам. Към побългаряването на чуждестранните формати бих добавил и любимия "Стани богат", който се е превърнал в нещо като институция за последния четвърт век, а голямата награда продължава да бъде недостижима заради прекомерно трудните въпроси. Моето мнение е, че това предаване не бива да се излъчва ежедневно, защото аудиторията се пренасища, а и за да бъде направено качествено, е нужен стабилен бюджет. Най-добре е да се излъчва като във Великобритания няколко пъти годишно (примерно два сезона с по около 6-8 епизода), за да бъде събитие. Записването може да става с SMS-и и парите от изпратените съобщения да помогнат за формирането на голямата награда, която наистина да стане милион, макар че това последното в нашите условия ми се струва все още невъзможно. Наистина убива кефа от гледането обаче, като ти се изреждат някакви участници, които или имат слаби знания, или просто още в началото ги забиват с кофти въпроси, при което си използват жокерите за първите три въпроса след първата сигурна сума, а после заключват рано-рано втората и или отпадат скоропостижно, или се отказват със смешни суми, които се печелят за два месеца работа.

Понеже слушах епизода отдавна и не помня частта с млякото, но виждам, че има доста хора, които не го харесвате. Което истински ме изненадва D

Буквално не мога да си представя живот без месо, прясно мляко, кисело мляко, сирене, извара, кашкавал, яйца. Дори мога да живея само с тези храни, без нищо друго.

Като контраст мога да вметна, че от месец и половина някъде почти не докосвам сладко. Въпреки че обожавам еклери. Но тотално го изхвърлих от хранителните си навици и не чувствам някаква липса. Достатъчна ми е лъжица мед в кафето. Плюс банани и боровинки, които ям на ежедневна база.

И скромен съвет към бъдещите гости - аре стига вече с любов и секс, молиме ви. Ето, че има и други готини теми, които могат да довеждат до някакви интересни постинги D

@IriS ами, да, бих казала, че е мой тип Тео, хаха. 😀

@Price аз и мед и еклери не ям... 🤣

И кафе не пия...

Edited by Sea

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

21 minutes ago, Sea said:

@Price аз и мед и еклери не ям... 🤣

И кафе не пия...

Ти не си човек... 🤣

По-грозна мусака не съм виждал през живота ми. Това и на куче няма да го дам.

Отново по моралната линия не мисля, че скоро ще видим Момата като формат, защото жената, която ще бъде избрана, ще бъде обявена за разпоретина от диванната армия бранители на християнските ценности във Фейсбук. Съгласна съм с Нешев за тъпата политика на бТВ да зарязват формати след един сезон.

Съгласен съм и с двете твърдения. За Момата не е същото, защото за Ергенът е прието да обикаля по кошчетата и да излезе големия играаач. Но за Момата сядането от скут в скут веднага ще бъде заклемейно и ще се говори, че "победителят" нищо не е спечелил, когато е била "обща" Момата пред цяла България.

Това с липсата на изчакване един формат да се развие е тъп комерс, но и очаквано за малкия и стегнат пазар, които не могат да хвърлят пари на вяра, ако няма моментален успех.

Иначе Савинчето даже на едно кафе не могат да я изведат. Не знам как са я сваляли - направо с шишето водка?

Иначе на картофи с кайма, какво му е. Просто няма заливка.

И скромен съвет към бъдещите гости - аре стига вече с любов и секс, молиме ви. Ето, че има и други готини теми, които могат да довеждат до някакви интересни постинги

Още една причина да не съм гост. Друго освен за секс и любов не бих могъл да говоря. Нищо, че не разбирам и от двете. То така най-класически българин.

@hacky Нямам вече ясна представа какво не харесвах на фрикастето. Било е в детската градина. Но помня ясно какъв бял буламач беше и си стоях гладен.

Да допълня по темата за млякото - аз обожавам кисело мляко, но другото ми детско злояждане си беше с прясното мляко. Сега пак не пия, но се е случвало да пробвам със шоколадови или плодови субстанции като е.

10 hours ago, IriS said:

@neshev, професоре, на какво се позовава тази инсинуация, че българските майки имат пъклен план да открият своя ибач в BWC?

Такъв е СТИЛИСТИЧЕСКИЯТ ми прочит, ИриЗЗЗЗЗЗЗче. ;)

:D На 35 минута нещо ми заби подкаста и трябваше да го стартирам от началото.

4 minutes ago, ALEISTER_BLACK said:

:D На 35 минута нещо ми заби подкаста и трябваше да го стартирам от началото.

Брато, падал ли си на главата си като малък? Не ми отговаряй всъщност.

Just now, IriS said:

И на мен там ми заби там.

9 minutes ago, IriS said:

От толко липса на секс си станала психически не добре.Обикновено тва се случва с по-дърти самотни жени,но при теб явно по рано е станало :(

17 minutes ago, ALEISTER_BLACK said:

От толко липса на секс си станала психически не добре.Обикновено тва се случва с по-дърти самотни жени,но при теб явно по рано е станало :(

Бих те предизвикала на дуел по остроумие, но виждам, че си невъоръжен.

Колеги, понеже и двамата сте нови, но пък изключително ценни путрибичили, ще ви призова да спазвате добрият тон и да не прибягвате до подобни заяжданки и провокации. Още повече, че това противоречи и контрастира на Правилата на Форума.

Все пак Правилата заради това са правила, защото са правила за спазване.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

24 minutes ago, natopor4en said:

Колеги, понеже и двамата сте нови, но пък изключително ценни путрибичили, ще ви призова да спазвате добрият тон и да не прибягвате до подобни заяжданки и провокации. Още повече, че това противоречи и контрастира на Правилата на Форума.

Все пак Правилата заради това са правила, защото са правила за спазване.

Не знам ,какво ме е набелязала тази другарю путрибичил нито ,каква дрога взима, не желая да знам и също така най-добре и за нейното и за мое здраве да стои настрана от мен достатъчно енергия и време отделих да се занимавам.

2 hours ago, ALEISTER_BLACK said:

Хахахахахаха, тая тема само заради тоя коментар си струва да се отвори. Алистърчо, приемаш ли предложението за дуел по остроумие на Ирис?

681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878 

4 minutes ago, Kill_Steen_Kill said:

Хахахахахаха, тая тема само заради тоя коментар си струва да се отвори. Алистърчо, приемаш ли предложението за дуел по остроумие на Ирис?

:D Приятелю я кажи коя нормална жена ще напише на мъж брато еди ,какво си ако не е и нещо мъжкарана която може би обича да пийва сериозно, като тази певицата къде беше Дебора ? Сигурно до толко се е побъркала и на приятелките си вика брат тва брат онова а тва за мен и други хора е нещо толкова ненормално и отблъскващо да го видиш в една жена.Сигурно е и джен зи че момиченцата от тях и малко по-големите от тях съм забелязал си говореха и по между си на брат тва и онова, както и като общуват към някое момче да го използват.