May 1May 1 Undisputed WWE Champion Cody Rhodes kicks off SmackDown Jacob Fatu returns to SmackDown after brutally securing a title match against Roman Reigns at WWE Backlash Ricky Saints debuts on SmackDown Charlotte Flair vs. Jacy Jayne
May 2May 2 Този път по-приятен за гледане Смак. Рики Светеца с дебют, не лош образ, но има доста какво да се желае на ринга, за малко и да се приключи при тоя crossrhodes. Gunther с вдигнатата WWE титла в ръка ми изглежда свежо.
May 2May 2 Не бих казал, че Ricky Saints имаше най-добрият дебют. На микрофона е добър, но понякога има сегменти, в които просто не му се получават нещата, особено ако и публиката не е с него. В момента, WWE те пускат на дълбоко и, ако успееш да изплуваш, имаш място за години напред, както беше с LA Knight, например. Но в повечето случаи, обикновено те изписват. Поне за по-възрастните кечисти, които имат ограничено време да ударят пика, мисля си, че това е добра стратегия и държи ростерът ти инвестират, защото по едно време се напълни с хрантутници, които просто си прибираха чека, ала Dolph Ziggler. На другия полюс е Jacy Jane, която се вписва моментално и явно и възлагат големи надежди, защото почти веднага я намърдаха в основата вражда и победи Charlotte. Самата Charlotte изглежда в най-добрата си форма от години насам. Danhausen е интересен в умерени дози, но може би прекалено залагат на него. Нямам чак такъв проблем, но след като и Trick и Sami го обърнаха на комедия, става прекалено. Не ми харесва как градят Trick в момента и го спасява това, че наистина е "generational" и може да издърпа всякакъв материал. Gunther срещу Cody е нещо, което мога да гледам всяка седмица. Имаха доста силен мач преди две години, ще ми е интересно какво ще предложат сега. Не съм доволен от това, че набутаха Solo в програмата на Jacob, Uso-тата и Roman. Сега се разбра, че останалите от stable-а на Solo са уволнени, което обяснява защо с в толкова намален състав.