April 20Apr 20 Здравейте, имам удоволствието да ви представя подкаста за току-що завършилия Сезон 36! Той се състои от 2 части. Първата е записана от мен и Sea след като бяха изтеглени ролите, 33 минути е, и в него казваме своите прогнози и очаквания за сезона преди да е започнал: Mafia36 - predictions.m4a Втората част е записана преди малко, според мен се получи много добре и съдържа анализ на сезона, има и видео, както и легендарните ОЦЕНКИ НА ИГРАЧИТЕ. Продължителността му е към час и половина: 2026-04-20 19-39-46.mp4
April 20Apr 20 На стабилен скип съм, но само минавам да изтъкна, че аз и Бобето сме единствените със 100% успеваемост в дневните фази. Демек, във всичките дни, в които сме играли, сме гласували за Мафиот в края на дневната фаза. За Мирни Путки без роля, това е кажи-речи максимумът. Гласуваш Мафиоти, никой не те подозира, а Мафията насира от теб и те елиминира, което дава възможност на играчите с роли да издрапат още един Ден. Евала, @Bobotsi. Икипът отново наиба МАФИЯТА. Edited April 20Apr 20 by neshev
April 20Apr 20 Изненадахте ме с тия 7-ци. 6-цата е по-реалната оценка. Нешев разгада голяма част от хората с роли на Ден 1 най-добре от всички. Явно беше забравено. Играта ми за Кръстницата на Ден 3 бе продължение от Ден 2, където я смятах за гражданин. А който смятам за гражданин, не го гласувам лесно. Когато бях спасявал скандално мафиота Бобоци миналата година, гражданите не ме изгониха заради това ми действие, затова смятах, че не правя нещо необичайно. Че е белег на заблуден гражданин без информация. Пробвам си различни начини на игра, нешка. То голямото мамене стана, когато гражданската ми игра излезе изцяло мафиотска. "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
April 21Apr 21 Благодарности на подкастърите @Sea @Radox @Dudley за отделеното време и на първите двама за организацията на сезона. По чуденките ви как съм отиграл Скатавката, мислех, че е очевидно, но да поясня все пак. След като през нощ 1 се скрих при Килката и получих съобщение, че съм бил блокиран, дадох 50% шанс да е бил Босът или защитен от Магистрата мафиозо, затова го напънах за реакции през ден 2. Като цяло, слаб сезон за мен, съгласен съм. Взех голям риск с Джак през нощ 3, защото ми беше 50:50 и се надявах да го изчистя, но се провалих. Твърде хазартно беше.
April 21Apr 21 6 hours ago, LightOne said: Пробвам си различни начини на игра, нешка. То голямото мамене стана, когато гражданската ми игра излезе изцяло мафиотска. Кавалщина ми идва. Надявам се да не стане практика, защото ето това би счупило играта.
April 21Apr 21 Ами с тия 4 поред загуби, може да се повтори още следващия сезон. Мафията вече е отчаяна да спечели някак с тия свръхеестествени разгадавания. Копеле (да се приеме за учтиво Професоре), как ще разгадаваш нещата на няма и 20 часа игра??? А и аз не отсъствах цял сезон, а една нощ. Това с 4 убити в една нощ, щеше да е култово иначе. Ама рисковете на драфта. След като толкова се е искала ролята, даже не очаквах, че Тайният агент можела да се избира. Както и защо садвате чичо Митко, че не ви е било забавно в този прословут чат. Разсекретете файловете да чуем и ние. 😅 "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
April 21Apr 21 Учудих се на високата оценка от 9.5, дадена ми от Дъдли и Радокс, смятам, че не заслужавам повече от 8. Само Сийка ми даде ниска оценка, заради това, че взех Ладона под модераторското си крило.
April 21Apr 21 Author 1 hour ago, LightOne said: Както и защо садвате чичо Митко, че не ви е било забавно в този прословут чат. Разсекретете файловете да чуем и ние. 😅 Обаждане 260410_020717.m4a По-криндж и изкуствено нещо чувал ли си?
April 21Apr 21 44 minutes ago, hacky said: Очудих се на високата оценка от 9.5, дадена ми от Дъдли и Радокс, смятам, че не заслужавам повече от 8. Само Сийка ми даде ниска оценка, заради това, че взех Ладона под модераторското си крило. Ние с Ладончето, сме заровили томахавките, не ни мисли. Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
April 21Apr 21 29 minutes ago, Radox said: Обаждане 260410_020717.m4a 932.51 kB · 19 downloads По-криндж и изкуствено нещо чувал ли си? Беше доста криндж, но сега нещо сериозно. Това трябва да не е разрешено да се прави, да се пращат гласови съобщения. Във форума играем в писмена форма, когато се пращат гласови съобщение човек малко или много може да покаже повече доверие с гласа си. Моля да го имат водещите това в предвид в бъдеще и да забранят такива пращания на гласови съобщение. Даже смятам, че трябва да бъдат дисквалифицирани двамата участници за това, аз ще приема загубата. Честита победа на мафията!
April 21Apr 21 Author 1 minute ago, hacky said: Даже смятам, че трябва да бъдат дисквалифицирани двамата участници за това, аз ще приема загубата. Честита победа на мафията! Напълно съм съгласен, ето ги и новите резултати! Сезон 36 [Тема]: 18 УЧАСТНИКА: 4 мафиота (3 роли), 14 граждани (6 роли) Водещ: Sea + Radox Начало: 6.04.2026 Победители: Мафиотите Участници: ГодоЙ (скатавка), kabakov (доктор), Jericho (ренегат), IriS (ловец), Dudley (VIP), The Olimpic Hero (таен агент), neshev, hacky, MJ23, Bobotsi, Kill_Steen_Kill, Velisav, Nightmare, Smegma, LightOne (бос), TheGodmother (блокировач), Price (заглушител), Jack Bauer. Развитие: Spoiler Jericho (ренегат) - елиминиран от мафията - Нощ 1 neshev - елиминиран от мафията - Нощ 2 The Olimpic Hero (таен агент) - елиминиран служебно - Нощ 2 IriS (ловец) - елиминиран служебно - Нощ 2 TheGodmother (блокировач) - елиминиран - Ден 3 Bobotsi - елиминиран от мафията - Нощ 3 ГодоЙ (скатавка) - елиминиран от мафията (крие се зад Jack Bauer) - Нощ 3 kabakov (доктор) - елиминиран - Ден 4 hacky - елиминиран от мафията - Нощ 4 Nightmare - елиминиран - Ден 5 Price (заглушител) - елиминиран - Ден 6 MJ23 - елиминиран от мафията - Нощ 6 Kill_Steen_Kill - елиминиран - Ден 7 Velisav - елиминиран от мафията - Нощ 7 LightOne (бос) - оцелял до края Jack Bauer - оцелял до края Dudley (VIP) - оцелял до края Smegma - оцелял до края
April 21Apr 21 Така е честно. Аз съм сериозен, след пращане на гласово съобщение, дайте да се обадим и на съседа си директно по телефона, за да го преслушаме дали лъже, не е правилно.
April 21Apr 21 Хаки е прав наистина. Ако искате даже да направим сезон само с гласови съобщения Тамън ще разберем дали Лайта наистина е депресар или е само гимик
April 21Apr 21 Няма нужда чак от такива мерки по мой адрес. Депресар съм. Нали разправям, че жените във форума не ме отразяват, колкото и да симпвам. В такъв случай забраняваме ли видеата на Фарест и Джерико? "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
April 21Apr 21 2 hours ago, Radox said: Обаждане 260410_020717.m4a 932.51 kB · 81 downloads По-криндж и изкуствено нещо чувал ли си? Аре като ще ни правиш сеир и шоу, поне пусни и обратния отговор от Ириса
April 21Apr 21 Може би е добре да се уточни дали правилата на Мафия се тълкуват като: - всичко, което не е изрично забранено, е позволено или - всичко, което не е изрично позволено, е забранено (чела съм ги, но беше отдавна и съм ги позабравила. Извинявам се, ако вече е направено, мързи ме да проверявам) Специално по казусите на двамата Митковци, може и анкета да се направи.
April 21Apr 21 8 minutes ago, Price said: Аре като ще ни правиш сеир и шоу, поне пусни и обратния отговор от Ириса По-добре да изкара РИЙДА на Митко, за да му сложим оценка. Както и предложения от него код Always outnumbered, never outgunned
April 21Apr 21 26 minutes ago, ladonnae said: Може би е добре да се уточни дали правилата на Мафия се тълкуват като: - всичко, което не е изрично забранено, е позволено или - всичко, което не е изрично позволено, е забранено (чела съм ги, но беше отдавна и съм ги позабравила. Извинявам се, ако вече е направено, мързи ме да проверявам) Специално по казусите на двамата Митковци, може и анкета да се направи. Естествено няма как да накажем за минали действия, но също така само, защото нещо не е в правилата не значим, че трябва да е разрешено да се прави. Ако ще и на Фарката да забраним гласовите съобщения. Специално за този разговор с Олимпик и Ирис за мен не трябва да са разрешени такива съобщения, не само на лично, но и в темата. Играете в текстова форма, придържайте се към това.
April 21Apr 21 8 minutes ago, hacky said: Естествено няма как да накажем за минали действия, но също така само, защото нещо не е в правилата не значим, че трябва да е разрешено да се прави. Ако ще и на Фарката да забраним гласовите съобщения. Специално за този разговор с Олимпик и Ирис за мен не трябва да са разрешени такива съобщения, не само на лично, но и в темата. Играете в текстова форма, придържайте се към това. В конкретния случай не мисля, че щеше да има разлика в развоя на събитията по няколко причини: ние не се познаваме, няма benchmark, по който да прецени дали му казвам истината, или не; това, че ми чува гласа, въобще не означава, че не мога да го излъжа; последно, но не на последно място: нямаше особено значение какво си говорим, Митко беше решил, че ще ми сподели шибано перфектния си план през всички положения. Always outnumbered, never outgunned
April 21Apr 21 Author 1 hour ago, IriS said: По-добре да изкара РИЙДА на Митко, за да му сложим оценка. Както и предложения от него код On 4/10/2026 at 7:28 PM, The Olimpic Hero said: Ако ме убият, топ заподозрени: Поли, кабаков, Нешев, Прайс... Нещо такова. Приоритет за Поли + кабаков и усилено търсиш какви са Нешев/Прайс. Иначе, помогни за кодовата система, че нещо се поогелпих с псувните. Цял ден мисля ходове напред за стратегията ни, но с кодовата система блокирах. Dudley - Да му еба майката. Jack Bauer - Майка му да еба. Bobotsi - Ще му еба майката. neshev - Мамицата му мръсна. MJ23 - Да еба мама му. Kill_Steen_Kill - Мама му да еба. Velisav - Мамичката му. The Godmother - Мамичката му мръсна. Годой - Мамка му. Smegma - Мамицата му. kabakov - ? Price - Мама му мръсна. LightOne - Мамка му да еба. Nighmare - Да еба мамка му. hacky - ?
April 21Apr 21 Идеята е, че Фарката е пускал видеа/съобщения с глас, Джерико също го е правил. Наистина е добре да го уточним това.
April 21Apr 21 Ае от тролните на Фарката и Джери до "ИриЗззззче, пусни ми гласово, за да мога да преценя дали ме лъиш" има доста разлика. Прощавам ти, дано поне мацката си струва.
April 21Apr 21 Author 3 hours ago, Price said: Аре като ще ни правиш сеир и шоу, поне пусни и обратния отговор от Ириса 599478602_.m4a.2c50d51620e7b45af53efd8a9d347285.m4a Тъжното е, че имаше войсове от двамата по 3-4 минути, които не смятам да качвам де. Edited April 21Apr 21 by Radox