April 14Apr 14 @TheGodmother Това как да го разбирам. Снимаш си... Ей, сдържам се. Ще ме баннат. Дръж се прилично.
April 14Apr 14 @TheGodmother кучешки дик пик получавала ли си?Ако не, скоро ще е Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
April 14Apr 14 Сънувах ви. Беше вечер. И тримата бяхме до някакво джакузи. Една беше видно брюнетка и държеше камера, а друга не съм сигурен, но ме държеше за ръка. Една от двете ме попита "искаш ли?", но кучето се разлая и се събудих и така и не разбрах въпроса до край.
April 14Apr 14 Щом Хачико не му е удобно да говори без задръжки и без табута за секса - значи няма да е той госта. "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
April 14Apr 14 Just now, LightOne said: Щом Хачико не му е удобно да говори без задръжки и без табута за секса - значи няма да е той госта. Ще ги пръсна! Там е проблема.
April 15Apr 15 Много хора ми пишат на лични, ме питат - ае Топор, ти ли си ? Ти ли си госта? Искам да ви кажа, че не, не съм аз. Edited April 15Apr 15 by natopor4en
April 19Apr 19 Author Представям Ви епизод 5 без редакторска намеса /въпреки, че имаше нужда от такава/! Надяваме се да Ви хареса! Ще очакваме Вашите коментари Episode 5.mp3
April 20Apr 20 Какъв е тоя гост ве, защо не извикахте Ибача, нали ще си лафите с Радокс в друг подкаст, разочаровахте ме, другарки.
April 20Apr 20 3 minutes ago, hacky said: Какъв е тоя гост ве, защо не извикахте Ибача, нали ще си лафите с Радокс в друг подкаст, разочаровахте ме, другарки. Кой е тоя друг подкаст? 😀 Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
April 20Apr 20 13 minutes ago, Sea said: Кой е тоя друг подкаст? 😀 Нямаше ли да правите нещо за мафия не знам?
April 20Apr 20 Just now, hacky said: Нямаше ли да правите нещо за мафия не знам? Не Сезонът няма да го коментираме тримата. Ще си имаме друг гост там. Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
April 20Apr 20 Първият един час разбираемо много не помня. Ебаха ли беге мамите путката на форума? Ами само ще кажа, че гимикът на форума за аутисти девственяци, дето само се правят на алфа ебачи, отиде в кофата след този подкаст. Ако нешев ви е гост и ви каже, че има жена и деца – директно да го закриваме тоя форум. Някои от нас особено старателно поддържаме гимика, за да се поддавате толкова лесно на изкушението – да видите две жени да ви обърнат внимание и всичко да си изпеете. Тъжен kayfabe. Може да нямаме тема за коли, ама си имаме тема за сушене на месо. Това беге мама имат ли го? За сезона вече се каза, че играта на мафията си е обща. Интересно как Радокс отбелязва, че Тайният агент ще се забавлява с ролята си. Ами, да, позабавлява се, че имаше и воайори. Предсказанието на Кръстницата как да играе мафията в новия сезон нещо не се сбъдна. И по съществената част нямам кой знае какво да се коментира, тъй като все още си пазя гимика за разлика от други. Sea остави Поли и Радокс да се развихрят - беше си направо воайорство от нейна страна. Едва смънка, че обичала секса – ще излезе скрита лимонка накрая с това нейно потайнстване. Поли нямаше проблем да си говори и тъй като има още истории от нея, чекиджиите във форума не биха имали против за втора част. Макар да натъжи доста народ с откровените си наблюдения, че 15-18 см било “average” и как не попадала на под 16 см „на око“. Или как смята, че 8 см няма да ги знае вътре ли са или не. Изглежда е голяма късметлийка в това отношение – да вземе тя да каже числата от тотото. Sea накрая все пак закрепи положението казвайки думичката с „Е“ и че надмина Радокс по брой секс за 24 часа. За Поли беше ясно, че няма достигане. Историите с тръгването посред сцената и за господин 99 секунди са 50:50 според зависи кой къде се припознава в тях. Sea вече е я припознахме за радио водеща, а Поли как казва: „И после да не те обиждам, да“ с точно тази интонация може да си доработва допълнително оборот и от секс телефон. Не го казвам за ебавка. Няма да посочвам timestamp, че да има чекиджии, които да го търсят къде е. Забавно беше разликата в отговорите на ChatGPT на един и същи въпрос, но трениран за определения човек – на коя каква идея за тема се даде. Та добре се получи. Темата за сексЪТ може и да не се е изчерпала (нищо за любими пози не се каза, какво ви пречи или помага като външна стимулация в "околната среда", сексът за сдобряване и други), тъй като Поли има още какво да открехва, а Sea да разчупи червения домат. Кой би бил човекът от форума, с който да се достигне новата връхна точка обаче? "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!