The Olimpic Hero Posted April 9 Posted April 9 2 minutes ago, neshev said: Но, ако Стийн или МайкатаКръстник е Мафиот, защо ще елиминират Йерихон, който също е в кюпа? При Джерико не мисля, че са мислели точно за вота накрая на деня. Просто са търсели лесно убийство, при което Доктор няма да го спаси. А иначе може пък да са видяли и някаква роля в него, да. И отделно едва ли са мислели, че аз ще изляза с подобна теория, че точно махналите си гласа са мафиоти. 5 minutes ago, neshev said: Ти къде беше в 21:55, Мити? В решаващите моменти насра като някой путка и избяга. Защо тъй се ОПОЗОРИ? Обясних го вчера къде бях. Отделно следях темата, можех да гласувам, но просто не поисках. При Велисав от самолет се виждаше, че е мирен гражданин, за Ирис вече не бях сигурен, тотално 50 на 50. Предполагам, че срещу Ирис евентуално можех да гласувам, да. Quote
Kill_Steen_Kill Posted April 9 Posted April 9 2 minutes ago, MJ23 said: @The Olimpic Hero хареса ми логиката ти. А къде KSK се е издал, цялостно защо мислите, че е мафиот? Защото едно нещо в ден 1 ми направи впечатление.. Ако КСК е мафиот, шанса Бауър също да е и тук да се е опитал да "потуши пожара" не е никак малък... Отговорих му на това на Бауър. Иначе не им харесва как съм си махнал гласа от Ирис вчера и затова ме подозират Кабака и Годой Quote 681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878
IriS Posted April 9 Posted April 9 9 minutes ago, LightOne said: Iris, Ако си готова на такава жертва, си е идея, да. Един общ граждански ренегатски изстрел досега не сме имали възможност за отиграване. Хем да сме спокойни и че не ни разиграват чрез теб. Готова съм. Чичо Митко е прав, идеята на умението е да се използва. Освен това, докато съм тук, съмнението дали не съм ви излъгала ще витае и разфокусира. Потенциалният проблем, които виждам в този план, е, че ще има хора, които няма да са окей да гласуват за гражданин с роля (дали ще е автентична реакцията, няма как да знаем). Quote Always outnumbered, never outgunned
TheGodmother Posted April 9 Posted April 9 5 minutes ago, The Olimpic Hero said: Просто вотът е Поли, това е. И пише нелепости от рода: В смисъл, Поли, недей толкова елементарно. На всеки сравнително среден до добър играч му е ясно, че Велисавката е на 95% мирен гражданин. Абсурдно е да си хабим патроните за него в този момент. Дъдли е мирен, почти съм убеден в това, за мен е най-изчистеният мирен по тона му. Нешо изобщо не ми харесва как играе. Троли по цял ден и обяснява как накрая на вечерта ще започне да играе и ще ни даде разковничето, все едно тийзва някакви велики неща, а то в Ден 2 няма какво да тийзваш толкова. Тоест има шанс да е мафиот, Нешо, но още не съм напълно сигурен. Какво друго, за Килл_Стийн_Килл, нямаше да излезе с такова идиотско оправдание ако беше мафиот. През нощта в мафиотския чат надълго и нашироко щяха да го обсъждат и щяха да излязат с по-правдоподобна версия. Kill_Steen_Kill изглежда, като човек, който днеска се обяснява сравнително естествено в темата, без да го е мислил много какво точно ще каже. По-скоро ми е мирен Kill_Steen_Kill. Това към @ГодоЙ. Ми това е горе-долу. Последните ми сезони са ми брутални от към гражданска игра и затова мисля, че е ОК да ме следвате. Готов съм да поема риска и да поведа вота срещу Поли. Митенце, първо за този пост. Толкова елементарно нещо предложи и най-изчистеният ти гражданин, благодарение на чийто пост се замислих по темата. Но, да, когато включиш "tunnel vision"-a и двойните стандарти при него виждаш гражданин, при мен не Относно по-горния ти анализ, с абсолютно същите извадени от теб данни има еднакъв шанс махналите гласа си да сме граждани с роля/граждани, които не искат да рискуват да изгубим ДВАМА граждани още в ден 1. Щом за теб да изгоним някой, който обявява роля, и срещу който нямаме нито 1 довод, защото сме ден 1, е дефиниция за гражданин, ок Поведи ги срещу мен, време е и ти да се опозориш един сезон най-накрая иначе, сериозно, не мисля, че Ирис блъфира, нито, че Килката е мафиот. За идеята на Ирис - ако ще се прави по-скоро й е рано, трябва да имаме сериозни подозрения, а не да отстреля гражданин. Може да я гласуваме и да ме отнесе мен в гроба? Quote
Jack Bauer Posted April 9 Posted April 9 Искате да гласуваме гражданин с идеята да стреля по мафиот, за когото предполагам, че ще се съгласим предварително кой да е, вместо директно да гласуваме за този предполагаем мафиот? И така губим и гражданин и мафиот? Някой да ми обясни логиката моля ви. Това има логика единствено ако болшинството подозира ирис за мафиот и ще я проверим yaripim 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
The Olimpic Hero Posted April 9 Posted April 9 Нека не правим глупости с Ирис, най-вероятно е мирен, на едни 70-80%. Ще я мислим по-късно. Така звучи и тонът ѝ, търси логика, анализира, рови, граждански ѝ е тонът. Сега, какво. Ще правим умишлен вот срещу мирен, за да стреля. Тоест то се стреля, но в правилния момент. Вече е малко късно, след всичко, което се случи. 8 minutes ago, MJ23 said: Ако КСК е мафиот, шанса Бауър също да е и тук да се е опитал да "потуши пожара" не е никак малък... Тук какво имаш предвид, кое дейстиве на Бауър, от вчера вечерта ли нещо, кой негов пост? Просто питам, за да се ориентирам, че не се сещам точно за какво говориш в момента. Аз на Джак Бауър продължавам също да му вярвам, че по-скоро е мирен. Ако Дъдли ми е най-изчистеният, то Джак Бауър е някъде след него. Quote
Kill_Steen_Kill Posted April 9 Posted April 9 5 minutes ago, IriS said: Готова съм. Чичо Митко е прав, идеята на умението е да се използва. Освен това, докато съм тук, съмнението дали не съм ви излъгала ще витае и разфокусира. Потенциалният проблем, които виждам в този план, е, че ще има хора, които няма да са окей да гласуват за гражданин с роля (дали ще е автентична реакцията, няма как да знаем). Това е тотална неадекватщина btw. Абсолютно против съм да гласувам за гражданин, още повече с роля. Защо просто не гласуваме за избрания "мафиот"? Quote 681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878
kabakov Posted April 9 Posted April 9 2 minutes ago, Jack Bauer said: Искате да гласуваме гражданин с идеята да стреля по мафиот, за когото предполагам, че ще се съгласим предварително кой да е, вместо директно да гласуваме за този предполагаем мафиот? И така губим и гражданин и мафиот? Някой да ми обясни логиката моля ви. Това има логика единствено ако болшинството подозира ирис за мафиот и ще я проверим Яко шизофрения е тая идея. След 3-4 дена със свиване на списъка - ок, ама сега... Quote "I find your lack of faith disturbing."
Kill_Steen_Kill Posted April 9 Posted April 9 1 minute ago, The Olimpic Hero said: Нека не правим глупости с Ирис, най-вероятно е мирен, на едни 70-80%. Ще я мислим по-късно. Така звучи и тонът ѝ, търси логика, анализира, рови, граждански ѝ е тонът. Сега, какво. Ще правим умишлен вот срещу мирен, за да стреля. Тоест то се стреля, но в правилния момент. Вече е малко късно, след всичко, което се случи. Тук какво имаш предвид, кое дейстиве на Бауър, от вчера вечерта ли нещо, кой негов пост? Просто питам, за да се ориентирам, че не се сещам точно за какво говориш в момента. Аз на Джак Бауър продължавам също да му вярвам, че по-скоро е мирен. Ако Дъдли ми е най-изчистеният, то Джак Бауър е някъде след него. Сега ще ти цитирам постовете да разбереш, 5 минути. Quote 681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878
IriS Posted April 9 Posted April 9 Just now, kabakov said: Яко шизофрения е тая идея. След 3-4 дена със свиване на списъка - ок, ама сега... Когато решите, просто да знаете, че съм ок с такъв план. Quote Always outnumbered, never outgunned
The Olimpic Hero Posted April 9 Posted April 9 Нешо, ще играеш ли? Мисля, че си един фалшив професор, който си е купил дипломата, без да си вземе изпитите. Quote
neshev Posted April 9 Posted April 9 1 minute ago, The Olimpic Hero said: Нешо, ще играеш ли? Мисля, че си един фалшив професор, който си е купил дипломата, без да си вземе изпитите. Не ме нервирай, ще стана? Quote
kabakov Posted April 9 Posted April 9 25 minutes ago, Kill_Steen_Kill said: Въобще не си разбрал какво съм написал. Не помнех дали Ловецът отстрелва, когото си поиска, или автоматично отпада последния гласувал. Камидзето хубаво го няма в сезона, но не помнех коя от всичките отстрелващи роли можеше да си избира жертва. Отделно Ирис не беше написала дали е Ловец тя самата, не мога да знам каква роля има. След като гласувах и видях как си махат гласовете хора след мен, реших че няма смисъл да си държа гласа и аз и го махнах. Нито съм броил гласове, нито съм мислил много върху способностите на ролята ѝ, защото това всичкото се случва в 21:59, Кабак. А Велисавката беше събрал доста гласове в средата на деня, не знам как реши че било ясно че няма да отпада? Тука си изпадаш в обяснителен режим. 11 hours ago, Kill_Steen_Kill said: Нямам версия, видях че бях май последния в тоя момент гласувал за теб и не помня дали твоята (заявена) роля или някоя друга подобна на Камидзето взимаше последния гласувал на дневна елиминация със себе си. И затова написах "е аз ли ще гърмя бе" и си махнах гласа. Не съм го мислил много, защото видях как всеки си маха гласовете, не помнех спецификата на ролята каква беше и беше вече 21:59 та реших и аз да си махна гласа. На мен продължава да ми звуки изсмукано от пръстите това оправдания. Ама ясно съм само аз. *звучи Quote "I find your lack of faith disturbing."
Price Posted April 9 Posted April 9 Имам някакво усещане, че в последните сезони витае някакъв страх у играчите да гоним граждани. Може би онзи сезон ни бъгна, където до Ден 5 бяхме изтрепали 4 мафиоти За съжаление играта е такава, понякога трябва да гоним граждани, за да прогресираме. Кур за нулевите дни. По писанието на Олимпик - мога да се съглася, че махането на гласа от ловец е нещо, което трябва да се дискутира. Защо може да го е страх човек? Или е гражданин с роля, или мафиот. Аз за момента нямам солидни аргументи (за разлика от други от вас) нито срещу КСК, нито срещу TheGodmother. Затова лично на мен ми е неоправдан риск да тръгна срещу тях в ден 2. Ами ако са с някоя роля и излишно ги изведем на показ? Не знам, разсъждавам на глас и давам различните варианти. @The Olimpic Hero Но няма как да не се съглася с тезата, че за по опитните от нас е ясно от самолет, че Велисавката е мирен гражданин. И няма нужда от подобни експерименти да го гласуваме. Просто не работя така нещата Тоест тук по разсъжденията мога доста сериозно да си изчистя бате Митко. Не съм безкрайно убеден в идеята му, но ми харесва как гледа на играта. Quote
LightOne Posted April 9 Posted April 9 19 minutes ago, IriS said: Готова съм. Чичо Митко е прав, идеята на умението е да се използва. Освен това, докато съм тук, съмнението дали не съм ви излъгала ще витае и разфокусира. Потенциалният проблем, които виждам в този план, е, че ще има хора, които няма да са окей да гласуват за гражданин с роля (дали ще е автентична реакцията, няма как да знаем). Еми за пет минути и вече проблемът е налице. 😄 Хубаво, ще ги видим после как ще треперят от параноя да не би Ирисчиту да не ни е излъгала, маняци. Аз нямам намерение да насирам за нея. Има си отигравания, на които се вярва и толкова. Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
neshev Posted April 9 Posted April 9 5 minutes ago, Price said: Аз за момента нямам солидни аргументи (за разлика от други от вас) нито срещу КСК, нито срещу TheGodmother. Затова лично на мен ми е неоправдан риск да тръгна срещу тях в ден 2. ladonnae, IriS, Price and 2 others 2 3 Quote
IriS Posted April 9 Posted April 9 2 minutes ago, Price said: Имам някакво усещане, че в последните сезони витае някакъв страх у играчите да гоним граждани. Може би онзи сезон ни бъгна, където до Ден 5 бяхме изтрепали 4 мафиоти За съжаление играта е такава, понякога трябва да гоним граждани, за да прогресираме. Кур за нулевите дни. И в предишния си сезон питах, и сега пак. В първите дни какво таргетираме: неактивни граждани, които не биха били особено полезни към края на играта, или бегло съмнителни хора? И още нещо: на база на опита ви досега в сезон от 18 човека, колко би следвало да са мафиотите? 4? 5? Quote Always outnumbered, never outgunned
The Olimpic Hero Posted April 9 Posted April 9 8 minutes ago, neshev said: Не ме нервирай, ще стана? The GOAT те хваща в измама! Разгледани са записи от камерите, преписвал си яко от учебника, на който автор съм лично аз. Професорската ти диплома е официално отнета! Ако искаш пак да кандидатстваш, те пращам отново на училище, за да повториш класовете. Quote
Kill_Steen_Kill Posted April 9 Posted April 9 On 4/7/2026 at 12:56 AM, Kill_Steen_Kill said: Исках да съм мафиот, мамка му, Сийка ми съобщила в 19:50 че съм хюмне без роля. Всичко започна от е тоя ми пост. Понеже бях бавняр след като се прибрах от кино около 00:30, почнах да чета темата. Видях съобщението на Сия и реших че 3 hours ago в 12 вечерта е 19-20 часа... Забърках се, че сезона е почнал в 20:00, не в 22:00. И по логиката на Радокс, че ще се съобщава 10-20 минути преди началото на сезона кой какъв е, реших да го напиша 19:50 On 4/7/2026 at 12:59 AM, hacky said: Сменям на Kill_steen . толкова рано не не мисля, че са пращали. глас килл стийн килл Абсолютно прав е Хаки, в 21:50 примерно ми е било пратено съобщението, но на мен все още ми убягва логиката On 4/7/2026 at 1:06 AM, Kill_Steen_Kill said: В момента ми пише sent 3 hours ago на съобщението на Сия??? Отговарям му, че в 1:06 през нощта че 3 hours ago означа 19-20 часа. On 4/7/2026 at 8:27 AM, Jack Bauer said: Килката нещо се обърка, вместо 19:50 e искал да напише 09:50 (PM), което е близо до моето съобщение. Да не изпадаме в излишни филми И тук Бауър решава явно, че логиката да съм забъркал часа с PM е правдоподобна, но му казах и на него, че просто успях да сметна 24-3 = 19. За това MJ23 го подозира, че може да ме чисти. @The Olimpic Hero Quote 681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878
Nightmare Posted April 9 Posted April 9 9 minutes ago, Price said: Аз за момента нямам солидни аргументи (за разлика от други от вас) нито срещу КСК, нито срещу TheGodmother. Какво мислиш за това как реагираха? Кил ми се струва по-притеснен от двамата в обясненията си. Quote
Kill_Steen_Kill Posted April 9 Posted April 9 15 minutes ago, kabakov said: Тука си изпадаш в обяснителен режим. Майна, по-кратко не мога да го обясня. Нали те интересува защо съм го отиграл така? Quote 681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878
kabakov Posted April 9 Posted April 9 Килката се обяснява кат първолак, на когото кучето му е изяло домашното. А Кръстницата нещо много се опитва да пази Килката. Нещо обща игра тука дали няма? И като допълнение Кошмарчето го играе скатавката. Има време до довечера, ама аз клоня към някой тея тримата към момента. Quote "I find your lack of faith disturbing."
Price Posted April 9 Posted April 9 9 minutes ago, neshev said: 8 minutes ago, IriS said: И в предишния си сезон питах, и сега пак. В първите дни какво таргетираме: неактивни граждани, които не биха били особено полезни към края на играта, или бегло съмнителни хора? За мен първото следва да бъде приоритет. Реално вотът срещу теб беше глупав вчера, но обясних защо така подходих поне аз. И бях на косъм да се опозоря. 6 minutes ago, Nightmare said: Какво мислиш за това как реагираха? Кил ми се струва по-притеснен от двамата в обясненията си. Реакции могат да се имитират и премислят. Особено в този етап от фазата. Затова и винаги след 21ч са най истинските и неподправени действия. Когато мафиотите нямат време да мислят много много и действат на момента. Quote
The Olimpic Hero Posted April 9 Posted April 9 Аха, разбрах, @Kill_Steen_Kill. Е то Джак Бауър ако случайно ти е колега мафиот, по никакъв начин няма да тръгне да те чисти толкова явно в началото на Ден 1. Абсурдно ми се вижда. Ако това има предвид @MJ23 де. Нека MJ-ката да каже. В смисъл той може да е мафиот примерно, но няма да сте двама колеги мафиоти, това имам предвид. Или пък ти може да си мафиот, но той ще е мирен тогава. Тоест аз тука ви изключвам за двойка мафиоти, така да го кажа. Иначе и двамата ви мисля за мирни по принцип, но исках да обясня каква е моята логика за поста на Джак Бауър в началото. Quote
Recommended Posts