Sea Posted Monday at 07:00 PM Posted Monday at 07:00 PM (edited) MAFIA36 Старт на играта! Начало на Ден 1! В играта има 18 участника. За елиминация са необходими 10 гласа. @IriS @Price @MJ23 @hacky @ГодоЙ @Velisav @Dudley @neshev @Jericho @Bobotsi @kabakov @Smegma @LightOne @Nightmare @Jack Bauer @Kill_Steen_Kill @TheGodmother @The Olimpic Hero Ден 1 ще приключи на 7 април точно в 22:00! Edited Monday at 09:41 PM by Sea Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
neshev Posted Monday at 07:05 PM Posted Monday at 07:05 PM Ще цепи от активност този сезон, просто го усещам. Quote
hacky Posted Monday at 07:09 PM Posted Monday at 07:09 PM Предлагам да саботираме сезона на Радокс, за да се научи, че като каже нещо трябва да го спазва! Quote
Jack Bauer Posted Monday at 07:09 PM Posted Monday at 07:09 PM Ще пиша утре, че още съм много изморен Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
MJ23 Posted Monday at 07:11 PM Posted Monday at 07:11 PM Това с прибързания старт беше леко несериозно. Записах се с нагласата около Великден, когато съм свободен, да участвам активно. Не очаквайте чудеса от мен. Quote
hacky Posted Monday at 07:13 PM Posted Monday at 07:13 PM Just now, MJ23 said: Това с прибързания старт беше леко несериозно. Записах се с нагласата около Великден, когато съм свободен, да участвам активно. Не очаквайте чудеса от мен. А на мен ми беше обещан старт около 20ти. Аре да се съюзяваме и да хващаме мафиотите преди Великден още. Quote
The Olimpic Hero Posted Monday at 07:14 PM Posted Monday at 07:14 PM Няма да мога да играя супер активно първите два дни, защото: 1. Радокс е кавал и шибаняк. 2. Имам доста важни турнири в покера. Отделно съм и мирен без роля, което колкото и да съм казвал, че е най-чистата и интересна игра, след два поредни сезона, в които оцелявах докрая на играта, малко ми писна. Иначе ростерът е як, предполагам ако Мафията не насере и не ме убие през първите 1-2 нощи, ще ми дойде повече желание за игра. Ще следя темата де, просто няма да мога в Ден 1 и 2 да бъда толкова активен, колкото обикновено съм. Разбира се, че искам пак да еба Мафията, няма да им се оставя и ще се опитам да помогна с рийда си на гражданския отбор. Само не насирайте, мафиоти. Ако искате да се надиграваме с чиста игра, нека го направим. Quote
Smegma Posted Monday at 07:22 PM Posted Monday at 07:22 PM SMEGMA Мафия 36 - Мирен гражданин без роля Мафия 35 - Мирен гражданин без роля Мафия 30 - Мирен гражданин без роля Мафия 29 - Мирен гражданин без роля Мафия 25 - ПОМОЩНИК-ШЕРИФ(единствения сезон, в който имам ебана роля различна от мирен гражданин и успях да хвана мафиот още на първата си проверка) БГ МАМА Мафия 35 - purple(Доктор), TheGodmother(Мафиот) Мафия 34 - purple(Сомнанбул), Sea(Врачка) Мафия 33 - Sea(Тъмничар), TheGodmother(Детектив) Мафия 32 - Sea(Основател) Мафия 31 - TheGodmother(Съсед-мафиот), ladonnae(Кръстник), Sea(Доктор) Ако всичките бг мами имаха моя букинг досега да са напуснали и играта, и форума. Аман!!!!! Kill_Steen_Kill and The Olimpic Hero 2 Quote
TheGodmother Posted Monday at 07:22 PM Posted Monday at 07:22 PM Ами аз хич не съм уморена и смятам да си играя първите два дни на макс, че по стар путкенски обичай мафията обикновено насира в нощ 2 и ме убива, та първите два дни ще се раздам като Ладоне в сезон 35😀 Quote
Dudley Posted Monday at 07:24 PM Posted Monday at 07:24 PM Глас за Кабаков Няма да се занимавам да го чакам и без тва първия ден винаги е протоколен... нямам намерение да го чакам да опозори поредния сезон. По добре да го приключим ние. От 30 изиграни сезона, има 1 силен - довиждане. Kill_Steen_Kill and Farest 1 1 Quote
The Olimpic Hero Posted Monday at 07:28 PM Posted Monday at 07:28 PM 2 minutes ago, Smegma said: БГ МАМА Мафия 35 - purple(Доктор), TheGodmother(Мафиот) Мафия 34 - purple(Сомнанбул), Sea(Врачка) Мафия 33 - Sea(Тъмничар), TheGodmother(Детектив) Мафия 32 - Sea(Основател) Мафия 31 - TheGodmother(Съсед-мафиот), ladonnae(Кръстник), Sea(Доктор) Ако всичките бг мами имаха моя букинг досега да са напуснали и играта, и форума. Аман!!!!! Рандум гиниратора, чуек. Kill_Steen_Kill 1 Quote
hacky Posted Monday at 07:31 PM Posted Monday at 07:31 PM 8 minutes ago, TheGodmother said: Ами аз хич не съм уморена и смятам да си играя първите два дни на макс, че по стар путкенски обичай мафията обикновено насира в нощ 2 и ме убива, та първите два дни ще се раздам като Ладоне в сезон 35😀 Че ти не ли играла в три сезона общо, в два от тях мафиот? Кога има обичаи за теб? Quote
neshev Posted Monday at 07:32 PM Posted Monday at 07:32 PM Непонятно ми е за какво е това бързане от водещите. Ролите абсолютно нищо с първоначалните заявки. Всичко по-интересно от последните сезони го няма, а са натресени крайно втръсналите роли. Единствено Агента е по-креативна, но другото е все тая. Мислех да пенсионирам Професора, но гражданската игра си остава една и съща. Всичко се кара на... ъъъ... СТИЛИСТИСТИЧЕСКИ ПРОЧИТ. Или просто разчиташ, че Мафията са тоталните неадекватници и ще се осерат мъшката. Тъй че ще преподавам отново. Даже съм ви приготвил нови изненади. Всъщност ви почвам още отсега. По някаква шизо причина, Радокс остави темите отключени и някакви хора продължиха да пишат в тях, въпреки че е доста вероятно да са си изтеглили ролите предварително. Даже и анкета пусна да се допитва кога да почне. Теорията ми е следната. Мафиотите, които са с ДЕБЕЛИТЕ роли, нямат търпение да почне сезона. @TheGodmother @Smegma @kabakov @ГодоЙ @Price @ГодоЙ @Dudley @Nightmare @Bobotsi @Kill_Steen_Kill @Velisav Тук очаквам да има поне двама МАФИОТИ, които са изтеглили ДЕБЕЛИТЕ роли и нямат търпение да почне сезона. Само Велисавката може би има някакво алиби, защото си е дал гласа, когато вече нищо не зависеше от него. Но другите още отсега са здраво нагазили в ЛАЙНАТА. Kill_Steen_Kill 1 Quote
Jericho Posted Monday at 07:35 PM Posted Monday at 07:35 PM Най-чистия, искрен и вечен гражданин се завръща в играта! Идва ми рано сезона и на мене, ама карай, ростера е силен и ще става купона. Quote
Dudley Posted Monday at 07:35 PM Posted Monday at 07:35 PM Професоре , пак си в грешка мойски. Слагаш ме в някви групи и си измисляш някви теории. Аз исках сезона да почне другия Вторник , изобщо не съм давал зор да почне. Quote
TheGodmother Posted Monday at 07:37 PM Posted Monday at 07:37 PM 4 minutes ago, hacky said: Че ти не ли играла в три сезона общо, в два от тях мафиот? Кога има обичаи за теб? Този е шести! 😀 сезон 32,33 и 34 бях гражданин като сега, познай кога умирам… 🤣 Quote
The Olimpic Hero Posted Monday at 07:37 PM Posted Monday at 07:37 PM Няма да играя с Водещия, относно нагласяне на ролите, защото Соки е свидетел и му вярвам. Иначе щях да тръгна срещу Джерико веднага. Kill_Steen_Kill 1 Quote
Smegma Posted Monday at 07:39 PM Posted Monday at 07:39 PM Рандум генератор, хуя ми. Аз сериозно мисля да си отворя random.org, да сложа всички български майки от ростера и квото излезе за него да гласувам, математиката би била на моя страна. Quote
IriS Posted Monday at 07:44 PM Posted Monday at 07:44 PM 2 minutes ago, Smegma said: Рандум генератор, хуя ми. Аз сериозно мисля да си отворя random.org, да сложа всички български майки от ростера и квото излезе за него да гласувам, математиката би била на моя страна. Ти ли ще си женомразецът на сезона? В този сезон има точно две "майки" и нито една от нас не е от търпящите тъпотии. Ясно е, че слоганът на сезона ще е мрънкането за старта. И мен не ме устройва, защото имам много служебни задачи тази седмица, но кот' такоа. Quote Always outnumbered, never outgunned
hacky Posted Monday at 07:47 PM Posted Monday at 07:47 PM 2 minutes ago, IriS said: Ти ли ще си женомразецът на сезона? В този сезон има точно две "майки" и нито една от нас не е от търпящите тъпотии. Ясно е, че слоганът на сезона ще е мрънкането за старта. И мен не ме устройва, защото имам много служебни задачи тази седмица, но кот' такоа. Не ми харесва тонът ти. Гласувам за Ирис Quote
The Olimpic Hero Posted Monday at 07:51 PM Posted Monday at 07:51 PM Ирисчето веднага я гласувам и аз. Отваряше ми се преди сезона! Глас за Ирис. Quote
ГодоЙ Posted Monday at 07:57 PM Posted Monday at 07:57 PM 22 minutes ago, neshev said: Непонятно ми е за какво е това бързане от водещите. Ролите абсолютно нищо с първоначалните заявки. Всичко по-интересно от последните сезони го няма, а са натресени крайно втръсналите роли. Единствено Агента е по-креативна, но другото е все тая. Мислех да пенсионирам Професора, но гражданската игра си остава една и съща. Всичко се кара на... ъъъ... СТИЛИСТИСТИЧЕСКИ ПРОЧИТ. Или просто разчиташ, че Мафията са тоталните неадекватници и ще се осерат мъшката. Тъй че ще преподавам отново. Даже съм ви приготвил нови изненади. Всъщност ви почвам още отсега. По някаква шизо причина, Радокс остави темите отключени и някакви хора продължиха да пишат в тях, въпреки че е доста вероятно да са си изтеглили ролите предварително. Даже и анкета пусна да се допитва кога да почне. Теорията ми е следната. Мафиотите, които са с ДЕБЕЛИТЕ роли, нямат търпение да почне сезона. @TheGodmother @Smegma @kabakov @ГодоЙ @Price @ГодоЙ @Dudley @Nightmare @Bobotsi @Kill_Steen_Kill @Velisav Тук очаквам да има поне двама МАФИОТИ, които са изтеглили ДЕБЕЛИТЕ роли и нямат търпение да почне сезона. Само Велисавката може би има някакво алиби, защото си е дал гласа, когато вече нищо не зависеше от него. Но другите още отсега са здраво нагазили в ЛАЙНАТА. Чуек, пропуснал си ме в твоя списък. 10 minutes ago, IriS said: Ти ли ще си женомразецът на сезона? В този сезон има точно две "майки" и нито една от нас не е от търпящите тъпотии. Ясно е, че слоганът на сезона ще е мрънкането за старта. И мен не ме устройва, защото имам много служебни задачи тази седмица, но кот' такоа. 25 minutes ago, Jericho said: Най-чистия, искрен и вечен гражданин се завръща в играта! Идва ми рано сезона и на мене, ама карай, ростера е силен и ще става купона. Кой е най-чистият, искрен и вечен гражданин? Quote
LightOne Posted Monday at 08:06 PM Posted Monday at 08:06 PM Дано Velisav не се появи, че да влезе златната резерва. Нека на ладончето да й е гадно, както на останалите играли в последния сезон. Глас за Smegma. Такива елементарни опити за внушения вече не минават. Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
Jericho Posted Monday at 08:13 PM Posted Monday at 08:13 PM 12 minutes ago, ГодоЙ said: Кой е най-чистият, искрен и вечен гражданин? Разбира се, че съм аз, Годойка. Бухала зачерви силно, но го отчитам, че е най-вероятно гражданин без роля и му е заврела пикнята. Олимпик ми е на кантар, Ирисчето също. Но от един час в ден едно от избързан сезон е несериозно да се заключва каквото и да е. Quote
Smegma Posted Monday at 08:16 PM Posted Monday at 08:16 PM 8 minutes ago, LightOne said: Дано Velisav не се появи, че да влезе златната резерва. Нека на ладончето да й е гадно, както на останалите играли в последния сезон. Глас за Smegma. Такива елементарни опити за внушения вече не минават. И в тая игра ли смяташ да симпваш ве, в останалите теми не е ли достатъчно The Olimpic Hero 1 Quote
Recommended Posts