Jump to content

MAFIA 36 - Ден 1

Sea

Recommended Posts

Posted (edited)

MAFIA36

Старт на играта!

Начало на Ден 1!

В играта има 18 участника. За елиминация са необходими 10 гласа.

@IriS

@Price

@MJ23

@hacky
@ГодоЙ
@Velisav

@Dudley
@neshev

@Jericho

@Bobotsi
@kabakov

@Smegma

@LightOne
@Nightmare
@Jack Bauer
@Kill_Steen_Kill
@TheGodmother
@The Olimpic Hero

Ден 1 ще приключи на 7 април точно в 22:00!

Edited by Sea

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

Posted

Ще цепи от активност този сезон, просто го усещам. :lol:

Posted

Предлагам да саботираме сезона на Радокс, за да се научи, че като каже нещо трябва да го спазва!

Posted

Ще пиша утре, че още съм много изморен :lol:

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted

Това с прибързания старт беше леко несериозно. Записах се с нагласата около Великден, когато съм свободен, да участвам активно.

Не очаквайте чудеса от мен.

Posted
Just now, MJ23 said:

Това с прибързания старт беше леко несериозно. Записах се с нагласата около Великден, когато съм свободен, да участвам активно.

Не очаквайте чудеса от мен.

А на мен ми беше обещан старт около 20ти.

Аре да се съюзяваме и да хващаме мафиотите преди Великден още.

The Olimpic Hero
Posted

Няма да мога да играя супер активно първите два дни, защото:

1. Радокс е кавал и шибаняк.

2. Имам доста важни турнири в покера.

Отделно съм и мирен без роля, което колкото и да съм казвал, че е най-чистата и интересна игра, след два поредни сезона, в които оцелявах докрая на играта, малко ми писна. 

Иначе ростерът е як, предполагам ако Мафията не насере и не ме убие през първите 1-2 нощи, ще ми дойде повече желание за игра. Ще следя темата де, просто няма да мога в Ден 1 и 2 да бъда толкова активен, колкото обикновено съм. Разбира се, че искам пак да еба Мафията, няма да им се оставя и ще се опитам да помогна с рийда си на гражданския отбор. Само не насирайте, мафиоти. Ако искате да се надиграваме с чиста игра, нека го направим.

Posted

SMEGMA

Мафия 36 - Мирен гражданин без роля

Мафия 35 - Мирен гражданин без роля

Мафия 30 - Мирен гражданин без роля

Мафия 29 - Мирен гражданин без роля

Мафия 25 - ПОМОЩНИК-ШЕРИФ(единствения сезон, в който имам ебана роля различна от мирен гражданин и успях да хвана мафиот още на първата си проверка)

БГ МАМА

Мафия 35 - purple(Доктор), TheGodmother(Мафиот)

Мафия 34 - purple(Сомнанбул), Sea(Врачка)

Мафия 33 - Sea(Тъмничар), TheGodmother(Детектив)

Мафия 32 - Sea(Основател)

Мафия 31 - TheGodmother(Съсед-мафиот), ladonnae(Кръстник), Sea(Доктор)

Ако всичките бг мами имаха моя букинг досега да са напуснали и играта, и форума. Аман!!!!!

• Haha 2
Posted

Ами аз хич не съм уморена и смятам да си играя първите два дни на макс, че по стар путкенски обичай мафията обикновено насира в нощ 2 и ме убива, та първите два дни ще се раздам като Ладоне в сезон 35😀

Posted

Глас за Кабаков 

Няма да се занимавам да го чакам и без тва първия ден винаги е протоколен... нямам намерение да го чакам да опозори поредния сезон. По добре да го приключим ние. От 30 изиграни сезона, има 1 силен - довиждане. 

• Haha 1
  • Facepalm 1
The Olimpic Hero
Posted
2 minutes ago, Smegma said:

БГ МАМА

Мафия 35 - purple(Доктор), TheGodmother(Мафиот)

Мафия 34 - purple(Сомнанбул), Sea(Врачка)

Мафия 33 - Sea(Тъмничар), TheGodmother(Детектив)

Мафия 32 - Sea(Основател)

Мафия 31 - TheGodmother(Съсед-мафиот), ladonnae(Кръстник), Sea(Доктор)

Ако всичките бг мами имаха моя букинг досега да са напуснали и играта, и форума. Аман!!!!!

Рандум гиниратора, чуек. :) 

• Haha 1

Posted
8 minutes ago, TheGodmother said:

Ами аз хич не съм уморена и смятам да си играя първите два дни на макс, че по стар путкенски обичай мафията обикновено насира в нощ 2 и ме убива, та първите два дни ще се раздам като Ладоне в сезон 35😀

Че ти не ли играла в  три сезона общо, в два от тях мафиот? Кога има обичаи за теб? :D

Posted

Непонятно ми е за какво е това бързане от водещите. :lol: Ролите абсолютно нищо с първоначалните заявки. Всичко по-интересно от последните сезони го няма, а са натресени крайно втръсналите роли. Единствено Агента е по-креативна, но другото е все тая.

Мислех да пенсионирам Професора, но гражданската игра си остава една и съща. Всичко се кара на... ъъъ... СТИЛИСТИСТИЧЕСКИ ПРОЧИТ. :lol: Или просто разчиташ, че Мафията са тоталните неадекватници и ще се осерат мъшката. :D Тъй че ще преподавам отново. Даже съм ви приготвил нови изненади. :wank:

Всъщност ви почвам още отсега. По някаква шизо причина, Радокс остави темите отключени и някакви хора продължиха да пишат в тях, въпреки че е доста вероятно да са си изтеглили ролите предварително. Даже и анкета пусна да се допитва кога да почне. Теорията ми е следната. Мафиотите, които са с ДЕБЕЛИТЕ роли, нямат търпение да почне сезона.

@TheGodmother @Smegma @kabakov @ГодоЙ @Price @ГодоЙ @Dudley @Nightmare @Bobotsi @Kill_Steen_Kill @Velisav

Тук очаквам да има поне двама МАФИОТИ, които са изтеглили ДЕБЕЛИТЕ роли и нямат търпение да почне сезона. :D Само Велисавката може би има някакво алиби, защото си е дал гласа, когато вече нищо не зависеше от него. Но другите още отсега са здраво нагазили в ЛАЙНАТА. :wank:

• Like 1
Posted

Най-чистия, искрен и вечен гражданин се завръща в играта! 

Идва ми рано сезона и на мене, ама карай, ростера е силен и ще става купона. 

Posted

Професоре , пак си в грешка мойски. Слагаш ме в някви групи и си измисляш някви теории. Аз исках сезона да почне другия Вторник , изобщо не съм давал зор да почне.  :beer:

Posted
4 minutes ago, hacky said:

Че ти не ли играла в  три сезона общо, в два от тях мафиот? Кога има обичаи за теб? :D

Този е шести! 😀 сезон 32,33 и 34 бях гражданин като сега, познай кога умирам… 🤣

The Olimpic Hero
Posted

Няма да играя с Водещия, относно нагласяне на ролите, защото Соки е свидетел и му вярвам. Иначе щях да тръгна срещу Джерико веднага. :D 

• Haha 1

Posted

Рандум генератор, хуя ми. Аз сериозно мисля да си отворя random.org, да сложа всички български майки от ростера и квото излезе за него да гласувам, математиката би била на моя страна.

Posted
2 minutes ago, Smegma said:

Рандум генератор, хуя ми. Аз сериозно мисля да си отворя random.org, да сложа всички български майки от ростера и квото излезе за него да гласувам, математиката би била на моя страна.

Ти ли ще си женомразецът на сезона? В този сезон има точно две "майки" и нито една от нас не е от търпящите тъпотии.

Ясно е, че слоганът на сезона ще е мрънкането за старта. И мен не ме устройва, защото имам много служебни задачи тази седмица, но кот' такоа.

Always outnumbered, never outgunned

Posted
2 minutes ago, IriS said:

Ти ли ще си женомразецът на сезона? В този сезон има точно две "майки" и нито една от нас не е от търпящите тъпотии.

Ясно е, че слоганът на сезона ще е мрънкането за старта. И мен не ме устройва, защото имам много служебни задачи тази седмица, но кот' такоа.

Не ми харесва тонът ти.

Гласувам за Ирис

The Olimpic Hero
Posted

Ирисчето веднага я гласувам и аз. Отваряше ми се преди сезона!

Глас за Ирис. 

Posted
22 minutes ago, neshev said:

Непонятно ми е за какво е това бързане от водещите. :lol: Ролите абсолютно нищо с първоначалните заявки. Всичко по-интересно от последните сезони го няма, а са натресени крайно втръсналите роли. Единствено Агента е по-креативна, но другото е все тая.

Мислех да пенсионирам Професора, но гражданската игра си остава една и съща. Всичко се кара на... ъъъ... СТИЛИСТИСТИЧЕСКИ ПРОЧИТ. :lol: Или просто разчиташ, че Мафията са тоталните неадекватници и ще се осерат мъшката. :D Тъй че ще преподавам отново. Даже съм ви приготвил нови изненади. :wank:

Всъщност ви почвам още отсега. По някаква шизо причина, Радокс остави темите отключени и някакви хора продължиха да пишат в тях, въпреки че е доста вероятно да са си изтеглили ролите предварително. Даже и анкета пусна да се допитва кога да почне. Теорията ми е следната. Мафиотите, които са с ДЕБЕЛИТЕ роли, нямат търпение да почне сезона.

@TheGodmother @Smegma @kabakov @ГодоЙ @Price @ГодоЙ @Dudley @Nightmare @Bobotsi @Kill_Steen_Kill @Velisav

Тук очаквам да има поне двама МАФИОТИ, които са изтеглили ДЕБЕЛИТЕ роли и нямат търпение да почне сезона. :D Само Велисавката може би има някакво алиби, защото си е дал гласа, когато вече нищо не зависеше от него. Но другите още отсега са здраво нагазили в ЛАЙНАТА. :wank:

Чуек, пропуснал си ме в твоя списък.

10 minutes ago, IriS said:

0001.gif&f=1&ipt=0e7eee3f34e0828825f1c8d

25 minutes ago, Jericho said:

Най-чистия, искрен и вечен гражданин се завръща в играта! 

Идва ми рано сезона и на мене, ама карай, ростера е силен и ще става купона. 

Кой е най-чистият, искрен и вечен гражданин?

Posted

Дано Velisav не се появи, че да влезе златната резерва. Нека на ладончето да й е гадно, както на останалите играли в последния сезон.

Глас за Smegma.

Такива елементарни опити за внушения вече не минават.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Posted
12 minutes ago, ГодоЙ said:

Кой е най-чистият, искрен и вечен гражданин?

Разбира се, че съм аз, Годойка.

Бухала зачерви силно, но го отчитам, че е най-вероятно гражданин без роля и му е заврела пикнята. Олимпик ми е на кантар, Ирисчето също. Но от един час в ден едно от избързан сезон е несериозно да се заключва каквото и да е.

Posted
8 minutes ago, LightOne said:

Дано Velisav не се появи, че да влезе златната резерва. Нека на ладончето да й е гадно, както на останалите играли в последния сезон.

Глас за Smegma.

Такива елементарни опити за внушения вече не минават.

И в тая игра ли смяташ да симпваш ве, в останалите теми не е ли достатъчно :( 

• Haha 1