IriS Posted April 6 Posted April 6 15 minutes ago, Hachiko said: Сладки сте, като спорите. Живеем за твоята валидация. yaripim and TheGodmother 2 Quote Always outnumbered, never outgunned
Hachiko Posted April 6 Posted April 6 3 minutes ago, IriS said: Живеем за твоята валидация. Бях сериозен за първи път откакто се регистрирах, а ти ми се подиграваш. IriS, TheGodmother, Metzgermeister and 1 other 4 Quote
Jack Bauer Posted April 6 Posted April 6 По темата за жените и мъжете: Това частично го засегнахме в предишния брой, но само по отношение на 50;50 частта. Сега, защо мъжете станаха жени, а жените повече мъже? защото социалните медии и реалити предаванията ебаха майката на човешките отношения. Напоследък все повече чета, че мъжете не заговарят жени, защото са свикнали само да си пишат онлайн. От малки са забили в смартфоните и не знаят на живо как да общуват с другия пол. Когато един мъж даже няма топките да заговори жена, как очаквате да се държи като мъж във връзка? Еми няма как. Вижте кое е най-гледаното предаване - Ергена, където 20 жени се БОРЯТ за трима пендели. Жени се борят за вниманието на няколко педала?? Допреди десетина-двайсет години мъжете се биеха на улицата за жените (включително и като пишлемета сме го правили), допреди 100 години са правели дуели до смърт за жени, ако вярваме на някои митологии и войни са се водили за жени. А в днешно време какво се случва... Еми как няма да е прогнила работата, като жените почнаха да преследват, а мъжете си правят причесчици... Аз не съм за патриархални тип отношения, никога не бих си взел някаква проста кифла само да ми е "домакиня" и да не работи, хора които не работят ги смятам за паразити, независимо мъже или жени. Отношенията в една връзка за мен винаги трябва да са 50:50, като не визирам чисто финанситие. Единия носи повече пари, другия поема повече други задължения - в домакинството, в планирането, в разпределяне на тези пари. Такива от модерните с джуките, дето си търсят мъж да им дава всичко, а те няма даже пипнат нищо вкъщи и само ще го 'вдъхновяват' -мерси. Относно женската интуиция ще кажа само едно - ако женската интуиция беше реалност, нямаше да има толкова много сингъл майки. Правете си изводите сами. За комуникацията - естествено, че е важно всичко де се изговаря. Обаче по лично моя опит, при жените има много по-голям проблем в комуникацията и съм сигурен, че всеки мъж, който е бил във връзка, а и повечето жени могат реферират за ситуацията - жената видимо не е на кеф, мъжа пита "Какво има?" и отговорът е едно нацупено "НИЩО!". И трябва да се вади с ченгел, вместо да се даде конкретен отговор. Аз когато питам един път, очаквам да ми се отговори. Докато май много жени очакват, да им се прочетат мислите и да не се каже директно. Така че дами, комуникацията трябва да е двустранна. По темата за емоционалността, особено при мъжете. Аз съм доста old school и за мен мъжа не трябва да бъде путка или поне не трябва да показва, че е такава. Мъжът трябва да бъде стоик. Мъж да се обяснява като путка или да реве за простотии и да се жалва и мрънка - направо да ходи и да си прави педикюр. Нормално е да се отпуснеш пред партньора си примерно или да споделиш несигурности, които всички имаме или нещо, което те мъчи, но мъжът трябва да бъде по стабилния и емоционално сдържаният. Защото обикновено жените са ревливи и емоционални, както и вие сте отбелязали. Колкото да израза емоционална интелигентност - забелязал съм, че хората които прекаляват с него винаги са емоционални, не винаги са интелигентни За отпускането във връзката - вие говорите за мъжете, но и жените се отпускат. В началото поддържани, стараят се, след това се отпуска, не се поддържа физически, да не кажат, че някои стават не особено слаби, да не се изразя по-грубно, защото не чувстват, че трябва да са толкова привлекателни. Иначе в един момент винаги хваща рутината и не може да се страстта от началото. Така че двустранно е. И двамата трябва да се стараят. На всеки се случва да обвинява другия в една връзка, дори да не е логично. Дори да е примера - аз колко путки щях да оправя, ако не бях с тая дето, не е станала свиня и не си бръсне... Btw как очаквате мъжете да ви изслушват, като вие самите взаимно не се изслушвате и се прекъсвате постоянно Metzgermeister and TheGodmother 2 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Sea Posted April 6 Author Posted April 6 (edited) 10 minutes ago, Jack Bauer said: Btw как очаквате мъжете да ви изслушват, като вие самите взаимно не се изслушвате и се прекъсвате постоянно Еми аз като говоря, очаквам мъжът да ме слуша и да изчака да свърша, после, ако иска може да сподели нещо и той... Edited April 6 by Sea Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Jack Bauer Posted April 6 Posted April 6 37 minutes ago, Sea said: Еми аз като говоря, очаквам мъжът да ме слуша и да изчака да свърша, после, ако иска може да сподели нещо и той... Ама от Поли не очакваш да те изслуша 🤣 Sea 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
TheGodmother Posted April 6 Posted April 6 Логично ми се струва мъж да я изчаква да свърши, а жена - не.. 😀 ladonnae, Nightmare, IriS and 2 others 2 1 2 Quote
IriS Posted April 6 Posted April 6 14 minutes ago, TheGodmother said: Логично ми се струва мъж да я изчаква да свърши, а жена - не.. 😀 Много мъже не следват тази логика и се чудят къде е проблемът. ladonnae, TheGodmother and Sea 2 1 Quote Always outnumbered, never outgunned
Jack Bauer Posted April 6 Posted April 6 44 minutes ago, IriS said: Много мъже не следват тази логика и се чудят къде е проблемът. Някои толкова си можем Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
IriS Posted April 6 Posted April 6 3 minutes ago, Jack Bauer said: Някои толкова си можем Нали по-нагоре написа, че мъжете не трябва да са путки, а стоици. Кое е последно? Jack Bauer 1 Quote Always outnumbered, never outgunned
Jack Bauer Posted April 6 Posted April 6 2 minutes ago, IriS said: Нали по-нагоре написа, че мъжете не трябва да са путки, а стоици. Кое е последно? Едното е констатация хахаха Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
IriS Posted April 6 Posted April 6 1 minute ago, Radox said: Той е от путките, просто казва как би трябвало да бъде. Ти дойде да превеждаш ли? Quote Always outnumbered, never outgunned
ladonnae Posted April 6 Posted April 6 (edited) 2 hours ago, Jack Bauer said: Аз не съм за патриархални тип отношения, никога не бих си взел някаква проста кифла само да ми е "домакиня" и да не работи, хора които не работят ги смятам за паразити, независимо мъже или жени. Отношенията в една връзка за мен винаги трябва да са 50:50, като не визирам чисто финанситие. Единия носи повече пари, другия поема повече други задължения - в домакинството, в планирането, в разпределяне на тези пари. Значи ако жена ти взима по-голяма заплата или просто е по-богата от теб - например има богати родители, да разбирам ли, че при такъв случай ти ще поемеш по-голяма част от домакинските задължения? Защото според мен ти не си търсиш домакиня, а И домакиня. Просто с такова впечатление оставам, извинявам се ако не съм права. Пък и повечето мъже тип 50:50 уж казват, че ще помагат в домакинстовото, пък накрая това не могат, онова не искат, пък трето ще свършат някога, но не сега... както се пее в песента А, и имай предвид, че ако жена ти работи изтощителна, макар и по-нископлатена работа, трябва да се грижи за домакинството, за да "компенсира" разликата в доходите, а на всичко отгоре имате и деца... ще й бъде малко трудно да отделя време да се грижи за себе си и да не се запусне, както и изобщо да бъде в добро настроение Edited April 6 by ladonnae Sea 1 Quote
Jack Bauer Posted April 6 Posted April 6 31 minutes ago, ladonnae said: Значи ако жена ти взима по-голяма заплата или просто е по-богата от теб - например има богати родители, да разбирам ли, че при такъв случай ти ще поемеш по-голяма част от домакинските задължения? Защото според мен ти не си търсиш домакиня, а И домакиня. Просто с такова впечатление оставам, извинявам се ако не съм права. Пък и повечето мъже тип 50:50 уж казват, че ще помагат в домакинстовото, пък накрая това не могат, онова не искат, пък трето ще свършат някога, но не сега... както се пее в песента А, и имай предвид, че ако жена ти работи изтощителна, макар и по-нископлатена работа, трябва да се грижи за домакинството, за да "компенсира" разликата в доходите, а на всичко отгоре имате и деца... ще й бъде малко трудно да отделя време да се грижи за себе си и да не се запусне, както и изобщо да бъде в добро настроение Естествено, че не. И не, не си търся домакиня, когато съм бил сам винаги си върша тези неща сам и не ми пречи, а когато съм бил във връзка, обикновено доходите ни са били г/д наравно и сме си ги разпределяли. Но, както го казах и в онзи подкаст в който гостувах - ако единия партньор изкарва повече пари, независимо кой е той и заради него и двамата водят по-добър лайфстайл, то смятам, че другият трябва да допълва по друг начин. Дадох примера с домакинската работа, но може и да е по-други начини - да планира почивките, да планира финансите, или някакви други задължения свързани с децата. Буквално защо аз ще се убивам то работа, заради мен ще имаме по-висок стандарт на живот, но след това и ще имам наравно задължения с всичко останало? А примера с жената с богатите родители не ми е релевантен, за мен човек след като напусне дома на родителите си да взима и един лев от тях ми е несериозно ако ще да са и Рокфелер. Всеки трябва да си заслужи това, което има и не бих си взел такава жена. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
IriS Posted April 6 Posted April 6 А какво става, ако, както Сеа отбеляза и във вашия епизод, и в този, жената работи натоварваща работа в интелектуален план, но получава по-ниско заплащане? Ако и единият е изтощен, и другият, но единият е със значително по-висок доход, как се случват нещата? Quote Always outnumbered, never outgunned
Jack Bauer Posted April 6 Posted April 6 Just now, IriS said: А какво става, ако, както Сеа отбеляза и във вашия епизод, и в този, жената работи натоварваща работа в интелектуален план, но получава по-ниско заплащане? Ако и единият е изтощен, и другият, но единият е със значително по-висок доход, как се случват нещата? Няколко варианта: 1. Хваща се да изкара някой курс, квалифицира се и си намира по-добре платена или подобно платена работа, в която няма да е толкова натоварена. 2. Ако е решила, че това е което иска да работи и в тази сфера да се развива, въпреки че е натоварена, се отделя от бюджета за чистачка, която да върши домакинската работа, така и двамата сме спокойни, че можем да си работим спокойно и да се развиваме без допълнителното натоварване от битовите задължения. Много повече бих предпочел да бъда с кариеристка отколкото с домакиня. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
IriS Posted April 6 Posted April 6 10 minutes ago, Jack Bauer said: Няколко варианта: 1. Хваща се да изкара някой курс, квалифицира се и си намира по-добре платена или подобно платена работа, в която няма да е толкова натоварена. 2. Ако е решила, че това е което иска да работи и в тази сфера да се развива, въпреки че е натоварена, се отделя от бюджета за чистачка, която да върши домакинската работа, така и двамата сме спокойни, че можем да си работим спокойно и да се развиваме без допълнителното натоварване от битовите задължения. Много повече бих предпочел да бъда с кариеристка отколкото с домакиня. В болднатото е разковничето и пак опираме до първоначалното изясняване кой какво иска от живота. Може визуално и личностно някой много да ти допада, но по основните точки да сте на протиположни мнения. Metzgermeister 1 Quote Always outnumbered, never outgunned
Jack Bauer Posted April 6 Posted April 6 3 minutes ago, IriS said: В болднатото е разковничето и пак опираме до първоначалното изясняване кой какво иска от живота. Може визуално и личностно някой много да ти допада, но по основните точки да сте на протиположни мнения. Е разбира се, то това са основните неща, като си търсиш партньор. Визуално може да си хванеш някой за ебането, личностно може да сте си приятели само. Като искаш някой за сериозно бъдеще само, трябва нещата да са изяснени предварително. Ако е някой е ок, да си хване някоя която да издържа и в същото време да върши наравно с нея домакинската работа, да сменя памперси и всички останали задължения и е ок с това - all the power to them. Живи и здрави. Аз в живота си търся партньор, а за мен партньорството както в бизнеса, така и във връзката означава равнопоставеност. Ако аз съм напазарувал, а жената е сготвила с това, което аз съм купил, за мен е равнопоставеност. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
ladonnae Posted April 6 Posted April 6 21 minutes ago, Jack Bauer said: Естествено, че не. И не, не си търся домакиня, когато съм бил сам винаги си върша тези неща сам и не ми пречи, а когато съм бил във връзка, обикновено доходите ни са били г/д наравно и сме си ги разпределяли. Но, както го казах и в онзи подкаст в който гостувах - ако единия партньор изкарва повече пари, независимо кой е той и заради него и двамата водят по-добър лайфстайл, то смятам, че другият трябва да допълва по друг начин. Дадох примера с домакинската работа, но може и да е по-други начини - да планира почивките, да планира финансите, или някакви други задължения свързани с децата. Буквално защо аз ще се убивам то работа, заради мен ще имаме по-висок стандарт на живот, но след това и ще имам наравно задължения с всичко останало? А примера с жената с богатите родители не ми е релевантен, за мен човек след като напусне дома на родителите си да взима и един лев от тях ми е несериозно ако ще да са и Рокфелер. Всеки трябва да си заслужи това, което има и не бих си взел такава жена. Естесвено, че не би поел повечето домакински и други задължения в този случай ли? Защото така е написано, а по-долу твърдиш "независимо кой е той" и не става много ясно. Между другото "стандартът на живот" и "по-добрия лайфстайл" не се измерват само в пари и дори една обикновена домакиня може да допринася изключително за него, само че по друг начин. А има и доста професии, които не изсикват ходене до някъде или някакъв задължителен норматив часове... една жена спокойно може да се труди и от вкъщи да прави доста неща, без да се изморява. Впрочем, съдейки по присъствието ти тук и честотата на писане и игра на Мафия, не ми се струва, че се пребиваш от работа, но може би само така ми изглежда Значи например ако жена ти е получила голямо наследство, ще го върнете или ще върнеш нея? Metzgermeister 1 Quote
Jack Bauer Posted April 6 Posted April 6 1 minute ago, ladonnae said: Естесвено, че не би поел повечето домакински и други задължения в този случай ли? Защото така е написано, а по-долу твърдиш "независимо кой е той" и не става много ясно. Между другото "стандартът на живот" и "по-добрия лайфстайл" не се измерват само в пари и дори една обикновена домакиня може да допринася изключително за него, само че по друг начин. А има и доста професии, които не изсикват ходене до някъде или някакъв задължителен норматив часове... една жена спокойно може да се труди и от вкъщи да прави доста неща, без да се изморява. Впрочем, съдейки по присъствието ти тук и честотата на писане и игра на Мафия, не ми се струва, че се пребиваш от работа, но може би само така ми изглежда Значи например ако жена ти е получила голямо наследство, ще го върнете или ще върнеш нея? Естествено, че не си търся И домакиня имах предвид. И да, ако жена ми е кариеристка, и изкарва повече пари от мен, аз ще компенсирам във връзката по друг начин, но досега не съм бил в такава ситуация. Относно това как се изкарват парите - да има доста модерни професии, които не са класическото 9-6, и аз нямам проблем с това, аз също съм се занимавал с фрийленс проекти почасово и съм си изкарвал доста добри пари от това. Никъде не виждам да съм казал, че трябва пари да се изкарват на пълен работен ден или от офис. Относно моето присъствие тук - работя предимно с американци и повечето работа, която върша е по американско работно време, и често основната дейност, която върша е между 20-00.00 часа наше време, защото трябва да се чувам с тях тогава. Ако ти е много интересно относно графика ми и да доста работа върша, просто предвид, че дейността ми е предимно интелектуална, а не някакъв съпорт мога сам да си разпределям времето и намирам време да си играя мафия и да чета форума Познавам жени от богати семейства и мога да кажа, че това са най-разглезените и безинтересни жени, които съм срещал в живота си, които не знаят какво е това да направиш нещо смислено и в същото време имат неоправдано самочувствие до небето. Не, не бих си хванал такава жена за сериозен партьор по начало, защото трябва да уважавам човека до себе си, а няма как да уважавам такава жена, както и да изглежда. ladonnae and Metzgermeister 2 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Jack Bauer Posted April 6 Posted April 6 51 minutes ago, ladonnae said: Между другото "стандартът на живот" и "по-добрия лайфстайл" не се измерват само в пари и дори една обикновена домакиня може да допринася изключително за него, само че по друг начин. И само да допълня, не знам генерално какви са вижданията ти за живота, но за съжаление или не, живеем в материален свят и това къде живееш, каква кола караш, колко пътуваш, ходят ли децата ти на детска градина(и каква точно) и дори каква храна ядеш, се определя от това какъв доход взима семейството. Даже няма да навлизам в допълнителнитр глезотии като какъв телефон или лаптоп притежаваш. Та аз това разбирам под лайфстайл и няма как да се избяга от това. Иначе няма нищо лошо някой да е роден под щастлива звезда и да живее в наследствено жилище и с наследени пари. Просто за мен този човек трябва да е по-нисък от тревата със знанието, че не е заслужил това, което има. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
IriS Posted April 6 Posted April 6 32 minutes ago, Jack Bauer said: И само да допълня, не знам генерално какви са вижданията ти за живота, но за съжаление или не, живеем в материален свят и това къде живееш, каква кола караш, колко пътуваш, ходят ли децата ти на детска градина(и каква точно) и дори каква храна ядеш, се определя от това какъв доход взима семейството. Даже няма да навлизам в допълнителнитр глезотии като какъв телефон или лаптоп притежаваш. Та аз това разбирам под лайфстайл и няма как да се избяга от това. Иначе няма нищо лошо някой да е роден под щастлива звезда и да живее в наследствено жилище и с наследени пари. Просто за мен този човек трябва да е по-нисък от тревата със знанието, че не е заслужил това, което има. Имам чувството, че всеки ден основните неща стават все по-скъпи, та съм съгласна, че искаме или не, парите са много фундаментална част от горе-долу спокойното ежедневие. Jack Bauer 1 Quote Always outnumbered, never outgunned
ladonnae Posted April 6 Posted April 6 38 minutes ago, Jack Bauer said: И само да допълня, не знам генерално какви са вижданията ти за живота, но за съжаление или не, живеем в материален свят и това къде живееш, каква кола караш, колко пътуваш, ходят ли децата ти на детска градина(и каква точно) и дори каква храна ядеш, се определя от това какъв доход взима семейството. Даже няма да навлизам в допълнителнитр глезотии като какъв телефон или лаптоп притежаваш. Та аз това разбирам под лайфстайл и няма как да се избяга от това. Иначе няма нищо лошо някой да е роден под щастлива звезда и да живее в наследствено жилище и с наследени пари. Просто за мен този човек трябва да е по-нисък от тревата със знанието, че не е заслужил това, което има. Парите са важни, но не са най-важното. Хубаво е да ги има, носят някакво спокойствие и известна сигурност. Но сами по себе си не дават нито радост, нито смисъл, нито любов или удовлетворение от живота. Някой може да има най-скъпия телефон, но да говори по него само простотии и празни разговори или да ходи на насам-натам, но където и да отиде, на хората да им се иска да не го бе правил... Може да яде супер скъпа, но нездравословна храна и т.н. Може да взима голяма заплата, но да мрази работата си и това, което прави, както и то да не се отразява добре нито на него, нито на другите и тн... Мисля че схващаш поантата. Ако някой е наследил каквото и да било, значи го е заслужил. Все пак не е откраднато. Вече как и за какво го ползва и дали ще се окаже достоен за придобитото е друг въпрос. Metzgermeister 1 Quote
Metzgermeister Posted April 6 Posted April 6 Интересна дискусия се е заформила. Ладончето и Ирисчето толкова се разпалиха по едно време, че сякаш дават заявка за номинация за вражда на годината в тазгодишните награди Пропуснах да опонирам малко на @TheGodmother, защото не с всичко бях съгласен в самия подкаст, та ще започна с нещо, което сигурно няма да и хареса - Поли, не си права! Ако трябва да съм по-сериозен, един мъж на място, какъвто тя най-вероятно би одобрила за свой партньор, би трябвало да е достатъчно способен да и каже, когато греши, а не да и дава това, което иска, защото в такива случаи една жена ще му се качва на главата и ще го държи под чехъл, което си е токсично, откъдето и да го погледнеш. Разбирам да е много разстроена и някой път да се направи компромис, ама всеки път да става - малко филмец ми се вижда @ladonnae повдигна един интересен въпрос относно чувствителността на мъжете и как трябва да бъде постигнат баланс хем да не бъдат мрънкала, хем да изразяват емоциите си. Има доста мъже, които биха се отпуснали пред гаджетата си, но не могат да бъдат сигурни дали това няма да бъде използвано срещу тях. Примерно тя те вижда, че ти е тъпо и почва да се тръшка като малко дете: "Ай, кажи кво има, деее! Знайш, че на мен всичко можеш да кажеш! Айде, моля те, дееее!" Пичът си казва какво му тежи, олеква му, но после някой ден избухва скандал помежду им и отсреща вижда жена с победоносно скръстени ръце и присвити очи, която му казва: "Моооля? Ти помниш ли оня път, дет ми рива! С кво самочувствие ти ми говориш сега по тоя начин? Аааа, ревльо такъв! Да не се повтаря повече " В такива случаи просто не можеш да спечелиш @Jack Bauer също така зачекна темата и за материалната част на живота и социалния статус на хората. За някои неща е прав, но и с Ладончето съм съгласен, че не всичко е пари. Ще дам пример с двама потребители от форума за градски транспорт, в който членувам. Тримата се регнахме там за пръв път през далечната 2007 г. Единият беше студент 84-и набор, който впоследствие стана и инженер, а другият - чаве 96-и набор, което само лъжеше и крадеше чужди снимки, след което ги представяше за свои, а като го баннеха, се регистрираше наново и т.н. С първия бяхме дори приятели в началото и цялостното му поведение беше доста уравновесено и дружелюбно, а другия не спирах да го ебавам как е Човекът с хилядата лица и всичките едно и също и редовно го тролех. Постепенно обаче палачинката взе да се обръща и г-н инженерът започна да се държи надуто и заядливо с доста хора и се изпокара с почти всички в един или друг момент, като винаги се тупаше в гърдите с едно или друго свое постижение, често нямащо нищо общо с форума и помогнеше ли на някого някак, го правеше, сякаш за да може да му го натяква после, докато другото момче порасна и взе да се държи по-адекватно. Не знам какво е финансовото състояние на по-дъртия от двамата, но в момента държи своя малка бакалия в "Лазур" и все още вярва колко е велик, защото има собствен бизнес, но е пълен невротик, който пак избухва супер лесно (при последното ни засичане влязох в магазина му, без да знам, че е негов и го подкачих, че не мога да повярвам, че е паднал толкова ниско, че да е бакалин, а той ми дръпна едно промо колко много бил постигнал, нарече ме "моето момче" и ми се развика да изчезвам, а аз излязох, хилейки се), докато другото момче, което наскоро навърши 30, стана тролейбусен водач в София и е титуляр на един от малкото останали в движение Икаруси и се грижи за него като писано яйце (откак се помня, той е един от най-големите фенове на марката, така че това със сигурност е сбъдната мечта за него). При всички случаи първият е по-заможен финансово от другия, но за тези 42 години на този свят е очевидно, че не е постигнал външен мир и че извън форума явно чувства, че никой не го бръсне за слива, а дори от него на няколко потребители им е идвало да го бият. Не знам дали има вече семейство, но поне доскоро нямаше, вероятно защото е прекалено сприхав и комплексиран, което неутрализира положителните му качества, които на хартия биха го направили добър съпруг (добро образование, прилично финансово положение и инициативност). То цялата му стойка е такава с прекомерно изпъчени гърди, дето сякаш тялото му не може да побере егото му. Даже вече не го и мразя, а по-скоро го съжалявам. Ако някой ми беше казал през 2007 г., че ще дойде ден, в което ще уважавам повече чавето, отколкото по-възрастния си бивш съмишленик, щях да му се изсмея, но в момента положението е точно такова. Целият абзац горе цели да покаже, че успехът е относително понятие и че парите сами по себе си могат да ти купят комфорт и сигурност, но не и пълно щастие. Словосъчетанието "хубава работа" е доста разтегливо също така: за едни това е работа, която носи много пари, а за други - положителни емоции, но това май го говорихме вече в коментарите към един преден епизод. P.S. Стана дума и за функционалната неграмотност на доста млади хора, включително за моята неспособност да извършвам ремонти в домакинството, така че тук ще призова @neshev да се включи с подходящ клип на Киро Брейка, в който храни всички млади некадърници TheGodmother, ladonnae, Jack Bauer and 1 other 4 Quote
Recommended Posts