Jump to content

Beauty and The Bitch 4

Sea

Recommended Posts

Posted (edited)

Очаквайте съвсем скоро 4 епизод на любимия ви подкаст - Beauty and The Bitch! За пръв път гостът ни ще е жена и за пръв път ще ни гостува човек, който не е член на форума.

Слушайте-ще бъде интересно! 

Този път темите ни са:

1. Еба ли ни майката еманципацията?

2. Защо казваме стига прекалено рано или прекалено късно.

3. Основните грешки на мъжете в отношенията им с жените.

viber_изображение_2026-04-02_18-54-04-883.jpg

Edited by Sea
  • Upvote 2
  • Wank 1

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

LightOne
Posted

Иновациите в ефира на BWC продължават! 

3. Основните грешки на мъжете в отношенията им с жените

Щях да кажа, че три теми са малко, но тази дискусия ще е поне два часа най-малко. И то само щото ще се уморите. 😅

• Haha 3

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Jack Bauer
Posted

Гостът жена, да не е Йори :(

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted
31 minutes ago, Jack Bauer said:

Гостът жена, да не е Йори :(

Ние така не бихме ви подвели... 😉

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

Mariyan01
Posted

Време е БайКирчо да се завърне!

• Haha 1
The Olimpic Hero
Posted
16 minutes ago, Sea said:

Ние така не бихме ви подвели... 😉

Не, вие не сте такива момичета. :)

LightOne
Posted
8 hours ago, The Olimpic Hero said:

Не, вие не сте такива момичета. :)

👀👀

Ще бъда джентълмен и няма да се обаждам.

Но все още си чакам една лична сесия от Чичо Митко да ме научи как да бъда по-малко мек в машите на беге мами.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

Posted

Вие винаги ли пиете в тези подкасти? Трябва ли да идваме с Олимпик да обясняваме защо е вреден алкохола и как никой от екипа не пие, за да може форума да върви напред?

Posted (edited)

Аз не съм пила в нито един от следващите подкасти, дали личи, не мога да гарантирам... 🤣🤣🤣

Edited by Sea

TheGodmother
Posted

А аз не пия по принцип, не само по време на подкаста. 

Posted

Виждам на снимката ви, че пиете! Щом си генерирате снимки с чашки, значи ви е навик. :(

• Upvote 1
  • Sad 1
Posted

@hacky не виждаш ли, че съм на водичка! 🥲

LightOne
Posted
3 minutes ago, Sea said:

@hacky не виждаш ли, че съм на водичка! 🥲

Fixed :beer:

• LMFAO 1

kabakov
Posted (edited)

E не се ли вижда - едната е на водичка, другата на студен чай, третата си е сложила ментичка или лаймче в спрайта. Очевидни неща значи... Ще им тръгне име на момите...

Edited by kabakov

"I find your lack of faith disturbing."

Posted
1 minute ago, kabakov said:

E не се ли вижда - едната е на водичка, другата на студен чай, третата си е сложила ментичка или лаймче в спрайта. Очевидни неща значи... Ще им тръгне име на момите...

Един човек да ни защити!

• Upvote 1

LightOne
Posted

Когато kabakov започне да ни учи как се simp-ва с успех, работата не е на добре. 🥲

Май ще трябва да си взимам бележки от него вместо от Олимпик.

The Olimpic Hero
Posted
6 hours ago, LightOne said:

👀👀

Ще бъда джентълмен и няма да се обаждам.

Но все още си чакам една лична сесия от Чичо Митко да ме научи как да бъда по-малко мек в машите на беге мами.

Светльо, не знам дали знаеш, но аз съм продуцент на този подкаст! Не се знае дали при новата реколта БГ-Мами някоя нова и много способна БГ-Мама няма да има качествата и възможностите да заеме мястото на някоя от двете водещи. :) Трябва постоянно да се стараят момичетата, защото винаги има чакащи за местата им!

Иначе във форума се ебавам с всичко и всеки, не мога да се променя в BWC. В живота си съм доста по-различен, но в BWC няма как, хахаха. Някой ден, ако им гостувам, ще направя сегмент специално за теб по темата, която зададе! :D 

4 hours ago, hacky said:

Вие винаги ли пиете в тези подкасти? Трябва ли да идваме с Олимпик да обясняваме защо е вреден алкохола и как никой от екипа не пие, за да може форума да върви напред?

Най-доброто ново попълнение в Екипа! Благодаря ти, @hacky! Забранил съм алкохола в Екипа и затова сега форумът процъфтява! Защото го управляват уравновесени, трезви и морални хора! 

Posted

@The Olimpic Hero На нас по принцип продуцент не ни трябва... ;)

TheGodmother
Posted

Савинче, заради такива постинги си без хонорар :(

Posted
Just now, TheGodmother said:

Савинче, заради такива постинги си без хонорар :(

Имам си принципи!!! С ВОДЕЩАТА няма да се закачате... :D

The Olimpic Hero
Posted

Полинцето ги разбира нещата. :) 

• Upvote 1

ladonnae
Posted
1 hour ago, The Olimpic Hero said:

Светльо, не знам дали знаеш, но аз съм продуцент на този подкаст! Не се знае дали при новата реколта БГ-Мами някоя нова и много способна БГ-Мама няма да има качествата и възможностите да заеме мястото на някоя от двете водещи. :) Трябва постоянно да се стараят момичетата, защото винаги има чакащи за местата им!

Новия ТИРАЖ БГ-Мами! По този начин звучи сякаш ще има тото и евентуален джакпот, а не щайга с домати :D макар че то при тези цени на зеленчуците... :laugh:

• Haha 2
The Olimpic Hero
Posted
6 minutes ago, ladonnae said:

Новия ТИРАЖ БГ-Мами! По този начин звучи сякаш ще има тото и евентуален джакпот, а не щайга с домати :D макар че то при тези цени на зеленчуците... :laugh:

Не, не може да се променят наложените BWC термини, Ладонче. Реколта за мен си е мега яко.

Макар, че да, и тото си е. Колко ли откачена ще е следващата БГ-Майка, която ще дойде? Засега сте що-годе нормални, само с някои лееееееееки изблици от време на време 😂, но... случва се. 

А Джакпот, колко да е Джакпот. На някой може и да му се ебе майката, както многократно съм предупреждавал! 

Posted

Ако вече не му се е ебала... :laugh::laugh::laugh:

• Sad 1

Posted

Пак добре, че е реколта, а не цедка, че в комбинация с редни числителни имена става лошо.

Always outnumbered, never outgunned