Jump to content

WWE RAW - 23 февруари 2026

Recommended Posts

Posted

Може ли да скриете суратЯ на Наталия/Нати ?

• Wank 1
  • LMFAO 1
Posted
  • Upvote 3
Posted

Понякога контузиите се случват супер нелепо. :( Май си е скъсал бицепса.

HEIDENREICH
Posted

Мамата му се еба на този стейбъл. Баси каръщината, все едно Олимпик им е мениджър. 

UNDERTAKER*
Posted

Скоро ще си направя един лято 2000 маратон :D. Такер като излезне с Аmerican Bad Ass яката носталгия ме удря.

• Upvote 2
  • Wank 1
Posted

Разчитаха изцяло на пенсионирането на AJ, другото беше леш. 

Лудо нещо е кечът. Никога не бих повярвал, че AJ ще се пенсионира в WWE, камо ли да го въведат в техния HoF, преди този на TNA. Готин трибют му направиха. Taker ми е странен в тази роля. AJ ми изглежда точно като кечистът, който той често заклеймява. Скакалец, който цъка видео игри зад кулисите. :D Но явно покрай работата им в компанията, двамата са се сдушили. Бях скептичен, че се пенсионира, но май наистина е взел тази крачка.

Групичката на Rollins са просто прокълнати. Може би има карма за това, че филмираха с тая контузия на Rollins. Сега се тръшкат един по един. :lol: Не знам, усещам, че плановете на WM ще бъдат пренаписани отново. По всяка вероятност губят и тази история и нещата изглеждат прекалено слаби. Усещам, че ще изпраскат нещо голямо, без особен градеж, че да компенсират. 

Posted

Покъртително умряла публика за покъртително смотано и скучно шоу. 

Сегментът с Ей Джей ми хареса. Готин момент, който ще запомня, направиха го добре. Всичко останало е срамно като за шоу, толкова близо до КМ. 

FB_IMG_1771949660446.thumb.jpg.21e107a08b816fd19defa15bff28b995.jpg

Posted

Бих препсувала всеки един в тая умряла публика лично и поименно. Не ми го побира главата как в такъв исторически момент може да са толкова забили?!

• Upvote 5

Loading...

Posted (edited)

Повече бих се зарадвал ако беше се пенсионирал в TNA. Огромна легенда, сериозни постижения, огромен респект и наследство. В WWE, последните години му се гавриха тежко. Феновете искаха поне един рейн със сериозна титла, вместо това получихме безмислен и посредствен таг тийм рейн с безличния Драгън Лий, с когото нямат никаква химия и нищо общо като образи и ориентация. Провален хийл търн, джобене на финали на tournament-и, изчукване от Гънтър и трибют мач с Джон Сина. С това ще го запомнят новите кеч фенове и най-вероятно се чудят в момента, защо по дяволите правят този кечист HoF. 

А и самото му изпращане не беше кой знае какво. В TNA щеше да е доста по-грандиозно, по-добре организирано и не толкова в сянката на други събития, като build-а за чеймбъра, появата на Брок в RAW и пр. Много ми е на сърце, супер много го харесвам, в играта на WWE се скъсвам да го цъкам, уникален талант. Заслужаваше нещо много по-добро от това, което получи.

Edited by Divaka
  • Upvote 2
Posted

Дали Оба Феми ще е на Кечмания срещу Брок Леснар?

• Upvote 2
The-Resident-Ev!L
Posted
4 hours ago, hacky said:

Дали Оба Феми ще е на Кечмания срещу Брок Леснар?

Интересното ще бъде дали Брок ще му легне?