Beks Posted February 23 Posted February 23 Може ли да скриете суратЯ на Наталия/Нати ? krriiissss and Metzgermeister 1 1 Quote
Devil Posted February 23 Posted February 23 Новия мърч. Berbatov, krriiissss, Metzgermeister and 1 other 3 1 Quote
neshev Posted February 24 Author Posted February 24 krriiissss, Berbatov and The-Resident-Ev!L 3 Quote
neshev Posted February 24 Author Posted February 24 Понякога контузиите се случват супер нелепо. Май си е скъсал бицепса. krriiissss, Berbatov, Metzgermeister and 1 other 3 1 Quote
HEIDENREICH Posted February 24 Posted February 24 Мамата му се еба на този стейбъл. Баси каръщината, все едно Олимпик им е мениджър. d0baTa, Bobotsi, krriiissss and 8 others 7 1 3 Quote
UNDERTAKER* Posted February 24 Posted February 24 Скоро ще си направя един лято 2000 маратон . Такер като излезне с Аmerican Bad Ass яката носталгия ме удря. Metzgermeister, Radox and krriiissss 2 1 Quote
neshev Posted February 24 Author Posted February 24 Разчитаха изцяло на пенсионирането на AJ, другото беше леш. Лудо нещо е кечът. Никога не бих повярвал, че AJ ще се пенсионира в WWE, камо ли да го въведат в техния HoF, преди този на TNA. Готин трибют му направиха. Taker ми е странен в тази роля. AJ ми изглежда точно като кечистът, който той често заклеймява. Скакалец, който цъка видео игри зад кулисите. Но явно покрай работата им в компанията, двамата са се сдушили. Бях скептичен, че се пенсионира, но май наистина е взел тази крачка. Групичката на Rollins са просто прокълнати. Може би има карма за това, че филмираха с тая контузия на Rollins. Сега се тръшкат един по един. Не знам, усещам, че плановете на WM ще бъдат пренаписани отново. По всяка вероятност губят и тази история и нещата изглеждат прекалено слаби. Усещам, че ще изпраскат нещо голямо, без особен градеж, че да компенсират. Quote
Price Posted February 24 Posted February 24 Покъртително умряла публика за покъртително смотано и скучно шоу. Сегментът с Ей Джей ми хареса. Готин момент, който ще запомня, направиха го добре. Всичко останало е срамно като за шоу, толкова близо до КМ. jobber91, Berbatov, Metzgermeister and 1 other 2 1 1 Quote
tanchii Posted February 24 Posted February 24 Бих препсувала всеки един в тая умряла публика лично и поименно. Не ми го побира главата как в такъв исторически момент може да са толкова забили?! krriiissss, The-Resident-Ev!L, Ponetron and 2 others 5 Quote Loading...
Divaka Posted February 24 Posted February 24 (edited) Повече бих се зарадвал ако беше се пенсионирал в TNA. Огромна легенда, сериозни постижения, огромен респект и наследство. В WWE, последните години му се гавриха тежко. Феновете искаха поне един рейн със сериозна титла, вместо това получихме безмислен и посредствен таг тийм рейн с безличния Драгън Лий, с когото нямат никаква химия и нищо общо като образи и ориентация. Провален хийл търн, джобене на финали на tournament-и, изчукване от Гънтър и трибют мач с Джон Сина. С това ще го запомнят новите кеч фенове и най-вероятно се чудят в момента, защо по дяволите правят този кечист HoF. А и самото му изпращане не беше кой знае какво. В TNA щеше да е доста по-грандиозно, по-добре организирано и не толкова в сянката на други събития, като build-а за чеймбъра, появата на Брок в RAW и пр. Много ми е на сърце, супер много го харесвам, в играта на WWE се скъсвам да го цъкам, уникален талант. Заслужаваше нещо много по-добро от това, което получи. Edited February 24 by Divaka The-Resident-Ev!L and krriiissss 2 Quote
Devil Posted February 25 Posted February 25 Xander Black, The-Resident-Ev!L, krriiissss and 1 other 4 Quote
hacky Posted February 25 Posted February 25 Дали Оба Феми ще е на Кечмания срещу Брок Леснар? krriiissss and The-Resident-Ev!L 2 Quote
The-Resident-Ev!L Posted February 25 Posted February 25 4 hours ago, hacky said: Дали Оба Феми ще е на Кечмания срещу Брок Леснар? Интересното ще бъде дали Брок ще му легне? krriiissss 1 Quote
Recommended Posts