neshev Posted February 14 Posted February 14 (edited) Начало на Ден 1. Активните участници (17/17): @Jack Bauer @Sea @BUDVA @Nightmare @Jericho @Radox @IriS @TheGodmother @batistaheel @purple @ГодоЙ @hacky @MJ23 @wohov @Kill_Steen_Kill @Farest @Divaka За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 15.02.2026. Моля гласувайте с удебеляване. Успех! Edited February 25 by neshev Quote
Jericho Posted February 14 Posted February 14 АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ОПАААААААААААААААААААААААААААА! ГодоЙ and HEIDENREICH 1 1 Quote
Farest Posted February 14 Posted February 14 Аз съм Кръстник! Толкова съм убеден, че ще биеме, че от сега ви го казвам! Мухахахаххахахахха Quote
Jack Bauer Posted February 14 Posted February 14 Влизам да еба мафиоти Решил съм този сезон да се отстрамя за позора в предишния и съм надъхан на жуотно. За моя радост се паднах този път гражданин, защото нещо не ми върви като мафиот така или иначе последните пъти, така че смятам да шибам мафията както направих в сезон 31! @Radox ако си гражданин, да ги шибаме, мойски? Kill_Steen_Kill 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Jack Bauer Posted February 14 Posted February 14 @wohov Воха, ти си царя на корейските курви човек! Обичам те! Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
batistaheel Posted February 14 Posted February 14 Айде трети път да е на късмет. И този път да съм сред победителите. Quote
hacky Posted February 14 Posted February 14 Искате ли да се обединим мъжете и да махаме само жени, след това ще играем мъжката, вероятно и ще уцелим някой мафиот докато чистим. Sea, TheGodmother, batistaheel and 2 others 4 1 Quote
Farest Posted February 14 Posted February 14 1 minute ago, hacky said: Искате ли да се обединим мъжете и да махаме само жени, след това ще играем мъжката, вероятно и ще уцелим някой мафиот докато чистим. Съгласен съм! Гласувам за Хаки! Kill_Steen_Kill, Glam4o and Jack Bauer 1 2 Quote
purple Posted February 14 Posted February 14 Тъй като лафа тръгна, може ли да се изясним кои сме нови в играта, кои нови във форума (дотук аз) и кои се познават наживо? Quote "Ако ти плюят в гърба, значи си напред" - Конфуций
wohov Posted February 14 Posted February 14 7 minutes ago, Jack Bauer said: @wohov Воха, ти си царя на корейските курви човек! Обичам те! Jack Bauer 1 Quote
Farest Posted February 14 Posted February 14 1 minute ago, purple said: Тъй като лафа тръгна, може ли да се изясним кои сме нови в играта, кои нови във форума (дотук аз) и кои се познават наживо? Познавам ги всичките тия на живо и нищо не става от никой TheGodmother 1 Quote
Kill_Steen_Kill Posted February 14 Posted February 14 Голямо начало, рийдът на първите две страници ще е уникален. Глас за MJ23, мирише. Quote 681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878
Radox Posted February 14 Posted February 14 5 minutes ago, Jack Bauer said: @Radox ако си гражданин, да ги шибаме, мойски? Какво да еба бе, брат ми? За пореден път бях чукан в гъза, в устата и в ПУТКАТА от neshev и пак съм гражданин без роля. За десети път. Какво да еба, като нямам роля? Сигурно има 10 роли в тоя наблъскан сезон, и за мен отново хурката? Е кажи ми как става това по дяволите. Изобщо не ми се играе, тотално демотивиран съм. Писнало ми е да съм гражданин, нямам какво да доказвам повече като такъв. Ако случайно оцелея до Ден 3-4 и се поотсее плявата, може и да ми дойде желанието за игра, но за момента единствено ми се повдига. Някакво необяснимо гадене имам, както и позиви за уриниране от тази помия... Jack Bauer 1 Quote
Jack Bauer Posted February 14 Posted February 14 1 minute ago, purple said: Тъй като лафа тръгна, може ли да се изясним кои сме нови в играта, кои нови във форума (дотук аз) и кои се познават наживо? Ти, Будва, Кошмара и Ирис сте нови за играта и форума. Други нови за играта няма. За други не мога да коментирам, но аз и радокс се познаваме от около 30 години, TheGodmother, batistaheel and Sea 3 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Kill_Steen_Kill Posted February 14 Posted February 14 2 minutes ago, purple said: Тъй като лафа тръгна, може ли да се изясним кои сме нови в играта, кои нови във форума (дотук аз) и кои се познават наживо? На живо познавам само Фарест, нищо не става от него. Farest 1 Quote 681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878
neshev Posted February 14 Author Posted February 14 ГЛАСОВЕ КЪМ МОМЕНТА hacky (1) - Farest MJ23 (1) - Kill_Steen_Kill Не са гласували: batistaheel, BUDVA, Divaka, hacky, IriS, Jack Bauer, Jericho, MJ23, Nightmare, purple, Radox, Sea, TheGodmother, wohov, ГодоЙ За елиминация са нужни 9 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 15.02.2026. Quote
batistaheel Posted February 14 Posted February 14 @Nightmare, къде си, нали ще ше да ни блайндсайдваш? Прайси, @Price липсваш ми. После пак ми четете постовете, дали пък не съм искал да каже нещо друго. Ами не съм, просто пиша да пада спам. Price 1 Quote
Divaka Posted February 14 Posted February 14 Аз познавам на живо само Годмадъра. Става за някои работи... TheGodmother 1 Quote
Radox Posted February 14 Posted February 14 Just now, Divaka said: Аз познавам на живо само Годмадъра. Става за някои работи... Познаваш на майка си путката. Става за някои работи. Farest and TheGodmother 1 1 Quote
Sea Posted February 14 Posted February 14 8 minutes ago, hacky said: Искате ли да се обединим мъжете и да махаме само жени, след това ще играем мъжката, вероятно и ще уцелим някой мафиот докато чистим. Аз като съм по мъж от половината форум, мога ли да играя с вас. batistaheel, TheGodmother, hacky and 2 others 3 1 1 Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Farest Posted February 14 Posted February 14 Аз съм гражданин без роля, мафия убийте ме мене таа нощ, никой нема да ме пази. Отървете ме. Quote
batistaheel Posted February 14 Posted February 14 4 minutes ago, purple said: Тъй като лафа тръгна, може ли да се изясним кои сме нови в играта, кои нови във форума (дотук аз) и кои се познават наживо? BUDVA i IriS са нови във форума. Nightmare е нов в играта. Не познавам никой на живо. Другите да кажат за себе си. BUDVA 1 Quote
Recommended Posts