Sea Posted February 15 Posted February 15 (edited) Готови или не - ние се завръщаме! Очаквайте следващата седмица брой две, който ще включва: - Специално участие на гост - звезда от форума! - Дискусия относно мъжкото внимание, което всяка една жена получава в днешни дни и до какво води това? - Как би следвало да постъпва един мъж/жена, когато човекът отсреща ясно му показва, че няма интерес или намерения към него? - Фалшивите образи, които жените изграждат за себе си в социалните мрежи посредством обработени снимки. - ШОКИРАЩО разкритие във връзка с личния живот на една от водещите! Edited February 15 by Sea Jack Bauer, IriS, Metzgermeister and 5 others 1 6 1 Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Price Posted February 15 Posted February 15 Вие май май не си научихте урока, че не трябва да си пускате ваши снимки в този форум Пък били и те с лек AI привкус. TheGodmother 1 Quote
neshev Posted February 15 Posted February 15 1 minute ago, Price said: Вие май май не си научихте урока, че не трябва да си пускате ваши снимки в този форум Пък били и те с лек AI привкус. 51 minutes ago, Sea said: - Фалшивите образи, които жените изграждат за себе си в социалните мрежи посредством обработени снимки. Тематично? Farest, Metzgermeister, Kill_Steen_Kill and 2 others 2 3 Quote
Price Posted February 15 Posted February 15 1 minute ago, neshev said: Тематично? Може и да е тематично, да. Да си кажат скъпите водещи. TheGodmother 1 Quote
Sea Posted February 15 Author Posted February 15 (edited) Е, не сме баш ние, но г.д ги има нашите черти... @TheGodmother За юбилейния 100 епизод може и истински, нали... По ВОДКАТА ще ме познаете! Edited February 15 by Sea TheGodmother 1 Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
TheGodmother Posted February 15 Posted February 15 Аз и сега исках истински, ама ти - не, та не, така или иначе си затрупана с обожатели и не искаш да ги удвоиш… 🤣 Price, batistaheel, IriS and 3 others 4 2 Quote
Sea Posted February 15 Author Posted February 15 Графикът ми няма да го понесе... batistaheel, IriS, TheGodmother and 1 other 4 Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
UNDERTAKER* Posted February 15 Posted February 15 Вие не бяхте ли бг мами бе, какви графици, какви водки... Sea, TheGodmother and IriS 3 Quote
The Olimpic Hero Posted February 15 Posted February 15 38 minutes ago, UNDERTAKER* said: Вие не бяхте ли бг мами бе, какви графици, какви водки... Те са БГ-Мами, които искат да ни ебат мамата. Мене така една БГ-Мама преди 3-4 години ми еба мамата. Точно от БГ-мама се бях запознал с нея. Лош опит. StoneColdFaN, Jericho, TheGodmother and 5 others 7 1 Quote
natopor4en Posted February 15 Posted February 15 (edited) @Sea @TheGodmother Бички, ако включвате и отговори на въпроси от Форума, аз имам един. Впрочем два. Първият е, какво мислите за Хелолуйн. Ама не групата дето, там метала дето пеят. А празника. След това и аз ще ви кажа какво мисли Топора за него. Вторият е, как бихте коментирали тренда всяка една държанка да си "отваря" салон за красота ? Как така и защо по дяволите държанките си отварят все салони за красота ???? Като под отварят, разбира се се разбира тяхното шугър деди или спонсор им го отваря с неговите средства. То тя булката не е нечия държанка. Не, не, не. Тя е млад предприемач и бизнесдама. А не, че е нечия държанка, която там да има нещо, колкото да се каже, че има някаква работа. Сакън, да не вземе някой да каже - то тя нея я издържат. Не е вярно. Тя има бизнес и е предприемач. Та как ще го коментирате това ? Защо винаги е салон за красота ? Как пък тъй веднъж не беше магазин за плод/зеленчук, или за някаква конфекция, или за домашни прибори и посуда ??? Защо винаги е салон за красота ??? Или там козметичен салон. Не знам дали имат няква разлика. Edited February 15 by natopor4en TheGodmother and Sea 2 Quote
Sea Posted February 16 Author Posted February 16 (edited) 10 hours ago, The Olimpic Hero said: Те са БГ-Мами, които искат да ни ебат мамата. Мене така една БГ-Мама преди 3-4 години ми еба мамата. Точно от БГ-мама се бях запознал с нея. Лош опит. Защо плашиш момчетата, г-н Продуцент. Edited February 16 by Sea IriS, TheGodmother and batistaheel 3 Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
The Olimpic Hero Posted February 16 Posted February 16 1 hour ago, Sea said: Защо плашиш момчетата, г-н Продуцент. Не ги плаша, спасявям ги. Ама нека да се наиграят, като толкова искат. TheGodmother, Sea, HEIDENREICH and 1 other 3 1 Quote
HEIDENREICH Posted February 16 Posted February 16 11 hours ago, natopor4en said: @Sea @TheGodmother Бички, ако включвате и отговори на въпроси от Форума, аз имам един. Впрочем два. Първият е, какво мислите за Хелолуйн. Ама не групата дето, там метала дето пеят. А празника. След това и аз ще ви кажа какво мисли Топора за него. Ако още един шибан път кажеш какво мислиш за Хелоуин ще те пратя на екскурзия в Мачу Пикчу. Баси аутягата. Radox, wascop, Metzgermeister and 7 others 7 2 1 Quote
hacky Posted February 16 Posted February 16 Нали звездата не е някой, който го слушаме постоянно в други подкасти, защото ще е банално? Quote
Price Posted February 16 Posted February 16 12 minutes ago, hacky said: Нали звездата не е някой, който го слушаме постоянно в други подкасти, защото ще е банално? Е то в тоя форум сигурно само един-двама могат да се самооприличат на ЗВЕЗДИ. Някой от тях ще да е Пък и като се има предвид кой им е продуцент, май май е ясна работата. Sea 1 Quote
neshev Posted February 16 Posted February 16 Трябва ни някой АЛФА МЪШКАР. https://www.bwcommunity.eu/profile/9029-rino_reins/ Brutalnia 1 Quote
Sea Posted February 16 Author Posted February 16 16 minutes ago, hacky said: Нали звездата не е някой, който го слушаме постоянно в други подкасти, защото ще е банално? Банални ли ни наричаш... Ще ни обидиш... Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Radox Posted February 16 Posted February 16 (edited) Абе, Прайска, ти в тая тема имаш повече мнения от целия друг форум за последния месец, взети заедно? Нещо много си надъхан за тоя подкаст 😂 Edited February 16 by neshev Metzgermeister 1 Quote
Jack Bauer Posted February 16 Posted February 16 2 hours ago, Radox said: Абе, Прайска, ти в тая тема имаш повече мнения от целия друг форум за последния месец, взети заедно? Нещо много си надъхан за тоя подкаст 😂 Той за да следи тая тема не влезе и в Мафия yaripim and Sea 1 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
LightOne Posted February 16 Posted February 16 За прайса не знам, ама Олимпик виждам как ни върти на шиш с тия обяснения как бг-мами му ебали мамиту. Може и друго да са правали. Кръстницата и Олимпик ще имат да ни казват нещо "шокиращо" май. 👀 #тукапървистегочули Jack Bauer, Metzgermeister and Sea 3 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
Jack Bauer Posted February 16 Posted February 16 Just now, LightOne said: За прайса не знам, ама Олимпик виждам как ни върти на шиш с тия обяснения как бг-мами му ебали мамиту. Може и друго да са правали. Кръстницата и Олимпик ще имат да ни казват нещо "шокиращо" май. 👀 #тукапървистегочули Може да са играли покер? LightOne, Sea and Metzgermeister 1 2 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
The Olimpic Hero Posted February 16 Posted February 16 В тази тема не съм в гимик, само това ще кажа. Sea 1 Quote
TheGodmother Posted February 20 Posted February 20 (edited) Скъпи съфорумци, Имаме удоволствието да Ви представим епизод 2 на нашия подкаст! Enjoy! 4pydeci4gxbt-81ud4ajf_OFtSSKxi.mp3 Edited February 20 by TheGodmother IriS, HEIDENREICH, Sea and 2 others 2 3 Quote
wascop Posted February 20 Posted February 20 Госта е доста сдухан и мяка, едната от "дамите" пуши като комин, другата има сладко гласче, но е по-самоуверена, отколкото трябва. Като цяло безмислен подкаст със "зиро пънчлайн", но явно че се залага на това, че в ке(о)ч форум, пълен със загорели матори, ще са вървежни... И не са ли в крайна сметка!? Тук ще разкажа една история, пък всеки да си я интерпретира, както иска: Един колега, пияница и стаф във софийски хостел, предложил стая на друг и му довел негова курва... Курвата взимала 120 лв. на час и тоя го предупредил, да не дава повече... Обаче след единия час тоя излиза от стаята и иска да си вземе още пари, да й дава... Оня пита: Сигурен ли си, нали те предупредих!? Да, бе брат! И й дал... Тук докато го разправя, един го прекъсва и го пита: (дебел пиянски и пушачески глас) - Абе Стефане, а ти виде ли кура на Мартин!? И оня: А, нищо особено! След което добавя: Видех му и гъза и му е по-бял от лицето... Каква ли ще да е поуката от тази странна, НО ИСТИНСКА история? hacky, HEIDENREICH, Divaka and 2 others 1 3 1 Quote
Recommended Posts