Jump to content

Beauty and The Bitch 2 - Очаквайте скоро!

Sea

Recommended Posts

Posted (edited)

Готови или не - ние се завръщаме! Очаквайте следващата седмица брой две, който ще включва:

- Специално участие на гост - звезда от форума! :rolleyes:
- Дискусия относно мъжкото внимание, което всяка една жена получава в днешни дни и до какво води това? :wank:
- Как би следвало да постъпва един мъж/жена, когато човекът отсреща ясно му показва, че няма интерес или намерения към него? :unsure:
- Фалшивите образи, които жените изграждат за себе си в социалните мрежи посредством обработени снимки. :blush:
- ШОКИРАЩО разкритие във връзка с личния живот на една от водещите! :wub:

0-02-05-af1f2b072989ef03b2ce49ed90ee4fb34990b1e57dfe1305a717a5a2da1e9444_3a83aec529a121ba.jpg

Edited by Sea

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

Posted

Вие май май не си научихте урока, че не трябва да си пускате ваши снимки в този форум :lol: Пък били и те с лек AI привкус. 

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Price said:

Вие май май не си научихте урока, че не трябва да си пускате ваши снимки в този форум :lol: Пък били и те с лек AI привкус. 

51 minutes ago, Sea said:

- Фалшивите образи, които жените изграждат за себе си в социалните мрежи посредством обработени снимки. :blush:

Тематично? :unsure:

Posted
1 minute ago, neshev said:

Тематично? :unsure:

Може и да е тематично, да. Да си кажат скъпите водещи. :happy:

• Upvote 1
Posted (edited)

Е, не сме баш ние, но г.д ги има нашите черти... ;)

@TheGodmother За юбилейния 100 епизод може и истински, нали... :wank::laugh:

По ВОДКАТА ще ме познаете!

Edited by Sea
  • Upvote 1

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

TheGodmother
Posted

Аз и сега исках истински, ама ти - не, та не, така или иначе си затрупана с обожатели и не искаш да ги удвоиш… 🤣

Posted

Графикът ми няма да го понесе... :unsure:

UNDERTAKER*
Posted

Вие не бяхте ли бг мами бе, какви графици, какви водки... :blink:

• Haha 3
The Olimpic Hero
Posted
38 minutes ago, UNDERTAKER* said:

Вие не бяхте ли бг мами бе, какви графици, какви водки... :blink:

Те са БГ-Мами, които искат да ни ебат мамата. 

Мене така една БГ-Мама преди 3-4 години ми еба мамата. Точно от БГ-мама се бях запознал с нея. :( Лош опит.

natopor4en
Posted (edited)

@Sea @TheGodmother   Бички, ако включвате и отговори на въпроси от Форума, аз имам един. Впрочем два.

Първият е, какво мислите за Хелолуйн. Ама не групата дето, там метала дето пеят. А празника.  След това и аз ще ви кажа какво мисли Топора за него. 

Вторият е, как бихте коментирали тренда всяка една държанка да си "отваря" салон за красота ? 

Как така и защо по дяволите държанките си отварят все салони за красота ???? Като под отварят, разбира се се разбира тяхното шугър деди или спонсор им го отваря с неговите средства. То тя булката не е нечия държанка. Не, не, не. Тя е млад предприемач и бизнесдама. А не, че е нечия държанка, която там да има нещо, колкото да се каже, че има някаква работа. Сакън, да не вземе някой да каже - то тя нея я издържат. Не е вярно. Тя има бизнес и е предприемач. 

Та как ще го коментирате това ? Защо винаги е салон за красота ? Как пък тъй веднъж не беше магазин за плод/зеленчук, или за някаква конфекция, или за домашни прибори и посуда ???  Защо винаги е салон за красота ??? Или там козметичен салон. Не знам дали имат няква разлика. 

Edited by natopor4en
  • Upvote 2

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Posted (edited)
10 hours ago, The Olimpic Hero said:

Те са БГ-Мами, които искат да ни ебат мамата. 

Мене така една БГ-Мама преди 3-4 години ми еба мамата. Точно от БГ-мама се бях запознал с нея. :( Лош опит.

Защо плашиш момчетата, г-н Продуцент. :D

Edited by Sea
  • Haha 3

The Olimpic Hero
Posted
1 hour ago, Sea said:

Защо плашиш момчетата, г-н Продуцент. :D

Не ги плаша, спасявям ги. Ама нека да се наиграят, като толкова искат. :)

HEIDENREICH
Posted
11 hours ago, natopor4en said:

@Sea @TheGodmother   Бички, ако включвате и отговори на въпроси от Форума, аз имам един. Впрочем два.

Първият е, какво мислите за Хелолуйн. Ама не групата дето, там метала дето пеят. А празника.  След това и аз ще ви кажа какво мисли Топора за него. 

Ако още един шибан път кажеш какво мислиш за Хелоуин ще те пратя на екскурзия в Мачу Пикчу.  Баси аутягата. 

Posted

Нали звездата не е някой, който го слушаме постоянно в други подкасти, защото ще е банално?

Posted
12 minutes ago, hacky said:

Нали звездата не е някой, който го слушаме постоянно в други подкасти, защото ще е банално?

Е то в тоя форум сигурно само един-двама могат да се самооприличат на ЗВЕЗДИ. Някой от тях ще да е :lol: 

Пък и като се има предвид кой им е продуцент, май май е ясна работата. 

Posted
16 minutes ago, hacky said:

Банални ли ни наричаш... Ще ни обидиш... :unsure:

Posted (edited)

Абе, Прайска, ти в тая тема имаш повече мнения от целия друг форум за последния месец, взети заедно? Нещо много си надъхан за тоя подкаст 😂

Edited by neshev
  • Upvote 1

35izpu1.jpg

Jack Bauer
Posted
2 hours ago, Radox said:

Абе, Прайска, ти в тая тема имаш повече мнения от целия друг форум за последния месец, взети заедно? Нещо много си надъхан за тоя подкаст 😂

Той за да следи тая тема не влезе и в Мафия :(

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted

За прайса не знам, ама Олимпик виждам как ни върти на шиш с тия обяснения как бг-мами му ебали мамиту. Може и друго да са правали.

Кръстницата и Олимпик ще имат да ни казват нещо "шокиращо" май. 👀

#тукапървистегочули

• Wank 3

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Jack Bauer
Posted
Just now, LightOne said:

За прайса не знам, ама Олимпик виждам как ни върти на шиш с тия обяснения как бг-мами му ебали мамиту. Може и друго да са правали.

Кръстницата и Олимпик ще имат да ни казват нещо "шокиращо" май. 👀

#тукапървистегочули

Може да са играли покер?

• Haha 1
  • Wank 2

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

The Olimpic Hero
Posted

В тази тема не съм в гимик, само това ще кажа. :D 

Posted

Коя ли ще е гост звездата? :ph34r:

TheGodmother
Posted (edited)

Скъпи съфорумци,

Имаме удоволствието да Ви представим епизод 2 на нашия подкаст!

Enjoy!

Edited by TheGodmother
Posted

Госта е доста сдухан и мяка, едната от "дамите" пуши като комин, другата има сладко гласче, но е по-самоуверена, отколкото трябва.

Като цяло безмислен подкаст със "зиро пънчлайн", но явно че се залага на това, че в ке(о)ч форум, пълен със загорели матори, ще са вървежни... И не са ли в крайна сметка!?

Тук ще разкажа една история, пък всеки да си я интерпретира, както иска:

Един колега, пияница и стаф във софийски хостел, предложил стая на друг и му довел негова курва...

Курвата взимала 120 лв. на час и тоя го предупредил, да не дава повече... Обаче след единия час тоя излиза от стаята и иска да си вземе още пари, да й дава...

Оня пита: Сигурен ли си, нали те предупредих!?

Да, бе брат! И й дал...

Тук докато го разправя, един го прекъсва и го пита:

(дебел пиянски и пушачески глас) - Абе Стефане, а ти виде ли кура на Мартин!?

И оня: А, нищо особено!

След което добавя: Видех му и гъза и му е по-бял от лицето...

Каква ли ще да е поуката от тази странна, НО ИСТИНСКА история?