Jump to content

Hell's Kitchen България (Сезон 8)

neshev

Recommended Posts

natopor4en
Posted (edited)

Хахаха тая година випа е просто тоталка. Флорчето, Пиленцето, Норчето и оная бабка 😂😂😂

Edited by natopor4en

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Posted

Вместо Тотича, да бяха викнали баща му да дърпа мусаки и прочие. :lol:

HEIDENREICH
Posted

Доста тегава селекция уроди.  

Тази година  има и гусита и педери  и бразилец от Филиповци и бимбота , селски бекове , ревливо хюмне от Враца , презобил поляк. И това са само първите...Още не съм видял моя човек Наско. :wub:

@yaripim, гъбо, къде ме нахендри , малоумнико ? 

Posted
9 minutes ago, HEIDENREICH said:

Тази година  има и гусита и педери  и бразилец от Филиповци и бимбота , селски бекове , ревливо хюмне от Враца , презобил поляк. И това са само първите...Още не съм видял моя човек Наско. :wub:

@yaripim, гъбо, къде ме нахендри , малоумнико ? 

Ахаахахахаа,ще го преживееш, Наско ще се появи,ше плесне закачливо с ръце,ще подвикне-Отваряме, шеф!!!  и готово 😀 

Ти какви си очаквал да вкарат...

• Sad 1

3kuoda.gif

StoneColdFaN
Posted
5 hours ago, HEIDENREICH said:

Още не съм видял моя човек Наско.

Ти остави туй, дето е мазен педал със сладко дупенце, ама най-вероятно е и махленска клюкарка (то на такъв си и мяза). Много добре си спомням как един отбор като изгубеше предизвикателство в първите сезони, после идваше този да им се прави на тежкар (пък реално е на два плесника) и да ги УЧИ. Имаше случай в първия сезон, дето един ретард не щеше да чупи лед за наказание, в края на епизода го изгониха извънредно. И малко по-късно на мен ми загря двигателя, че най-вероятно НАСКО се е оплакал като малка ученичка на Ангелов, вследствие на което Зоофила е изхвърлил тоя с леда.

Въпросния епизод още го има наличен в YT - ЛС, ако на тебе или некой друг му се занимава да го гледа.

Posted
8 hours ago, HEIDENREICH said:

Що бе ,чичи,какво не му харесваш чак толкова?? Млади що-годе са ги подбрали тоя път, на специалитетите зоофила даже май и не плю в кофата.
Стиефан от ШумИн -трудно са намерили дето някой да говори български изобщо там, малцинство са, всичко е джагара -джугара турчеляшко/циганско/помашка история. С мазната мутрица и заявките за авджийство -айде вземи тая чиния. 
Мангалката е Лом е вкарана за да "израства" в този сезон,ясно е , тя ще бъде. От ТОПЕНИЦА :laugh: до... не знам докъде ще стигне,чакам да почнат скандалите и да започне да кълне като копанарка.
Силно интернационален каст този сезон, то поляци, мамалиги и други знайни и незнайни гурбетчии. За звИздИте- там е баш чобанията-оная Монаковата, Нора Недкова (бляк),на Славена Вътова мирижливите цици,брадататия капут Тото.Белким един свестен се открои,дето да си има хабер от готвене,Златка ги разпори миналия сезон.
От епизода и трейлъра за следващия сезон става ясно,че ще си карат по втръсналата рецепта... Шеф, колебаех се между 2 ястия, ей ви тва.
-Ма тва не става за нищо, я дай другото. Аааа,ето,другото ако беше донесъл, щеше да вземе точка. Или- Имам съмнения, не съм се справил.
-Не,бе, много добре си се справил имай повече вяра в себе си и на резервацията айдее марш от кухнята.
На трейлърите отдавна не вярвам, всичко е зарибявка и постановка и все трябва да набутат "за първи път в бг Hell's Kitchen". Помия,ама рядка.

3kuoda.gif

StoneColdFaN
Posted (edited)

Чакай малко. Тая верно ли е оставила горкия ни Йоанчу заради туй, че той бил казал, че НЕ МОЖЕ ДА ГОТВИ?!?!? 

@HEIDENREICH, махай го тоз твоя Наско и се заеми с туй русокосо изчадие, МОЛЯ!

Edited by StoneColdFaN
  • Sad 1
Posted (edited)
9 minutes ago, StoneColdFaN said:

Чакай малко. Тая верно ли е оставила горкия ни Йоанчу заради туй, че той бил казал, че НЕ МОЖЕ ДА ГОТВИ?!?!? 

Циганчетата ги ебат, не забравяй. :)

верен-ли-е-факта-че-костадин-костадинов-е-от-ромски-произход-v0-8qpdwhzl32re1-1.webp

Тото е станах ебахти свинята. :(

ИРГЕНИ ли, ве. :lol:

Edited by neshev
  • Haha 1
  • LMFAO 1
natopor4en
Posted

хахаххаха

Шеф Ангелов към ФЛорчето : Имаш ли си гадже ? 

Флора: Не.

Ангелов: Виждам защо.

хаххха дали не й сипа с големия черпак. хаххахаа :D :D :D  

• Haha 1

HEIDENREICH
Posted

Продължавам с анализа на първия епизод, който се мъча да догледам втора сутрин.

Какво видях досега :

- Събков май също ще се окаже халка

- бимбото срещу пишман боксьор

-  пускат румънското гуси Григореску на фона на музика от Зоотопия... Ще има игра тук

- още едно педи-сладкар.  Наско ще е зает след резервациите.

- всички готвят сьомга бе , егаси простия народ, даже презобилия поляк

- побъркана пача с топеница без хляб

-  този от Варна прилича ба сектант, супер безумен поглед

- ловецът се оказа нереално тъпо копеле

Съгласен съм с neshev, толкoва дълго предаване е негледаемо . Гледам го на 2 пъти с превъртане на някои от представянията и пак едва издържах.

Виповете принципно не ги гледам, но ще видя представянето на невярната кучка Флора . Щом заеба Йодата заради гнусната копейка -шнур за нея.

Kill_Steen_Kill
Posted

Сладкарят Цветомир ми е познат, изключително точно и интелигентно момче.  :beer: 

Ще следя това прокажно предаване заради него. Ако има гласуване, пускайте за него и правим запис как казва "Яко е да си от БВЦ"! 

• Like 2

681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878 

Posted

@HEIDENREICH,гъбо отровна, вкараха нови изклесяци да се бият за голямата награда,които далече не изглеждаха зле и един успя и проби,фърли едно оче, но да знаеш, че другите помащини си продължават :D

3kuoda.gif

HEIDENREICH
Posted

Тотално забравих за тая хуйня, чуек. Заспах като путак на мача на Интер и Будьо Глимт ама не зацепих че е ден за изявите на Зоофила. 

• Haha 2

StoneColdFaN
Posted

Айде, пача мръсна, вънка!

• Haha 1
Posted (edited)

Тоя до тая година имаше афинитет към Наско и гусита, сега почна и към психично болни циганки. :suicide:

Edited by StoneColdFaN
  • Haha 2
Posted (edited)

Вчера се опитах да изгледам целия епизод. Тотална скука и епизод, който съм гледал сигурно дузина пъти през годините. Едните печелят играта в началото, гърбят ги на резервацията, номинират двама и си ходи трети. :D В случая май изгониха и един от по-кадърните, тъй че явно пак ще тикат абсолютни шматки и измислени вражди. Май още не са метнали любовен романс, закъсняват. :lol:

За съжаление, алтернативата по bTV също е леш и може би най-скучният сезон на Ергенът евър, та буквално няма какво да се гледа в момента. :(

Edited by neshev
natopor4en
Posted
5 hours ago, neshev said:

Вчера се опитах да изгледам целия епизод. Тотална скука и епизод, който съм гледал сигурно дузина пъти през годините. Едните печелят играта в началото, гърбят ги на резервацията, номинират двама и си ходи трети. :D В случая май изгониха и един от по-кадърните, тъй че явно пак ще тикат абсолютни шматки и измислени вражди. Май още не са метнали любовен романс, закъсняват. :lol:

За съжаление, алтернативата по bTV също е леш и може би най-скучният сезон на Ергена евър, та буквално няма какво да се гледа в момента. :(

И аз туй от горе на горе го гледам. 

Всяка година едно и също. Едни и същи гимици. Едни и същи сторолайнове.

Снощи вечерям и гледам някаква политкоректна синьокоса либералка тлъстюша я вкарали в тоя цирк. Еми как човек да гледа това предаване  ? Как ? 

Хапвам си, пийвам си и БАМ  - някаква тлъстюша. Еми - не мерси. 

Иначе от 20:30 по БТВ Комедия дават Ало, Ало. Ако ти се гледа :) Интересно е. 

StoneColdFaN
Posted (edited)

След тая седмица наистина не разбирам как още може да държи там тоя орангутан Маргарита. Поне да беше некоя симпатична шматка от типа на Гичка, дето шоу да прави, а то да ти се иска туй да го разстреляш с двуцевка в черепа. Че то и ПИЛИТО е циганка, ама е по-търпима.

Миналата седмица печелят предизвикателство и отиват в Лом. Отклонил съм поглед от телевизора за момент, в това време чувам некакъв продран и дрезгав глас. "Сигурно е баща й" викам. Надигам глава - МАЙКА Й! Братче, то говореше като ултрас на Спартак Москва, щех да повърна. :suicide:

Edited by StoneColdFaN