Jump to content

Hell's Kitchen България (Сезон 8)

neshev

Recommended Posts

Posted

657177_980x551.jpeg

Най-горещият риалити формат в българския телевизионен ефир - Hell’s Kitchen, се завръща с осми сезон по NOVA, зареден с взривоопасен екшън и непредвидими кулинарни предизвикателства. На 17 февруари от 20:00 ч. безкомпромисният шеф Виктор Ангелов ще отвори Кухнята на Ада за новите жадни за голямата победа претенденти.

В продължение на седем сезона Hell’s Kitchen България успява да прикове вниманието на милиони зрители в телевизионното и дигиталното пространство. Тази година мащабната надпревара, превърнала се в една от най-успешните реализации на формата в световен мащаб, провокира много чуждестранни таланти от три континента също да се впуснат в кулинарно приключение у нас.

Сред новите възпитаници на шеф Виктор Ангелов попадат готвачи с богат опит, хоби ентусиасти, финансист, сладкари, дете на легендарни риалити герои, домакиня, както и професионалисти с международен опит, решили да нарекат България отново свой дом.  Под светлините на прожекторите ще застанат и нови звездни участници - милионер, гримьор, супермодел, музикант, журналист, актриса, художничка и човек, който винаги е номер едно, с каквото и да се захване. Кой от тях обаче ще се окаже най-сръчен в кухнята?

Тази пролет зрителите на NOVA ще имат възможност да видят и оспорвани кастинг предизвикателства, в които всяка седмица различни претенденти ще се борят за одобрението на шеф Ангелов и място в неговата кухня.

Не пропускайте да разберете първи кои ще бъдат новите участници, новите рецепти и новите препятствия, обединени под мотото “Екшън без граници” - в Hell’s Kitchen от 17 февруари по NOVA!

Posted

Силно се надявам този сезон да е последния на шоуто в този формат. Жалко за Ангелов, който последните години за мен след тези циркове не е никакъв авторитет. А едно време всеки епизод имаше по 1-2 страници тук с коментари.. Дъното започна със Звездния отбор, продължи с Боюклиева миналия сезон, мислехме, че е стигнало с личните драми в ефир на Василева - Гущерова, но явно има още накъде да се копае.. Надявам се да е последен сезон, пауза 2-3 сезона и завръщане към оригиналния формат с нов шеф. Сори Викта, изпърдя си пръдните. :( 

Posted

Виктор Ангелов е самото шоу, зад него сигурно има 50 души екип, които малко повече от нас знаят как се прави телевизия. Очаквам за пореден път да е номер едно в ефира.

Posted

С нови сили,достойни играчи и ултраутайки явно ще се забавляваме и тази пролет. Стига да не вкарват Вмифка Мейбе, ще следя с интерес. 

@HEIDENREICH,надъхан ли си за кулинарни висоти и мега чобания и бекярщина?Ще ти изстине ли най-сетне Наско в ръчичките?

• Haha 1

3kuoda.gif

HEIDENREICH
Posted
1 hour ago, yaripim said:

С нови сили,достойни играчи и ултраутайки явно ще се забавляваме и тази пролет. Стига да не вкарват Вмифка Мейбе, ще следя с интерес. 

@HEIDENREICH,надъхан ли си за кулинарни висоти и мега чобания и бекярщина?Ще ти изстине ли най-сетне Наско в ръчичките?

Не много, последните сезони не ги доглеждам.. Вместо да има Петковци,Муйки, Гички и пр. слабоумници дето да се излагат в кухнята, те наблягат на мизерно реализирани любовни истории и скандали и крясъци и са ми много тегави за гледане.

Един игривец в салона не стига да ми задържи интереса, даже шеф Ангелов не флиртува с гусита. Тъжна работа .:(

natopor4en
Posted

Аз може и да го гледам. Поне първите два три епизода да видя участниците.

Така че Топордяка за поредна година ще ви забавлява с интересни анализи и свежи разчупени лафчета. Точно както е Неговият стил. 😂😂😂

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Posted

И тук се цопвам, обикновено почти всичко гледам. :D

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

Posted

Нещата си ЕПМ, когато решиха да увеличат времетраенето. Съответно трябваше да вкарват и помията със "звездния" отбор, за да могат да запълнят още 30-40 минути на епизод. И отделно, просто сме малка държава и няма материал за толкова сезони, та се налага да вкарват абсолютни шматки. Гимикът с белачите на картофи, работили в ресторант МИШЛЕН се изтърка отдавна. Гледам спорадично последните два сезона, дори не помня и победителите, толкова са ми безлични. Този се съмнявам да е различно. 

• Upvote 2
  • Thanks 1
StoneColdFaN
Posted

Не искам да спойлвам, ама само да кажа, че един от участниците го разпознах в трейлъра, дето почнаха днеска да въртят. Бил е в първия сезон на МастърШеф от 2015, раздаваше го страшен клоун там. 

Засега преброих трима от първия сезон на МастърШеф, опитали си късмета тука. Нина (300-литровия бидон за кисело зеле), Стефани (лудата сладкарка) и тоя ръб. Още реджекти има ли? :2funny:

Posted (edited)

В момента върви Китчън оригинала с Рамзи, май е 23 или 24 сезон. Само него не съм го гледал .Разбира се,там класата е на светлинни години пред нашата реалност. Очаквам с нетърпение отново любовни романи, каравани в полето, които са последна дума на техниката, ама видиш ли,някак газта за котлоните дава фира изведнъж. 

Най-якото и полезно винаги ми е било мастър класовете. Това поне го умеят добре, да канят мега профита и специалисти.

Иначе ,си знаем стандартното как ще е -зор докато избутат резервацията, на сутринта шефа с биполярна усмивка все едно нищо не е станало ги подкарва отначало да ги учи и така... Към полуфиналите ще дойдат тия от миналата година да премерят сили,един-двама ще кажат,че вече са отворили собствен ресторант. ЗвИздите-за мен е излишно вкаран отбор,вадят нафталинови герои от времето на баба Ванга абитуриентския бал, или млади утайки с професия "ютубър".

Edited by yaripim

3kuoda.gif

Posted
On 2/7/2026 at 4:40 PM, StoneColdFaN said:

Не искам да спойлвам, ама само да кажа, че един от участниците го разпознах в трейлъра, дето почнаха днеска да въртят. Бил е в първия сезон на МастърШеф от 2015, раздаваше го страшен клоун там. 

Засега преброих трима от първия сезон на МастърШеф, опитали си късмета тука. Нина (300-литровия бидон за кисело зеле), Стефани (лудата сладкарка) и тоя ръб. Още реджекти има ли? :2funny:

Кой е той, чак пък такъв спойлер да е това? :D

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

Posted

Тото от Скандау е следващият обявен участник. :D

Posted

Най-големият паляр, подвизавал се в риалити предаване. :happy:

Posted

Аз даже вече мислех, че е участвал... 🤣🤣🤣

Posted

По едно време беше кенселиран, след като се подсмихваше, докато тоталката Тити разправяше как бръсне някаква. Успя да се реабилитира донякъде, но ми се струва яко залязващ от към популярност.

Posted
6 minutes ago, neshev said:

По едно време беше кенселиран, след като се подсмихваше, докато тоталката Тити разправяше как бръсне някаква. Успя да се реабилитира донякъде, но ми се струва яко залязващ от към популярност.

О, знам, знам, където правеше някакви много странни опити да се защитава и Пепси го резнаха. :laugh:

natopor4en
Posted
2 hours ago, Sea said:

О, знам, знам, където правеше някакви много странни опити да се защитава и Пепси го резнаха. :laugh:

То там работата не е баш тъй. Много по-дълбока е и са намесени хора.... 

Да речем, че Тото беше нарочен и поръчан. Нека така да го кажем.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Posted

Как така? 😲 Или е тайна?

Posted

Най-известното ми видео в youtube.

• Haha 1
Posted

Това съм го гледала, ама мислех, че говорите за нещо друго. 

Просто реакциите му тогава не бяха най-добрите според мен, иначе можеше и по-леко да премине през цялата ситуация.

Posted
2 minutes ago, Sea said:

Това съм го гледала, ама мислех, че говорите за нещо друго. 

Просто реакциите му тогава не бяха най-добрите според мен, иначе можеше и по-леко да премине през цялата ситуация.

Надявахме се да ни реши с присъствие като цяло. :(

StoneColdFaN
Posted

СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ ИСТИНСКИЯ ТОТО! АЗ СЪМ ТОТО! ТОТО! ЩЕ ТЕ СГАЗЯ! 

Искам да видя как тоя ще скочи на шеф Ангелов. Ако може и на салонния управител Наско.

Posted

Е, не очакваме ли да е пораснал малко. 😄

Posted

Гаранция на старта пак ще има някоя с дълга рокля или ще е на 25 см.токчета и ще и е трудно да се придвижва в кухнята,като ги опне Викта да му правят ястие специалитет за сефте. Щото е толкова трудно за ти кажат или да запомниш да не се появяваш в такъв тоалет.

Тото е леке,добре,че е аутотюна,че не може и да пее горкия.

3kuoda.gif