neshev Posted February 5 Posted February 5 Quote Най-горещият риалити формат в българския телевизионен ефир - Hell’s Kitchen, се завръща с осми сезон по NOVA, зареден с взривоопасен екшън и непредвидими кулинарни предизвикателства. На 17 февруари от 20:00 ч. безкомпромисният шеф Виктор Ангелов ще отвори Кухнята на Ада за новите жадни за голямата победа претенденти. В продължение на седем сезона Hell’s Kitchen България успява да прикове вниманието на милиони зрители в телевизионното и дигиталното пространство. Тази година мащабната надпревара, превърнала се в една от най-успешните реализации на формата в световен мащаб, провокира много чуждестранни таланти от три континента също да се впуснат в кулинарно приключение у нас. Сред новите възпитаници на шеф Виктор Ангелов попадат готвачи с богат опит, хоби ентусиасти, финансист, сладкари, дете на легендарни риалити герои, домакиня, както и професионалисти с международен опит, решили да нарекат България отново свой дом. Под светлините на прожекторите ще застанат и нови звездни участници - милионер, гримьор, супермодел, музикант, журналист, актриса, художничка и човек, който винаги е номер едно, с каквото и да се захване. Кой от тях обаче ще се окаже най-сръчен в кухнята? Тази пролет зрителите на NOVA ще имат възможност да видят и оспорвани кастинг предизвикателства, в които всяка седмица различни претенденти ще се борят за одобрението на шеф Ангелов и място в неговата кухня. Не пропускайте да разберете първи кои ще бъдат новите участници, новите рецепти и новите препятствия, обединени под мотото “Екшън без граници” - в Hell’s Kitchen от 17 февруари по NOVA! Quote
neshev Posted February 6 Author Posted February 6 Дъното отдавна е изкопано. View this post on Instagram A post shared by Hell's Kitchen Bulgaria (@hells.kitchen.bulgaria) Divaka 1 Quote
MJ23 Posted February 6 Posted February 6 Силно се надявам този сезон да е последния на шоуто в този формат. Жалко за Ангелов, който последните години за мен след тези циркове не е никакъв авторитет. А едно време всеки епизод имаше по 1-2 страници тук с коментари.. Дъното започна със Звездния отбор, продължи с Боюклиева миналия сезон, мислехме, че е стигнало с личните драми в ефир на Василева - Гущерова, но явно има още накъде да се копае.. Надявам се да е последен сезон, пауза 2-3 сезона и завръщане към оригиналния формат с нов шеф. Сори Викта, изпърдя си пръдните. yaripim 1 Quote
Glam4o Posted February 6 Posted February 6 Виктор Ангелов е самото шоу, зад него сигурно има 50 души екип, които малко повече от нас знаят как се прави телевизия. Очаквам за пореден път да е номер едно в ефира. Quote
yaripim Posted February 6 Posted February 6 С нови сили,достойни играчи и ултраутайки явно ще се забавляваме и тази пролет. Стига да не вкарват Вмифка Мейбе, ще следя с интерес. @HEIDENREICH,надъхан ли си за кулинарни висоти и мега чобания и бекярщина?Ще ти изстине ли най-сетне Наско в ръчичките? HEIDENREICH 1 Quote
HEIDENREICH Posted February 6 Posted February 6 1 hour ago, yaripim said: С нови сили,достойни играчи и ултраутайки явно ще се забавляваме и тази пролет. Стига да не вкарват Вмифка Мейбе, ще следя с интерес. @HEIDENREICH,надъхан ли си за кулинарни висоти и мега чобания и бекярщина?Ще ти изстине ли най-сетне Наско в ръчичките? Не много, последните сезони не ги доглеждам.. Вместо да има Петковци,Муйки, Гички и пр. слабоумници дето да се излагат в кухнята, те наблягат на мизерно реализирани любовни истории и скандали и крясъци и са ми много тегави за гледане. Един игривец в салона не стига да ми задържи интереса, даже шеф Ангелов не флиртува с гусита. Тъжна работа .:( yaripim 1 Quote
natopor4en Posted February 6 Posted February 6 Аз може и да го гледам. Поне първите два три епизода да видя участниците. Така че Топордяка за поредна година ще ви забавлява с интересни анализи и свежи разчупени лафчета. Точно както е Неговият стил. 😂😂😂 Quote
Sea Posted February 7 Posted February 7 И тук се цопвам, обикновено почти всичко гледам. Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
neshev Posted February 7 Author Posted February 7 Нещата си ЕПМ, когато решиха да увеличат времетраенето. Съответно трябваше да вкарват и помията със "звездния" отбор, за да могат да запълнят още 30-40 минути на епизод. И отделно, просто сме малка държава и няма материал за толкова сезони, та се налага да вкарват абсолютни шматки. Гимикът с белачите на картофи, работили в ресторант МИШЛЕН се изтърка отдавна. Гледам спорадично последните два сезона, дори не помня и победителите, толкова са ми безлични. Този се съмнявам да е различно. outkast, MJ23 and HEIDENREICH 2 1 Quote
StoneColdFaN Posted February 7 Posted February 7 Не искам да спойлвам, ама само да кажа, че един от участниците го разпознах в трейлъра, дето почнаха днеска да въртят. Бил е в първия сезон на МастърШеф от 2015, раздаваше го страшен клоун там. Засега преброих трима от първия сезон на МастърШеф, опитали си късмета тука. Нина (300-литровия бидон за кисело зеле), Стефани (лудата сладкарка) и тоя ръб. Още реджекти има ли? HEIDENREICH and MJ23 1 1 Quote
yaripim Posted February 7 Posted February 7 (edited) В момента върви Китчън оригинала с Рамзи, май е 23 или 24 сезон. Само него не съм го гледал .Разбира се,там класата е на светлинни години пред нашата реалност. Очаквам с нетърпение отново любовни романи, каравани в полето, които са последна дума на техниката, ама видиш ли,някак газта за котлоните дава фира изведнъж. Най-якото и полезно винаги ми е било мастър класовете. Това поне го умеят добре, да канят мега профита и специалисти. Иначе ,си знаем стандартното как ще е -зор докато избутат резервацията, на сутринта шефа с биполярна усмивка все едно нищо не е станало ги подкарва отначало да ги учи и така... Към полуфиналите ще дойдат тия от миналата година да премерят сили,един-двама ще кажат,че вече са отворили собствен ресторант. ЗвИздите-за мен е излишно вкаран отбор,вадят нафталинови герои от времето на баба Ванга абитуриентския бал, или млади утайки с професия "ютубър". Edited February 7 by yaripim HEIDENREICH, outkast, Metzgermeister and 1 other 1 1 2 Quote
Sea Posted February 9 Posted February 9 On 2/7/2026 at 4:40 PM, StoneColdFaN said: Не искам да спойлвам, ама само да кажа, че един от участниците го разпознах в трейлъра, дето почнаха днеска да въртят. Бил е в първия сезон на МастърШеф от 2015, раздаваше го страшен клоун там. Засега преброих трима от първия сезон на МастърШеф, опитали си късмета тука. Нина (300-литровия бидон за кисело зеле), Стефани (лудата сладкарка) и тоя ръб. Още реджекти има ли? Кой е той, чак пък такъв спойлер да е това? Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Sea Posted February 11 Posted February 11 Тото от Скандау е следващият обявен участник. Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
neshev Posted February 11 Author Posted February 11 Най-големият паляр, подвизавал се в риалити предаване. outkast and Sea 1 1 Quote
Sea Posted February 11 Posted February 11 Аз даже вече мислех, че е участвал... 🤣🤣🤣 Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
neshev Posted February 11 Author Posted February 11 По едно време беше кенселиран, след като се подсмихваше, докато тоталката Тити разправяше как бръсне някаква. Успя да се реабилитира донякъде, но ми се струва яко залязващ от към популярност. Quote
Sea Posted February 11 Posted February 11 6 minutes ago, neshev said: По едно време беше кенселиран, след като се подсмихваше, докато тоталката Тити разправяше как бръсне някаква. Успя да се реабилитира донякъде, но ми се струва яко залязващ от към популярност. О, знам, знам, където правеше някакви много странни опити да се защитава и Пепси го резнаха. Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
natopor4en Posted February 11 Posted February 11 2 hours ago, Sea said: О, знам, знам, където правеше някакви много странни опити да се защитава и Пепси го резнаха. То там работата не е баш тъй. Много по-дълбока е и са намесени хора.... Да речем, че Тото беше нарочен и поръчан. Нека така да го кажем. Sea 1 Quote
Sea Posted February 11 Posted February 11 Как така? 😲 Или е тайна? Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Sea Posted February 11 Posted February 11 Това съм го гледала, ама мислех, че говорите за нещо друго. Просто реакциите му тогава не бяха най-добрите според мен, иначе можеше и по-леко да премине през цялата ситуация. Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
hacky Posted February 11 Posted February 11 2 minutes ago, Sea said: Това съм го гледала, ама мислех, че говорите за нещо друго. Просто реакциите му тогава не бяха най-добрите според мен, иначе можеше и по-леко да премине през цялата ситуация. Надявахме се да ни реши с присъствие като цяло. Sea 1 Quote
StoneColdFaN Posted February 11 Posted February 11 СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ ИСТИНСКИЯ ТОТО! АЗ СЪМ ТОТО! ТОТО! ЩЕ ТЕ СГАЗЯ! Искам да видя как тоя ще скочи на шеф Ангелов. Ако може и на салонния управител Наско. Quote
Sea Posted February 11 Posted February 11 Е, не очакваме ли да е пораснал малко. 😄 Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
yaripim Posted February 11 Posted February 11 Гаранция на старта пак ще има някоя с дълга рокля или ще е на 25 см.токчета и ще и е трудно да се придвижва в кухнята,като ги опне Викта да му правят ястие специалитет за сефте. Щото е толкова трудно за ти кажат или да запомниш да не се появяваш в такъв тоалет. Тото е леке,добре,че е аутотюна,че не може и да пее горкия. Quote
Recommended Posts