Devil Posted February 2 Posted February 2 (edited) Date: 28 февруари 2026 Venue: United Center City: Chicago, Illinois Оfficial Theme Song: Offset & JID - Bodies https://www.youtube.com/watch?v=_hkoMopfRJU Мatches: World Heavyweight Championship CM Punk (c) vs. Finn Balor Women's Intercontinental Championship Becky Lynch (c) vs. AJ Lee Men's Elimination Chamber match Logan Paul vs. Je'Von Evans vs. Trick Williams vs. Randy Orton vs. Cody Rhodes vs. LA Knight Women's Elimination Chamber match Kiana James vs. Asuka vs. Raquel Rodriguez vs. Alexa Bliss vs. Rhea Ripley vs. Tiffany Stratton Edited Saturday at 10:21 AM by Devil The-Resident-Ev!L, Berbatov and krriiissss 3 Quote
HBK_forever Posted February 6 Posted February 6 (edited) Искам да вляза в еакулационната клетка и да я спечеля . Едит (ама не тая фалшивото пеене джамия от ало ало, сериала бе, чикиджии): стискам палци на См Пънк. Ще я вдига титлата. Добре, че му дадоха да стане пак световен шампоан, че не се търпеше. Не че гледам , било ме трътката, ама ще гледам това ппв , а и ще си върна назад на прашка и това бе кралското миле Edited February 6 by HBK_forever krriiissss 1 Quote [center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]
Sugarev Posted February 27 Posted February 27 Представяте ли си Пънкаря да дропи на Финката.. The-Resident-Ev!L and krriiissss 2 Quote Absolute madlad
neshev Posted Saturday at 11:11 AM Posted Saturday at 11:11 AM Зетя вече съвсем се ебе и дори пет мача няма да видим повече на PPV. Очаквам да зарадват местните звезди и шоуто да завърши с триумфиращите AJ и Punk. Мъжкият определено е интересен. Тази година надали ще изпраскат соло мач, градят мощно Jacob Fatu като третия човек, но тук очаквам да поднесат изненада и Orton да спечели този мач. Drew да прецака Cody и да го обърнат на Fatal 4-Way на WM. В женския, Rhea трябва да я вдига. Имат нужда от нея в основните вражди. Отборното и царуване беше добро, но е време да се върне, където и е мястото. krriiissss and Kill_Steen_Kill 1 1 Quote
HeaDMaKeR™ Posted Sunday at 05:20 AM Posted Sunday at 05:20 AM Абе само МЕ гледах и то успях да го видя на живо, че съм бая на изток и тук е сутрин и бая слабо ми се стори. J’Von подскача прекалено много и ходовете му не са чисти, даже доста лесно може да бочне нещо.Дори скока му от клетката беше смешен.Имаме си по-млад Кофи Кингстън общо-взето и повече от мид-кардър не го виждам, то дори телосложението му не позволява след като е 2 пъти по-малък от Браян или Мистерио. LA Knight типичен олигофренски буукинг за него.Все е прецакан, или яде roll up, абсолютно излиза като олигофрен в 9 от 10 случая. Трик с добро представяне, ама има спешна нужда от нов финишер.Аз лично му симпатизирам, от месец и нещо е в главния ростер и дето се вика от големите риби е.Елиминацията му беше ок. Логан Пол очевидно играеше ролята на Брон Брейкър.Явно плана е бил Брон да размаже и елиминира 3ма с копия и накрая да бъде прецакан от Ролинс.В случая и Беоб и Бронсън се контузиха, така че Логан трябваше от WWE гледна точка, хем да елиминира 3, хем да изглежда и като мишка.Еми получи си.Сет Ролинс с добро включване, предполагам това ще е един от мачовете на Мания. И веднага след това намеса и на Дрю.Излишна бих казал.Малко наранява гимика на този мач, че имахме не 1, а 2 намеси в уж тази “страховита непробиваема крепост”. Ортън отива на Мания и поне той най-после взе победа на голямо шоу, защото и той беше заприличал на джанрони. Абе доста постен мач.Абсолютно нищо запомнящо се, просто транзишън. А и в тубата видях, че вампира от АЕВ е дебютирал.Не знам какъв му е гимика и сериозен ли е, ама за мен този е Мр. Игуана 2.Телосложение в стил момче 8-9 клас пиещо само креатина на брат си когато не е утях. Мега смешен КМ сезон.Може би един от най-слабите от както гледам кеч. ППВ-то не съм го гледал цялото, само МЕ успях да видя целия, ама и другото като гледам не е нещо особено. hacky, Kill_Steen_Kill, Farest and 2 others 4 1 Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska
neshev Posted Sunday at 06:18 AM Posted Sunday at 06:18 AM Всички да имат приятели като Пънкаря. krriiissss and Kill_Steen_Kill 1 1 Quote
neshev Posted Sunday at 07:02 AM Posted Sunday at 07:02 AM Брутален entrance: Брутален botch: HEIDENREICH, MJ23, Sugarev and 1 other 1 2 1 Quote
Devil Posted Sunday at 07:24 AM Author Posted Sunday at 07:24 AM Todor Atanasov, Berbatov and Nightmare 1 2 Quote
neshev Posted Sunday at 07:30 AM Posted Sunday at 07:30 AM (edited) Rusty Reigns. Edited Sunday at 07:30 AM by neshev Xander Black and Todor Atanasov 2 Quote
Nightmare Posted Sunday at 11:19 AM Posted Sunday at 11:19 AM 5 hours ago, HeaDMaKeR™ said: Не знам какъв му е гимика и сериозен ли е Комеди образ е в стил Сантино Марела Спойлер за идентичността на маскираният мъж,който беше разкрит - Spoiler Todor Atanasov 1 Quote
pukkod Posted Sunday at 11:42 AM Posted Sunday at 11:42 AM 4 hours ago, neshev said: Rusty Reigns. Хахах, Капитан Part timer се обади 😂 Като му дадат титлата на Мания,после до SummerSlam няма да се качи на ринга.. Todor Atanasov 1 Quote
Dudley Posted Sunday at 12:04 PM Posted Sunday at 12:04 PM Жените разцепиха , може би това беше най якия мач за вечерта. Quote
Dranzer Posted Sunday at 12:29 PM Posted Sunday at 12:29 PM Двата чеймбъра доставиха, иначе посредствено шоу. Женския изгледах на един дъх, очаквана победа на Рипли. Трик вече е звезда, дори и в този мач да не показа много. Еванс ми идва малко ту мъч и не мога да му се изкефя още общо взето. Извадиха Джей Усо от мача, но ЕЛ ЕЙ РИЦАРЯ го замести подобаващо... Време е да го изкарат от МЕ сцената за добро. Логан елиминира трима човека, което е добре за хийл образа му. Сет Ролинс се завърна. Изглежда малко като отчаян ход след многото контузии, но има време да се възстанови напълно до WM. Финала на мача ми хареса, доста добре изпълнено и от тримата. Съгласен съм, че както някой каза гимика на мача малко го осраха с толкова намеси и влизания на външни хора, но за мен беше ок. Другите мачове не бяха нещо особено, очаквани победи на Пънк и AJ. Quote
neshev Posted Sunday at 12:31 PM Posted Sunday at 12:31 PM Не бих казал, че съм изненадан, защото все пак прогнозирах победата на Orton, но все пак беше правилното и за доста хора беше неочакваното решение. Нямаше причина Drew и Jacob да ебат всички мачове последните два месеца, само за да видим тривиална победа на Cody и singles мач с Drew на WM. Сега има настроения, че Cody ще победи Drew и конфигурацията ще бъде Orton срещу Cody и Drew срещу Jacob, но смятам, че ще ги набутат всичките в един мач. Възможно е да им изпраскат и някакъв gimmick като HIAC. Някои смятат, че това обезсмисля Chamber-а, но Orton не мисля, че е фигурирал сериозно сметките и без това. Финалът беше направен много добре и този път Orton не показа слабост и бушонира Cody, което е добро развитие за образа му. Завръщането на Rollins също беше изиграно добре. Предпочитам да беше пропуснал тази Мания, но с оглед всичките контузии, трябва им някаква атракция. Самият мач не беше нищо особено, обаче. Даже бих го нарекъл един от най-слабите въобще. Имаше няколко смешни botch-а и доста опасен такъв с Je'Von. Logan отнася някакъв хейт, но мисля, че тук вината пада на самия Je'Von, който може би забрави, че трябва да поеме бъмпа лицево. Но е младо бичме, дано му няма нищо. Женският беше по-добър, категорично. Добре book-нат. Raquel направи брутални неща, нейната елиминация беше изиграна добре и Rhea, която продължава да е най-голямата женска звезда в компанията, логично победи. По всичко изглежда, че Rhea отново ще получи титлата на WM, но си мисля, че имат потенциал да направят интересна вражда с Jade, която да стигне по-масовата аудитория. Very nice, very evil! WWE надцениха феновете си този път, защото по-голямата част от публиката не знаеше за него. Нямам нищо против дебюта му. WWE имат нужда и от комедийни образи. Не може да се крета само с R-Truth 30 години. Има нужда от нещо по-различно. Пичът си е нишов отвсякъде и за феновете, които не приемат кеча толкова насериозно. Punk е абсолютен бог в Чикаго. Говори много, че му направиха и Chicago Bulls ентрансът с музиката на Alan Parsons. С Balor са имали и по-добри мачове, но това беше мачът на вечерта за мен. Жена му и Becky направиха, каквото можаха, но AJ Lee е доста далеч от това, което беше, а и женският кеч се разви прекалено много. Дадоха и победата заради момента с Punk в Чикаго, но вероятно ще вземе титлата заложник. На WM по-скоро виждам отборен мач, отколкото защита на титлата. Не беше най-доброто PPV, което са правили. Букингът беше на ниво, но самите мачове не успяха да покрият очакванията. Все пак съм доволен от двата главни мача за WM. Punk срещу Reigns ще е епичен от към промота и build. Бих казал, че и е непредвидим, защото Punk набра страшно много инерция, а Roman си остана part-timer. Вече и нещата околo WM догодина стават доста несигурно, заради ситуацията в Иран, тъй че няма никакви уверения, че ще се състои в Саудитска Арабия или пък ще успеят да докарат Скалата за мач с Roman. Другата титла също е нагрухана с най-големите имена в SmackDown и също ми се струва непредвидим. Тъй че, евала, тази година вадят топ неща. Ponetron and Berbatov 2 Quote
neshev Posted Sunday at 02:14 PM Posted Sunday at 02:14 PM Започнахме с пресконференции, минахме през post-show панели пред ЕКЗАЛТИРАНИТЕ фенове и завършихме на backstage интервюта. Ponetron 1 Quote
Ed2097 Posted Sunday at 04:22 PM Posted Sunday at 04:22 PM Добре че бяха Ренди и Сет, иначе това щеше да бъде най-скучната Клетка за елиминация в историята! Женската дивизия е пълна с талант, Риа е невероятна, но има и други изключителни жени. Не разбирам и защо интерконтиненталната женска титла се издига толкова много третират я много по-добре дори от двете световни титли. А защо на Ей Джей след два мача й дадоха титла, след като победи една от най-великите жени кечисти в историята на федерацията, а на Ники Бела майната ѝ? CM Punk е правилният победител, но защо изнася цялата история с Роман на гърба си? Къде се е чуло и видяло претендента да изчезне, а шампионът да прави всичко? Ренди Ортън е моят любим кечист и се радвам, че най-накрая му дават това, което заслужава! pukkod, yaripim and nick 3 Quote
Price Posted Sunday at 07:18 PM Posted Sunday at 07:18 PM Зетят даде изненадваща победа на човек, различен от Коди Роудс? Шокиран съм. Но предполагам бързо ще се реваншира за тази изненада като му върне титлата още на Smackdown. Ако пък я остави на Дрю и мачът действително е едно в едно, то ще гледаме за пръв път от адски много време непредвидим мач за титла на WM. Мач, в който наистина няма да сме сигурни кой ще излезе победител. Рейнс и Пънк със сигурност ще доставят с промота и история. Мачът ми е малко на кантар, тъй като вторият поне за мен прави доста посредствени изяви в последно време. Но баче Роман ще го извлачи до прилично представяне. Надявам се и с Леснар да успеят да букнат добре програмата. И да издигне Оба, който излишно скуашва джобъри в момента. Съгласен съм, че това е категорично най слабия път към WM в режима на HHH. Но дори не е близо до най лошите такива. Дори не е сред най лошите в последните 10 години. LightOne and krriiissss 2 Quote
HEIDENREICH Posted Monday at 08:13 AM Posted Monday at 08:13 AM И аз изгледах шоуто и не съм особено впечатлен. Беше ми интересно завръщането в United Center , не са имали друг турнир там освен SummerSlam 94 с класиката Брет срещу Оуен в клетката и мача на двамата Гробари. По ред на номерата накратко. Женският мач в клетка ми хареса и на мен повече от мъжкия . Чудех се защо извадиха Ийо Скай , но може би вече е време да прекратят лезбо романса и с Риа . Риа срещу нацепената ямайска трътка Джейд е един от малкото мачове дето ми се гледат . Ракел Родригес направи някои зрелищни неща, особено running powerslam-а през кабината. Алекса бе елиминирана рано, миналата година бе подгласничка, Аска и тя не впечатли с нищо, освен дето наплю Алекса. По-добър от мъжкия мач, но съм гледал и много по-добри през годините, не съм супер впечатлен, видя ми се доста ръшнат . ***1/2 Беки- г-жа Пънк - пауза за тоалетна, не го гледах N/R Пънк- Фин Балор -направиха приятен мач , може би не чак на нивото на предишния им, но добре структуриран. Прецака го това че нямаше грам интрига и никой не вярваше че ирландецът има някакви шансове. Иначе двамата доставиха, като за отбиване на номера екстра *** Дебютът на Данхаузен се получи ужасно, публиката заслужено им сра. По принцип в WWE не са много добри да продължат с успешен гимик от друга федерация- преди време се осраха с Broken Маtt Hardy , даже и дебютите на Стинг и nwo осраха, до голяма степен и първия престой на Goldberg . Съгласен съм с neshev че има нужда от още комедийни образи, бих му дал шанс, но определено стъпиха накриво, може би трябваше да има клипове кой аджеба е тоя. Мъжкият мач ме разочарова и като избор на участници и като развитие и цялостно. Озъбения негро Дживон направи няколко скока, но очаквах нещо много повече, някой тотално луд спот, скок от покрива на клетката, нещо за което да се говори. При това положение защо изобщо го вкараха, по-добре да беше влязъл Гюнтер. Джей Усо го извадиха, но пък Ел Ей Найт го замеси със зрелищен боч. Даже не знам дали BFT върху покрива на кабината не бе също бочнато, стори ми се че се спъна и там. Завръщането на Ролинс се получи добре, отново много по-рано от очакваното, но тия на които трябваше да отмъсти вече са в болницата, като тайминг нямаше как да стане по-лошо. Логан Пол се представи на ниво в този мач, не съм му особен фен, но си скъса гъза да представи жалките остатъци от Вижън като някаква заплаха. Не знам дали той ще джоби на Ролинс на Мания, то общо взето няма кой друг. Адмирирам това че Коди не спечели мача, Троен или четворен мач ще е една идея по-интересен. Не следа смака и не знам защо Джейкъб Фату не участва , мисля че отсъствието му в клетката се усети. Ортън е ок като победител, винаги се възприема като заплаха , даже и титлата да му дадат съм ок, отделно има история с Коди. Намесата на Дрю не ми хареса много. Предпазиха Коди, но самия Дрю стана прекалено чикъншит хийл . Един от най-незапомнящите се мъжки мачове в ЕС **1/2 Като цяло не бих казал чак лош турнир но можеха много , много по-добре. Втора поредна хурка след камилоебския Ръмбъл. 5/10 yaripim, Todor Atanasov, Kill_Steen_Kill and 1 other 4 Quote
natopor4en Posted Monday at 12:18 PM Posted Monday at 12:18 PM Много много не ми хареса турнира. Хайпа ми беше по-голям от полученото. Женският клетъчен мач беше много по-интересен и атрктивен, в сравнение с мъжкият такъв. Мислех си дали няма да пушнат Ракел Родригез. Предсави се доста силно в мача. Не съм й фен. Дори я оприличавам с оная харизматична дупка и темерут Тамина. Но пък хей, ако ще пробват нещо с нея сега е момента. А и мейнивент сцената щеше малко да се пораздвижи и поразчупи. Но от Кеча заложиха на сигурното с Рипли. Става. Макар и да сме я гледали като шампион и то като фейс шампион едва ли ще ни предложи нещо нови и различно, но поне ще ни избави от безличното и провалено царуване на Каргил. И след интересният женски клетъчен мач, дойде време на може би най-най-най-тъпият мач за вечерта. Ужасен. Ужасен мач. Ясно, че дадоха титлата на ЕйДжей, заради момента. Чикаго, завръщане това-онова. Нооо мача беше просто ужасен. И ми се струва, че Беки тапна прекалено лесно и бързо. Тъп мач. Пънк и Балор можеха много повече, но пак ставаше. Очаквано Пънк си запази. Протоколна защита. Очаквам интересен билд на враждата му с Рейнс. Мъжкият клетъчен мач ми се стори доста посредствен. Лупни тоя трик го лупнаха и тушираха като джобъче хехех. Другата маймунка оня дето скача нещо не му се получиха спотовете. Доволен съм от победата на Ортън. Последната година, година и половина не го използваха много смислено. Но ето един естествен и натуранлен начин да го вкарат в картинката за титлата. Дрю ми харесва и като шампион и като кечист. Така че няма да ми се иска да губи на Мания. Но не мога да му хвана спатиите дето напада всеки един. Създава си много врагове, които са му вдигнали мерника. Може би планират троен-четворен-петорен мач за титлата на Мания. А да. Отварянето на съндъка.... Трипси сериозно ? Сериозно ? C`mon man, това е нещо, което би го направил Тъста. Направо ме върнаха в дебилните години на Хорнсвогъл и подобни ретардии. Тоя не го знам кой е, ама 2026г.... с намацано лице..... да се прави на вампир..... ем чуек, успех ти пожелавам. Todor Atanasov 1 Quote
Farest Posted Monday at 09:12 PM Posted Monday at 09:12 PM Изгледах само последната минута от всички мачове. Нещо не ми се гледаше цялото ппв, дори и клетката. Та бях доооста убеден, че Коуди ще вземе победата и за моя изненада Ренди я взе. Наистина малко цвят внесе. Добре е да се върне малко на главната сцена и той, че в близките години се изгуби нещо. За Дрю искам да кажа нещо. Не следя кеч много много, но тоя негов гимик вече ми е скучен. Буквално от както стана як мъжага не го е сменял. Тъпо е вече. Путката Сет като някъв инвалид се движи. Още май не е готов Quote
neshev Posted Tuesday at 08:22 AM Posted Tuesday at 08:22 AM И тук ще играят с worked shoots. krriiissss 1 Quote
tanchii Posted Tuesday at 07:00 PM Posted Tuesday at 07:00 PM Big Mami Cool и Trick ги тушираха като кучки. Не съм доволна. Завръщането на Ролинс показва отчаянието им. Справедливост за Ортън! Ако на КечМания не празнува титла I don't want it. Фин изнесе мача с Пънк. Легенда. HeaDMaKeR™ and krriiissss 1 1 Quote Loading...
Gabler Posted Tuesday at 08:16 PM Posted Tuesday at 08:16 PM 11 hours ago, neshev said: И тук ще играят с worked shoots. Еб%си ескалиращия уърк! krriiissss 1 Quote
Recommended Posts