Jericho Posted February 1 Posted February 1 НВП 69! По желание на @Price! NVP-69.mp3 Слушайте тук, или си го свалете с дясно копче и Save As. В броя, поръчан и умело куриран от Прайс, единствения визуален детайл, който аудио излъчването не може да ви донесе е: Brutalnia, outkast, Glam4o and 4 others 6 1 Quote
Hachiko Posted February 1 Posted February 1 2 minutes ago, Jericho said: Чакай ве, тоя има такова? Онова... Quote
Radox Posted February 1 Posted February 1 Jericho отново се е опозорил, така че нека аз постна какво е съдържанието на броя, поискано от @Price : Искам НВП да се завърне като класическата помия, която беше преди 15 години. Няколко сегмента, които нямат нищо общо един с друг и се коментират всякакви теми. 1. Актуалната политическа обстановка у нас и в света - как вие усетихте първия месец след въвеждането на новата валута, какви са ви прогнозите за цените в краткосрочен план - какво мислите за Радев и бъдещия му политически проект. Поредният позорен месия или истински спасител - коментар на поведението и действията на Тръмп - ще успее ли Китай съвсем скоро да потопи пазара и за коли, както успя за телефони - всякаква друга политическа помия, която ви е интересна и бихте искали да коментирате 2. Футбол С оглед предстоящата пролетна екстраваганца в ШЛ и наближаващото Световно първенсто, моля ви да се опитате да направите ултимативната си единайсеторка. Но не с най добрите или велики футболисти, а най бруталните куци коне, които сте гледали. И с по няколко думи да обясните защо въпросният човек е в отбора ви, някои брутални негови издънки например. Знам, че сте огромни маркове на футбола и това няма да ви е трудно. Очаквам Пол Робинсън, Дейвид Джеймс, Рики ван Волфсвинкел, Яя Саного, Джон О'Шей и всякакви подобни малоумници на зеления килим. Естествено, може да метнете и отсега прогнози за победители в ШЛ, големите 5 първенства и Свеотвното. Макар и да е рано все още. 3. Сегмент, в който отваряте kovri.info, харесвате си някоя тема и четете коментарите. Мисля, че това точно в НВП беше правено преди време и беше култово. За повече сеир - отворете темата за травеститите 4. Кеч - знам Радокс колко обича кеча и го следи на ежедневна база. Поговорете малко за текущата ситуация във WWE и кои според вас ще са следващите ГОЛЕМИ НЕЩА в спортната забава. 5. Класация за най брутално мякащите юзъри на Бе Ве Це в ефира - само топ 3, тъй като не са чак толкова много. Тук се вдъхнових от това колко много хора се изредиха да хвалят Сеа, че има перфектна дикция и меден глас. Нека направим и обратното сега и Радокс да опозори мякащите селяни. 6. Сумо - да дадеш лек ъпдейт какво се случва с този спорт към днешна дата и да споделиш някоя интересна история. Колкото пъти сте си говорили с Радокс за сумо, все ми е било забавно. 7. Hall of fame - вкарайте в залата на славата каквото прецените. Човек ли ще е, игра ли ще е, предмет ли ще е. Вие си знаете перфектно. БОНУС 1 - Наредби по определени потребители от Radox, отново по желание на Price. БОНУС 2 - Кратък анализ какво искат жените и кои са мамините синчета. 8. Марко и Снежина - Кеч Би трябвало да съм ви дал материал за около 2-3 часа помия. Brutalnia, outkast, Glam4o and 1 other 3 1 Quote
yaripim Posted February 1 Posted February 1 25 minutes ago, Jericho said: Таня Боева? Oh..wait... Quote
Sea Posted February 1 Posted February 1 (edited) Значи пуснах в началото и в края... Ебавате се нещо, а... Да не видите конкуренция, братче... Хаха, забавно беше, де, готино се получи. Имаме ли химия, вика... @Price на нас не ни даде примерни теми за следващия брой... Edited February 1 by Sea Jericho 1 Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Jack Bauer Posted February 2 Posted February 2 Сашундерката е топ сваляч сте пропуснали да споменете ! Radox 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Price Posted February 2 Posted February 2 Благодаря ви, момчета. Нямам търпение да си пусна броя. Дадох всичко от себе си в описването на желанията ми като целта беше НВП да се завърне към корените си отпреди 14-15 години LightOne and Jericho 1 1 Quote
Jack Bauer Posted February 2 Posted February 2 Анализ от най-БАТАЛНО МЯКАЩИЯ путрибитил в ефира на бе ве це! Добър анализ на политическите теми, мисля че много добре хванахте темата за Радев. Прекалено много се преекспонира, че бил руски чорап, а истината е че крайните евроатлантичета и фенбойчета на ППДБ приемат всеки който не е на 100% в техния лагер за проруски. За еврото е видимо, че ядем дебелия в момента. Футболната помия я скипнах - изненадващо. Същото важи и за сумото - не ми е интересно, никога няма и да гледам. Единствения ми досег до сумото е темата на Джерико преди време, която беше интересна за четене. На курвите се забавлявах искрено и не си правих записки. Нямам какво толкова да кажа за кеч частта, като не особено гледащ и аз. Каква неочаквана класация за мякащите потребители Единствено се учудвам, че Радокс пропусна да набута и Чичо Митко там, иначе във всеки друг подкаст не пропуска да го изгаври на тази тема. Мафия в залата на славата е ясно. Изкефи ме Радокс как много държеше да пита Джерико кога ще направи сериозен сезон . Коледен сезон с ко-водещ Джерико с мистична/таро тематика ще е сила. Book it Radox & Бай Джери! Наредбите бяха сила, класически Радокс. Факт е че и Хачито и Сашето не пропускат да споменат нещо за Радокс и тук и в дискорда, а Радокс го боли целия повечето време. Последната част си беше интересна като отговор на женския подкаста, особено за мамините синчета и ранта на Радокс за татусите и токсичността. @TheGodmother намеси се да защитиш добрите татуирани токсични момчета! Radox and Jericho 1 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
ladonnae Posted February 2 Posted February 2 2 minutes ago, Jack Bauer said: Коледен сезон с ко-водещ Джерико с мистична/таро тематика ще е сила. Мхм Jericho, Radox and Jack Bauer 3 Quote
Hachiko Posted February 2 Posted February 2 3 minutes ago, Jack Bauer said: !. Факт е че и Хачито и Сашето не пропускат да споменат нещо за Радокс и тук и в дискорда, а Радокс го боли целия повечето време. Аре без пропаганда, да не вадя от сайт как Цитроена ме сваля като жена уж? а? Quote
ladonnae Posted February 2 Posted February 2 Изслушах ви, превъртях обаче спортните обсъждания. Искаше ми се и сегмент 3 да бях превъртяла по едно време, но пък имаше и забавни моменти 🤭 Хареса ми подкаста, добре се стиковате и двамате сте интелигентни хора, имате добра обща култура. Като стана дума за култура, Радокс отново се хранеше в ефир Джерико с много силни думи накрая за партньорството. А може ли повече подробности за книгата? Няколко думи и от мен по темите. Цените се вдигат много и безконтролно. Опасявам се да не се сбъднат прогнозите на онзи от Тавекс и сега, когато вече не сме вързани към МВФ и неговата финансова дисиплина, България да не започне да тегли огромни дългове, които разбира се - отново да плащаме ние. От доста време не се интересувам активно от политика и когато отново започнах, не след дълго съжалих. Но все пак ще си кажа мнението за Радев. За мен този човек е глупав. В погледа му личи една толкова неподправена простота и то в не добрия смисъл, че изобщо не се надявам да направи нещо качествено. Не че нещо зависи от него и най-вероятно е поставено лице, което народа да припознае като спасител. Тръмп още като го избраха за втори път и го гледах, казах че за мен това не е същия човек. Преди го харесвах, донякъде. За жените и тяхното привличане към "лошите момчета" има всъщност няколко обяснения. Включва им се майчинския инстинкт. Активират се модели на поведение, които си вървят като традиция в семейството и жената ги повтаря, влизайки в жертвено-спасителен коплекс от Триъгълника на Карпман. Може да бъде и чисто Его, което иска да опитоми "дивия звяр", да го обуздае и се хвали с това. Но е глупаво и опасно, да Меко казано. batistaheel, HEIDENREICH and Jericho 3 Quote
TheGodmother Posted February 2 Posted February 2 7 hours ago, Jack Bauer said: Анализ от най-БАТАЛНО МЯКАЩИЯ путрибитил в ефира на бе ве це! Добър анализ на политическите теми, мисля че много добре хванахте темата за Радев. Прекалено много се преекспонира, че бил руски чорап, а истината е че крайните евроатлантичета и фенбойчета на ППДБ приемат всеки който не е на 100% в техния лагер за проруски. За еврото е видимо, че ядем дебелия в момента. Футболната помия я скипнах - изненадващо. Същото важи и за сумото - не ми е интересно, никога няма и да гледам. Единствения ми досег до сумото е темата на Джерико преди време, която беше интересна за четене. На курвите се забавлявах искрено и не си правих записки. Нямам какво толкова да кажа за кеч частта, като не особено гледащ и аз. Каква неочаквана класация за мякащите потребители Единствено се учудвам, че Радокс пропусна да набута и Чичо Митко там, иначе във всеки друг подкаст не пропуска да го изгаври на тази тема. Мафия в залата на славата е ясно. Изкефи ме Радокс как много държеше да пита Джерико кога ще направи сериозен сезон . Коледен сезон с ко-водещ Джерико с мистична/таро тематика ще е сила. Book it Radox & Бай Джери! Наредбите бяха сила, класически Радокс. Факт е че и Хачито и Сашето не пропускат да споменат нещо за Радокс и тук и в дискорда, а Радокс го боли целия повечето време. Последната част си беше интересна като отговор на женския подкаста, особено за мамините синчета и ранта на Радокс за татусите и токсичността. @TheGodmother намеси се да защитиш добрите татуирани токсични момчета! Аз “токсични” не съм споменавала Аз самата съм достатъчно токсична, enough is enough. Чух последните 40 минути и поставянето под общ знаменател на всички татуирани мъже, но вече сме 2026 година и не само затворниците и “лошите, токсични момчета” имат татуси, напротив. От опит - бая повече татуирани мъже с добри професии, интелект и мускули познавам, отколкото нетатуирани, “добри” момченца, дето не знаят и как да те изчукат като хората А и мисля, че е нужно, този мъж като го видиш, да имаш желание да ти скъса дрехите и да му врътнеш една мусака после, а не да го цункаш по бузката и да го пратиш да сади китки в градината… 🤔 Metzgermeister, Price and Sea 1 2 Quote
Price Posted February 3 Posted February 3 Лично аз съм доволен от изданието, почти нямам забележки. Да започна оттам, че поне 2 или 3 пъти съм се молил кат некой пути лично на модератора Радокс да ми обедини този акаунт със стария. Отделно и в доста теми съм го писал. Та, във форума съм от 2010 като посетител и от 2011 като регистриран член. Така че съм тук от зората на НВП и съм слушал в реално време броевете, не съм ползвал никакъв архив. Както и очаквах, точка 3 успя да достави най бруталното количество помия. Абсолютно убеден съм, че в един брой (може и да е бил друг подкаст, мамка му) беше изпълнено точно същото упражнение. И това се смях доволно. Все пак точно от това издание разбрах за този легендарен форум. Това като вметка към Джерико, който сякаш не се сеща кога е било и по негови спомени сте отваряли alo.bg. Леката ми забележка е, че буквално няма подкаст в последно време, където да не се говори за Мафия. Но е лека забележка, тъй като си е напълно в реда на нещата да се въведете тази велика игра в залата на славата. И не съм недоволен от избора ви. Покрай световното е ясно, че ще доставяте броеве. Надявам се и занапред да продължавате обаче. 2026 явно ще бъде годината на подкастите в БеВеЦе и ще е жалко, ако НВП не играе своята роля. Jericho, Radox and LightOne 1 1 1 Quote
Radox Posted February 3 Posted February 3 @Price благодарим ти за топлите думи, но лично аз очаквах още по-обширен "пълин анализ" на шолото... Все пак, заради теб го направихме! Пиша само за да кажа, че да - планираме да има поне 4-5 мини броя преди и по време на световното! Задължително един няколко дни преди старта, с пълин анализ плюс пълни прогнози до финала, после по един след всеки кръг от мачове в групите, и накрая поне един по време на елиминациите Нека духът на QATAR 2O22 се завърне отново! Иначе доволен ли си от единадесеторката на "куците коне" която направихме? Оказа се доста трудно без подготовка да се сетиш цели 11 некадърника, че и по постове да са разделени 😂 Price and outkast 1 1 Quote
Price Posted February 3 Posted February 3 26 minutes ago, Radox said: Иначе доволен ли си от единадесеторката на "куците коне" която направихме? Оказа се доста трудно без подготовка да се сетиш цели 11 некадърника, че и по постове да са разделени 😂 Признавам, че тотално бях забравил за Стюарт Даунинг. Това некадърно менте. А и успях да си обогатя футболната култура, благодарение на вас. Примерно за Роке Жуниор не бях чувал. Както и за некадърния ляв бек от Холандия, на когото вече му забравих името. Нито пък знаех култовата история на Главата с тая Бриана. Леко се изненадах, че не селектирахте Андре Онана за вратар. Маруан Шамак също е доста силен кандидат за топ некадърник-водещ на атаката. Така би изглеждала моята единайсеторка: Андре Онана Джон О'Шей - Шкодран Мустафи - Юнес Бенжелюн - Уинстън Богард (крада го от вас) Бебе - Джоуи Бартън - Чарли Адам Нджонго Присо - Маруан Шамак - Антъни Jericho, Radox and LightOne 1 1 1 Quote
Radox Posted February 3 Posted February 3 Сега се сетих, че може да се добави и маминото синче Жорди Кройф 😂 Quote
Jericho Posted February 3 Author Posted February 3 (edited) 2 hours ago, Radox said: Сега се сетих, че може да се добави и маминото синче Жорди Кройф 😂 Жорди Кройф горя на терена в Алавес и ги докара до най-епичния финал за Купата на УЕФА. Колкото и да е кютук, не мога в душата си да го сложа в 11-те най-лоши футболисти. Едит: Сега се сетих че бех си намислил някой, но го забравих да го кажа по време на ефира... Дришльото-алкохолик Джърмейн Пенант! Имаше много култови истории с него, примерно как го спрели катаджиите в окаяно състояние и като попитали как се казва, отговорил "Ашли Коул", който даже му е съотборник. И също така как паркирал едно Порше в Испания и след това просто забравил че го притежава, докато година след това не му дошли хиляди евро паркинг глоби. Edited February 3 by Jericho Quote
LightOne Posted February 3 Posted February 3 Най-важната част я слушах днес. Много силно реване с глас имаше от моя страна. И как по случайност също днес попаднах на точното резюме на сегмента, който слушах. Quote Софийски бета кък прави катък ,четейки коври.инфо, докато булят жена му. Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
LightOne Posted February 3 Posted February 3 Комбо брейка го продължавам с избрани цитати от най-великото място в Интернета (през трета ръка). @Price, идиот такъв, защо им го предложи, не бях ревал от много време така. Spoiler Е аз не знам колко пъти също съм писал, че Даниела съм я дънил и ми е идвала с косми по ръцете, и необръсната путка. Това за мръсните чорапи, също е вярно, както и това, че инициатива е нея няма, абсолютно потвърждавам. Изгълтвала ми е отровата до последната капка и съм я чукал навсякъде, но наистина е някаква безлична и скучна. Цепията ѝ също не е от най-тесните, въпреки, че така изглежда на клипчетата. Spoiler Първата - Деси - ми хареса. Единствената ми е, та нямам база за сравнение. Женствена е, хубави силиконки, хубав кур, надърви се с мен, даде ми да я чуакм и ме изпразни добре с уста. Приятно си изкарах, макар че ми беше малко особено като за първи път. Spoiler за тези "пичета с пишлета" както обичам да ги наричам аз мога да дам коментар 1 - Ванина - за шимейл е едричка и наистина леко мъжествена, на срещата не ми изглеждаше много адекватна, по 1 време като го извадих имаше шитове по капута - не я преопоръчвам особено 2 - Деси - тя ми е любимката, готина слабичка и мургава (абе цигане си е), много мека коже, хубави цици и готин кор за лапане, само активен съм и не знам как го използва.... - препоръчвам я горещо!!! Spoiler Наркоманка, алкохоличка,пълно падение .2015-2016 отидох за един тромпет,беше напушена, пиеше уиски и ядеше фъстъци.След като ме издуха ,имах парче фъстък на хуя.ИЗРОД щях да повърна,смятай каква хигиена. Spoiler Пичове, ударих абсолютното дъно Това недоразумение го извиках в хотел, подлъган от снимките (падам си по малко по-закръглени). Ама не е закръглено, ужасно дебело е, корема е на два ката и стига почти до триъгълника. И това е най-малкия проблем. Извиках я за час анален, тя пристига без лубрикант, поне презервативи имаше. Една смешна свирка, все едно се опитваше да го откъсне. След което започна истинската свинщина. Не дава на задна, легна по корем и чака. Понеже няма лубрикант, използвам подръчни средства, при което това нещо започва да мърмори че съм я плюел. Опитвам се да го вкарам, ама от всичките телеса е трудна работа. Отделно добичето се стиска много яко за да не мога да го вкарам, по едно време взе да го стиска между сланините и да се преструва че е влязъл. Щеше да е супер смешно ако не бях си платил за тоя цирк. В стремежа си да се преборя с говедото (което тежеше сигурно колкото мен) започна да избива пот, от която няколко капки паднаха върху гърба ѝ. Което тя го прие като някаква смъртна обида и взе да мърмори още повече. Към тоя момент от цялата тая борба започна да ми пада, и ѝ предложих, като се стиска толкова и не дава да го вкарам, да компенсираме със стандартен или поне свирка. Което за нея беше някакъв шок - не може то така, платил съм си само за анален, стандартен или свирка се доплащат. Да връща пари и дума не можело да става. Не исках да правя панаири, понеже бях в приличен хотел, който посещавам от време на време, и просто я изгоних. Та, голяма минавка. Все си мисля че по-зле не може да стане с нашите феи, и все се намира някоя която да ме опровергае. Spoiler Един приятел хвана трипер от тази и по - нагоре имаше писано за нея ,кондома се беше скъсал и сега се развежда заради болеста която лепна и на жена си.Много да се внимава с нея. Spoiler Първият път като ходих при нея останах доволен. Работи с един циганин, но момчето даже ми каза добър вечер в коридора. Добро дете, поздравява. Radox, Jack Bauer, Metzgermeister and 3 others 3 3 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
Farest Posted February 4 Posted February 4 Тази част с Коврите просто ме уби, почти ревах от смях 😂😂😂😂😂 Jericho 1 Quote
Price Posted February 4 Posted February 4 16 hours ago, LightOne said: @Price, идиот такъв, защо им го предложи, не бях ревал от много време така. Аз като открих за пръв път този форум покрай някое издание на подкаста, поне няколко дни го отварях да чета култажи и да се забавлявам. Освен култажи, има и някакви уникални дебили-маниаци, които пръскат батални суми пари, само и само да го сложат на някакъв мангал с перука Metzgermeister, LightOne, Jericho and 2 others 1 1 2 1 Quote
Radox Posted February 5 Posted February 5 @outkast благодаря ти за плюсовете, благодетелю! Jericho and outkast 2 Quote
The Olimpic Hero Posted Thursday at 01:23 PM Posted Thursday at 01:23 PM 19 hours ago, Jericho said: Бяхме неразделни, но зла съдба с нас се подигра. Връщам се отново, молиш се да ти простя, чаках година аз, чаках и пиех за теб! Сякаш пред мен стои някакъв друг човек! Този пост на @Jericho в Мафия ме провокира да ви пусна един рикуест за тема за следващото NVP. Пълен анализ на култови чалга текстове от 90-те, може и началото на 00 десетилетието. Radox, Sea and yaripim 1 1 1 Quote
Radox Posted Thursday at 01:25 PM Posted Thursday at 01:25 PM 1 minute ago, The Olimpic Hero said: Този пост на @Jericho в Мафия ме провокира да ви пусна един рикуест за тема за следващото NVP. Пълен анализ на култови чалга текстове от 90-те, може и началото на 00 десетилетието. Добре, юбилейният 70 БРОЙ ще бъде върху теми от слушателите, които обаче ние ще разискваме, няма да каним хора Чу ли бе, @Jericho? Quote
Recommended Posts