Smegma Posted February 1 Posted February 1 Последния рунд на МЕ беше мръсна класа. Честно казано, след победата над Jean Silva очаквах повече отпор от Diego, но Volk си е Volk. Не му остава много, мач с Movsar и един бенефис, но все пак на 37 да си на такова ниво след два поредни нокаута си е впечатляващо. Ruffy/Fiziev MotN. Никога не съм ги харесвал файтинг нърдовете, доколкото разбрах вече не е с тях и ще го следя със сигурност. Искам да го видя срещу някой от топ граплерите, може би мач с Paddy. Quote
neshev Posted February 1 Author Posted February 1 Още като обявиха този ME написах, че е абсолютна безсмислица. Пълни дебили да пропилеят един от малкото останали мачове на Волк за шибан реванш, който никой не иска да гледа. Диего Лопес винаги ми е бил супер спрял боец и тази битка го доказа. Не направи нищо, смееше се като някаква пача и накрая даже си вдигна ръката, сякаш не е бил обруган пет рунда. Quote
Recommended Posts