Jump to content

Домакинските задължения в една къща

hacky

Recommended Posts

Posted

Трябва да е наистина нещо много тежко физически, за да не може да се включи една здрава жена. С почти всичко можем да се справим. 😃

• Upvote 2

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

Posted
36 minutes ago, Radox said:

Демек за по-сигурно най-добре, за да може да те изтърпи, да не работиш нищо, за да би случайно да станеш зла, раздразнителна, нервна и избухлива? :(

Това не съм го казала ;)

Posted

А по повод неработенето на жените-  аз никога не съм го разбирала това, пък дори жената да може да си го позволи. Около мен има доста жени 30/35+, които изобщо не работят, защото мъжете им ги издържат. 

Ами недай си Боже, ако нещо се случи на мъжа- нямаш стаж, нямаш никакви трудови навици, вероятно малко или много ще си заседнала на едно място... Ще разчитат после  децата им да ги поемат ли?

За мен неработенето си е чист мързел ( сега дано не се засегне някой 😂

Аз си харесвам работата, работя със супер много хора и така съм свикнала да общувам на живо, че изобщо не си представям да се завра вкъщи   или да обикалям от салон на салон, но както всички знаем, всеки сам си ПРЕЦЕНЯ.

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

Posted
51 minutes ago, Sea said:

И крушки сменям и мебели съм сгобявала и какво ли не "мъжко" не съм правила. ;)

То и аз съм сглобявала мебели, но да ги влача - не мерси :lol:

Posted

Официално го обърнахме на BGMAMMA форума  :beer:

35izpu1.jpg

Posted

Аз съм фен на патриархата. Мога да чистя, мия чинии, пера и всичко, но ако има кой друг да го прави не си мърдам пръста. Има си и научни изследвания, че гледането на деца и вършенето на домакински задължения сваля тестостерона, за да адаптира организма към тях, така че никакъв шанс ако имам жена да правя каквото и да е.

• Wank 1
Posted (edited)
17 minutes ago, Radox said:

Официално го обърнахме на BGMAMMA форума  :beer:

Мисля, че закъсняхме даже... Ще видиш като пусна още една две теми и сте дотам. :rofl:

16 minutes ago, Divaka said:

Аз съм фен на патриархата. Мога да чистя, мия чинии, пера и всичко, но ако има кой друг да го прави не си мърдам пръста. Има си и научни изследвания, че гледането на деца и вършенето на домакински задължения сваля тестостерона, за да адаптира организма към тях, така че никакъв шанс ако имам жена да правя каквото и да е.

Няма да си гледаш децата и да помагаш на жена си, така ли?

Edited by Sea

Jack Bauer
Posted
11 minutes ago, Divaka said:

Ти не си ли още чаве, какво се изказваш по темите за възрастни? И допълнителен въпрос - изследванията за които говориш, клипове на Андрю Тейт ли са?

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted
22 minutes ago, Divaka said:

Няма такова изследване. :D

Posted
2 minutes ago, hacky said:

Късмет с жените :D

Ако продължава да разсъждава така и късметът няма да му помогне. ;)

• LMFAO 2

Posted

Все пак се предполага, че като си срещнал ЖЕНАТА и имаш дете/деца, ще започнеш да мислиш с правилната глава, а не само за перчене на мускули и чукане да ти е главата. 

С това мислене ще си седиш сам с много тестостерон на супер-мега-дупер алфа мъжкар и до там. Ама пък има и хора дето ги кефи. Лошо няма.

• Upvote 2
Posted
5 minutes ago, kabakov said:

Все пак се предполага, че като си срещнал ЖЕНАТА и имаш дете/деца, ще започнеш да мислиш с правилната глава, а не само за перчене на мускули и чукане да ти е главата. 

Ти като я срещна, тогава ли спря с перченето на мускули и чукането? :)

35izpu1.jpg

Posted
1 hour ago, Divaka said:

гледането на деца и вършенето на домакински задължения сваля тестостерона

То пък щото правенето на алфа мъжкар с тежкия патриархат в 2026 г. изобщо не води до това. А без жена и само на Онлифенс, никак не пада тестостерона, да знаеш :wank: Даже май се качвал. 

Posted
33 minutes ago, Radox said:

Ти като я срещна, тогава ли спря с перченето на мускули и чукането? :)

Тогава почнах :rofl:

natopor4en
Posted
4 hours ago, The Olimpic Hero said:

Къде отидоха истинските BWC алфа мъжкари? :(

Малко останахме, колега. 

Прекалено малко :( 

• Like 1
  • Haha 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Just a fan
Posted

Ако можех да иба като хората щяха да ми слугуват, ма като се мога сме 50-50. Сега, в интерес на истината съм имал съмнителното удоволствие да живея с жена само два месеца, преди да разберем, че и двамата сме утайки и да приключим експеримента, но в тия два месеца единствения път, в който е минавала above and beyond беше след като й дадох най-доброто от себе си и съответно най-хубавите 3 минути в живота й(по-близо бяха до 2, ама тогава нали още нямаше ойро и закръглям нагоре). Но това остава в миналото, момичето се омъжи и си роди три деца, аз съм подгонил 30-така и все още пиша в БВЦ. Кой е истинският победител, питам аз? 

batistaheel
Posted

В днешно време с една бедна заплата накъде, според мен и двамата трябва да работят, после силната жена не трябва да е финансово зависима от мъжа си, нали? Нито пък той да зависи от нея. После домашните задължения трябва да се разпределят, в зависимост от това кой кога работи и с колко свободно време разполага. С отглеждането на децата е същото. Няма нищо по-жалко от мъж, който без жена си две яйца не може да изпържи. Аз за почистването на дома не ми трябва жена, в готвенето съм куц, но и там се справям. Човек трябва да е независим, независимо от пола, това е равенство. После всичко може да се случи и да останеш сам, не можеш все да разчиташ на човека до тебе. Има интернет, човек може да се научи. Говоря за дребни неща, за които не се изисква кой знае какъв професионализъм. За останалото за това си има професионалисти. Едно време се смяташе, че строителството е само за мъже, ама гледам вече и там жени се навъртат. Защо не? Едно време в курса по заваряване имаше и жени. :) 

• Upvote 2
Posted (edited)

Мъж помага или не, всички знаем, че е по-добър във всеки един занаят от една една жена. Дори като стюардеса. За готвачи да не говорим и т.н.

Edited by Hachiko
  • Upvote 1
  • Wank 1
Rise of Thunder
Posted

От жена можеш да зависиш единствено ако, недай боже, стане нещо с теб и останеш инвалид. Да се оставиш жена да те издържа е дъното на дъното. 

Posted

По принцип истински независимите хора са изключително малко. И ако трябва да завися от някой, предпочитам да е мъжа ми, а не някой експлоататор на робски труд, каквито са повечето "шефове". И предпочитам да се занимавам с нещата, които обичам и които също (могат да) допринасят за бюджета. Предпочитам да си сготвя качествено, по мой вкус и много по-изгодно, вместо да ходя по ресторанти. Но понякога ходя :) Обичам да ми е чисто и подредено, без да съм маниак на тема чистота. Всичко това бих правила така и така, стига да имам време :happy: Обичам да имам много свободно време и то пак не ми стига за всичко, което искам да направя и правя.  

Въпреки това не бих приела нищо от никого, ако е дадено с условие или като някакъв пазарлък. Т.е. ако не е от сърце. Не бих приела нищо от човек към когото нямам чувства. Имала съм доста предложения да бъда "позлатена", но съм отказвала категорично по някоя от двете изброени причини... 

Мисля че е за предпочитане мъжът да се чувства силен, отговорен и че успява да се грижи за себе си и семейството си. Дори и това да означава да измие някоя и друга чиния, да изчисти детско дупе или да направи това, което е необходимо за момента, дори и да е "женска работа", за да се чувства полезен, ценен и успешен. Особено мъжете има тази необходимост иначе изпадат в някаква дупка...

Хубаво е жената да се развива и се труди. Животът не е молове, екскурзии, ресторанти, салони и т.н. Може и да има такива жени, за които това е животът, но на мен би ми омръзнало бързо. Няма лошо и жената да има умения, традиционно смятани за мъжки. 

Просто залитането в крайности и за двата пола е губеща позиция. 

Не е добре жената да е твърде голяма феминизирана мъжкарана кариеристка, която би накарала всеки мъж да се чувства едва ли не жалък и излишен. Не е добре и да се остави изцяло в неговите ръце и да е супер безпомощна, нищо неправеща, все едно е малко дете. 

Не е добре мъжът да е ултра-алфа-гига мъжкар хищник, който си мисли, че превъзхожда другия пол и т.н. Не е добре и да е безотговорен, мекушав, неспособен, отсъстващ, слаб...  

Някак си трябва да се намери "златната среда", а после и разбирателството с подходящия партньор :)

Posted

Естествено че трябва да бъдат поделени. Няма значение, мъже, жени, абсурдно е единият да прави всичко а другият да си клати краката.

Айде при готвенето поне се изисква някакво умение и известно време за усвояване, но да пуснеш пералния, да простнеш, да чистиш или да гладиш са толкова базови неща...

Ако можеш да ги вършиш и като живееш сам, значи трябва да ги правиш и с жена си. 

Сега ако единият работи по 12 часа на ден, е ясно че няма как поравно да се поделят задълженията, но пак чинията можеш да си измиеш. А и колко хора са в такава ситуация?

• Upvote 2
Posted (edited)
12 minutes ago, Bobotsi said:

Естествено че трябва да бъдат поделени. Няма значение, мъже, жени, абсурдно е единият да прави всичко а другият да си клати краката.

Айде при готвенето поне се изисква някакво умение и известно време за усвояване, но да пуснеш пералния, да простнеш, да чистиш или да гладиш са толкова базови неща...

Ако можеш да ги вършиш и като живееш сам, значи трябва да ги правиш и с жена си. 

Сега ако единият работи по 12 часа на ден, е ясно че няма как поравно да се поделят задълженията, но пак чинията можеш да си измиеш. А и колко хора са в такава ситуация?

Брато, ти си на 19 ве, за какви живеения с жени ми разсъждаваш... 😂😂

Edited by Radox

35izpu1.jpg