Jump to content

WWE SmackDown - 23 януари 2026

Recommended Posts

Posted

WWE Photo

Cody Rhodes to be interviewed before facing Jacob Fatu at Saturday Night's Main Event

WWE Photo

Damian Priest vs. Trick Williams

WWE Photo

WWE Women's Champion Jade Cargill vs. AAA Mixed Tag Team Champion Chelsea Green

WWE Photo

Carmelo Hayes issues a United States Championship Open Challenge

WWE Photo

Triple Threat N1 Contender's Qualifying match for the WWE Women's Tag Team Championship

Alexa Bliss & Charlotte Flair vs. Nia Jax & Lash Legend vs. Women's United States Champion Giulia & Kiana James

WWE Photo

WWE Tag Team Championship

The Wyatt Sicks (c) vs. MFT

Posted
4 hours ago, Devil said:

The Wyatt Sicks (c) vs. MFT

5v5 ли ще е тоя мач? :D

• Upvote 2
Posted
17 minutes ago, neshev said:

5v5 ли ще е тоя мач? :D

E, няма как.. :D Dexter и Gacy срещуу.. който пуснат от семейното дъро. :D 

• Upvote 2
HeaDMaKeR™
Posted

Шоутата имат нужда от драфт, особено отборната дивизия и жените на синия бранд.

Напълно очаквано имаме нови шампиони и WWE третират враждата между тези два стейбъла като нещо голямо, ама мамка му не е.Дори не им се получават мачовете, очаквам да ги пуснат в някакъв гимик скоро време и да приключват.

Дрю си е перфектен в ролята, жалко че е транзитен шампион.На 100% победата в 4-ката я взима Сами, но очаквам пък Дрю да защити и да отидем към голям ЕС.

Джейкъб е добър на микрофона, маняка има потенциал, няма да се изненадам да вземе титлата тази година и предполагам ще изнесат добър мач с Роудс.

Изненадващ мач между Накамура и Стайлс.Личи си, че отиваме наистина към пенсиониране.Едно време преди и двамата да дойдат в WWE имаха страхотен мач в NJPW, жалко че не успяха да направят нещо подобно и тук.Просто самия Накамура имаше доста мързелив престой във федерацията.Най-вероятно и той скоро ще сгъне цирка и просто този мач е рекуест, който Хънтър им изпълва от уважение.

Стайлс предполагам ще спечели, или ако искат да задълбаят в нещата може Гюнтер да се намеси и да пенсионира и Накамура в последствие. 😆 

• Upvote 4

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

Posted

May be an image of ‎van and ‎text that says '‎W M LIVE س AMERCAN NIGhTMARE 深‎'‎‎

The Real American Dream :D

Posted

Кармело и Драгунов отново с отличен шест за изпълнението. Имат химия заедно маниаците и това е. Изобщо нямам против, че ще правят още една врътка един срещу друг. 

Имам един голям проблем с Джейкъб. И той е, че маниакът изглежда легитимно ненормален и способен да ебе майката на почти целия ростър :D Опитват се години наред да градят Кодича като лицето на компанията, най големия им бейбифейс и тн. И го слагат в този сегмент, където се дъха на Джейкъб и го заплашва. Докато в действителност е ясно, че самоанецът му откъсва главата за отицателно време :wank: Та да, Фату или трябва да доминира брутално такива вражди, или просто да бъде пускан основно срещу други легитимни мъжаги - Брейкъра, Оба, Дрю, Роман, Леснар.

И още нещо по тази тема - имаме три големи и едри момчета и един клошар с физика на десетокласничка. Еми, кеч гледаме, така е, ама как по дяволите даваш победата на това момченце срещу тези три животни. Легитимно и аз като @batistaheel зачервявам бузките в тази ситуация :( 

• Upvote 3
Posted
1 hour ago, Price said:

Имам един голям проблем с Джейкъб. И той е, че маниакът изглежда легитимно ненормален и способен да ебе майката на почти целия ростър :D Опитват се години наред да градят Кодича като лицето на компанията, най големия им бейбифейс и тн.

Офф... :D Коги ще излезеш от филма и ще признаеш АМЕРИКАНСКИЯ КОШМАР за абсолютна класа? :(

Въпросният сегмент, който наистина е доста класен. Jacob веднага се откроява на микрофона, защото не говори като пълен ботор и мотива със затвора беше доста добре изигран. Ако зависеше от мен, той ще е човекът, който ще я вдига на WM. :beer:

Малко ме изненадаха реакциите на Sami. Имало е много по-шумни публики в Канада, но вече на всички им писна този booking тип "следващата година е нашата". Същото мога да кажа и за Damian Priest. Човекът удари своя пик с Judgment Day. Оттогава е стабилен спад надолу. Ако не беше Trick, на никой нямаше да му пука за този мач.

Charlotte в момента ми се струва на автопилот. Има ужасна химия с повечето жени в отборната дивизия. Реално, в този мач най-силни бяха Kiana и Giulia. Другото беше супер нескопосано. За Jade и booking-а, просто не ми се коментира. Не е нормално да са и дали под 10 минути сумарно, откакто взе титлата. Може би чакат Bianca да се завърне и най-накрая да направят враждата, но безхаберието е видимо. Трябва отчаяно да сложат женски гласове на оперативките, защото, както се вижда с Unreal, тия дъртаци си нямат и на идея как да book-ват жените. 

• Upvote 3
Posted
38 minutes ago, neshev said:

Офф... :D Коги ще излезеш от филма и ще признаеш АМЕРИКАНСКИЯ КОШМАР за абсолютна класа? :(

@ladonnae Ето, Ладонче. Ето това означава марк. Нешев е един абсолютно сляп марк на едно слабо и недостойно русо момче, наречено Американският кошмар.

Ако имаш 3 минути и желание, пусни си този клип и кажи - това момче прилича ли ти на човек, достоен да се нарича кошмар.

И вече истината е, че почти никога не можеш да убедиш марковете, че са маркове. 

Posted
7 minutes ago, Price said:

@ladonnae Ето, Ладонче. Ето това означава марк. Нешев е един абсолютно сляп марк на едно слабо и недостойно русо момче, наречено Американският кошмар.

Ако имаш 3 минути и желание, пусни си този клип и кажи - това момче прилича ли ти на човек, достоен да се нарича кошмар.

И вече истината е, че почти никога не можеш да убедиш марковете, че са маркове. 

Първото ми впечатление от него е че прилича на робот-сериен убиец :D 

batistaheel
Posted

Джейкъб Фату ще е най-голямата самоанска звезда ever, помнете ми думата. На мика тотално отвява Усотата. Моите уважения, но Джейкъб е по-добър дори от Рейнс. Много силна актьоркса игра, много силно присъствие. Повярвах му на всяка една дума. Сега остава да бие Коуди и да победи на RR. Рейнс? Кур за Рейнс, от пет месеца го няма. Не, честно, Рейнс взима мелето, а после? Срещу кого толкова неотложно искате да го гледате? Бил се е с всеки. Време е младите момчета да блеснат. Фату срещу Макинтайър би бил силен мач. 

И аз не разбирам защо толкова бутат Сами, има жени по-нацепени от него. Не ме ебе ако ще и на Марс да се бият, не ми се гледа Зейн срещу Макинтайър. Сами не заслужава титлата, не заслужава мач за нея. Както е тръгнало ще му я дадат, да са модерни. Щото е арабин, щото е мюсюлманин, ами намерете си някой нацепен като Мухамед Хасан, да ви еба майката. Сами я вдига на мелето, няма друг изход. Арабин в мач за световната при арабите, точното време и място. После дали ще стигне до КечМания като шампион, едва ли. Коуди може да си я върне междувременно. Освен ако Сами ще искат да го короноват следващата година на КечМания при арабите, да се надяваме, че е това. (Не че е супер вариант, но е далеч в бъдещето).

Джордин Грейс е моят тип жена. Блондинка, големи цици, големи бицари, а тези очила само я правят още по-секси. Не може да е случайна конфронтацията между Грейс и Сторм, някъде преди КечМания двете трябва да имат мач. А на самата КечМания тройна заплаха включващ Бианка. 

От какъв зор бутат Джулия в отоборната дивизия, нали си има титла? Лаш Ледженд и Ная Джакс трябваше да бият тук. 

Трик Уилямс е звезда, ако го провалят някак си, по-добре да уволнят Затя, или сам да напусне. 

Ортън от както се върна от оная контузия струва ми се, че нищо значително не е направил. 

• Upvote 3