Jump to content

Без Сценарий 100!

The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero
Posted (edited)

bwc_unscripted.png

Представяме ви специалния, юбилеен, легендарен Епизод 100 на "Без Сценарий с neshev и Olimpic", който е с рекордното времетраене: 11 часа и 33 минути!

Пожелаваме ви приятно слушае и чакаме вашите коментари! 

Изключително благодарим на @Bobotsi за монтажа на епизода!

Ето всички гости и за какво си говорихме с тях:

Интро: 00:01 (00:00:01) до 5:57 (00:05:57)

@LightOne: 5:58 (00:05:58) до 54:53 (00:54:53)

- Пълен разбора на аудио шоутата в историята на форума и защо BWC изпревари времето си с подкастите

- Култови истории от миналото на форума и зад кулисите на шоутата и BWC

@Sea: 54:54 (00:54:54) до 114:53 (01:54:53)

- Има ли конкуренция между БГ-мамите във форума

- Как се отнасят потребителите към Сийчето

- Отношенията между мъжете и жените в живота, къде бъркат едните и къде другите

- Форумната среща на Мафия, която организира Сийчето

@Metzgermeister: 114:54 (01:54:54) до 156:21 (02:36:21)

- С кои хора се е виждал на живо от форума и как са се отнасяли с него

- Отношенията му с жените

- Какво е да работиш, като разносвач на храна в Glovo и скандални случки с клиенти

@Radox: 156:22 (02:36:22) до 199:21 (03:19:21)

- Пълен разбор на Екипа

- Истории от форума и какво прави създателя на BWC ViChiX

- Мафия

@Kill_Steen_Kill: 199:22 (03:19:22) до 255:05 (04:15:05)

- Бановете от Радокс и къде е бившият потребител на форума Darkwish

- WWE-HD 

- Кеч и кой ще спечели Royal Rumble

- Как се играе Мафия на живо в сезон от 55 души в Пловдив, какви са приликите и разликите с играта във форума и кой от двата формата е по-добър

@buhala: 255:06 (04:15:06) до 299:58 (04:59:58)

- От наркотиците до здравословния, straight edge начин на живот

- Истории от "Боговете на Кеча" с Дани_бе и Бизкит

- Какво представлява UFC в момента и защо няма вече звезди

- Какво му носи да тренира бойни спортове

@tanchii: 299:59 (04:59:59) до 357:16 (05:57:16)

- Форумните обиди към нея от миналото

- Левски vs. ЦСКА и ултрас културата

- Посещенията ѝ из Европа на кеч шоута на живо

- Пластичната хирургия при жените и какво е да притежава салон за красота и да работи в него

@Jack Bauer: 357:17 (05:57:17) до 394:00 (06:34:00)

- Пълен разбор на кариерата на Киро Брейка като инфлуенсър и настоящата му вражда с Радостин Василев и адвокат Расташки

- Мафия

@ladonnae: 394:01 (06:34:01) до 436:50 (07:16:50)

- Има ли вражда между БГ-мамите в BWC

- Чувства ли се приета във форума

- Каква е ролята на мъжа и ролята на жената в една връзка

- Какво означават форумните термини: "кейфейб", "овърбукната помия" и други подобни

@HEIDENREICH: 436:51 (07:16:51) до 474:34 (07:54:34)

- Обзор на коментара на кеча в българските медии през годините (От Робин Кафалиев, през Камен Петров до Емилиян Стойков (wcwmaniac) и Огнян Георгиев)

- Коко Тайсъна и други подчовеци

- Спомени от BWC

@damtiham: 468:35 (07:48:35) до 553:16 (09:13:16)

- Защо nWoHulkster, itzo1994, THE ENEMY, Loop, baikiro и други вече не са част от BWC

- Пълен разбор на това защо бе създаден алтернативен форум от наша гледна точка

- Защо Олимпик този път наистина спря алкохола и вече повече от половин година не е изпил и една чаша

- Защо neshev не дава плюсчета във форума

- Култовата история как Олимпик бе извикан в полицията, заради обиди на потребители към известна телевизонна водеща

@TheGodmother: 553:17 (09:13:17) до 631:58 (10:31:58)

- Какво е да се подготвиш за "Без Сценарий 100" с две загорки и 53 страници сценарий

- Форумните преживявания на Поли и какво е отношението към нея

- Защо си пусна няколко снимки в BWC

- Голяма тема за покера, в която Олимпик и Поли разказват за страстта си към играта, както и връзката на покера с Мафия

@Jericho: 631:59 (10:31:59) до 681:08 (11:21:08)

- Креативните проекти на Джерико и книгата, която е написал и ще издаде

- Роял Ръмбъл 2026 при арабите

- Защо много талантливи жени в съвременния свят вече имат и Онлифенс

- Инфлуенсърство, социални мрежи и прекалено лесно ли им стана на жените

Ayтрo: 681:09 (11:21:09) до 692:43 (11:32:43)

*Директно слушане от плейъра или сваляне с дясно копче на мишката и "Save audio as"

https://dox.abv.bg/download?id=f8d679c57f# - Линк за сваляне от dox.

Директен youtube линк, за който благодарим отново на Бобоци:

*Утре епизодът ще бъде пуснат и под формата на директно видео тук, за още по-голямо удобство!

Edited by HEIDENREICH
чичо Митко е ретард , не съм говорил нищо за Royal Rumble

Posted
49 minutes ago, The Olimpic Hero said:

*Утре епизодът ще бъде пуснат и под формата на директно видео тук, за още по-голямо удобство!

Имаш време да измислим как да качим близо 100 ГБ файл във форума, без да направим този брой последен :D

• Upvote 1
  • Haha 1
Posted

Радокс в Без сцинарий. Мога да умра спокойно вече. Благодаря ви. 

Светльо всъщност се казва Димитър. Мога да възкръсна и пак да умра в мир със себе си. Благодаря ви, момчета. Велик брой на шоуто. 

The Olimpic Hero
Posted
16 minutes ago, Price said:

Светльо всъщност се казва Димитър.

Да, доста интересен плот туист! :D 

• Haha 2

Posted
8 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Да, доста интересен плот туист! :D 

Ама ме кефи как продължаваш да му казваш Светльо :lol:

Posted
3 minutes ago, Price said:

Ама ме кефи как продължаваш да му казваш Светльо :lol:

Трибют към ЛЕГЕНДАРНАТА #wwe-bg дива, Гейша. :) Но тук историята я знаят само шепа хора. :(

https://www.bwcommunity.eu/profile/9995-geisha/

Posted

Съсипахте го момчето с тоя произход, само кръщелното, дето не му поискахте. 😂😂😂

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

Posted
2 hours ago, Bobotsi said:

Имаш време да измислим как да качим близо 100 ГБ файл във форума, без да направим този брой последен :D

ако трябва,нека е с по-слабо качество на картината,ако това дава някакъв ефект.

3kuoda.gif

Posted (edited)

Ибети ли са бе? Това трябва да го слушам до РР.

Даже мислех да го скипна ама като видях темите и май ше се пуска....

ПП: Тва и на 1,5 скорост пак е 7 часа. :suicide:

2 hours ago, Bobotsi said:

Ако е наистина видео, не може ли да се качи като скрито видео в Ютуб за което да имаме линк само тук?

Edited by Ponetron
  • Upvote 2

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

The Olimpic Hero
Posted
8 minutes ago, Ponetron said:

Ибети ли са бе? Това трябва да го слушам до РР.

Даже мислех да го скипна ама като видях темите и май ше се пуска....

ПП: Тва и на 1,5 скорост пак е 7 часа. :suicide:

Пускай епизода, човек. Това е Кечмания 17 на BWC! 12-часова Екстраваганца!

On 1/19/2026 at 6:00 PM, The Olimpic Hero said:

Да надъхам още малко.

Повечето ни гости просто разцепиха и станаха страхотни разговори. За мен това става най-добрият подкаст в историята на форума. Съвсем натурално и естествено изскочи цялата история на форума ни през очите на различните хора и бяха разказани култови, уникални случки + лични истории на гостите ни и от животите им и супер интересни теми за разговори - с БГ Мамите примерно си говорим за отношенията между мъжете и жените по супер готин, искрен и забавен начин.

И е минало, настояще и прогнози за бъдеще на форума ни, някакъв перфектен микс се получава от истории. 

За мен това е нещо като WrestleMania 17 за BWC, толкова е добро. Нямам търпение да пуснем резултата, вчера се убих от умора след три интервюта по един час, но определено си заслужава. 

UNDERTAKER*
Posted

Ей браво. Ще пусна утре по време на работа да слушам :D

Posted
4 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Пускай епизода, човек. Това е Кечмания 17 на BWC! 12-часова Екстраваганца!

Само да не чуе какво мисли Кръстничката за припоците, че ще му стане лошо. :(

• Haha 1
Posted

Аз се изслушах. :D Мисля, че готино се е получило. 

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

Posted (edited)

Снощи го пуснах. Засега съм чул само частта с damtiham, реших да си го пусна първо него, защото по спомен момчето беше пичага когато записвахме с него за 15-годишнината един подкаст. А и ми беше интересно какво ще кажете за напусналите кога и защо са се махнали, че последните години както знаете, не се появявам много из форума и не съм толкова наясно. Та пускам записа с него и ... веднага пак се обсъжда моето име :lol: Чакай да пробвам да цитирам точно как го формулирахте - "олигофрена Radox изгони добродушния супер пич itzo1999 от форума" :laugh: За незапознатите, на които се опитвате да им замажете очите тука, да кажа какво точно стана, макар че и аз не помня в детайли тези простотии, но беше нещо от сорта - пиша му да не зачервява бузките или нещо подобно, и тоя дебил веднага ме банва за една седмица ли беше, колко беше със съобщение "успокой топката, бейби". Добре, как ше ми вика бейби някакъв вчерашен дришльо? И понеже знам, че ако го бях наредил в пост или тема, за да се позабавлявам, щеше веднага да го изтрие и замете под килима като путката, която е, реших този път да действам радикално и да му вляза на макс под кожата, за да си плати :laugh: Написах ЛС до 100 човека, които да го видят веднага и да не може да го изтрие. Направо се сцепих да се хиля после от реакциите, а той излезе дори по-слаб психически, отколкото мислех и не само зачерви, а и напусна форума. Както обича да казва нешката - good riddance - не ни трябват такива хора тук. Как беше лафа, за да оцелееш в BWC трябва да можеш да носиш на БАНТЕРА. Сорка, Иценце, но ти не издържа теста и рухна. А и сам си си виновен, след като реши да се правиш на много интересен пред грешните хора. :lol:

Та толкова по тази тема, не мисля да отделям повече внимание на тоя палячо, лол. Нека кажа за останалата част от интервюто - доста добре се получи с damtiham, хареса ми дискусията за алтернативния форум, но наистина са пълни дебили тия хора. Винаги когато някой напълни гащите тук, зачервяват и правят нови форуми и почват да ни нареждат, не мога да го разбера това. Всеки път сценарият е един и същ. Ама може би е по-добре - гледам само дебили са основните членове там, така че май просто сме се отървали от тях. Останалите теми с damtiham също бяха доста култови и се позабавлявах доста. Само да кажа нещо - като беше моя запис, Olimpic получи силен пристъп на anxiety към 30-тата минута и полека-лека взе да ми намеква че времето напредва, а на 40-тата вече каза "айди стига толкова чуек, доста дълго стана вечи" и ме изгони от СТУДИОТО по бързата процедура :laugh: А сега обаче гледам, че с половината от другите участници записите са по час и половина и отгоре. Какви са тези двойни стандарти, това ли заслужих след всичко, през което преминахме заедно, Митко... :lol:

Така че днес мисля да пусна някой от другите хора да го чуя, смятам че до края на месеца ще успея да го преслушам целия брой :lol:

Edited by Radox

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero
Posted
2 hours ago, Radox said:

Написах ЛС до 100 човека, които да го видят веднага и да не може да го изтрие. Направо се сцепих да се хиля после от реакциите

Радо, ти си аутист, не се ебавам.

2 hours ago, Radox said:

Olimpic получи силен пристъп на anxiety към 30-тата минута и полека-лека взе да ми намеква че времето напредва, а на 40-тата вече каза "айди стига толкова чуек, доста дълго стана вечи" и ме изгони от СТУДИОТО по бързата процедура :laugh: А сега обаче гледам, че с половината от другите участници записите са по час и половина и отгоре. Какви са тези двойни стандарти, това ли заслужих след всичко, през което преминахме заедно, Митко... :lol:

Истината е, че с Джак Бауър бяхте първите два записа и тогава бяхме с филма в главата, че ще дадем по 30, максимум 40 минути на гост, но после осъзнахме и разбрахме, че това е грешка и е по-добре да нямаме точен таймлимит, защото така и ние, и госите ни, се притесняваме от времето. И така нататък вече решихме да променим това със следващите ни гости. Извинявам ви се на теб и на Джак Бауър, за което.

Posted

Накрая на включването на Радокс съм. Интересно ми е, определено. Доста неща могат да се кажат по обсъжданото, особено за междуполовите отношения темата е необятна :D 

Но аз се замислих за форумите като пространство, в което общуват хора. Доста време те бяха съвременната "агора", но съдържанието, което се бълва и забързания живот, правят времевата инвестиция човек да чете мнения и води разговори сериозна. Останаха и много малко активни форими. Отделно, с появата на социалните мрежи все едно всеки си се затвори в балона или в групичката по интереси. Което ми прави впечатление и че се отразява и на начина, по който се пише във форум. Човек идва, пише си мнението, понякога дори не чете останалите и няма никакво намерение да води разговор или дори един сочен спор :unsure: Тъжно ми е, но осъзнавам, че няма как да се промени това и тенденциите само ще се засилват. Все пак е хубаво, че поне тук все още хората правят някакви опити да общуват и дано се запази това и за в бъдеще! 

Posted

@ladonnae Дай да проведем един разговор тогава. 😁 Аз не можах да разбера с какво толкова сме те разочаровали след края на 31 сезон. Единственото, което съм коментирала в темата беше във връзка с играта, нищо друго. Даже по спомен написах, че ми се струваш добър човек. :) И на лични към онзи момент не сме имали никаква комуникация. Обясни, моля те, че така се хвърлят разни неща, но аз лично за пръв път разбирам, че си се почувствала засегната от нещо. :)

Слушах някои разговори, оттук-оттам, не всичко ми е интересно, особено за кеча.

Дотук може би ми беше най-интересно разказът на КСК за Мафия на живо.

Иначе понатам бих се включила и аз на живо някой път в София. @TheGodmother Ако междувременно отидеш- може да разкажеш после. :)

• Upvote 1
  • Thanks 1

Posted
2 minutes ago, Sea said:

особено за кеча.

Значи добре, че останах неизползвана резерва и си събраха желаната бройка водещите. Иначе ако ме бяха призовали, щяхме да си говорим само и единствено за КЕЧ и да обсъждаме дали Оба Феми или Трик Уилямс ще е по голямата работа @neshev:wank: 

Posted
3 minutes ago, Price said:

Значи добре, че останах неизползвана резерва и си събраха желаната бройка водещите. Иначе ако ме бяха призовали, щяхме да си говорим само и единствено за КЕЧ и да обсъждаме дали Оба Феми или Трик Уилямс ще е по голямата работа @neshev:wank: 

Никога не е късно да го направим. :beer:

Posted
1 minute ago, Sea said:

@ladonnae Дай да проведем един разговор тогава. 😁 Аз не можах да разбера с какво толкова сме те разочаровали след края на 31 сезон. Единственото, което съм коментирала в темата беше във връзка с играта, нищо друго. Даже по спомен написах, че ми се струваш добър човек. :) И на лични към онзи момент не сме имали никаква комуникация. Обясни, моля те, че така се хвърлят разни неща, но аз лично за пръв път разбирам, че си се почувствала засегната от нещо. :)

Аз скоро написах с какво в последния постинг за сезон 31, бях те тагнала. Отделно, просто не ми направи добро впечатление изказването ти, че "Мафия" не е за мен. Може би неправилно, но го изтълкувах като проява на пасивна агресия, скрита под форма на лицемерна загриженост и комплимент. А и е някак нахално... това е. Аз, както казах, лоши чувства и отношение нямам, просто бях неприятно изненадана и донякъде разочарована. Но и това мина :)

Posted
1 minute ago, neshev said:

Никога не е късно да го направим. :beer:

Ако не съм зачервил много бузките от изхода на Royal Rumble мача, има потенциал да ви бъда екслузивен гост за брой 101 :happy: Предполагам в него ще се коментира кралският сблъсък. 

Posted
2 minutes ago, Price said:

Ако не съм зачервил много бузките от изхода на Royal Rumble мача, има потенциал да ви бъда екслузивен гост за брой 101 :happy: Предполагам в него ще се коментира кралският сблъсък. 

Трудна работа. Олимпик май се отказа, заради неотложни БИГ БИЗНИС проекти.

@Bobotsi вади НЕОЧАКВАНИЯ подкаст от нафталина и да се метаме при теб? :wank:

Posted

Аз агресия към никого нямам, нито в живота, нито във форума. Иначе изказването ми беше породено от факта, че каза колко трудно ти е било да играеш играта тогава.

Posted
1 minute ago, Sea said:

Аз агресия към никого нямам, нито в живота, нито във форума. Иначе изказването ми беше породено от факта, че каза колко трудно ти е било да играеш играта тогава.

Това е мааалко невъзможно ;) Иначе агресията сама по себе си и в определени дози не е нещо лошо, тя често е това, което изобщо ни задвижва да действаме.