neshev Posted January 4 Posted January 4 (edited) След тоновете критики, тролни и обиди, които ЧОТУДЕ отнесе във форума и по разни подкасти, сега му предоставих право на отговор. Този подкаст включва пълен анализ на: = Играта от позицията на Психопата. = Всички Нощни действия. = Всички спорни моменти. = Опитите за вмешателство в играта от страна на Radox. Накрая се опитваме да отговорим на въпроса дали ЧОТУДЕ наистина се е опозорил, или реакцията му е била напълно нормална, с оглед информация, която е имал. И дали, ако беше продължил да играе, имаше реални шансове за победа. Ако ви е интересно как се играе конкретно ролята, или пък просто искате да сте в крак с най-топлата драма след сезона, това е вашият подкаст. podcast rebuttal.mp3 Edited January 4 by neshev The Olimpic Hero and Price 1 1 Quote
neshev Posted January 4 Author Posted January 4 От време на време се чува как чупя форумните лампички. Оттам идват звуковите ефекти. Никой не беше наранен по време на този подкаст. Bobotsi and Sea 2 Quote
Socki Posted January 4 Posted January 4 Поредната пълна кавалщина от Radox. След обяснението на ЧОТУДЕ не го виня, че ме е елиминирал още в нощ 2. И аз да бях и аз щях да съм сигурен, че посочения играч е мафиот или гражданин с роля ако водещия ми пише "ей ако убиеш тоя си пълен путьо". СТИГА СИ ПИСАЛ НА ИГРАЧИТЕ КАВАЛ. hacky and The Olimpic Hero 2 Quote h
LightOne Posted January 4 Posted January 4 Тепърва почвам да слушам подкаста. Но идвам за първата шоГ боНба на записа. След години и години записи с "апаратурата" на Чичо Митко, никога не ми е минавало през ума, че нешев звучи по друг начин. 🤯 За мен има видима разлика (макар и не голяма) как говори нешев в този запис. За сравнение Чотуде си е абсолютно същият глас отпреди. hacky and Price 1 1 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
neshev Posted January 4 Author Posted January 4 Тук съм с друг микрофон, може би и това оказва влияние. hacky 1 Quote
Price Posted January 4 Posted January 4 Тук се включвам, за да отлича плюса от цялата контроверсия покрай @ЧОТУДЕ - абсолютно елитен играч, който е супер фен на Мафия и винаги играе играта на 100%. Истинско удоволствие е да се цъка с подобни хора. И какъв е плюсът в цялата работа - готов съм да заложа, че няма начин да е доволен и съгласен това да бъде последния му сезон, с оглед финала. Заслужава много по добър завършек. Затова с нетърпение ще чакам отново да се засечем по сезоните 👊🏻❤️ LightOne, ЧОТУДЕ, ladonnae and 2 others 3 2 Quote
ladonnae Posted January 4 Posted January 4 Аз щях да гласувам за Чотуде на следващия ден след КСК, защото дори и логиката да беше различна, по усет просто ми беше той. Не ми е бил сред най-изчистените граждани, онова благодарене към Ярипим ми се стори преиграно и т.н. Това ако трябваше да избирам между него и Джерико. А Олимпик мислех, че може да е Психопат само когато Радокс написа при отпадането на Чотуде, че е бил мирен. То просто не остана кой, а и се вместваше в патърна. Не го казвам, за да се хваля... добре, само малко , но освен това е истината. От мен Чотуде има твърда Девятка за сезона, но ако това ще го мотивира за следващи, нека е Шест плюс batistaheel, The Olimpic Hero and hacky 2 1 Quote
LightOne Posted January 4 Posted January 4 Та приключих го. Много добре се е получило. Свързан и ненакъсан разговор. Чотуде смятам, че разбираемо изложи гледната си точка за действията си. Поздравления за спокойния тон. Изобщо не ми звуча като оправдание на пути. Да не го приема като обида Олимпик, че нешев според мен бе по-добър във воденето на разговора и в анализирането на сезона. Да, от една страна бе по-суховато и без entertainment value, но от друга, нешев много добре си му подаваше репликите на Чотуде - питаше го постоянно за всяко едно събитие, това как ти повлия, онова как се е случило. Задаваше прецизни въпроси и разсъждения по играчите, фазите и отиграванията, които стимулират повече обяснения на ходовете. Получи се по-задълбочен пълен анализ на играта. Не казвам, че Радокс и Кръстницата са били зле, а че имаше различно ниво на комуникация, което ме впечатли. Също това е друга изненада, с която не съм свикнал при нешев, защото обикновено Олимпик е този, който повече (волно или неволно) диктува динамиката между двамата. Професора отново преподаваше и за мафия подкасти. Най-важното от разговора си го знаем и сме го дъвкали неколкократно. И аз съм го изпитвал на собствен гръб. Ще си повтаряме: "Радокс, спри да се мешиш в играта на играчите" и керванът ще си върви. За новите играчи това може да е изненада, а за нас, които се записваме за сезон на Радокс, сме наясно, че играта върви с този конкретен "бонус" изживяване. ЧОТУДЕ and hacky 2 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
Jack Bauer Posted January 4 Posted January 4 Добър подкаст сте направили. Разбирам гледната точка на ЧОТУДЕ и не го виня за избора му. И аз съм както вече казах в другата тема не съм привърженик на мотото "бори се докрай". ЧОТУДЕ заслужава висока оценка за играта си през сезона, бих му дал 9/10. Няма да навлизам в контроверсиите, дали щял да спечели с или без тях, това няма значение, но показа класна игра. @ЧОТУДЕ както виждаш ти отдавам почит, когато играеш добре, да не кажеш, че само изливам помия по теб, както беше в сезон 31 Sea, ЧОТУДЕ and hacky 1 1 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Radox Posted January 4 Posted January 4 Самия факт че се инвестира време, за да се записва подкаст, който пък е отговор на друг подкаст, просто за да се оправдаваш за НАСИРАНЕТО си във форумна игра, и той е с продължителност ДВА ФАКАНИ ЧАСА е просто скандален Нито съм помагал, нито съм пречил на някой от играчите в играта. С изключение на това че писах на ЧОТУДЕ веднъж на ташак "да елиминира някоя шматка вместо да ми махне Соки", както и на КСК за някои разяснения около Врачката, не съм писал на никой абсолютно нищо друго. Нека всеки от останалите 18 човека да излезе и да каже дали съм давал насоки, помагал или заблуждавал който и да било от тях Първо, както видяхте, Socki се оказа просто гражданин без роля, така че не съм се опитвал да спасявам "мафиот или важна гражданска роля за да си направя по-интересен сезона". И второ - абсолютно всички до един казаха на Чотудката, че се е оплескал и опозорил с ходовете си последните 2 дни, но той продължава да драпа и да твърди, че бил прав. Еми няма как 20 човека да ти казват едно нещо, а ти да си на друго мнение и да си прав, мойски Сезонът можеше да има епичен финал, ако не беше направил всичко възможно, за да загубиш нарочно. И това че някакви хора тука ми плямпат, че "така и така щели да гласуват за Чотуде", са пълни смехории. Вие се осерете с 2 поредни гражданина, останете 4 човека в последния ден, 2 от които нямате идея какви са, пък да ви видя дали тогава щяхте толкова лесно "така и така да гласувате за Чотуде". Параноята щеше да е батална и сезонът беше тотално 50:50. Точно както на миналия Коледен сезон щеше да има параноичен избор между 2 играча, като отново Price щеше да е замесен в купона, и щеше да е епично - да се открие предателят в Ядрото. Но ЧОТУДКАТА и единствено ЧОТУДКАТА ни лиши от това зрелище. Иначе игра почти перфектно до Ден 5, няма да си кривя душата. Но просто това беше престъпно което сътвори накрая. Не спрямо мен, спрямо зрителите. Нямаше да го виня, ако просто си беше затраял след края на сезона - така е решил, така е направил. Обаче той орева света да се оплаква за загубата, която ТОЙ И ЕДИНСТВЕНО ТОЙ сам си надроби, да записва подкасти и не знам си какво друго. Като се замисля, и фактът, че си губя времето да ви обяснявам за пореден път тези очевидни неща тук, също е скандален Spoiler Но не се тревожете, СЕЗОН 36 ИДВА! Там няма да има врачки, с които зачервилите играчи да се опитват да оправдават загубата си! Там ще е АВТЕНТИЧНОТО НАДИГРАВАНЕ! Jack Bauer 1 Quote
neshev Posted January 4 Author Posted January 4 4 minutes ago, Radox said: Но не се тревожете, СЕЗОН 36 ИДВА! Там няма да има врачки, с които зачервилите играчи да се опитват да оправдават загубата си! Там ще е АВТЕНТИЧНОТО НАДИГРАВАНЕ! Като видиш ДИБЕЛИТЕ роли в Сезон 34, ще искаш да ги вкараш, чоек? Radox 1 Quote
ЧОТУДЕ Posted January 4 Posted January 4 В крайна сметка достигнахме до консенсус, че Radox screwed ЧОТУДЕ. Radox, The Olimpic Hero, Farest and 1 other 2 2 Quote
ЧОТУДЕ Posted January 4 Posted January 4 (edited) 9 minutes ago, Radox said: Ама кой е в ролята на Шон Майкълс тука? Е гражданите, даде им победата като не елиминира neshev. А @hacky беше в ролята на Earl Hebner, след края вика "всичко е точно" и избяга. Edited January 4 by ЧОТУДЕ yaripim and Jack Bauer 1 1 Quote
hacky Posted January 4 Posted January 4 Казах, че Радокс е взел някви решения, които за мен не са най-правилните, но вие се записвате в сезон на Радокс, какво очаквате? Quote
LightOne Posted January 4 Posted January 4 Ташакът да елиминира шматката Velisav даде ролята на Тъмничаря в yaripim. yaripim съответно нямаше да може да се изчисти с роля до Ден 4, тъй като първите роли умряха в Нощ 3. Което между другото по правилата на играта коя роля щеше да получи yaripim (ако изобщо оцелееше) при убити Неаполитанец и Детектив в една нощ? Затъвай хубавичко. С добро ти казваме да не влияеш на играчите по време на течаща игра. Отговорът е подигравки и "ама какво толкова станало". Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
Radox Posted January 4 Posted January 4 8 minutes ago, LightOne said: Ташакът да елиминира шматката Velisav даде ролята на Тъмничаря в yaripim. yaripim съответно нямаше да може да се изчисти с роля до Ден 4, тъй като първите роли умряха в Нощ 3. Решението да елиминира "шматката" Velisav си е изцяло негово. Както и това за Socki между другото. Както и това да не убива никой 2 нощи поред де 😂 8 minutes ago, LightOne said: Което между другото по правилата на играта коя роля щеше да получи yaripim (ако изобщо оцелееше) при убити Неаполитанец и Детектив в една нощ? Щеше да получи тази, за която по-рано беше написано окончателното решение от ЧОТУДЕ или OyeaH. Това го бях решил така още преди сезона. 8 minutes ago, LightOne said: Затъвай хубавичко. С добро ти казваме да не влияеш на играчите по време на течаща игра. Отговорът е подигравки и "ама какво толкова станало". Къде е ЗАТЪВАНЕТО и къде са ПОДИГРАВКИТЕ? 😂 Покажи ми ги, ама така, с цитати. Искам някой от вас мрънкалата и големите доблестни разбирачи да организира, проведе и завърши един сезон. Тогава, след като видите как се взимат решения от другата страна, тогава можете да сте в позиция да давате съвети за затъвания. Или може би предпочитате "перфектни водения" в които дните завършват няколко минути преди реалния час? 😂 Bobotsi 1 Quote
hacky Posted January 4 Posted January 4 За мен съвсем различен край на нещата щяха да бъдат ако Нешев беше умрял когато се скри първия път при врачката, непредвидимо какво можеше да стане, можеше пак гражданите да доминират до края, но не знаем. Останалото не го следях толкова и видях, че Чотуде се твареше на Радокс и в чата им, но не следят толкова сезона, че да дам коментар за това, както и подкаста не съм слушал. Според мен все пак Радокс не го прави нарочно, той буквално не осъзнава, че влияе на играта така, сигурен съм, че няма лоши намерения, просто го счита за нормално. Quote
ЧОТУДЕ Posted January 4 Posted January 4 36 minutes ago, Radox said: С изключение на това че писах на ЧОТУДЕ веднъж на ташак "да елиминира някоя шматка вместо да ми махне Соки" Веднъж ми е писал, но в чата с ролята има 6 страници, тоя форум пак бъгяса. Quote
neshev Posted January 4 Author Posted January 4 Еми, освен ЧОТУДЕ или Радокс да ги дадат тия чатове, и да видим кой прав, кой крив? Quote
LightOne Posted January 4 Posted January 4 Quote С изключение на това че писах на ЧОТУДЕ веднъж на ташак "да елиминира някоя шматка вместо да ми махне Соки", Коментирал съм това съзнателно действие на водещ в играта. За нищо друго не съм измрънкал. От мен да ти давам акъл как да взимаш решения по казуси в сезона не си видял. Сам си признаваш, че си комуникирал с играч относно решението му кого да убие. Оттам насетне се разклонява паралелна игра, в която Чотуде е искал да убие Socki, но не е взел сам собствено решение, а се е повлиял от игра с Водещия и всичко друго съответно подлежи на пълна промяна като хронология в игратахот един-единствен ташак. Ей това се опитваш да пренебрегнеш с подигравателни нападки за доблестни разбирачи и прочие. The Olimpic Hero 1 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
Radox Posted January 4 Posted January 4 On 12/21/2025 at 10:09 PM, Radox said: Както добре знаеш, в този сезон си Психопат. Имаш време до утре в 21:00 да ми напишеш тук кой от останалите играчи искаш да убиеш. Припомням, че ЕДНОКРАТНО през сезона можеш да пропуснеш убийство в дадена нощ и да се укриеш, при което няма да можеш да бъдеш убит, но ще можеш да бъдеш преслушан! Използвай го умно! Успех в трудната задача! P.S. - Както е традиция във всеки сезон досега, ще е добре тук да си пишеш мислите и анализите срещу кой и защо планираш да използваш ролята си. Ще е забавно да се дискутира след сезона On 12/22/2025 at 9:05 PM, Radox said: On 12/24/2025 at 11:03 AM, Radox said: Това не го разбрахме, разясни? 😂 On 12/25/2025 at 11:32 AM, Radox said: Нямаше ли да "пренасочваш вотове ве"? On 12/25/2025 at 11:35 AM, Radox said: Изобщо не разбирам каква ти е стратегията и какво говориш 😂 On 12/26/2025 at 7:29 AM, Radox said: Нали ебаваше другите, че не четяли ролите бе 😂 On 12/26/2025 at 9:51 AM, Radox said: Прочети ролята на стажанта ве, алотис. Наследява първата отпаднала ГРАЖДАНСКА роля, как ше наследи врачката? Не може да я наследи нея, врачката е МАФИОТСКА роля. Ай пиши чаршафа кой ше колиш неска ве, свиняя! On 12/26/2025 at 7:52 PM, Radox said: Ами и аз ти казах да убиваш шматките в сезона, за да няма помиен последен ден, но ти ми се изсра в устата със Соки! И сега ще си сърбаш попарата! On 12/27/2025 at 8:36 PM, Radox said: ЯДРОТО ще ибете ли психопата, мой чуек? On 12/27/2025 at 10:06 PM, Radox said: За кое да се иба ве, мойски? On 12/27/2025 at 10:35 PM, Radox said: Като изтрезнееш, тогава пиши какво ще правиш последно! Днеска да не си писал нищо, да ви заеба и пияндетата, всички неадекватни днеска, ще ми опозорите сезона!!!!! On 12/28/2025 at 11:38 PM, Radox said: Да. On 12/29/2025 at 10:10 PM, Radox said: Къде е изчистил Price, че не разбрах. On 12/29/2025 at 10:28 PM, Radox said: Как ще го убиеш? On 12/30/2025 at 8:40 AM, Radox said: С нетърпение очаквам МЕГА ЧАРШАФА ти, в който да обясниш кой ще убиваш и как смяташ да преебеш нешката, че да пукне!!! On 12/30/2025 at 8:59 AM, Radox said: Нямаш право, длъжен си във всяка нощ. Иначе водещият елиминира един играч на СЛУЧАЕН ПРИНЦИП On 12/30/2025 at 9:12 AM, Radox said: Да си беше пазил укриването, а не да насереш снощи Ти по тая логика може никоя нощ да не елиминираш никой до края и да им гледаш сеира. Затова е това правило On 12/30/2025 at 9:18 AM, Radox said: Имаш правото. On 12/30/2025 at 11:14 AM, Radox said: Ай стига са обяснявай като някой путе, а почвай да бистриш как да надхитриш neshev. Обичам чаршафите! Миналия коледен сезон мафията пак се осра и пак обявих, че е елиминирана, няма как. Ти разчиташ само на лъжлива, грешна информация в тоя сезон за да спечелиш ве, пробвай да биеш по правилата, за мен имаш немалък шанс, то 3-4 човека не са изчистени ве, ако успяваш да се прикриваш като нищо ще биеш, да иба и кавала 😂 On 12/30/2025 at 6:57 PM, Radox said: Какво ще е финалното ти решение, кавал? On 12/30/2025 at 11:15 PM, Radox said: От аутизъм ли страдаш, или аз не разбирам нещо? On 12/30/2025 at 11:19 PM, Radox said: Имаш, накрая ще параноясат срещу траещия си Митко, гаранция. On 12/31/2025 at 6:56 AM, Radox said: Стига ми пиши глупости, а играй сериозно, щото ще спечелиш сезона. On 12/31/2025 at 9:25 AM, Radox said: АКО има Врачка в сезона и мафията се ОСЕРЕ преди да ги е намерил, врачката вече не играе за нищо и буквално може да прави каквото си иска, защото не я ебе. On 12/31/2025 at 9:34 AM, Radox said: Мисля, че го добавих, като се сетих че съм го пропуснал точно тоя сценарий. Ама то няма кво друго да стане като отпадне мафията бе, какво се очаква, да умре служебно ли? On 12/31/2025 at 6:04 PM, Radox said: Защо се ИЗСРА в темата? Утре ми е интересно какво ще обясняваш 😂 On 12/31/2025 at 6:24 PM, Radox said: Как така ще стреляш по единствения друг възможен вот в последния ден ве? On 12/31/2025 at 7:08 PM, Radox said: Още не съм, ама ти май си натряскан до козирката 😂 On 1/2/2026 at 10:03 AM, Radox said: Защо се ИЗСРА върху сезона ми и се предаде като путка? Обясни ми това малоумие. On 1/2/2026 at 10:42 AM, Radox said: Обаче KSK светна врачка, което означава, че и Jericho може да е психопат ... Като цяло се осра батално и опозори сезона с бързането си да пускаш поста със Сина без изобщо да си застрашен. Поне да го беше оставил за когато наистина беше събрал гласове. On 1/2/2026 at 10:58 AM, Radox said: Никой не беше му обърнал внимание, дори самия Прайс, но ти реши ДА ГО ПОДЧЕРТАЕШ ДЕБЕЛО, за да се ебеш сам в гъза... Тотално игра против себе си последните 2 дни, по неизвестни причини. А можеше да стане най-добрия сезон в историята... On 1/2/2026 at 11:18 AM, Radox said: ОПОЗОРИ СА, мой. Най-безсмисленото и опозорено отиграване на Психопат в историята On 1/2/2026 at 11:27 AM, Radox said: Днес щеше да отпадне Jericho, а утре щеше да е между теб и Olimpic а защо не и Price, ако не се беше разплямпал 😂 Щеше да е най-епичният последен ден в историята, но поредицата ти от нарочни отигравания в твоя вреда лиши аудиторията от него... Първо стреляш нарачно по грешни хора, после отваряш очите на противниците си, накрая се предаваш без изобщо да си на пангара 😂😂 Защо ни лиши от ПАРАНОЯТА, Чотуде, защо... Ами ето ги всички неща, които аз съм му писал. С изключение на 2-3 ташака, които си направих там дали ПСИХОПАТА ЩЯЛ ДА ЕБЕ ЯДРОТО, не виждам какво съм му влиял. А пък последните 20 поста са вече след като се опозори и го нареждах за това. Реално сезонът беше свършил. Quote
ladonnae Posted January 4 Posted January 4 @Radox За теб може да са смехории, че съм щяла да гласувам за Чотуде, но мисля, че знам по-добре от теб намеренията си. А и не ми е особено смешно когато съм играла на макс в твоята игра и в интерес на всички, в това число и на теб, във втори подкаст да се подкопава моя (евентуален) сезон. Ще те помоля, макар вече да е късно и колкото и да е близко до акъла, ако няма да допринесеш с мнение, съвет или каквото и да било когато се обсъжда моя бъдещ сезон, поне да не ми се пречи. Quote
Radox Posted January 4 Posted January 4 1 minute ago, ladonnae said: @Radox За теб може да са смехории, че съм щяла да гласувам за Чотуде, но мисля, че знам по-добре от теб намеренията си. Пропусна факта, че 99% щеше да си вече убита от Психопата докато се стигне до този хипотетичен Ден 8? Никой не се опитва да ти "подкопава сезона". Опитваме се да ти дадем насоки за да може въобще да се проведе. Стига параноя че някой ти пречел. Точно обратното - тук се насърчава колкото се може повече хора да водят сезони, а не да се въртим само аз и нешев. Quote
Recommended Posts