Jump to content

AEW Worlds End - 27 декември 2025

neshev

Recommended Posts

Posted

Добра карта е извадил Тонито. В началото на годината беше доста тегаво за AEW, но мисля, че успя да стабилизира нещата и изчисти някои грешки. Лично за мен, седмичният продукт не си заслужава да се следи, но PPV-тата са на ниво. Може би осъзнаха, че никога няма да могат да се конкурират с AEW и решиха да обслужват ексклузивно ядрото от фенове, и просто да са една алтернатива на WWE, което е напълно достойно за уважение.

Мачовете от Continental Classic ще са ми най-интересни. Добро решение на Тони да вкара този турнир в стил G1, макар че краят на годината може би не е най-доброто време за подобно нещо. Очаквам MJF отново да вдигне титлата и да направи ново царуване. Joe ми се струва транзитен шампион отвсякъде, пък и за хора като Swerve, Page и завръщащият се Ospreay, ще е по-добре да гонят титлата срещу изявен heel.

Posted

Били Ригъл пак се е логнал след PPV на AEW, да дърпа "моля ви, не правете това у дома си" промото. :lol: Предполагам е продиктувано то този мазен спот. :D

Оставям на страна, че промото на Regal е в стил: "Ето, аз съм шибано про и правя всичко перфектно, и пак имам ебано вратле" е пълен БУЛШИТ, но и цялостното послание ми е леко странно.

Не смятам, че кечистите са неинформирани. Ебаси, 2025-а сме, и баба знае каква е опасността от тези бъмпове и щетите, които ти носят в дългосрочен план. Съмнявам се, специално тези, които ги практикуват, да ги ебе особено от този факт. :D

Също така, една голяма част от бъмповете, за които се жалват хората, дори не толкова брутални и кечистите успяват да ги поемат правилно. Доста често изглежда по-брутално, отколкото е. Смятам, че и ринговете в момента са по-безопасни и самите кечисти са в по-добра кондиция.

Но, да, този бъмп си е пълен ташак. Абсолютно ненужен и кофти изпълнен. :D