neshev Posted December 27, 2025 Posted December 27, 2025 (edited) Edited December 27, 2025 by neshev Quote
neshev Posted December 27, 2025 Author Posted December 27, 2025 Добра карта е извадил Тонито. В началото на годината беше доста тегаво за AEW, но мисля, че успя да стабилизира нещата и изчисти някои грешки. Лично за мен, седмичният продукт не си заслужава да се следи, но PPV-тата са на ниво. Може би осъзнаха, че никога няма да могат да се конкурират с AEW и решиха да обслужват ексклузивно ядрото от фенове, и просто да са една алтернатива на WWE, което е напълно достойно за уважение. Мачовете от Continental Classic ще са ми най-интересни. Добро решение на Тони да вкара този турнир в стил G1, макар че краят на годината може би не е най-доброто време за подобно нещо. Очаквам MJF отново да вдигне титлата и да направи ново царуване. Joe ми се струва транзитен шампион отвсякъде, пък и за хора като Swerve, Page и завръщащият се Ospreay, ще е по-добре да гонят титлата срещу изявен heel. Quote
neshev Posted December 29, 2025 Author Posted December 29, 2025 Били Ригъл пак се е логнал след PPV на AEW, да дърпа "моля ви, не правете това у дома си" промото. Предполагам е продиктувано то този мазен спот. Оставям на страна, че промото на Regal е в стил: "Ето, аз съм шибано про и правя всичко перфектно, и пак имам ебано вратле" е пълен БУЛШИТ, но и цялостното послание ми е леко странно. Не смятам, че кечистите са неинформирани. Ебаси, 2025-а сме, и баба знае каква е опасността от тези бъмпове и щетите, които ти носят в дългосрочен план. Съмнявам се, специално тези, които ги практикуват, да ги ебе особено от този факт. Също така, една голяма част от бъмповете, за които се жалват хората, дори не толкова брутални и кечистите успяват да ги поемат правилно. Доста често изглежда по-брутално, отколкото е. Смятам, че и ринговете в момента са по-безопасни и самите кечисти са в по-добра кондиция. Но, да, този бъмп си е пълен ташак. Абсолютно ненужен и кофти изпълнен. Quote
Recommended Posts