Radox Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 (edited) MAFIA33 НАЧАЛО НА ДЕН 1 В играта има 20 участника За елиминация са необходими 11 гласа Ден 1 ще приключи на 21.12.2025 точно в 22:00! @neshev @The Olimpic Hero @Socki @Dudley @MJ23 @OyeaH @Price @Jack Bauer @Bobotsi @Kill_Steen_Kill @Sea @ladonnae @ЧОТУДЕ @TheGodmother @Jericho @yaripim @batistaheel @kabakov @Farest @Velisav Edited January 3 by neshev Quote
ladonnae Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 Вчера написах нещо, за да се забавляваме и настроим за игра, пускам го първо него Имало едно време… малко селце в покрайнините на България, на име Кечово (със старо име Кочово). Населението му наброявало едва двадесетина човека и на пръв поглед с нищо не се различавало от всяко едно най-обикновено, запустяло село. Това, което малцина знаели, а никой не подозирал, е, че тази Коледа над него щеше да се спусне магически воал и всичко, което се случа след това на територята му, ще предопредели съдбините на цялата държава… или поне до следващата година по същото време. Магьосникът от четвърто измерение Радокс щеше да избере на случаен принцип неколцина от селяните и селянките, и всели в душите им Злото под формата на лъжа, манипулация, притворство и жажда за власт. За кратко тези хора ще си помислят, че са мафиоти и дори ще си вярват! Но няма никога да узнаят, че представляват сборно понятие на онези, управляващи кой знае откога клетата държавица… И ще започнат да убиват своите довчерашни съграждани, така де – съселяни, без капка милост. А те от своя страна никога няма и да узнаят, че ако победят, бъдещето на България ще бъде значително по-благоприятно. Всичко беше сякаш готово, но Радокс не беше доволен… нещо му липсваше в Казана и без него Коледната магия нямаше да бъде в синхрон с Природните принципи. Доброто и Злото присъстваха, но къде бе Хаосът?… И така пося Лудостта в сърцето на още един нищо неподозиращ жител на Кечово, който щеше да се обърне срещу всички и заплашваше да ги прати един по един в Небитието. Време беше сюжетът да се разгърне, разиграе… и Магията да се случи! Quote
The Olimpic Hero Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 Влизам абсолютно ALL-In, защото съм мирен без роля. Играеше ми се нещо с роля, но нямам такава, така че просто ще еба мафиотите, както мога. Разбирам го Радокс какво му е било, когато се падаше много поредни сезони мирен без роля. И на мен малко започна да ми омръзва да съм все мирен без роля. Предлагам още отсега алианс на Психопата, нека не бъде путка и да не ме гърми през нощта, както и Мафиотите ако искат да се надиграват, да не ме отстрелват. Играе ми се поне 2-3 дни, иначе ще ми е някакво незадоволено. Това е като цяло, лесно ви е на тези с ролите, защото виждате картинката и ще си правите кефа, а аз съм тотално в нищото. Поне да ми се беше паднала някаква нощна роля да се надигравам повече с Мафията, но каквото такова де. Quote
Price Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 @batistaheel Закачаш се още отпреди сезона. Само че нямах възможността да ти се представя адекватно в предния ни сезон заедно - аз съм Повелителят, Разрушителят, Предвестникът на войната, Планината, която не можеш да изкачиш, Върхът, който не можеш да покориш. Мога да ти подам ръка, да ми се извиниш и да изкупиш греха си отпреди началото на играта. И няма да те закачам, поне в началото и докато не ми дадеш повод да се съмнявам в теб. Но тръгнеш ли да зачервяваш още отсега и да играеш против мен без причина, ще бъдеш прегазен с багера Quote
Jericho Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 Добра гражданска вечер. След като ми се падна ОТНОВО да съм гражданин без роля, съм убеден, че концепцията ГЕНЕРАТОРЕН ДЕТЕРМИНИЗЪМ съществува напълно. Дишам, ям, кръвообръщам, плача и пикая зелено. Страхотно е. Не знам кой подред сезон ми е, но мисля че наближавам стрийка на Гробаря с много експресни темпове. Направо Стойчо Керев трябва да напише книга за мене. Не знам кое златно сечение и коя математическа формула би описала невероятния шанс, това да продължава да се случва всеки път. Велисавката може да пусне екселска таблица, не знам. Quote
ladonnae Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 И тъй като жребият ми отреди (за мое щастие и спокойствие) да бъда гражданин без роля, се самоназначавам за Разказвач, стига да имам материал за история и най-вече вдъхновение Поне докато някой не ме утрепе… На Шехерезада й е помогнало, защо и на мен не? Отделно, радвам се, че ще мога да разчитам единствено на своя рийд и за възможността да го упражня. Прегледах в статистиката сезоните, водени от Радокс. От девет сезона, най-честите роли на мафиоти са Блокировач, Шпионин и Врачка. Мисля, че е голям шанса да присъстват и в този. От гражданските роли са Шериф, Доктор, Тъмничар и Ренегат. Ще видим кои е сложил този път, но ми направи впечатление, че в неговите сезони наистина няма много граждански роли. Quote
Sea Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 Ама много поетично сте настроени всички тази вечер. Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Dudley Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 Всички сте мирни без роля ? Я глас за ladonnae да открием сезона Quote
Bobotsi Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 Гласувам за Джак Бауър, играя с водещия! Quote
Price Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 @neshev Къде си бееее, Нешеееееееев Към Стефановден ли да те очакваме? Quote
The Olimpic Hero Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 2 minutes ago, Sea said: Ама много поетично сте настроени всички тази вечер. Аз съм леко тилтнат (покер термин, който означава изнервен), но това е положението, такъв е животът. Quote
batistaheel Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 3 minutes ago, Price said: @batistaheel Закачаш се още отпреди сезона. Само че нямах възможността да ти се представя адекватно в предния ни сезон заедно - аз съм Повелителят, Разрушителят, Предвестникът на войната, Планината, която не можеш да изкачиш, Върхът, който не можеш да покориш. Мога да ти подам ръка, да ми се извиниш и да изкупиш греха си отпреди началото на играта. И няма да те закачам, поне в началото и докато не ми дадеш повод да се съмнявам в теб. Но тръгнеш ли да зачервяваш още отсега и да играеш против мен без причина, ще бъдеш прегазен с багера В никакъв случай няма да ти се извинявам, ти трябва да ми се извиниш за това, че ме травмира с играта си в предния сезон. Беше такъв джентълмен, че не можех да тръгна срещу теб, сърце не ми даваше. По-лесно ще ше да ми е ако беше груб или арогантен. Сега малко по-агресивно играеш, продължавай така и ще те гласувам. Sea 1 Quote
Jericho Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 При тегленето на ролите, когато натиснах "submit reply" излезнах пръв, но след един рефреш на страницата, мнението на Дъдли излезна преди моето. Явно ме е изпреварил със стотни от секундата. С оглед на времевия период в който навлизаме, и ролята която ми се падна под номер 2 - ГРАЖДАНИН БЕЗ РОЛЯ, считам, че това наистина е било за добро и един вид БОЖА РАБОТА, която ме е спасила от евентуално мафиото-психопатско тегло на номер 1. Доста Роял Ръмбъли съм изгледал и доста рандум тегления съм изпитал. Номер 1 винаги носи някаква сигнификантност. Гласувам за Дъдли. Quote
Velisav Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 Аз ще метна един глас за Dudley че тази профилна няма да издържа да я гледам цял сезон. Quote
Price Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 Вчера бях на банкет. Първо се видях с @Jack Bauer, който прочете молитвата, след което освети шарана и питката. Целунах му ръката и му благодарих. След това видях @TheGodmother, която явно беше управител на заведението. Важна клечка. Поговорихме си за кратко. След края на тържеството с Теслата такси ме прибра @OyeaH. Истински професионалист в работата си. Удоволствие е да общува човек с подобни влиятелни фигури като тези тримата. Quote
Dudley Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 Велиславка , да не си с роля ДЖЕНДЪР ? Price and Velisav 2 Quote
Jericho Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 Just now, Price said: След края на тържеството с Теслата такси ме прибра @OyeaH. Иба ли те? Quote
Price Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 2 minutes ago, Jericho said: Иба ли те? Сключихме сделка заедно да унищожим мафиотите и психопата, след което ще ибем жените и сестрите им Quote
Jericho Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 Just now, Price said: Сключихме сделка заедно да унищожим мафиотите и психопата, след което ще ибем жените и сестрите им Не е лоша сделка. Дано сте подписали нещо на хартия, че само на ръкостискане е бошлав работа. Quote
OyeaH Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 Имам някво чувство, че верно ще Ибем мафиотски дупета с Прайската Quote
Velisav Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 7 minutes ago, Dudley said: Велиславка , да не си с роля ДЖЕНДЪР ? Ако съм с роля BUBBA ще паднеш ли на колене за свирка? Quote
ladonnae Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 8 minutes ago, Price said: Вчера бях на банкет. Първо се видях с @Jack Bauer, който прочете молитвата, след което освети шарана и питката. Целунах му ръката и му благодарих. След това видях @TheGodmother, която явно беше управител на заведението. Важна клечка. Поговорихме си за кратко. След края на тържеството с Теслата такси ме прибра @OyeaH. Истински професионалист в работата си. Удоволствие е да общува човек с подобни влиятелни фигури като тези тримата. Я кажи защо избра точно тези имена? Quote
batistaheel Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 Just now, Price said: Сключихме сделка заедно да унищожим мафиотите и психопата, след което ще ибем жените и сестрите им Ужас! Това ми звучи доста психопатско. Развали ми илюзията за джентълмен. Глас за Price. Quote
Price Posted December 20, 2025 Posted December 20, 2025 1 minute ago, batistaheel said: Ужас! Това ми звучи доста психопатско. Развали ми илюзията за джентълмен. Глас за Price. Подписваш си смъртната присъда твърде рано. @ladonnae Твоето предположение какво е? Относно моя избор на имена. Quote
Recommended Posts