Jump to content

Кубрат Венков Пулев срещу Мурат Георгиевич Гасиев - 12 декември 2025

Recommended Posts

The Olimpic Hero
Posted

Винаги, когато Кобрата реве от организаторите, е абсолютно сигурен знак, че пада. :D 

• Haha 1

Posted (edited)

Склонен съм да му вярвам в случая. Галата я организират IBA, които бяха изключени от олимпийското семейство, поради корупция. Паралелно с това организират световно първенство, което напомня защо са изключени. Скандално съдийство и видимо наредени турнирни схеми, които облагодетелстват конкретни федерации. :happy:

Успех на Кобрата довечера. Навсякъде го водят аутсайдер, но не съм впечатлен и грам от Гасиев при тежките, и ми се струва напълно преодолим за Кобрата. С ясната уговорка, че е на 44 години, а там стената може да дойде във всеки момент. :D

Edited by neshev
Posted

Колеги, има ли ВАЛЮ, че мисля да набия парите на всички колеги за банкет за Кубрат на 3.40? 

The Olimpic Hero
Posted
23 minutes ago, MJ23 said:

Колеги, има ли ВАЛЮ, че мисля да набия парите на всички колеги за банкет за Кубрат на 3.40? 

Мене най-доброто ми се вижда да се изиграят всички рундове на 2.30. Кобрата не е нокаутьор и освен това носи доста на бой, тоест не могат и да го нокаутират, реално са го нокаутирали само Джошуа и Кличко. Това бих заложил ако залагах, но понеже вече не залагам...

Posted

Има и официален английски стрийм в Тубата, ако не ви се слуша БГ коментара. :D

• Upvote 2
Posted

Даниел Любомиров...кой е тов помак бе ? Викнете Камен Петров .

Бакърджиев и бимбото в студиото за малко да ме накарат да драйфна. Супер тегави аутяги.

Posted

Положителното е, че руснаците не разтягат локуми като американските мекерата и битката ще започне на време. :beer:

• Upvote 1
Posted

КОБИ ПУЛЕВ ЧУКА, ЛОШО ЧУКА, ЕЙ ЕЙ 

Posted
59 minutes ago, neshev said:

Положителното е, че руснаците не разтягат локуми като американските мекерата и битката ще започне на време. :beer:

Да. И на мене това ми направи впечатление. Няма ги излишните глупости, а действат веднага към екшъна.

Дано нашето момче успее да превъзмогне всички пречки и негативи и  да ни зарадва с нова победа.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Posted (edited)

Успех на Кубрат :) ! Мача с Гасиев ще е много труден, но мисля, че Кобрата ще спечели по точки.

Edited by old school

701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

Posted

Давай, Шампионе !!!

Цяла България и всеки истински БЪЛГАРИН е с теб.

Posted

Очаквам един неособено атрактивен и зрелищен мач, като и аз очаквам да се изиграят всичките 12 рунда.

701246367_.jpg.6303a7fda279801b90d590d2191ee86c.jpg

The Olimpic Hero
Posted

Мачкай Кобрааааааааааааааааааааааааааааа! Убий гооооооооооооооооооооооооо!

Posted

Давай Кобра !!!

Смачкаай го !!!

Убий го !!!

Мръсната пияна блядка да се връща обратно в Урал.

Posted

Кобрата не се е движил толкова добре от десетилетие сигурно. :lol:

Posted

Ако боксовата мафия в желанието си да реабилитира руските боксьори не съботира мача, не виждам как Кобрата би загубил. 

Posted
1 minute ago, Ponetron said:

Май вървим добре?

Да се еба в устата.

• Haha 1
  • LMFAO 2

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

The Olimpic Hero
Posted

Шо стана, немаше ли засада?