Jump to content

На колко години сте?

hacky

В коя възрастова група спадате?  

64 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

The Olimpic Hero
Posted
3 minutes ago, LightOne said:

Ако кечът имаше трета вълна в България,

Кечът реално в момента има трета вълна, но не и в България. Иначе ще има вълна, втора вълна, но от БГ-мами! След Нова година ще правя новия тираж и кастингите. 

Posted

Е, аз говорих за България и в частност бележката за демографската криза на липсващи членове под 25 години.

Предвид че възрастта на първите родилки в България (изключая you know who) също се вдига на над 25+, този бъдещ тираж от БГ-мами пак няма да накриви резултатите. 😃

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Posted
36 minutes ago, LightOne said:

Но другата съществена част е, че Gen Z са отебали форумната комуникация. Така че едностранчив извод защо нямаме "младежи",  е не само поради демографската крива надолу, но и защото младежтта не търсят подобна комуникация в нета.

Нищо не са отебали. Просто са функционално неграмотни. ;)

• Haha 1
  • Wank 1
Posted

Но са изключително поколение за социалната си ангажираност и моторът на протестите в момента. 

Така че според която лопата обърнеш.

Буумър, който ако не беше някой функционално грамотен младеж да му помага как да създава и монтира цифрово съдържание в нета, айде да не го сочим за меродавно мнение по конкретния въпрос.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

Posted
1 minute ago, LightOne said:

Но са изключително поколение за социалната си ангажираност и моторът на протестите в момента. 

Невероятно умение да отидеш на площада и да крякаш "КОГА ДИЛЯН ПАДНЕ". :lol: 

Posted

Което не се различава от никой друг от предходните протести за Дилян. Все се ходи да се кряка. Не знам що това да е повод за подигравка.

Алтернативата е агресивно палене и чупене на имущество и крайници. Сигурно това ще да е по-мъжкарското поведение.

Posted (edited)
2 hours ago, LightOne said:

Така че според която лопата обърнеш.

Тия може да са мотор единствено на пръдните в офиса и на постове "уф, тия па са искат вече по ТРИ дена в седмично да се явяваме на работа дейба" 😂 И 90% от тях работят в сферата на хазартния софтуер и реално получават заплата от тъпотията на същия "народ" който искат да избавят от грабежите на Пейката 😂

Основната им дейност е да ни предупреждават във фейсбук за СМЪРТНАТА ОПАСНОСТ ОТ РУСИЯ и да квичат, че искали да им вземат по 20лв повече осигуровки на месец. 😂 И да пърдят в офиса, докато подарената им мултиспорт карта събира прах в портмонето.

Edited by Radox

35izpu1.jpg

Posted
4 minutes ago, Radox said:

Тия може да са мотор единствено на пръдните в офиса и на постове "уф, тия па са искат вече по ТРИ дена в седмично да се явяваме на работа дейба" 😂 И 90% от тях работят в сферата на хазартния софтуер 😂

Основната им дейност е да ни предупреждават във фейсцук за СМЪРТНАТА ОПАСНОСТ ОТ РУСИЯ и да квичат, че искали да им вземат по 20лв повече осигуровки на месец. 😂 И да пърдят в офиса, докато подарената им мултиспорт карта събира прах в портмонето.

А бабите и дядовците им ни предупреждават във фейсцук за смъртната опасност от Сорос и да квичат да се върне дъгата на внуците им, дето пърдят в офиса.

Вика му се реципрочност и че всички поколения са маскари.

Нещо тия опити за затапки на сополивата младеж са ми лекички. Знам, че можете по-добре.

Иначе по предното@The Olimpic Hero, предлагам ти да пишеш и на Изабел Овчарова да я поканиш, тъй като и тя наскоро сподели, че е голяма фенка на Мафия (покрай предаването Traitors). Може пък да ни върже. 😄

• Like 1

Posted
7 hours ago, LightOne said:

Иначе по предното@The Olimpic Hero, предлагам ти да пишеш и на Изабел Овчарова да я поканиш, тъй като и тя наскоро сподели, че е голяма фенка на Мафия (покрай предаването Traitors). Може пък да ни върже. 😄

😄

Да се маха тая. По-несериозна е и от мене. Снима се с мене преди време и не ми изпрати снимките след това.

• Haha 3
Posted

И мен не ме кефи тва тъпо парче. Чак и книги пише...

@Jericho Кога ще има нов епизод на Half-Life?

Posted

Наистина много липсват Gen Z потребителите тип Пената, да сеят аОтизма си.

Posted

Де да знам, пичове. Боби Ейнджъл и Уаскоп все още са легенди на нашето поколение. Не може да им стъпят на малкия пръст все още.

Явно не прощава никому традицията дъртите да се тюхкат, че младите са по-зле от предходното поколение.

Posted

След ''The Lost Generation'' няма нито едно адекватно поколение. Винаги всяко следващо поколение ще изглежда по-трагично за предходното. Аз съм Gen Z и за мен Gen Alpha ще бъде поколението, което ще погребе планетата и може би поколението след тях ще бъде последното. 

Комунизмът е нанесъл крупни щети на буумърите, а ТикТок при Gen Z и Alpha, така че споровете межу поколенията са излишни за мен.

Posted
10 minutes ago, LightOne said:

Де да знам, пичове. Боби Ейнджъл и Уаскоп все още са легенди на нашето поколение. Не може да им стъпят на малкия пръст все още.

Явно не прощава никому традицията дъртите да се тюхкат, че младите са по-зле от предходното поколение.

В крайна сметка, май ДЖЕЙ ЗИ поколението ще излезе по-таферно. Поне те ще могат да доловят СПЕЦИФИЧНИЯ BWC хумор и сарказъм? :(

Posted
13 hours ago, LightOne said:

Но досега не е имало и поколение, което да не може да се изсере без ТикТок, и да не знае къде да сипе бензин в колата, без да се консултира с ChatGPT?

35izpu1.jpg

Posted
13 hours ago, Divaka said:

Аз съм Gen Z и за мен Gen Alpha ще бъде поколението, което ще погребе планетата и може би поколението след тях ще бъде последното. 

Е те тея Алфите са на по 14 години макс. Как успя да ги прецениш, че ще са трагични? Или искаш да кажеш, че ти/ние на по 14 сме били някакви топ адекватни изпълнения? 

Posted
3 minutes ago, Price said:

Е те тея Алфите са на по 14 години макс. Как успя да ги прецениш, че ще са трагични? Или искаш да кажеш, че ти/ние на по 14 сме били някакви топ адекватни изпълнения? 

Аз на 14 бях СП в този форум, ти какво постигна? :(

Posted
Just now, neshev said:

Аз на 14 бях СП в този форум, ти какво постигна? :(

Аз на 14 години се регистрирах в BWC за пръв път :( Изоставам от твоя график, факт е.

На колко да очаквам да стана модератор :wank:

Posted
1 minute ago, Price said:

На колко да очаквам да стана модератор :wank:

Кротни се, на новите момчета още столовете им не са се затоплили. :D

Posted

След толкова опониране сигурно излизам едностранчиво.

Да изясня.

Нямам проблем с осмиването на Gen Z. Съгласен съм с критиките.

Това с което съм несъгласен и имам проблем, е липсата на реципрочност по темата.

Всичко, за което се осмива Gen Z, можете да се подигравате и на своите връстници. Училището не е станало кочина внезапно заради Gen Z. И през моето поколение кривата на образованието бе рязко надолу, така че тъпотата и незнанието не почва магически от Gеn Z.

Това паткане по клавишите как сме над нещата и сме нещо по-свише от поколението след нас, ми избива на лека форма на шизофрения.

Да, нека се подиграваме, след като има защо. Но няма защо да звучим, че ние сме последният бастион на човешката цивилизация и сме с нещо по-различни.

Еми не сме. Същите аутисти има и при нас. Същите неможачи има и при нас. Същите хванали Господ за шлифера има и при нас. Зомбирането по Фейсбук с нищо не е по-различно от ТикТок.

Да се разбие този модел как след всяко следващо поколение идва потопа ми е идеята.

Posted
1 hour ago, Price said:

Защото са изцяло виртуално хипнотизирани и нямат грам сетивност към външния свят и никакъв интерес за знания и развитие освен да скролват ТикТок и да имат от най-скъпите възможни вещи като Айфони, Плейстейшъни и т.н.

Повечето ми роднини са от Алфа и мога да направя сравнение с предишните поколения. Питай едно дете от Алфа какво може да прави, какви интереси има и какви вещи иска да притежава и ще разбереш за какво говоря. Момчетата примерно не могат да направят един нормален пас с топката, но знаят кога излиза новият Айфон.

3 minutes ago, LightOne said:

Училището не е станало кочина внезапно заради Gen Z. И през моето поколение кривата на образованието бе рязко надолу, така че тъпотата и незнанието не почва магически от Gеn Z.

Този филм не мисля че е направен за Gen Z..

Posted
1 hour ago, Divaka said:

Момчетата примерно не могат да направят един нормален пас с топката, но знаят кога излиза новият Айфон

Ей това е върховния пример за адекватност, дали можеш да направиш пас с топката :wacko:

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted
1 minute ago, Jack Bauer said:

Ей това е върховния пример за адекватност, дали можеш да направиш пас с топката :wacko:

Особено когато родителите му дават куп пари за тренировки, екипи и т.н, а то се препъва 10 пъти, докато стъпи на терена. 

Posted

Аз като гледам младите, не знам как един ден от къде ще дойдат хидроинженери и асансьорни техници :(

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!