Jump to content

UFC 323 "Dvalishvilli vs' Yan 2" - 6 декември 2025

Recommended Posts

Posted

Мераб е машина. Ян раздава яки тупалки и шанса му е да го хване някак, но трудно ми се вижда по исторически данни

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted

Битката на Морено title shot ли се води?

При всяка битка на Ян се сещам за първия му мач със Стърлинг. Нещо като загубата на Камару срещу Едуард. На мен Мераб ми е изключително приятен за гледане.  Дано тази активност не му изяде главата в бъдеще! Тук ще викам за шампиона!

Противника на Пентоха си признавам,че го чувам за първи път. За този мач ще се радвам да чуя от вас някакви мнения/прогнози.

Ииии в тая дивизия моя любимец е Брандон! Иска ми се да бие и да се пребори най-накрая с тоя кошмар - Пентоха!

Posted

Руснаците превземат UFC :wank:

Не го очаквах, но брилянтно представяне от Ян. Абсолютно заслужена победа. На Мераб май ще му е за урок да не се бие 4 пъти в годината.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted

Динята, ако O'Malley бие Yadong :D

tKe67t0JMs_dtbySLbZJx8xW7Vbbhhhhvfpxu7tn

Абсолютен masterclass от Yan, тотална доминация във всеки един рунд, Merab не беше дори близо, освен може би в рунд 1, когато все още имаше някаква надежда. Някъде ми попадна статистиката от битката, 2 от 29 тейкдауна за машината, това говори достатъчно за defence-а на Petr Yan и ще излъжа, ако кажа, че съм го очаквал, но това е интересното в този спорт.

Posted
2 hours ago, Jack Bauer said:

Руснаците превземат UFC :wank:

Факт. Извън най-леките и най-тежките, всички други дивизии имат силно присъствие на бойци, които идват от съветската школа. Можеше да се случи и по-бързо, но Динята дълго го боля дупето от Фьодор, та чак с Хабиб се отпушиха нещата.

Но това на Ян беше абсолютният връх на спорта. С абсолютна лекота използва всякакви стилове и успешно ги блендира. Изненадан съм и съм впечатлен от това, което показа. Не вярвах, че го има в себе си, но не само показа нечовешки TDD, но и кардиото му беше напълно конкурентно на Мераб. Не знам дали може да се търси кой знае каква грешка от Мераб. Просто Ян беше извънземен в тази битка. И наистина не мисля, че активността му беше проблемът тук. На всички е ясно какво ще стане, ако О'Мали бие Ядонг. :D Кур за Кормие, иначе. Абсолютно неадекватен коментар.

Пантожа също се издигна сериозно. Много на неговото място щяха да се оправдават с контузията, но той поздрави Ван и не му отне победата. Пък и Ван си би напълно легитимно. Не е като Пантожа да се е спънал и контузил. :lol: Ван е супер перспективен, но не мислех, че ще бие тук. Със сигурност ще следя с интерес прогреса му в следващите години. Точат се за битка с Тайра в Япония. Имат доста силен японски ростер, тъй че може да направят добро шоу. 

Posted

Да кътваш през няколко месеца и постоянно да си по кампове предполагам малко или много ти се отразява. Жалко за Merab, искаше ми се да видя някакъв по-продължителен streak. По-добър шампион в UFC от както стана такъв не е имало, перфектен пример какво искат хората.

Поне малко се пораздвижиха нещата в дивизията. Сега пред Merab има две задачи, да бие Umar още веднъж и да си вземе реванша. Макар че с такова представяне от Yan няма да му е никак лесно, направо като по учебник показа как се играе срещу граплери. Това трябваше да бъде JDM срещу Islam.

Posted

Аз се впечатлих Ян какви нечовешки ритници в черния дроб нанасяше и как па това говедо Мераб не падна . Деба и изрода издръжлив, сгърчи се от болка, залитне и продължи. Баси мамата.

Мнго зрелищен бой, само него го гледах пряко че се събудих баш тогава и тия се помляха. 

Заслужи си джакузито с пичоците, евала.