BORKO_10 Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Ще ми е интересно да разбера,какви мачове съдържат колекцийте ви,а и не само мачове.Аз по късно ще постна моята. Laoch, The People's Champion and HBK_forever 3 Quote Link to comment
Charisma Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 WrestleMania17,WrestleMania18,WrestleMania19,WrestleMania20,WrestleMania21.NewYe ar's Revolution 2005,New Year's Revolution 2006,Taboo Tuesday,Royal Rumble,Great Amer. Bash,No Way Out 2006,No Way Out 2002,No Way Out 2005,No Mercy 2005,Judgment Day 2005. Quote [url="http://imageshack.us"][img]http://img155.imageshack.us/img155/7725/447vl.jpg[/img][/url] EVERYBODY BOWS DOWN! Link to comment
lubogp Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 wwe-no way out 2006,royal rumble 2006,new years revolution 2006,armagedon 2005,survivor series 2005,taboo tuesday 2005,unforgiven 2005 и някой по нови Raw и Smack Down. Tna-against all odds,turning point,genesis,bound for glory,и последните два Impact.Също така и мачовете: Triple H vs Jeff Hardy 6-man Hell In A Cell Brock Lesnar vs Undertaker Big Show vs Brock Lesnar vs Undertaker Brock Lesnar vs John Cena New Years Revolution 2005 Elemination Chamber match Undertaker vs Mankind Boiler Room match Също така и Tombstone The History Of The Undertaker Quote [img]http://inside.cska.bg/cska/multimedia/fun/pc/userbars/cska5zq.png[/img] Link to comment
TripleH Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Така.Още съм в начален стадий.Но ето какво е до момента: Taker vs. Hart. vs. StoneCold vs. Vader IC title:Jeff Hardy vs. HHH Hardcore title:Matt Hardy vs. Jeff Hardy Не помня за кои Таг тийм титли бяха но: Benoit&Jericho vs. HHH&Stone Cold Chris Jericho`s RAW debut Hardy boyz&Lita vs. HHH,StoneCold&Steff Battle royal-a тая година за WHC Survivor series 2005 Armagedon 2005 Unforgiven 2005 No Mercy 2005 NY`s Revolution 2006 Royal Rumble 2005 Royal Rumble 2006 No Way Out 2006 Wrestle Mania 21 Wrestle Mania 20 TNA Against all Odds 2006 Kane vs. Randy Orton (Cage Mach) HHH vs. Kane title or mask mach Taker vs. Lesnar HIAC Jeff Hardy vs. Raven Tables mach in Cage TNA Bound of glory:Sabu vs. Abbys vs. Rhyno vs. Jeff Hardy Taker vs. Mankind Burried alive mach Stone Cold vs. The Rock(някакво In your House но не помня кое) Dudleyz vs. E&C vs. Hardyz TLC mach for Tag Team Titles Еми май тва е дето имам на колекция.И на мен ще ми е интересно да видя какво имат другите Като си спомня други ще едитна :) Quote [img]http://img230.imageshack.us/img230/8480/hhhcopia0ie6kd.jpg[/img] [img]http://img79.imageshack.us/img79/8759/eddiesig0xxmi9.jpg[/img] Link to comment
wowe Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 аз изтрих мойте мачове и останаха само турнири но горе долу си смопням WWE 2006-и Трите турнира 2005-всички турнире без Unforgiven(просто не ме кефи) 2004-WrestleMania и Royal Rumble 2001-Invasion и Survivor Series на TNA имам само последния турнир(така и не му запоних името) иначе имах мачове някъде от 1996 до 2005 но покрай тези мачове ми се изясни дупката между 2002 и 2005 преди имах общо 31GB което според мен е доста и изтрих всички мачове и оставих само турнирите Quote [img]http://i75.photobucket.com/albums/i303/TheLivingLegend/Pyros%20Banners/DXBanner.jpg[/img] Link to comment
totenkopf Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Ми моята колекция беше АДСКИ мизерна(то тя още си е мизерничка),но тука в последно време се обогатява доста . Като цяло съдържа само цели шоута,ДВД-та и мачове понеже по отделни клипчета и такива работи не си падам . Имам някъде около 250-300 мача като гледам да наблягам на по AWESOME мачовете, Цели шоута не знам колко са точно,но имам около 10 ТНА ППВ-та,толкова WWE,повечко ROH шоута(предимно от 2004 и 2005),OVW TV,Импакти рабире се,няколко шоута на CMLL,едно на NJPW,две-три на IWA:MS,толкова на CZW и ECW,Малко Monday Night Nitro и така,дет се вика малко,но от сърце А забравих двдтата,които пак са ограничени-Тейкър,Брет Харт,Billy Graham,Joe,Daniels,London,AJ Styles и май свършиха. Quote [b] tvoite rimi na bokluka, toten kato pika kliuka Borko e paraliq, she si namaja s med i maslo az filiq ViChiX za pari ubiva, Phil e sliva mirizliva[/b] Link to comment
CarN Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 TASW - Shawn Michaels vs. Kim Johnson CZW - H8 Club vs. Generico & Beef Wellington CZW - Fatal 4 Way - Super Dragon vs Bobby Quance vs. Excalibur vs. B-Boy WWE - No Mercy 2001 - Hurricane and Lance Storm vs Hardy Boyz WWE - The Undertaker vs. Yokozuna (Casket Match) WWE - Wrestlemania 01.04.1990 - Hulk Hogan vs. Ultimate Warrior WWE - Jeff Hardy vs. Undertaker (Ladder Match) ECW - The Sandman vs. Raven (Barbed Wire Match) WWE - Goldust vs. Bam Bam Bigelow (Goldust's Debut) TNA - 22 Man X-Division Guantlet Match CZW - AJ Styles vs. Jimmy Rave CZW - Johnny Storm and Alex Shelley vs. Roderick Strong and Erick Stevens CZW - TOD 2 - Sick'Nick'Mondo vs. J.C. CZW - COD 7 - Joker, Necro Butcher and Toby Klein vs. Zandig, Nick Gage and Justice Pain CZW - Sonjay Dutt vs. M-Dogg 20 (Falls Count Anywhere) CZW - Sick'Nick'Mondo vs. Ric Blade (Barbed Wire Ladder Match) IWS - Hardcore Ninjaz vs. Justice Pain CZW - TOD2 - Necro Butcher vs. Corporal Robinson CZW - Teddy Hart vs. Jack Evans vs. Petey Williams TNA - Jeff Jarrett vs. AJ Styles (Cage Match) CZW - Zandig vs. Ian Rotten (Exploding Cage Scaffold Match) CZW - COD4 - Zandig vs. Lobo CZW - COD6 - Messiah vs. Kaos vs. Adam Flash (Ladders and scaffolds Match) CZW - Sonjay Dutt vs. J.C. Bailey (Ladder Match) TNA - Abyss vs. Jeff Hardy CZW - TOD2 - Messiah vs. Sick'Nick'Mondo TNA - Lockdown - Jeff Hardy vs. Raven (Six Sides Of Steel Cage Match) TNA - Jeff Hardy, AJ Styles and Ron Killings vs. Team Canada TNA - Jeff Hardy vs. Jeff Jarrett (Six Sides Of Steel Cage Match) TNA - Bound For Glory - Jeff Hardy vs. Sabu vs. Rhino vs. Abyss (Monster's Ball 2) WCW - Goldberg vs. LA Parka IWA-MS - Samoa Joe vs. Necro Butcher (Second Match) WWE - Jeff Hardy vs. Matt Hardy (Hardcore Title) WWE - Kane vs. Triple H (Mask or Title Match) WWE - RR98 - HBK vs. Undertaker (Casket Match) WWE - Summerslam04 - Matt Hardy vs. Kane WWE - Kane vs. Undertaker (Inferno Match) WWE - Jeff Hardy vs. Triple H (Intercontinental Title) WWE - Wrestlemania XV - Undertaker vs. Big Bossman (Hell In A Cell Match) WWE - Rob Van Dam and Jeff Hardy vs. Bubba Ray Dudley and Spike Dudley vs. Christian and Chris Jericho WWE - New Years Revolution 2006 - Maria vs. Candice vs. Torrie vs. Victoria vs. Ashley (Bra and Panties Gauntlet Match) WWE Unforgiven 2005, TNA Bound For Glory 2005, TNA Turning Point 2005, WWE New Years Revolution 2005, TNA Against All Odds Quote [img]http://www.virginmedia.com/music/pictures/weirdestbands/pix/xome.jpg[/img] [size=7][color="#FF0000"][font="Lucida Console"][b]HARSH NOISE <3[/b][/font][/color][/size] Link to comment
Veetor Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Нямам такава Но не малко неща са ми минали през ръцете ;) Quote Gonna fly this boat to the moon somehow First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry. Link to comment
x-factor Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 (edited) DELETED Edited May 25, 2018 by x-factor Quote Link to comment
BORKO_10 Posted February 23, 2006 Author Share Posted February 23, 2006 А сега да постна моята колекция.Аз имам около 10 видеокасети от WWE от 2001 когато г одаваха по БТВ.Около 15 фланелки,който си имам защото преди имахме магаин за дрехи и когато спряха да дават кеча по БТВ спряха и продажбите и вдичко което остана дойде при мен,ама от тях здрави са само две на Скалата .Имам около 10 плаката и няколко списания още от първия бум.Всички музики и ентрансите които ми харесват.Около 100 мача,15 шоута на WWE,10 на TNA и 1 ROH.Много искам да си набвя на NJPW или NOAH,ама не знам откаде.Имам много картинки и една фигурка на Ледения,която си взех от един пазар. :D The People's Champion 1 Quote Link to comment
G Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 PPV: Wrestlemania 21; Royal Rumble 2006; No Way Out 06; ECW: One Night Stand; Unforgiven 05; Summer Slam 05... Show: много Smackdown и Raw + няколко TNA Impact Мачове: The Rock vs Hulk Hogan - WMX7 The Rock vs Goldberg - Backlash The Rock vs Brock Lesnar Armagedon 2000: Six man Hell in a Cell JBL vs John Cena - I Quit Bret Hart vs Stone Cold - WM13 I Quit Всички Elimination Chamber Matches Повечето Team vs Team на Summer Slam Brock Lesnar vs The Undertaker - 2002 Hell in a Cell Batista vs Triple H - Hell in a Cell AJ Styles vs Joe vs Daniels Abyss vs Sabu vs Rhino vs Jeff Hardy и още много от ECW WWE WCW i TNA но не ми се изброяват :) Quote Link to comment
`Heartbreaker` Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Значи моята колекция включва около 80 шоута само от WWE , 15тина Home Videos , над 300 отделни мача от цял свят , 20тина Импакта плюс некое ТНА ППВ , 10списания (RAW and SD! magazine) , имам и по някое Нитрo , но в отрицателно количество и три касети като цяло преобладават нещата от WWE иначе колекцията си я събирам от няколко години и се надявам да се разрастне и да стане по-голяма от тази на Фил лол Quote Link to comment
BORKO_10 Posted February 23, 2006 Author Share Posted February 23, 2006 Значи моята колекция включва около 80 шоута само от WWE ' date=' 15тина Home Videos , над 300 отделни мача от цял свят , 20тина Импакта плюс некое ТНА ППВ , 10списания (RAW and SD! magazine) , имам и по някое Нитрo , но в отрицателно количество и три касети като цяло преобладават нещата от WWE иначе колекцията си я събирам от няколко години и се надявам да се разрастне и да стане по-голяма от тази на Фил лол[/quote'] Откаде си набавяш списанията? Quote Link to comment
`Heartbreaker` Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Значи едното е оригинално пратиха ми го роднини , а останалите ги свалям от PWT. Quote Link to comment
fen na Cena Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Еми мойта колекция е малка: Royal Rumble 2006 New Year's Revolution 2006,2005 Taboo Tuesday 2005 SmmerSlam 2005 WrestleMania 21 Blacklash 2003-The Rock vs Goldgerg WrestleMania 19-Team Angle vs Guerreros vs Benoit and Rhyno Quote [img]http://img125.imageshack.us/img125/8264/a252tm8.jpg[/img] Link to comment
Diamond_Dog Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Е ми значи всички PPV на WWE от 2004 насам,WM17,18,19,Invasion 2001,SS2001(кйто за мен си остава един от най-добрите турнири),както и доста мачове от ТНА.Имам малко от ROH както и от CZW.А да имам и всички мачове на Батиста Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Ами да кажа и аз какво имам: Имам около 50-60 касети ,основно PPV-та от WWF/E в периода от 1997 до сега. От както си купих компютър събирам абсолютно всички шоута на WWE-Raw,Smackdown,PPV-общо около 80 GB.Имам и около 5-6 GB отделни мачове от WWE,около 5-6 GB цели шоута на TNA и около 1 GB отделни мачове от други федерации. Имам абсолютно всички излезли списания в България от периода БТВ както и няколко тениски. Djambazov and The People's Champion 2 Quote Link to comment
Brock_Lesnar Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Имам какво ли не - листчета (2000) с кечисти, плакати от списания, списания, кеч изрезки от списания и вестници, тениска на Скалата, песни от кеча (тия, дето ме кефат), 900 мача от WWE, няколко RAW-a Smackdown-a, Best of SD 2005, Best of RAW Volume 2, Best of RAW 2003, Here Comes The Pain, чорапи на Скалата . Абе сигурно има и още, ама ме мързи да проверя, стига толкова :) Quote Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦 Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE: vs Edge vs Benoit vs Triple H vs Eddie vs HBK vs Austin vs Cena vs Lesnar vs The Rock Най-доброто за годината от WWE: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Link to comment
Shawn_Michaels Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Ами имам към 30 касети WWE в периода BTV ,всичко от както почнаха да го дават до Кечмания 17 и още 10-тина касети WCW,дотук с касетите имам списания всичко,което е излизало преди без някой броеве на Кеч гладиатори.Пък ето ми го и списъка с мачовете,които имам,а бройката е огромна може да не е точно като на Phil ама малко хора могат да се мерят с мен ,имам едни от най-важните мачове в историята на WWE както и доста други + доста home video-та http://rapidshare.de/files/13997095/Spisak...4ovete.txt.html Quote "Doin' what I want to do, When I want to do it." Link to comment
Veritas Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Карти за игра с ликове на кечисти, плакати, 3 фланелки на Кейн, мачовете не съм ги броил, PPV-та - от 2001 Royal Rumble, Wrestlemania и Judgement Day; от 2002 - Royal Rumle, Wrestlemania и Survivor Series; от 2003 - Royal Rumble, Wrestlemania, Summer Slam и Survivor Series; от 2004 - Royal Rumble, Wrestlemania, Judgement Day, Bad Blood, Summer Slam; от 2005 - NYR, Royal Rumble, Wrestlemania, Summer Slam, No Mercy, Taboo Tuesday, Survivor Series, Armageddon; от 2006 - и трите до сега; пазя си на харда последните няколко седмични шоута. Може и още неща да има, но ме мързи вече да преглеждам архивите :P Quote [img]http://img170.imageshack.us/img170/1434/78ly6.jpg[/img] Link to comment
UltraMadd Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Айде и аз да кажа: - Wrestling Matches - около 500 като по-голямата част са от WWE (някъде около 160 мача са от други федерации). Бих ви дал и списък, но не съм го update-вал от МНОГО време. - WWE PPVs - имам всички ППВ-та от Royal Rumble 2004 насам + някои по-стари като WrestleMania 17, WrestleMania 18, WrestleMania 19, Survivor Series 2001, Armageddon 2000 и King of the Ring 1995 (който така и така не съм гледал). - TNA PPV - всички от Victory Road насам - Other Shows - имам десетина шоута на ROH, едно на CZW - Cage of Death 7, две шоута на CMLL от 2005, WWA The Reckoning 2003, ECW November to Remember 1998 и първия Hardcore Homecoming от 10 юни 2005. - Home Videos - имам някъде около 40 като почти всички са на WWE. Имам едно на OVW ("Wrestling Future Stars", което не съм гледал), две на TNA ("Best of the X Division" и "Phenomenal - Best of AJ Styles"), едно на CZW ("Ultraviolent Underground vol.1"), едно от WCW ("Goldberg - Who's Next") и Forever Hardcore. - много снимки, wallpaper-и, сегменти и клипчета, entrance themes, PPV themes, списания и други подобни. Quote Link to comment
triple_H Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 ето и моята колекция -всички ППВ на ТНА от 2004 насам -около 50 отделни мачове -всички предавания на WWE от октомври 2004 до сега без Heat и Velocity Quote and so it begins... again! Link to comment
PyroHunter Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Ами аз не мога да се похваля с кой знае каква колекция, но не съм правил и списък така че някой ден като го направя ще го споделя. Засега обаче най-общо казано имам: Доста WWE и TNA (по-малко от WWE, но пак е доста), имам по няколко шоута от ROH и CZW! Също така имам и японски кеч (лимитирани количества за съжаление - 1 цяло шоу, което Фил сподели във форума и останалото са мачове, които не са малко, но не са и много)! Имам и прилична бройка от мачове, които са от най-различни федерации (дори от изброените по-горе)! Имам няколко хоум видеота и едно-две шоута от други промоции, а също и малко OVW(едно-две шоута)! Музика имам доста, но е на аудио дискове вече за да мога да си я слушам на сд плейъра! Освен това имам и няколко олд скул мача, които съм докопал! Горе-долу това е... Имам и мача, в който Енгъл е спечелил олимпийския си медал ама това е борба и не знам като какво да го класифицирам! :D Quote [img]http://i15.photobucket.com/albums/a374/pyrohunter/guerrero.jpg[/img] [b]R.I.P. EDDIE GUERRERO! YOU LIED, YOU CHEATED AND YOU STOLE OUR HEARTS![/b] Link to comment
matt_hardy Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Мойта колекция съдържа:Unforgiven2005,Unforgiven2002,Taboo Tuesday,Wrestlemani19,No Way out2006, No way out2003,Royal Rumble2004,Royal Rumble2006 и Raw is War Quote Link to comment
EvilMind Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Моята колекция е съвсем малка - около 900МБ мачове , които не ми се изброяват.Турнири нямам , защото доставчиците на нета са няма да казвам какви и не изпълняват заявки , а как да дърпам от арената турнири с 15кб/сек ?! Quote Link to comment
Recommended Posts