Jump to content

Mafia 32 Podcast - ЧОТУДЕ, Sea, Radox

Radox

Recommended Posts

Posted

Дори не знам за какво става въпрос тук, но тотално да игнорирам подобни "потребители" е най доброто ми решение в BWC :( 

Нямам идея защо управниците на форума държат подобни индивиди, които имат силата да изгонят и малкото нови членове, които привличаме от време на време. 

Posted

Едвам изслушах мозъчната помия на Хачико, даже последните минути го прекъснах, защото усетих вибриращ аневризъм в главата си.

Чико, потърси помощ. Или спри наркотиците.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted
10 minutes ago, Jack Bauer said:

Едвам изслушах мозъчната помия на Хачико, даже последните минути го прекъснах, защото усетих вибриращ аневризъм в главата си.

Чико, потърси помощ. Или спри наркотиците.

Ще се постаря повече специално заради теб. Наркотиците няма да ги спирам.

Posted
7 hours ago, Price said:

Дори не знам за какво става въпрос тук, но тотално да игнорирам подобни "потребители" е най доброто ми решение в BWC :( 

Нямам идея защо управниците на форума държат подобни индивиди, които имат силата да изгонят и малкото нови членове, които привличаме от време на време. 

Това е друга тема за размисъл, винаги още години са били държани потребители, които гонят други, още в ерата на Парцалесте изгони много хора, самия Радокс, който сега пише тук всички знаем колко потребителя е изгонил когато превключи и почне да показва другия олигофренски образ, когато обижда, кълне и прави неща срещу хората и се стигне до Хачико, който сега просто се включва да се заяде с някой без причина.

Аз също не одобрявам това. :)

А новите включете се и в кеч разделите :D

Posted

Нямам какво да кажа там 😁

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

Posted

Радокс може да е псувал и натягал много хора, но винаги е бил полезен за форума. За разлика от други хора, които нямат и половината от неговия принос, но пък биват търпяни с всичките им дебилщини. 

Posted
19 hours ago, Sea said:

От детската и аз мога да ви кача довечера 🤣

Ако може пусни само част от снимката с балатума, да проверим дали е същият като другите.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

The Olimpic Hero
Posted

Че Радокс сега се прави на много любезен и морален пред БГ-мамите, е факт. Няма нужда чак толкова, Радо, познаваме се. :)

Posted
13 minutes ago, Price said:

Радокс може да е псувал и натягал много хора, но винаги е бил полезен за форума. За разлика от други хора, които нямат и половината от неговия принос, но пък биват търпяни с всичките им дебилщини. 

Никой не казва, че е нямал принос преди 10 години примерно, аз го дадох само като пример, защото е активен в тази дискусия, беше просто пример и аз и ти знаем хората с протекции.

Posted
9 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Че Радокс сега се прави на много любезен и морален пред БГ-мамите, е факт. Няма нужда чак толкова, Радо, познаваме се. :)

Не знам за кого говориш, може би за себе си, че като гледам бая им се мазниш 😂 Аз смятам, че в 2та сезона, откогато са тук, достатъчно се проявих като простак, така че не виждам къде съм се правил на любезен, лол. Просто апелирах да се разкара откачалката, преди да е изгонил някой от новите играчи, че ни трябвят :D

35izpu1.jpg

Posted
1 minute ago, Radox said:

Аз смятам, че в 2та сезона, откогато са тук, достатъчно се проявих като простак, така че не виждам къде съм се правил на любезен, лол. Просто апелирах да се разкара откачалката, преди да е изгонил някой от новите играчи, че ни трябвят :D

Толкова си влюбен в БГ мамите, че вече стана и безграмотен ли? :(

The Olimpic Hero
Posted
10 minutes ago, Radox said:

Не знам за кого говориш, може би за себе си, че като гледам бая им се мазниш 😂

Не човек, отнасям се уважително към всеки един човек, както винаги съм го правел и във форума между другото. :)

Posted
1 minute ago, The Olimpic Hero said:

Не човек, отнасям се уважително към всеки един човек, както винаги съм го правел и във форума между другото. :)

Там като беше DJ Olimpic периода ли визираш?

35izpu1.jpg

Posted

Само тази намерих, ама като се загледам долу в дясно май е същият. :D

0-02-05-1ee4c47b6b06453127581b67cb88b1c2eb502b5f250f0e367ecc334826838f54_772aaad9631899e4.jpg

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

Posted
13 hours ago, Hachiko said:

Ще се постаря повече специално заради теб. Наркотиците няма да ги спирам.

Хачко, не ги слушай, имаш верни фенове на пуууткеста, специално чакам годишните награди да гласувам. Тука хората видяха 2 жени на кръст и тръгнаха да се доказват кой е по-по-най, обръщайки гръб на вярното куче с 15 години стаж във форума.

Posted
1 minute ago, Glam4o said:

Хачко, не ги слушай, имаш верни фенове на пуууткеста, специално чакам годишните награди да гласувам. Тука хората видяха 2 жени на кръст и тръгнаха да се доказват кой е по-по-най, обръщайки гръб на вярното куче с 15 години стаж във форума.

2007-ма влизам за първи път. Но това не е важно. Нека не издребняваме и филмираме. Всеки да прави каквото иска.

@The Olimpic Hero я махни и този пост и покажи какъв доминантен тип си пред лелките.

The Olimpic Hero
Posted
16 minutes ago, Hachiko said:

2007-ма влизам за първи път. Но това не е важно. Нека не издребняваме и филмираме. Всеки да прави каквото иска.

@The Olimpic Hero я махни и този пост и покажи какъв доминантен тип си пред лелките.

Чико, не ме ебе за твоите провокации. :) Отдавна съм спрял да се засягам, за каквото и да било във форума, добре знаеш това.