Price Posted December 5, 2025 Posted December 5, 2025 Дори не знам за какво става въпрос тук, но тотално да игнорирам подобни "потребители" е най доброто ми решение в BWC Нямам идея защо управниците на форума държат подобни индивиди, които имат силата да изгонят и малкото нови членове, които привличаме от време на време. Sea, LightOne and Radox 2 1 Quote
Jack Bauer Posted December 6, 2025 Posted December 6, 2025 Едвам изслушах мозъчната помия на Хачико, даже последните минути го прекъснах, защото усетих вибриращ аневризъм в главата си. Чико, потърси помощ. Или спри наркотиците. Sea and Hachiko 1 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Hachiko Posted December 6, 2025 Posted December 6, 2025 10 minutes ago, Jack Bauer said: Едвам изслушах мозъчната помия на Хачико, даже последните минути го прекъснах, защото усетих вибриращ аневризъм в главата си. Чико, потърси помощ. Или спри наркотиците. Ще се постаря повече специално заради теб. Наркотиците няма да ги спирам. hacky 1 Quote
hacky Posted December 6, 2025 Posted December 6, 2025 7 hours ago, Price said: Дори не знам за какво става въпрос тук, но тотално да игнорирам подобни "потребители" е най доброто ми решение в BWC Нямам идея защо управниците на форума държат подобни индивиди, които имат силата да изгонят и малкото нови членове, които привличаме от време на време. Това е друга тема за размисъл, винаги още години са били държани потребители, които гонят други, още в ерата на Парцалесте изгони много хора, самия Радокс, който сега пише тук всички знаем колко потребителя е изгонил когато превключи и почне да показва другия олигофренски образ, когато обижда, кълне и прави неща срещу хората и се стигне до Хачико, който сега просто се включва да се заяде с някой без причина. Аз също не одобрявам това. А новите включете се и в кеч разделите Quote
Sea Posted December 6, 2025 Posted December 6, 2025 Нямам какво да кажа там 😁 Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Price Posted December 6, 2025 Posted December 6, 2025 Радокс може да е псувал и натягал много хора, но винаги е бил полезен за форума. За разлика от други хора, които нямат и половината от неговия принос, но пък биват търпяни с всичките им дебилщини. Sea 1 Quote
LightOne Posted December 6, 2025 Posted December 6, 2025 19 hours ago, Sea said: От детската и аз мога да ви кача довечера 🤣 Ако може пусни само част от снимката с балатума, да проверим дали е същият като другите. Radox and hacky 1 1 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
The Olimpic Hero Posted December 6, 2025 Posted December 6, 2025 Че Радокс сега се прави на много любезен и морален пред БГ-мамите, е факт. Няма нужда чак толкова, Радо, познаваме се. Sea 1 Quote
hacky Posted December 6, 2025 Posted December 6, 2025 13 minutes ago, Price said: Радокс може да е псувал и натягал много хора, но винаги е бил полезен за форума. За разлика от други хора, които нямат и половината от неговия принос, но пък биват търпяни с всичките им дебилщини. Никой не казва, че е нямал принос преди 10 години примерно, аз го дадох само като пример, защото е активен в тази дискусия, беше просто пример и аз и ти знаем хората с протекции. Quote
Radox Posted December 6, 2025 Author Posted December 6, 2025 9 minutes ago, The Olimpic Hero said: Че Радокс сега се прави на много любезен и морален пред БГ-мамите, е факт. Няма нужда чак толкова, Радо, познаваме се. Не знам за кого говориш, може би за себе си, че като гледам бая им се мазниш 😂 Аз смятам, че в 2та сезона, откогато са тук, достатъчно се проявих като простак, така че не виждам къде съм се правил на любезен, лол. Просто апелирах да се разкара откачалката, преди да е изгонил някой от новите играчи, че ни трябвят Quote
neshev Posted December 6, 2025 Posted December 6, 2025 1 minute ago, Radox said: Аз смятам, че в 2та сезона, откогато са тук, достатъчно се проявих като простак, така че не виждам къде съм се правил на любезен, лол. Просто апелирах да се разкара откачалката, преди да е изгонил някой от новите играчи, че ни трябвят Толкова си влюбен в БГ мамите, че вече стана и безграмотен ли? Quote
The Olimpic Hero Posted December 6, 2025 Posted December 6, 2025 10 minutes ago, Radox said: Не знам за кого говориш, може би за себе си, че като гледам бая им се мазниш 😂 Не човек, отнасям се уважително към всеки един човек, както винаги съм го правел и във форума между другото. Hachiko and Radox 1 1 Quote
Radox Posted December 6, 2025 Author Posted December 6, 2025 1 minute ago, The Olimpic Hero said: Не човек, отнасям се уважително към всеки един човек, както винаги съм го правел и във форума между другото. Там като беше DJ Olimpic периода ли визираш? Quote
Sea Posted December 6, 2025 Posted December 6, 2025 Само тази намерих, ама като се загледам долу в дясно май е същият. Radox and LightOne 1 1 Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Glam4o Posted December 6, 2025 Posted December 6, 2025 13 hours ago, Hachiko said: Ще се постаря повече специално заради теб. Наркотиците няма да ги спирам. Хачко, не ги слушай, имаш верни фенове на пуууткеста, специално чакам годишните награди да гласувам. Тука хората видяха 2 жени на кръст и тръгнаха да се доказват кой е по-по-най, обръщайки гръб на вярното куче с 15 години стаж във форума. Divaka, The Olimpic Hero and Hachiko 1 1 1 Quote
Hachiko Posted December 6, 2025 Posted December 6, 2025 1 minute ago, Glam4o said: Хачко, не ги слушай, имаш верни фенове на пуууткеста, специално чакам годишните награди да гласувам. Тука хората видяха 2 жени на кръст и тръгнаха да се доказват кой е по-по-най, обръщайки гръб на вярното куче с 15 години стаж във форума. 2007-ма влизам за първи път. Но това не е важно. Нека не издребняваме и филмираме. Всеки да прави каквото иска. @The Olimpic Hero я махни и този пост и покажи какъв доминантен тип си пред лелките. Quote
The Olimpic Hero Posted December 6, 2025 Posted December 6, 2025 16 minutes ago, Hachiko said: 2007-ма влизам за първи път. Но това не е важно. Нека не издребняваме и филмираме. Всеки да прави каквото иска. @The Olimpic Hero я махни и този пост и покажи какъв доминантен тип си пред лелките. Чико, не ме ебе за твоите провокации. Отдавна съм спрял да се засягам, за каквото и да било във форума, добре знаеш това. Hachiko 1 Quote
Recommended Posts