Jump to content

WWE RAW - 1 декември 2025

Recommended Posts

Posted (edited)

image.thumb.jpeg.17a0199a89ed67ea521abef3f8944e3f.jpeg

World Tag Team Championship

Dragon Lee & AJ Styles (c) vs. The New Day

image.thumb.jpeg.a49628f65dd416cdbb0d53130ea0487c.jpeg

The Last Time is Now Tournament Semi-Final

Gunther vs. Solo Sikoa

image.thumb.jpeg.d95dabc2682efd09c1796b05be20abe6.jpeg

The Last Time is Now Tournament Semi-Final

Jey Uso vs. LA Knight

image.jpeg.352bbb81af8f8aa4511e3513fed56c50.jpeg

А, ЗЕТЯ е обещал!

Edited by Devil
  • Upvote 2
Posted

Русев е на линия! 

The Olimpic Hero
Posted

Аз тея обещания ги знам в кеча какво значат.

Posted
2 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Аз тея обещания ги знам в кеча какво значат.

image.jpeg

• Upvote 1
  • Haha 2
Posted

Едно от най-хубавите неща, които можеха да напавят е да дадат тази загуба на Jay, дано това е знак, че ще спрат да го бутат, сигурно по пътя ще го обърнат и хийл, дано поне това му се получи.

Джъдмънт дей пък са решили явно един последен път(надявам се) да ги представят уж са силна фракция преди да ги разделят, разделя когато чакаме от много дълго време. :(

• Upvote 2
Posted

Най-доброто промо на Bron досега. :beer:

HEIDENREICH
Posted

Logan Paul  част ли е от Vision вече ? Мислех че само за Сериите са се събрали. 

Posted

И това ли беше ''ЕПИЧНИЯ'' епизод? Победа за LA и добро промо от Брейкъра??? Епичен епизод с женски main event..

image.png.66b4a0f3a15d54b01fcdc4c90761c4b6.png

Posted
1 hour ago, Divaka said:

И това ли беше ''ЕПИЧНИЯ'' епизод? Победа за LA и добро промо от Брейкъра??? Епичен епизод с женски main event..

image.png.66b4a0f3a15d54b01fcdc4c90761c4b6.png

Това е "Ренесансовата Ера" на Трите Хикса :D

Posted

Шоуто беше солидно и RAW поддържа едно стабилно ниво последните месеци. Ако има нещо, което да тласка WWE надолу, то това е SmackDown. 

Хейтът по жените е неоправдан. Женската отборна дивизия не е била толкова силна в цялото си съществуване, а не бяха далеч времената, когато шампионките буквално насраха и напуснаха компанията, заради ебания букинг. :D Пропуснах да спомена в темата за Survivor Series, но беше доста готин момент за Roxanne, Raquel и Liv, че са част от последния PPV мач на Cena.

Solo и Gunther направиха доста силен мач. Един от най-добрите на Solo в кариерата му. Gunther е най-добрият кечист в компанията и винаги извлича максимум от всеки опонент. Напълно заслужено ще бъде той човекът, който да пенсионира Cena. LA Knight беше приятна изненада и предпочитам да го видя срещу Gunther на финала, отколкото поредния мач между Gunther и Jey Uso.

Дръпнаха Cena и Bron доста рано. Дали пък няма Rollins да се завърне и да коства победата на Bron? 

• Upvote 2
Posted

Най-доброто от шоуто беше промот на Bron. Не мисля, че ще му дадат титлата на предстоящия им мач. Но пък може да ни изненадат. Другото пък което е.. отново ще имаме кратък рейн на Punk. Мисля, че на Мания ще е най-удачно Punk да сдаде титлата на Bron. Има вече слухове, че Bron e фаворите за спечелването на Мелето. Ще видим какво ще скопосат.

Отчитам в + всичко с Liv Morgan в това шоу, както мачовете на Gunther със Solo и таг мача за отборните титли. Финала на мача просто изкърти с изтласкването от въжетата на Woods и направо в прегръдката на AJ за Styles Clash.

• Upvote 2
Posted

1. Соло и Гюнтер нямаха право да направят толкова силен мач. Откъде дойде - нямам идея. Буквално се размазаха. 

2. Баче Брон е звяр и се надявам да измете пода с Пънкича още на 5 януари. Няма смисъл да чакат до КМ. Но знаем как работи букинга на Левек. Такива смени стават само на Мания. 

3. Ей Джей и Дракона Ли са неочаквано добра комбинация. Евала. 

• Upvote 4
Posted
4 hours ago, neshev said:

Дръпнаха Cena и Bron доста рано. 

Punk и Bron ..?

3kuoda.gif

batistaheel
Posted

Краят на шоуто беше тотален хаос, жените изкъртиха. Толкова силни женски отбори не е имало никога. Мейнивента беше много силен мач, но така става когато събереш само бивши шампионки в отбор. Роксанчето ми топли душата, радвам се че с Лив са дружки. 

Гънтър ми е любимият кечист, при него няма слабо.

Баси якото промото от Брон Брейкър, напълно му повярвах. Без Ролинс Вижън са много по-добре. 

Posted

Тоя уруд на мач бочва по 20 пъти, но иначе насира. :D