Jump to content

Как изглежда кечът за хора, които не го гледат?

Recommended Posts

Posted

Нашият форум винаги е бил място за всякакви хора, фенове на различни неща, спорт, бокс, мафия, но винаги на първо място всеки е дошъл и се е регистрирал във форума заради едно нещо - кеча.

Както знаем обаче обществото често се смее на хората гледащи кеч, че било детинско, фалшиво и глупаво. (Сякаш филмите са истински :( )

Обаче съвсем на скоро към нашия форум се присъединиха хора, които не са  фенове на кеча, те се присъединиха заради играта мафия от друг форум, който е имало в миналото доста интересни теми за кеч. 

Интересно ми е за това да питам какво мислят нашите нови членове за кеча, пък и за хората, които гледат кеч. Целта е да се получи приятелска дискусия без заяждане, ние тук търпим на кофти хумор, така че не се притеснявайте. :)
Ще тагна нашите нови членове, за да видят по-лесно темата.
@Sea @TheGodmother @ladonnae @Vesperlynd @ГодоЙ  

• Upvote 5
Posted

Аз като дете много ги гледах... Така че може да ме броите за бивш фен. :laugh: Сега на първо четене си спомням- Трите Х-а, Рей Мистерио, Джон Сина, Гробаря, Скалата и Леденият са ясни. Сигурно и за още бих могла да се сетя. За съжаление, заради тоя кеч  бая бой изядох от брат ми, нищо, че е с 5 г. по-малък от мен. После с времето много ми се промениха интересите, мисля, че целият форум разбра вече, че към театъра ме влече най-много, ама нямам против всеки да се разтоварва и да гледа, каквото му е приятно.  :) 

• Upvote 1
TheGodmother
Posted

Готина темичка! Аз съм фенка на кеча от малка и бях адски зарибена, до степен, че да бягам от последните часове от училище като съм първа смяна, за да видя на сайта на WWE кои са спечелили предната вечер 😀 Детската ми стая още е облепена с плакати на кечисти 😀 от известно време вече не гледам, но си ми беше страст, та нищо, ама нищо против нямам към гледащите, даже обратното :) 

• Upvote 1
Posted
2 minutes ago, Sea said:

Аз като дете много ги гледах... Така че може да ме броите за бивш фен. :laugh: Сега на първо четене си спомням- Трите Х-а, Рей Мистерио, Джон Сина, Гробаря, Скалата и Леденият са ясни. Сигурно и за още бих могла да се сетя. За съжаление, заради тоя кеч  бая бой изядох от брат ми, нищо, че е с 5 г. по-малък от мен. После с времето много ми се промениха интересите, мисля, че целият форум разбра вече, че към театъра ме влече най-много, ама нямам против всеки да се разтоварва и да гледа, каквото му е приятно.  :) 

Идеята ми беше, не дали гледате, а как го виждате, като различен театър или като детска простотия, сега когато сте с голям акъл. :D

Posted

Ами сега не бих го гледала, защото не ми е интересно вече, чак детско не бих го нарекла даже според мен не трябва да се гледа от деца, едно време, обаче не сме имали забрани да гледаме. :D

• Upvote 1
Vesperlynd
Posted

Аз винаги съм гледала на кеча като на шоу (не съм го следила като тийн)

• Upvote 1
Posted

Като дете съм гледала, бях фенка на Ледения :) По някое време се разбра, че всичко е фалшиво и сценарий, което ми уби желанието да продължа.

Към днешна дата го виждам като шоу, а и са ми казвали, че се изискват много качества и е изключително трудно да се имитира истински бой, съвсем не е безопасно. Така че гледам на кечистите като на спортисти-шоумени-професионалисти. За хората, които гледат кеч не бих си извадила някакво генерално мнение на база точно този критерий. Просто това им е един от начините да разпускат. Но може би имат някаква агресия в себе си, с която този тип спорт и съдържание, резонира. Агресията сама по себе си не е нещо лошо, ако я нямаше и нас нямаше да ни има :) 

• Upvote 1
Posted

Пичага, кеч не гледам от около ... 2010? Защо се опозоряваш пред новите хора с подобни теми?

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero
Posted
2 hours ago, ГодоЙ said:

Чел съм Кеч ес Кеч Дан Колов като малък. Това брои ли се за интерес към кеча?

https://chitanka.info/text/40920-kech-es-kech-dan-kolov

Какво знаеш за Дан Колов? Биел ли се е наистина или не? 

Posted

Май в началото се е биел като звяр, за да спечели рейтинг. После /особено в световните си турнета/ май не толкова.

The Olimpic Hero
Posted
1 hour ago, ГодоЙ said:

Май в началото се е биел като звяр, за да спечели рейтинг. После /особено в световните си турнета/ май не толкова.

Друго те питах. По принцип много хора, които не са запознати с кеча, си мислят, че битките тогава са били истински, а не по сценарий. Такава грешна представа е изградена от българските медии, книги и т.н. през годините. Истината е, че всъщност още тогава мачовете на Дан Колов са били по сценарий и кеч, какъвто го познаваме и днес. 

Posted

Да, аз ти разбрах въпроса. Това, което исках да ти кажа е, че на най-ниско ниво, Дан Колов бая кости е изпотрошил в гаражни борби преди да влезе в полезрението на мениджърите и големите пари.

Сега си спомням, че съм гледал и филм за Дан Колов - Царят на Кеча: 

https://www.imdb.com/title/tt0391903/plotsummary/?ref_=tt_ov_pl