Jericho Posted December 1 Posted December 1 Приигра ми се малко Халф-Лайф и си казах майка му деба, нека да го направя на малко съдържание. jobber91, HEIDENREICH, Farest and 8 others 6 5 Quote
HEIDENREICH Posted December 1 Posted December 1 Не играя шутъри но това още по-добре звучи. Супер идея. Jericho 1 Quote
hacky Posted December 1 Posted December 1 Да еба, как ми се доигра и на мен тази игра, ако не мразех старите графики веднага щях да я сваля и да започна. Half-Life ми е в топ 3 любими single player shooterс. Jericho 1 Quote
BWC-Monster Posted December 1 Posted December 1 Има remake от фенове, Black Mesa. Пробвай него, ако ти се играе. Xen частта е малко удължена, но всичко друго се доближава много до оригинала и е добра игра. Jericho 1 Quote
Jack Bauer Posted December 1 Posted December 1 13:00 Това дали не е снимка на мистичното дете на Prince10? yaripim 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Jack Bauer Posted December 1 Posted December 1 Иначе бай Джери, евала, аз съм играл няколко игри в живота си и half-Life ми е любимата, през няколко години си я превъртам, заедно с Opposing Force & Blue shift. На някои от коментарите ти се смях с глас, ако продължиш до края, ще следя с интерес. Jericho 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Hachiko Posted December 1 Posted December 1 Повече такъв контент в тубата. Всичката кликбейт сган трябва да изчезне. Jericho 1 Quote
Divaka Posted December 1 Posted December 1 Наскоро я превъртях и писах в темата за игри. Играта е брутална и супер носталгична. Ако я имаш купена в Steam ти препоръчвам Half-Life MMOD - същата игра, но с подобрени механики, графики, разширен арсенал от оръжия и поправени бъгове. Ако си я пуснал на Hard ще имаш ядове Приятна игра! Jericho 1 Quote
jobber91 Posted December 2 Posted December 2 Леле човек, къде ме върна... Дано някога ти се доиграят: Мафия 2002 GTA III GTA Vice City GTA San Andreas Delta Force: Land Warrior *очаквам с нетърпение и обзора на годината Jericho 1 Quote
Jericho Posted Thursday at 04:18 AM Author Posted Thursday at 04:18 AM Продължавам да играя Халф-Лайф още малко. hacky, jobber91, HEIDENREICH and 2 others 5 Quote
Recommended Posts