Radox Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Не виждам абсолютно, ама абсолютно никакъв смисъл да се гласува LightOne днес. Просто мафията със сигурност няма да го убие никога след тия постове, което значи, че Шерифът просто е длъжен да го провери още тази нощ и да разбули мистерията веднъж завинаги. И после, когато излезе (да се надяваме ще оживее) да ни го сервира какъв е, без излишно да го елиминираме. Но този път Шерифът наистина да действа по най-логичният начин и да си провери Лайта, не като докторчетата дето в миналия сезон макар че всички им казахме, не спасиха ЧОТУДЕ Quote
Jericho Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Не знам брат, ако обезателно трябва да изгониме гражданин в ден 1, LightOne ни е ОК вариант. Ако казва истината с гоненето му мафията е детриментирана по някакъв начин, ако лъже - play stupid games, win stupid prizes. Бих мръднал към него около 7-8. Зависи как пишат и другите. Quote
Jack Bauer Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 На Кръстничката по-скоро и вярвам, че е гражданин този сезон или просто много умело е успяла да смени стратегията като мафиот вече. Но днес не бих я гласувал. Ако трябва да избера едно име сред днешните постове, бих гласувал за кабето. Нещо ми изглежда много активизиран и надъхан в сравнение с предните сезони, сякаш му се е паднала мафиотската роля и се е ентусиазирал. Хакето според мен си играе типичната му игра, лично на мен не ми смърди, но той не е от лесно издаващите се. Против съм да има нулев ден и към края бих подкрепил почти всеки вот, но засега гласувам за Кабаков. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
ЧОТУДЕ Posted November 20, 2025 Author Posted November 20, 2025 (edited) Гласове към момента: LightOne (3) - TheGodmother, Vesperlynd, hacky hacky (3) - kabakov, Radox, raquishi TheGodmother (1) - ГодоЙ kabakov (1) - Jack Bauer ГодоЙ (1) - batistaheel Price (1) - Jericho Не са гласували: Sea, LightOne, wohov, Price За елиминация са необходими 8 гласа. Краен срок за гласуване - 22:00 часа на 20.11.2025 Edited November 20, 2025 by ЧОТУДЕ Quote
Radox Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Кабенцето наистина пише доста повече от обикновено. Определено има някаква промяна в него, но пък не съм забелязал някакви подозрителни неща в писанията му (както обича да с1 омотава когато е мафиот). Та ми е малко филмец да го гласуваме него. raquishi 1 Quote
batistaheel Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Sorry guys, но не съм сигурен колко мафиота на брой е нормалната цифра за 14 участници. Не съм играл до сега. От разговорите с Чотуде преди старта останах с впечатлението, че ще има роля на Основател, даже си направих списък кои да са ми мафиотите, ако ми се падне ролята. Всъщност тази роля ще ше да е доста кофти за мен, защото трябва да внимавам да не се издам, даже не змам как щях да играя, но сега като мирен гражданин ми е доста по-леко на душата, не ми пука дори да ме елиминирате, пак може да спечелите, но когато падне един мафиот, падат и другите, както стана в предния сезон. А защо да не гласуваме LightOne, да го чакаме да влезе в мафиотския чат ли? Човекът сам се обяви за кандидат мафиот, за кога да го бавим. Пък и нали винаги е кофти като правите нулев ден. За кой друг да гласуваме? @LightOne аз ще те гласувам, не се бой до края на деня. Годой ме дразни още от миналия сезон, че атакува винаги новите играчи и няма cohones да играе срещу изпечени играчи. Ако има Основател, Радокс и Джак Бауър са идеалните кандидати мафиоти, като най-силни играчи от предния сезон. Просто казвам. Quote
ГодоЙ Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 2 minutes ago, batistaheel said: Годой ме дразни още от миналия сезон, че атакува винаги новите играчи и няма cohones да играе срещу изпечени играчи Не ми оставиха много време да играя срещу изпечените играчи миналия сезон Сменям гласа си на @LightOne Глас за LightOne batistaheel and Sea 2 Quote
Vesperlynd Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 2 hours ago, Vesperlynd said: Хващам се за "силен играч"- и на мен ми изглеждаш такъв, даже рисков вчера с това изказване за ролята . Ако е новобранец, мафията са +1. Аз съм на принципа,че е трябва да се гонят рискови и непредвидими играчи, вижте колко разнопосочни мнения предизвика поста му. Глас за LightOne Хващам се за "силен играч"- и на мен ми изглеждаш такъв, даже рисков вчера с това изказване за ролята . Ако е новобранец, мафията са +1. Аз съм на принципа,че е трябва да се гонят рискови и непредвидими играчи, вижте колко разнопосочни мнения предизвика поста му. Глас за LightOne @LightOne, не съм ти била Хикса, хареса ми как блъфира (или може би не) за ролята ти. Това ми е мотива да гласувам за теб. Quote
LightOne Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 1 hour ago, Jack Bauer said: @LightOne нека ти го обясня на език, на който ти ще ме разбереш. В момента ако това беше шах, ти си Рикард Рапорт. Играеш някакви странни ходове, които противоречат на всяка теоретична школа, вкарваш всички шахматни коментатори в ступор и създаваш аткрактивна, но супер хаотична игра, за да хване опонента си неподготвен, която е с тотално неясна идея до самия край. И както Рапорт, понякога нестандартните му идеи работят, в други случаи тотално се опозорява. Много се надявам този ход, който имаш наум наистина да сработи и да има някакъв смисъл. Quote Новите трябва да се тестват за реакции, защото, ако са мафия, често замръзват и не знаят какво да правят, или правят грешки, които ги издават. Това е, което не разбирам. Колко пъти да го цитирам? Напълно съм съгласен да обсъждаме дали ходът ми е правилен или неправилен, успешен или неуспешен, ако щеш и тъп да го наречем. Да обсъждаме, че мафията е достатъчно хитра и умна, за да се хване по бели гащи. Нямам проблем с подобна критика. Проблемът става, когато започне постоянно да ми се подхвърля че било "неясна идея". Идеята е за реакции от играчите. Един ще ме гласува. Втори ще ме защити. Трети ще ме напсува. Четвърти ще ме игнорира. Всичко е реакция. И липсата на реакция е реакция. Да, няма да разсека с нож мафияна, но поне ще е някаква податка с бъдещата информация в играта, която да се комбинира с днешните реакции. Предният сезон се пилеше на главата на hacky, че се разкрил за зомби. Обясняваше му се как само той си го разбирал какво му е в главата. Както на мен ми се обяснява какво ми било в главата. Само че на него не му се дуднеше, че не му разбирали разкриването, а само че е било грешно. Обаче за мен разликата в критиката е налице. Какво е по-различното в случая? Да не сте съгласни с отиграването е едно, но да се повтаря, че "нямало смисъл" е меко казано странно. Всяко отиграване цели реакции - добро, лошо, ходът не пада от Марс, за да е извънземен. Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
ГодоЙ Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 На мен идеята ти ми е ясна. Но това е ход срещу града, независимо какъв цвят си. Затова май вече смятам, че е по-добре да се разберем днес, а да не отлагаме. Не ти приемам критиката, че утре няма да има повече информация за теб. Даже сам си описал хипотеза, колкото и малко вероятна да е, в която ще се знае нещо конкретно. Този цитат дето го въртиш няколко пъти не беше за теб, както ти сам писа. Quote
Radox Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 19 minutes ago, batistaheel said: роля на Основател, даже си направих списък кои да са ми мафиотите, ако ми се падне ролята. Батиста, ако сега тука ни баламосваш, я наистина ти се е паднал Основател, и не си ме избрал за мафиот, просто след сезона джамията ще ти се стори тясна, обещавам ти!! Quote
batistaheel Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 1 minute ago, Radox said: Батиста, ако сега тука ни баламосваш, я наистина ти се е паднал Основател, и не си ме избрал за мафиот, просто след сезона джамията ще ти се стори тясна, обещавам ти!! Я агресивния Радокс се завърна. Сори не ми се е паднала такава роля, иначе щях да те избера. Но някой вече те е избрал. Гражданите са преебани с такива силни мафиоти. То с такива пасивни и слаби граждани, победата ви е гарантирана. @ГодоЙ не виждаш ли какво става, нали беше силния играч. Quote
Radox Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 5 minutes ago, batistaheel said: Я агресивния Радокс се завърна. Сори не ми се е паднала такава роля, иначе щях да те избера. Но някой вече те е избрал. Гражданите са преебани с такива силни мафиоти. То с такива пасивни и слаби граждани, победата ви е гарантирана. @ГодоЙ не виждаш ли какво става, нали беше силния играч. Я, поредния параноичен дебютант, който "вижда какво става" и всичко му е ясно се завърна Успокой се малко, и се опитай да играеш с групата, която изолирах като граждани - Jericho, Jack, Sea, аз... Quote
Jack Bauer Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 @LightOne ок изкара рекциите, сега ще те питам както и по-рано те питах - ще гласуваш ли днес и ако да, за кого би? Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
batistaheel Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 1 minute ago, Radox said: Я, поредния параноичен дебютант, който "вижда какво става" и всичко му е ясно се завърна Успокой се малко, и се опитай да играеш с групата, която изолирах като граждани - Jericho, Jack, Sea, аз... Как да ти вярвам като не искаш да разкараме Светлия? Джерико мълчи като знаеш какво...На Джак не му вярвам също. Sea сигурно е на театър ПАК, та с кого да играя? А и няма какво да успокоявам някой тази вечер ще хване нощния влак, нулевите дни не водят до резулатати. Аз съм готов да отпадна, а ти? Quote
Sea Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Имам още час и половина да гласувам. 😂 Не ми се ще като миналият път да е празен денят, по-скоро бих гласувала за Lightone. Виждам, че и за Хаки се събират гласове, но просто не разбирам на базата на какво... Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Radox Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 3 minutes ago, batistaheel said: Как да ти вярвам като не искаш да разкараме Светлия? Пичага, тая игра се играе с ЧЕТЕНЕ. Ако четеше всичко, щеше да видиш защо не трябва да го гласуваме според мен. Обяснил съм подробно. Quote
TheGodmother Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 15 minutes ago, Sea said: Имам още час и половина да гласувам. 😂 Не ми се ще като миналият път да е празен денят, по-скоро бих гласувала за Lightone. Виждам, че и за Хаки се събират гласове, но просто не разбирам на базата на какво... Ти подозираш ли някой? Quote
batistaheel Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 1 minute ago, Radox said: Пичага, тая игра се играе с ЧЕТЕНЕ. Ако четеше всичко, щеше да видиш защо не трябва да го гласуваме според мен. Обяснил съм подробно. Четох ти постта (първия от осма страница), просто не съм съгласен. То няма друг изявен кандидат, за кого да гласуваме? И ще се правим нулевия ден. Ок повече няма да настоявам, щом толкова държите Светлия да остане в играта. Quote
ЧОТУДЕ Posted November 20, 2025 Author Posted November 20, 2025 (edited) Гласове към момента: LightOne (4) - TheGodmother, Vesperlynd, hacky, ГодоЙ hacky (4) - kabakov, Radox, raquishi, wohov kabakov (1) - Jack Bauer ГодоЙ (1) - batistaheel Price (1) - Jericho Не са гласували: Sea, LightOne, Price За елиминация са необходими 8 гласа. Краен срок за гласуване - 22:00 часа на 20.11.2025. Edited November 20, 2025 by ЧОТУДЕ Quote
Sea Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 4 minutes ago, TheGodmother said: Ти подозираш ли някой? Не мога да разбера Светлият мафиот ли е или блъфира... 🙄 За него са ми най-големите подозрения. Двама, трима човека пък днес почти забравям, че са в играта. Не знам това мафиотска тактика ли е, нямат време ли, не мога да преценя. То и Хаки е в тази група, де, ама той посъбра гласове, а за другите, които почти не се обаждат- нищо. 🤔 Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Radox Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Сейче, нали знаеш, че ако гласуваш, после можеш да си сменяш гласа Не е като гласуваш да е финално и окончателно. Price 1 Quote
Jack Bauer Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 2 minutes ago, Radox said: Сейче, нали знаеш, че ако гласуваш, после можеш да си сменяш гласа Не е като гласуваш да е финално и окончателно. Нали е на театър. Аз ви казвам давайте да пробваме Кабето, склонен съм да оставим Светлия за момента в играта, защото наистина няма логика за мафията да го убива в момента. Нека Шерифа го провери. Ако все пак няма друг кандидат, ще го гласувам д няма нулев ден. Хакето за момента не ми смърди, та пак бих го гласувам по задължение само Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Sea Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Може да нямам време да реагирам, по програма и до 21.30, ама ако се забавят... Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Recommended Posts