Jump to content

MAFIA 32: Traitors

ЧОТУДЕ

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, ГодоЙ said:

Последвай ме за Мадъра или дай разумна обосновка

Смяташ ли, че може да повтори топ мафиотската си игра от предния сезон?

35izpu1.jpg

Posted
1 minute ago, Radox said:

Е колко топ игра, тогава вие я подценихте, че била нов играч и не би играла толкова добре за нов играч.
Джак и аз я хванахме на 3-4 ден? :D

И дори да е мафиот какво значение има дали ще подобряване нещо или не?

Posted

Казали са й да не е толкова агресивна в мафиотския чат миналия сезон. Щеше да ме изяде с парцалите тогава. Сега даже не ми отговаря на подозренията, не иска да ме вижда :2funny:

@hacky

Posted
Just now, ГодоЙ said:

Казали са й да не е толкова агресивна в мафиотския чат миналия сезон. Щеше да ме изяде с парцалите тогава. Сега даже не ми отговаря на подозренията, не иска да ме вижда :2funny:

Според мен е доста умна тя и успява бързо да се поучи от грешките си, и като гражданин и като мафиот ако е сега ще показва тотално нова игра.

Posted
Just now, ГодоЙ said:

А вие познавате ли се отпреди това от БГМАМА?

35izpu1.jpg

Posted
6 minutes ago, Radox said:

Със сигурност е станала една игра по-добър мафиот.

2 minutes ago, Radox said:

А вие познавате ли се отпреди това от БГМАМА?

Не, аз съм нов там, регистрирах се заради предателите.

За нея не знам под какъв ник е там, не мисля, че е същия.

Posted

Годойче, и сега бих те хапнала с парцалите, ама не ми се занимава 😀 на мен подозрителни са ми Весперлинд, Вохов и малко Кабаков. Веспер пише за филми, театри, зодии и прочее нямащи общо с играта неща. Вохов - “добър вечер успех на всички” - отчетен и безсмислен пост. Кабаков май е твърде надъхан. Годой, понеже питаш другите за доводи, ако може доводите срещу мен да кажеш? Че първият ми пост е, че съм гражданин, е странен аргумент, понеже на бая хора също е такъв. Та, изсмучи си от пръстите реални доводи, моля 😀

Posted

Връща се агресията от сезон 31, започваш да ми харесваш

• Haha 3
Posted
1 hour ago, ГодоЙ said:

Аз не бих се фиксирал толкова много върху блъфа на Лайт сега. Мафията вероятно ще го провери нощеска и утре ще имаме повече информация. 

За мен е доста вероятно да е гражданин. Ако е силен играч както казвате, едва ли би рискувал да прави фалшив клеймо като камикадзе.

*клейм

Хващам се за "силен играч"- и на мен ми изглеждаш такъв, даже рисков вчера с това изказване за ролята .

Ако е новобранец, мафията са +1. 

Аз съм на принципа,че е трябва да се гонят рискови и непредвидими играчи, вижте колко разнопосочни мнения предизвика поста му.

Глас за LightOne

1 hour ago, ГодоЙ said:

Аз не бих се фиксирал толкова много върху блъфа на Лайт сега. Мафията вероятно ще го провери нощеска и утре ще имаме повече информация. 

За мен е доста вероятно да е гражданин. Ако е силен играч както казвате, едва ли би рискувал да прави фалшив клеймо като камикадзе.

*клейм

Хващам се за "силен играч"- и на мен ми изглеждаш такъв, даже рисков вчера с това изказване за ролята .

Ако е новобранец, мафията са +1. 

Аз съм на принципа,че е трябва да се гонят рискови и непредвидими играчи, вижте колко разнопосочни мнения предизвика поста му.

Глас за LightOne

• Upvote 1
Posted

Трябва да приемем, че има Основател и че два, три мафиота или колкото са там, не са избрани на случаен принцип (рандом генератора). Логиката подсказва, че всеки в тази роля ще избере доказано силните играчи за своя екип. Сред тях трябва да търсим мафиотите.

Posted (edited)

Гласове към момента:

LightOne (2) - TheGodmother, Vesperlynd

hacky (2) - kabakov, Radox

TheGodmother (1) - ГодоЙ

ГодоЙ (1) - batistaheel

Vesperlynd (1) - hacky

Price (1) - Jericho

Не са гласували:

Sea, LightOne, wohov, raquishi, Price, Jack Bauer

За елиминация са необходими 8 гласа.

Краен срок за гласуване - 22:00 часа на 20.11.2025.

Edited by ЧОТУДЕ

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Posted
8 minutes ago, batistaheel said:

Трябва да приемем, че има Основател и че два, три мафиота или колкото са там, не са избрани на случаен принцип (рандом генератора).

Е как така ТРЯБВА да приемем? За мен тая роля е вкарана само за филмиране. Още повече, че само преди един сезон я имаше в този на neshev. Не ми се вярва ЧОТУДКАТА да я вкара пак? Още повече, че ако има Новобранец какво, Основателя ще трябва да избере 1 човек ли? А пък ако верно има Основател и ПАК не ме е избрал за мафиот, след сезона буквално ще му еба путката майна!!!!

35izpu1.jpg

Posted

И аз не вярвам да има Основател. по-скоро наистина има новобранец + 2 мафиота.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted
8 hours ago, Sea said:

Да, но не е в Зад Канала, а в Театро отсам канала, че са два различни театъра. 😃

Язък. Буквално имах билети вчера, но ги върнах, щото нямаше с кой да отида, а то е имало. 😀 Нищо, ще кажеш после как е било. 

Имам няколко страници за четене, надявам се да има материал за посока. 

Posted
17 minutes ago, Radox said:

А пък ако верно има Основател и ПАК не ме е избрал за мафиот, след сезона буквално ще му еба путката майна!!!!

Е аз бих те избрал, ти си силен играч, пък и винаги си искал да играеш тази роля. :D Прекалено лесно изключвате, че има Осноавтел, което ви прави съмнителни. За 14 човека, 3 мафиота + новобранец не ми се струва, че са прекалено много. Така че, да, може да има Основател, който си е избрал двата мафиота. Сори Радокс, ако пак не са те избрали. :( И другите да се изкажат, дали мислят, че има Основател, ако го има това променя цялата игра. Чувствам, че тази вечер ще си замина, защото се доближавам до истината. Но пък на мен ми е приятно и само да чета. Така че не е проблем, важното е да се играе играта. 

Posted

Батиста, абе ти луд ли си да има 3+1 мафиота в сезон с 14 човека? Това ще е хипер небалансирано и ако се е олял така ЧОТУДЕ, така ще му сипя след сезона, че помията която пое след 25ти сезон ще му се стори като приспивна песничка 😂

Плюс това този Новобранец е много по-силна роля от Врачката, защото си влиза в броя мафиоти необходими за победата им. Все едно си е част от отбора през целия сезон, просто не могат да си пишат. Така че за мен няма вариант 3+1.

35izpu1.jpg

Posted

Абсурд да са трима мафиоти + новобранец. Няма шанс. то в големи сезони такъв отбор понякога тотално съсипва гражданите, камо ли в такъв с 14. Основател и Новобранец за мен се взаимоизключват в сезон с 14 човека. Аз залагам на новобранката.

@batistaheel, аз не бих се притеснявал за теб. Мисля че си на тотално грешен път. Ще оцелееш най-вероятно още няколко дни.

Posted
40 minutes ago, Radox said:

Е как така ТРЯБВА да приемем? За мен тая роля е вкарана само за филмиране. Още повече, че само преди един сезон я имаше в този на neshev. Не ми се вярва ЧОТУДКАТА да я вкара пак? Още повече, че ако има Новобранец какво, Основателя ще трябва да избере 1 човек ли? А пък ако верно има Основател и ПАК не ме е избрал за мафиот, след сезона буквално ще му еба путката майна!!!!

Аз ако се бях паднал мафиот основател, никакъв шанс да те взема мафиот. Нито пък прайската, който почти всеки сезон го е играл такъв. Щях да търся някакъв суървец. Според мен също няма такава роля.
Годмадър играе леко различно, по-успокоено и не мисля че е мафиот, чисто математически шансът да се падне два пъти поред мафиотка е нисък. Действително изигра силен дебютен мафиотски сезон, но тук е зелена според мен. Също смятам радокс, батиста и джак за граждани. 

Не бих гласувал за лайта или за годмадърката днес.

Но пък бих гласувал за хакето, защото ми е малко съмнителен от началото на играта, потаен и качва някакви снимки с тайни съобщения. 

Posted

Та все пак да го има черно на бяло какви са реакциите към разкритието на роля. Отделно от това, че никой нищо не разбрал.
Какво все пак има разбрано.

По реда на номерата:
1.Радокс, старото куче със слонската памет. Не помни какъв е бил Дъдли преди два месеца, но помни какво се е случвало преди пет години в Сезон 9. Отказва твърдо да ме гласува, както и знае какво се случи в Сезон 9.

2.Price е вторият коментирал контроверсията. Смята, че имам друга скрита роля. На няколко пъти открито натъртва за тази версия. На пръв прочит ме защитава, каквато реакция очаквам от един мафиот, но също така добре ми познава филмите, за да бъде легитимно гражданска реакция от негова страна.

3.The Godmather се захваща за саркастичното ми подмятане в края на поста ми, с което съм се издавал, че не съм Новобранец. Готова е да ме гласува и е първата, която го прави. Постът, с който ме гласува, ми хареса като реакция. Това фиксиране го чета като твърда  гражданска реакция.

4.Sea първоначално ме игнорира в първия си пост. И продължава да го прави дълго време, докато в крайна сметка не заявява, че ме счита за гражданин с „умен граждански ход“. В последващ пост решава, че все пак е склонна да ме гласува, тъй като имам история на „играещ странно“.

5.hacky се вайка, че съм му откраднал играчката. Който превари, той завари, брат. Кога смяташе да го разкриваш? Два часа преди края на деня ли? По-късно заявява, че смята разкритието ми за гражданска с цел реакции – което се връзва, защото hacky също е от хората, които обичат да пускат по пързалката за реакции.

6.raquishi се съмнява в разкритието ми и не ми вярва. 

Доколкото виждам, повечето от нас смятат, че лайта лъже, и че не е мафиот. При това положение защо да го гласуваме, като повечето не го мислим за мафиот?

Този цитат на raquishi брои ли се за моя защита от мафиот или ме „разчита“ за гражданин?

7.Годой опитва да ме игнорира с идеята гражданите да са чакали до утре, ако съм още жив. Гласува за Кръстницата. Тази първа реакция не ми харесва. Впоследствие открито заявява, че разкрието ми е блъф.

Мафията вероятно ще го провери нощеска и утре ще имаме повече информация.

Това не ми е ясно как ще имате повече информация? Какво ще се е променило утре? Ако мафията попитат водещия дали съм Новобранец и той им отговори, че не съм, то аз няма да умра автоматично. За да умра автоматично, истинският Новобранец трябва да е умрял в Ден 1, което, нали, ебати шанса.

8.Джерико ме игнорира изцяло досега.

9.Джак се впуска в по-задълбочен анализ на скромната ми персона. По-скоро не ми вярва, но не заема ясна позиция в първия момент. Във втория си пост вече твърдо заявява, че троля и не вярва да съм новобранец. След това поема анализ за броя на мафията и как да се отиграва правото на нощна стрелба, дадена от ролята на Подлец.

10.Batistaheel ме игнорира и не ме споменава изобщо. Гласува за Годой и си прави негов си филм. След поста на Sea в защита по мой адрес, той също решава най-сетне да ме обади с призив да бъда гласуван. Но и с внимание да не съм камикадзе. Готов е да се жертва за последният вот.

11.Vesperlynd се появява с фокус върху поста на Джак и ми бие игнора.

ААА, по принцип съм suspicious mind, но тук специално това само ме намери 😄

Интересен ми е този цитат. Описва се като suspicious mind, но къде е suspicious спрямо мен не става ясно.
В крайна сметка, след часове умуване Vesperlynd  директно ми бие хикса с глас.

12.кabakov и той бие игнор и си гласува за Джак. Все пак в следващия си пост, смята, че следва да бъда гласуван, за да не се чудят гражданите. Нататък в играта си продължава да смята, че решението на проблема е да бъда изгонен.

13. wohov също бие игнор, но то той изцяло бие игнор на играта днес, за да е повод за аргумент.

Новите трябва да се тестват за реакции, защото, ако са мафия, често замръзват и не знаят какво да правят, или правят грешки, които ги издават 

Този цитат на Годой визирах макар да не е конкретно към мен. Това беше целта с оглед, че в сезона има най-малко 8 човека, които не знаят за случката в Сезон 9 и могат да се издадат непринудено в реакцията си. Но не, Лайта пише тригонометрични уравнения за горките граждани, дейба, тоя аутист неразгадаем. Тъпият гражданин чертае скици на космически полети и на ядрени подводници. Трябва да се пази мозъчната коричка на гражданите, да не се напрягат много завалиите. 

Също и този цитат на Годой:

Добър кур-капан ни спретна, да се чудим кое от двете :beer:

А защо трябва да се чудите за в бъдеще? За да има реален прочит на реакциите към разкритието ми, е нужно да бъда гласуван, за да е видно, че съм зелен и реакциите на играчите са релевантни за аргумент в тяхна полза или вреда.

Поставил съм задачата дали ми вярвате или не. Ако ще се оправдавате колко сте параноични вдругиден, чистата работа да ме гласувате е днес, а не по кукуво лято.

Толкова по опита за анализ на реакциите. Пак съветвам, върнете се на тези постове, когато живите са на финална фаза, за да сверите реакциите на вашите заподозрени и имате повече информация.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Posted

Сега си мисля, че е възможно Лайта да е мафиот и пусна всичко това, за да направи гениален ход, в който всеки ще си каже абсурдно мафиот с такъв ход, значи е гражданин.
Прекалено сложно ми идва, аз съм прост човек.
Глас за LightOne.

Posted

@LightOne и какъв ти е извода от цялата тази реакция, за кого би гласувал днес?

*Целият този анализ

Posted

Мда, и аз не разбирам целта на хода ти, и този голям пост. Единствено долавям, че казваш че си зелен в крайна сметка, както си и мислех. 

Posted (edited)

Гласове към момента:

LightOne (3) - TheGodmother, Vesperlynd, hacky

hacky (2) - kabakov, Radox

TheGodmother (1) - ГодоЙ

ГодоЙ (1) - batistaheel

Price (1) - Jericho

Не са гласували:

Sea, LightOne, wohov, raquishi, Price, Jack Bauer

За елиминация са необходими 8 гласа.

Краен срок за гласуване - 22:00 часа на 20.11.2025.

Edited by ЧОТУДЕ

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Posted

А и засега гласувам за hacky заради държанието му до момента, включително гласа за лайта.

Posted

@LightOne нека ти го обясня на език, на който ти ще ме разбереш. В момента ако това беше шах, ти си Рикард Рапорт. Играеш някакви странни ходове, които противоречат на всяка теоретична школа, вкарваш всички шахматни коментатори в ступор и създаваш аткрактивна, но супер хаотична игра, за да хване опонента си неподготвен, която е с тотално неясна идея до самия край. И както Рапорт, понякога нестандартните му идеи работят, в други случаи тотално се опозорява.

Много се надявам този ход, който имаш наум наистина да сработи и да има някакъв смисъл, не да ми играеш h3 в каталунска игра и да паднеш с черните...

От черните*