Jump to content

MAFIA 32: Traitors

ЧОТУДЕ

Recommended Posts

Posted

Еми приключваме деня, чакаме довечера шерифа да провери Лайта и да ни каже след 2-3 дена, а до тогава ще гадаем блъфира ли, станал ли е мафиот, тъп гражданин ли е, и въпреки това има ли някаква роля, която иска да скрие с тоя хот.

Posted
1 minute ago, kabakov said:

има ли някаква роля, която иска да скрие с тоя хот.

Горещ си, Кабачка, горещ си!

Иначе @Jericho сега прегледах гласовете и защо си гласувал за Price, че съм го пропуснал бе? Според мен пише читави неща и е от нашите.

(Макар че го ебавах че съм в параноя да не е за десети път мафиот).

• LMFAO 2

35izpu1.jpg

Posted
11 minutes ago, LightOne said:

Обикновено установената мета, че само Лайта си разбирал какви сложни неразбираеми тъпотии прави, си я подминавам, щото то все така изглежда.

Ама в случая имаме играч, в лицето на Годой, който напълно коректно описа целта на хода. Пичът освен да го признавам за гений, изучаващ ядрена физика, щом няма загадка за него. 

Оттук нататък вариантите са два:

Наистина си новобранка-калпазанка и довечера мафията ще те припознае и осинови

Или пък си тъпа цивилка и чакаш проверка от шериф, ако имаме такъв.

Добър кур-капан ни спретна, да се чудим кое от двете :beer:

Майна, къде си беее, в събота съм на Капана. 

Posted

Жега ми е, кво да ти кажа. Тука са надули парното, няколко колежки се разкрават по къси роклички и направо си е хоТ положение от всякъде. Кво да праиШ.

Иначе Цената до тука си бие на зелен. Радокс играе като в предния сезон, така че мога да го приема и него за гражданин. Годой е много активен, което също мога да приема за зелена игра. За днеска с тях бих играл. Утре може и да ги сметна за червени, ама към момента такива са ми усещанията. Хаки обаче ми седи още по-скатан и от предния сезон. Светлия е ясен там е цирк положението...

Posted
11 hours ago, Radox said:

Като цяло леко бавно начало на сезона, но чисто на нюх ще кажа, според мен batistaheel, raquishi, hacky и Jack Bauer, са с огромна вероятност граждани.

Продължих си наблюденията над тези 4-мата и днеска, и смея да твърдя, че май съм се ориентирал правилно, след като ги изчистих защото стояха по нощите. И днес постовете и реакциите им ми се виждат граждански, или поне тези на batistaheel, raquishi и Jack Bauer. За hacky нищо не мога да кажа, защото май днеска няма нито един пост почти. Къде се покри, не знам?

Добавям към тях (за момента) са ми доста поизчистени и Sea и Jericho, по начина на писане. Така че слагам за момента batistaheel, raquishi, Jack Bauer, Sea и Jericho към гражданите си. С мен стават 6 човека, които предлагам поне днес да пробваме да играем заедно. Но не ми се гласува за LightOne, отсега го казвам.

35izpu1.jpg

Posted

Кръстницата играе много по-обрано, което ме навежда на мисълта, че или е понаучил се мафиот, взел си бележка от преди или наистина е гражданин и този сезон и е повече айляк.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted
2 minutes ago, Jack Bauer said:

Кръстницата играе много по-обрано, което ме навежда на мисълта, че или е понаучил се мафиот, взел си бележка от преди или наистина е гражданин и този сезон и е повече айляк.

Ами, и мен малко ме притеснява, ако трябва да съм честен. Но пък може би в момента е прекалено рано, че да си вадим такива заключения. Иначе, ако с хората, които написах по-горе, стигнете до консенсус за нея, ме брой и мен при гласовете.

35izpu1.jpg

Posted
1 minute ago, Radox said:

Продължих си наблюденията над тези 4-мата и днеска, и смея да твърдя, че май съм се ориентирал правилно, след като ги изчистих защото стояха по нощите. И днес постовете и реакциите им ми се виждат граждански, или поне тези на batistaheel, raquishi и Jack Bauer. За hacky нищо не мога да кажа, защото май днеска няма нито един пост почти. Къде се покри, не знам?

Добавям към тях (за момента) са ми доста поизчистени и Sea и Jericho, по начина на писане. Така че слагам за момента batistaheel, raquishi, Jack Bauer, Sea и Jericho към гражданите си. С мен стават 6 човека, които предлагам поне днес да пробваме да играем заедно. Но не ми се гласува за LightOne, отсега го казвам.

Е добре, тогава остават Кръстницата, Весперлиндт(Бонд момичето), Хакето, Вохата, Цената, Кабачката, Годой. Това са като извадим Светлия, за когото не би гласувал, а аз бих гласувал.

Кой от тези ти вони на урина?

Кабачката нещо се е понадъхал, дали не му е лъкнало да е мафиот и да крои планове докато гледа под полите на колежките?

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted
49 minutes ago, Sea said:

Ще ме обидиш... На колко години мислиш, че съм... 😂😂😂 Майка съм на един 9-годишен овен и 4-годишен телец аз. Благодаря за вниманието! 😜

Хахаха, @Sea, както се казва "+1" за майка на 9 г Овен.

• Like 2
Posted

Няма какво да го чакаме, някой трябва да си ходи днес, нека да е проблемния човек. И какво ако има важна роля, в миналия сезон спечелиха и без шериф. Все още си държа за Lightone, и за него ще гласувам в края на деня независимо от общия вот, освен ако нещата не са на кантар. Докато го провери шерифа, може да бъде късно.

Бауър ту ми се изчиства, ту ми е съмнителен, но с него ще се заема на втория ден, ако не се е изчистил. Играта му е различна от предния сезон.

Posted

Вохата не ми вони на урина, но бих го мятал, защото знаеш кво ще стане, ако и тук в по-късните дни. От другите както споменахме Кръстницата и Хакето леко лъхат.

Това е към @Jack Bauer

35izpu1.jpg

Posted

Ми давайте да гърмим по сериозно. До тука е ясно, че вотове са предимно от лигня или колкото да има. 

Махам гласа си от Бауър и гласувам за Хаки.

Posted

Тихо, тихо, че си следващата... :rofl:

Аз по-скоро бих гласувала за LightOne. Първо мислех, че е граждани даже все още мисля, че има доста голям шанс да е , ама се обърквам с това, което казвате, че винаги играе странно. Трудно ми е да преценя...

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

Posted
18 minutes ago, kabakov said:

Жега ми е, кво да ти кажа. Тука са надули парното, няколко колежки се разкрават по къси роклички и направо си е хоТ положение от всякъде. Кво да праиШ.

Иначе Цената до тука си бие на зелен. Радокс играе като в предния сезон, така че мога да го приема и него за гражданин. Годой е много активен, което също мога да приема за зелена игра. За днеска с тях бих играл. Утре може и да ги сметна за червени, ама към момента такива са ми усещанията. Хаки обаче ми седи още по-скатан и от предния сезон. Светлия е ясен там е цирк положението...

Че аз предния сезон бях един от най-активно спамещите играчи.
За съжаление ми е доста натоварена седмица, събота сигурно ще съм още по обратн, надявам се поне днес в по-късните часове мога да пиша още.
Ето доказателства, че работя, нали този сезон така се прави?

image.png

• Upvote 1
  • Haha 2
Posted (edited)

Price (1) - Jericho

TheGodmother (1) - ГодоЙ

ГодоЙ (1) - batistaheel

LightOne (1) - TheGodmother

hacky (1) - kabakov

Не са гласували:

Sea, LightOne, Vesperlynd, wohov, raquishi, Radox, hacky, Price, Jack Bauer

За елиминация са необходими 8 гласа.

Краен срок за гласуване - 22:00 часа на 20.11.2025.

Edited by ЧОТУДЕ

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Posted
1 hour ago, Price said:

Между другото във втори сезон на Traitors UK участваха майка и син. 

@Vesperlynd @Sea @TheGodmother Някоя от вас да не е майка на някой ценин путрибитил на BWC? 

ъъъъъ, не 😄😄😄

• Haha 1
Posted

Туй си го работил вчера. Дай да видим днекса.

Posted

Добре, за да не чакам паническия вот в последния момент, и аз ще гласувам засега за hacky за да го маркирам като най-съмнителен ми човек за момента. Хич не ми е финален този глас и има голяма вероятност да сменя по-късно днес. Ако е мафиот, може да ни го нахендри БАТАЛНО в края на сезона, както неведнъж е правил.

35izpu1.jpg

Posted
3 minutes ago, Sea said:

Тихо, тихо, че си следващата... :rofl:

Аз по-скоро бих гласувала за LightOne. Първо мислех, че е граждани даже все още мисля, че има доста голям шанс да е , ама се обърквам с това, което казвате, че винаги играе странно. Трудно ми е да преценя...

Аз съм Бонд момиче, от мен се очаква да дрънкам за женски работи, хаххаха 

Posted

То от Бонд момиче и други работи се очаквам, ама едва ли ще ги дочакаме тука...

Posted (edited)

Гласове към момента:

hacky (2) - kabakov, Radox

Price (1) - Jericho

TheGodmother (1) - ГодоЙ

ГодоЙ (1) - batistaheel

Не са гласували:

Sea, LightOne, Vesperlynd, wohov, raquishi, hacky, Price, Jack Bauer

Edited by ЧОТУДЕ

Posted

Аз не вярвам на Бондове от женски пол и за сега смятам, че е съмнително да имаме агент жена, глас за Vesperlynd

Posted (edited)

Гласове към момента:

hacky (2) - kabakov, Radox

Price (1) - Jericho

TheGodmother (1) - ГодоЙ

ГодоЙ (1) - batistaheel

Vesperlynd (1) - hacky

Не са гласували:

Sea, LightOne, Vesperlynd, wohov, raquishi, Price, Jack Bauer

Edited by ЧОТУДЕ

Posted

Хакман, недей така бе братче, Весперлинд ми изглежда като най-железния гражданин от ден 1. Последвай ме за Мадъра или дай разумна обосновка, ама за някой друг, не за Веспер

Posted
1 minute ago, ГодоЙ said:

Хакман, недей така бе братче, Весперлинд ми изглежда като най-железния гражданин от ден 1. Последвай ме за Мадъра или дай разумна обосновка, ама за някой друг, не за Веспер

Това, което ме притеснява в КРъстницата е, че сега звучи тотално ралзично от сезона, в който беше мафиот. Сега опитва се да си създаде друг образ, за да не я хванем пак или е гражданин и това и е нормалното поведение се чудя. Не изключвам възможността да я гласувам по-късно.