Vesperlynd Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 8 minutes ago, Radox said: Нещо позамря денят, та чакай Баче Ради да се включи. На мен ми се иска да видя повече от тоталните дебютанти в тоя сезон - batistaheel и Vesperlynd. Засега играят прикрито, пишат малко, а ИЗОБЩО няма да се учудя ЧОТУДЕ да е сложил за ентъртейнмънта един от тях мафиот. Просто буквално във всеки сезон "водещите с честния жребий" го правят. Не помня сезон, в който е имало дебютант, да не бъде мафиот. Шансът е към 50% за мен... Та, ако не се поразпишат, вероятно гласът ми днес ще отиде за един от тях двамата. Както снощи писах, нямам "късмета на начинаещия" да съм мафиот. Обикновена параноична гражданка 😄 Следих предния сезон и честно казано първите едни два дни е абсолютно стреляне на сляпо, а и не познавам бекграунда на по-старите участници, но май това е по-скоро като плюс. Quote
Price Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 @Sea Море, бай @Radox няколко пъти повтори как ти вярва и му харесват постовете ти. Твоето усещане към него какво е? Според теб ако хипотетично е мафиот, има ли опасност да те резне по бързата процедура в първата нощ още? Както ти се умилква още отначалото. Светлият в началото на сезоните почти винаги носи хаиос и чуденки на повечето играчи, но в заключителните фази е изключително полезен с анализи и ровене назад по дните. Познавам го от 18 години и мога да ви обещая, че не е новобранец. Quote
Sea Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Честно да ти кажа и на мен ми прави впечатление. За него съм малко 50:50, защото и в предната игра беше доста наперен, на моменти му вярвах- спасявах го и два пъти даже тогава, на моменти- изобщо. Определено го гледам с повишено внимание. Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Jack Bauer Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 16 minutes ago, Price said: Светлият в началото на сезоните почти винаги носи хаиос и чуденки на повечето играчи, но в заключителните фази е изключително полезен с анализи и ровене назад по дните. Познавам го от 18 години и мога да ви обещая, че не е новобранец. Аз теб те познавам от 27.5 години и винаги ми лъхаш на мафито, като в 80% от случаите наистина си Да се доверим на статистиката? Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
raquishi Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Аз чета постовете на Веспър като граждански. 32 minutes ago, Jack Bauer said: С този пост засега смятам Батистахийл за гражданин. Много добре разсъждава. И на мен ми мина през ума, че може да е камикадзе. Аз още не разбирам какво постигна с това разкритие/блъф за Новобранеца, ако е гражданин. Плюс това, ако е жив в следващите 2-3 дни ще се обсъжда тази помия нон стоп дали ни лъже или не, плюс това ако е жив от утре е в мафиотския чат. За какъв чеп ни е в играта? Ако е камикадзе, не е ли най-логично да се опита да се задържи в играта максимално дълго, и да принуди граждани да го гласуват, за да изгубят един от своите, гонейки го? Това има потенциала да спечели играта за мафиотите, според обстоятелствата. Ами ако наистина е новобранец и ние не му повярваме, мафиотите веднага ще го вкарат в чата, а ние ще си мислим, че е чист? Vesperlynd 1 Quote
Radox Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 2 minutes ago, Sea said: на моменти му вярвах- спасявах го и два пъти даже тогава Е, излъга ли те интуицията ти тогава? 😂 За твое успокоение ще ти кажа че и тогава, и сега, шампион е ... опа, обърках се. И тогава, и сега, съм ГРАЖДАНИН. За съжаление... Иначе Price почва да ми става култов с тия "познавания" на Лайта. Май това ще е топ лафът на годината 😂 Quote
Jack Bauer Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 1 minute ago, raquishi said: Ако е камикадзе, не е ли най-логично да се опита да се задържи в играта максимално дълго, и да принуди граждани да го гласуват, за да изгубят един от своите, гонейки го? Това има потенциала да спечели играта за мафиотите, според обстоятелствата. Ами ако наистина е новобранец и ние не му повярваме, мафиотите веднага ще го вкарат в чата, а ние ще си мислим, че е чист? Ами затова казвам, пълен хаос е ситуацията. Ни така, ни така. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
TheGodmother Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Въпросът е на кой помага този хаос в момента, защото не мисля, че е на гражданите. Хубаво, да има драма и да е интересно, ама не е ли твърде много филм за първия ден, ако остане днес всеки ден отсега натам ще се чудим дали вече е мафиот или не. Ако пък не е Новобранец и мафията го провери, ще го оставят в играта точно заради хайпа, че ние ще си мислим, че може да е мафиот. Като цяло според мен вариантите са или да го гласуваме днес, или да забравим случката и да я игнорираме напълно в следващите дни, за да не ни обърква играта, и да чакаме да напреднат нещата и неговите рийдове на нашите реакции да ни помогнат… batistaheel 1 Quote
kabakov Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Има проблем - решаваме го. Иначе проблемът ще си остане и накрая ще ни прекаца. Или до края на деня Лайта да обясни какво прави или да лети и да не го мислем в следващите дни. Quote
Radox Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Just now, kabakov said: Или до края на деня Лайта да обясни какво прави или да лети Ами той обясни, ама проблемът е, че май само той си разбира какво е искал да направи 😂 Quote
Sea Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 С тоя довод кой кого познава и от колко години се знаят, го ядохме вече. Radox, Jack Bauer and yaripim 3 Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
ГодоЙ Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Аз не бих се фиксирал толкова много върху блъфа на Лайт сега. Мафията вероятно ще го провери нощеска и утре ще имаме повече информация. За мен е доста вероятно да е гражданин. Ако е силен играч както казвате, едва ли би рискувал да прави фалшив клеймо като камикадзе. *клейм Quote
Price Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 А на някого хрумна ли му, че Лайта може да има важна роля?! Държи се контроверсиален по този начин и мафията почти сигурно няма да го бутне. Вече от нас зависи какво точно ще направим с него. А и с това отиграване малко или много става задължителна шерифска проверка. Quote
kabakov Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Което реално не е обяснение. Целта на едно обяснение е максимален брой хора да го разберат, а при него само той си разбира какво иска да каже. Няма лошо да метнеш някаква бомба още в началото, ама да има смисъл. Тука смисъла е - ще се изтропам пък да видя какво ще стане. От последния му пост аз разбирам, че той не е новобранец и блъфира роля, за да покаже на новите играчи, че може и да се блъфират роли в тая игра, което мисля, че те знаят много добре, което от своя страна тотално обезмисля хода му. От друга страна ако е новобранец, то мафиотите стават с един повече от утре вечер. И пак от друга страна ако е новобранец вече знае мафиотите и ще е пък топо да каже тоз, тоз и тоз са мафиоти и реално играта да приключи по тоя начин. Вместо да свърши някаква работа той отваря нови и нови въпроси, и ни праща в още по-голяма паника отколкото принципно е в ден 1. Quote
Price Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Между другото във втори сезон на Traitors UK участваха майка и син. @Vesperlynd @Sea @TheGodmother Някоя от вас да не е майка на някой ценин путрибитил на BWC? Jack Bauer 1 Quote
Jack Bauer Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 1 minute ago, Price said: Между другото във втори сезон на Traitors UK участваха майка и син. @Vesperlynd @Sea @TheGodmother Някоя от вас да не е майка на някой ценин путрибитил на BWC? Ти явно си решил в тоя сезон яко да тролиш? Гласувам за Price Не ми се четат цял сезон лигавни Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
ГодоЙ Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Мадъра на баща ми бие Джак, не се занимавай с глупости. Ако ме бяхте послушали щяхме да ударим мафиот в Ден 1 миналия сезон. Quote
Price Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 2 minutes ago, Jack Bauer said: Ти явно си решил в тоя сезон яко да тролиш? Гласувам за Price Не ми се четат цял сезон лигавни Е в ден едно искаш да направя пълен анализ ли? Дадох два сериозни поста, в които коментирах кои роли според мен ги има в сезона и кои ги няма. Казах какво мисля за Лайта. Какво повече очакваш като за начало? Quote
Sea Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Ще ме обидиш... На колко години мислиш, че съм... 😂😂😂 Майка съм на един 9-годишен овен и 4-годишен телец аз. Благодаря за вниманието! 😜 ГодоЙ 1 Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Jack Bauer Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 1 minute ago, Sea said: Ще ме обидиш... На колко години мислиш, че съм... 😂😂😂 Майка съм на един 9-годишен овен и 4-годишен телец аз. Благодаря за вниманието! 😜 Сменям на Sea. Тук астрология не се толерира Radox 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Sea Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 E, съжалявам нямаше откъде да знам. Ако знаех, че можех да си отида, защото съм споделила зодиите на децата си... Страхотен довод! Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Price Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 За новите играчи ще уточня как лично аз гласувам и виждам нещата в ден едно - вотът ми отива към хора, които в моите очи дългосрочно няма да бъдат полезни в сезона. Главно защото не пишат достатъчно. Засега като такива ми се отркояват Вохов, който до момента е с почти нулева активност. Джерико, който винаги е с хумористични постове, песнички, стихчета, карти и тн. На Хаки също изглежда като да му е през центъра на гащите за този сезон. Долу горе натам очаквам да поеме моят глас днес. @Sea Папата ме обвинява, че се лигавя много, обаче и неговият вот срещу теб е абсолютна лигня. Не му обръщай внимание. Quote
LightOne Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Обикновено установената мета, че само Лайта си разбирал какви сложни неразбираеми тъпотии прави, си я подминавам, щото то все така изглежда. Ама в случая имаме играч, в лицето на Годой, който напълно коректно описа целта на хода. Пичът освен да го признавам за гений, изучаващ ядрена физика, щом няма загадка за него. Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
Jack Bauer Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Естествено, че е лигня. Като гледам така си върви деня и всички се чудим, каква е грандиозната игра на светлия. Просто нямаме друго накоето да се закачим, както винаги в ден едно. Както в предния ден всички на 90% се закачихме за разкритието на ЧОТУДЕ и това се дискутираше цял ден. Другите 10% бяха споменаването на Хаки, че има роля. Затова съм против разкрития на роли в ден 1 и дори в по-късните дни, освен ако не е с някаква конкретна цел. Махам си гласа от Sea Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
ЧОТУДЕ Posted November 20, 2025 Author Posted November 20, 2025 (edited) Гласове към момента: Price (1) - Jericho TheGodmother (1) - ГодоЙ ГодоЙ (1) - batistaheel Jack Bauer (1) - kabakov LightOne (1) - TheGodmother Не са гласували: Sea, LightOne, Vesperlynd, wohov, raquishi, Radox, hacky, Price, Jack Bauer За елиминация са необходими 8 гласа. Краен срок за гласуване - 22:00 часа на 20.11.2025. Edited November 20, 2025 by ЧОТУДЕ Quote
Recommended Posts