batistaheel Posted November 19, 2025 Posted November 19, 2025 Тия постове за театъри, филми, за мен са прийоми за отклоняване на номера. Подозрителни са ми. Много приказки за да ни замажат очите. Но ще го мисля утре когато има повече постове. За сега гласувам за Годой. Винаги тръгва едно подозрително към новите, без ясна причина, че те дори не са се разписали още и някои дори не знаят как се играе играта. Дай им време. Съмнителен си и този виц не е забавен. Пък и тази твоя стратегия да атакуваш първо новите не те отведе далеч в предния сезон. Quote
ЧОТУДЕ Posted November 19, 2025 Author Posted November 19, 2025 (edited) Гласове към момента: Price (1) - Jericho TheGodmother (1) - ГодоЙ ГодоЙ (1) - batistaheel Не са гласували: TheGodmother, Sea, LightOne, Vesperlynd, Jack Bauer, wohov, kabakov, raquishi, Radox, hacky, Price За елиминация са необходими 8 гласа. Краен срок за гласуване - 22:00 часа на 20.11.2025. Edited November 20, 2025 by ЧОТУДЕ Quote
Radox Posted November 19, 2025 Posted November 19, 2025 6 minutes ago, Jack Bauer said: Абе никакъв Ловец не съм бе, даже ако не се лъжа, няма такава роля. Да, сега проверих, наистина Ловец няма в тоя сезон Объркал съм се с предния на Чотудката, от който почти 1 към 1 мързеливо копира ролите си тука, щото оня ден го преглеждах и там има Quote
raquishi Posted November 19, 2025 Posted November 19, 2025 9 minutes ago, batistaheel said: Тия постове за театъри, филми, за мен са прийоми за отклоняване на номера. Подозрителни са ми. Много приказки за да ни замажат очите. Но ще го мисля утре когато има повече постове. За сега гласувам за Годой. Винаги тръгва едно подозрително към новите, без ясна причина, че те дори не са се разписали още и някои дори не знаят как се играе играта. Дай им време. Съмнителен си и този виц не е забавен. Пък и тази твоя стратегия да атакуваш първо новите не те отведе далеч в предния сезон. Еми аз започнах с това, и за мен конкретно беше абсолютната истина. Вече другите, които се накачулиха след мен... Quote
Radox Posted November 19, 2025 Posted November 19, 2025 Вече мисля да лягам, крайно време е, но само да кажа нещо важно, което ми направи впечатление. Като цяло леко бавно начало на сезона, но чисто на нюх ще кажа, според мен batistaheel, raquishi, hacky и Jack Bauer, са с огромна вероятност граждани. Просто съм играл много сезони Мафия и винаги някой като виси до 1-2 часа през нощта надъхан да пише (и то в средата на работната седмица) просто е гражданин. Мафиот да се занимава да стои и да дискутира някакви хора какво и защо са писали по нощите, като може просто да седи от засада и да си чака сеира, е изключително малко вероятно. Quote
batistaheel Posted November 19, 2025 Posted November 19, 2025 2 minutes ago, raquishi said: Еми аз започнах с това, и за мен конкретно беше абсолютната истина. Вече другите, които се накачулиха след мен... Мен Джак Бауър ме съмнява. Как пък и той е бил на театър. После и с това, че бил ловец на мафиоти, същият аргумент използва Кръстницата в предния сезон, а какво се оказа. Много слаба активност от новите. Тъкмо ми стана готино да се пишем и тях вече ги няма. 6 minutes ago, Radox said: и то в средата на работната седмица Аз технически работя от дома, мога да седя и до сутринта, макар че ще си лягам и аз след малко. А и при мен още няма един часа, а аз по принцип по-рано не си лягам. Та да го имаш предвид. Може и мафиоти да седят до късно. Макар че аз съм гражданин. Quote
Jack Bauer Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 52 minutes ago, batistaheel said: Мен Джак Бауър ме съмнява. Как пък и той е бил на театър. Знам че може би звучи невероятно, но някои хора се кефим и на интелектуални активности от време на време. Можеш да провериш, че днес(вече вчера) в 19:00 имаше пиеса на Майстора и Маргарита в младежкия театър. Както и да е, няма да се обяснявам. Каквото и да си говорим, пак ще стреляме на тъмно днес. Единствено тази поредна шизофрения на Светлия пак ще хвърля смут. batistaheel 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Jack Bauer Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Зачетох се в ролите на мафията. При 14 човека, със сигурност имаме трима мафиоти. Няма как да е друг варианта. Не вярвам да имаме Основател, което означава, че според мен другите две роли присъстват в сезона и Мафията е много силна. Което означава, че двама мирни има голям потенциал да си отидат. Камикадзето, ще вземе един от нас. Би било много кофти вариант в по-късния етап на играта. Подлеца ще даде потенциално на един от нас правото на нощна стрелба. Моята молба към всички мирни граждани е, ако имате такава опция, много сериозно се замислете преди да я използвате. Може много сериозно да ни преебете отбора. Даже бих казал, освен ако не я дадът на шерифа, който вече е проверил мафиот или поне няколко мирни и добре си е стеснил кръга - не стреляйте! Това, че може би подозирате някого, не значи че е мафиот задължително. Даже мафията точно би го дала на някой, за когото виждат, че залита към други граждани. Мисля, че всички тук са следили предния сезон и видяха какво стана с Командоса и Ренегата като стреляха необмислено. Вече въпросът е дали третият мафиот е без роля или наистина имаме Новобранец в играта. Засега си мисля, чв Светлия лъже или се лигави с това разкритие. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Sea Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 6 hours ago, Jericho said: Херкулес в Зад Канала ли ще гледаш? Да, но не е в Зад Канала, а в Театро отсам канала, че са два различни театъра. 😃 Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
kabakov Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Абе гора, пийте ги тея хапчета навреме, че като гледам до тука бая хора са ги пропуснали... Quote
Vesperlynd Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Добро утро. Интересни теми сте започнали вчера:) От снощи Jack Bauer ми идва съмнителен с тоя пост за театъра. Понеже "Майстора и Маргарита" ми е една от любимите книги, влезнах да видя кога има билети за спектакъла в Младежкия театър. Та освен датите (да, наистина е имало на 19.11) , излиза и AI ревю на пиесата, което доста се доближава до това, което Jack e писал за Дявола и свитата му(буквално преписано, от телефона съм в момента и май няма опция да прикача скрийншот, освен през url) Та според AI : Общ преглед, създаден от AI "Сюжетът на "Майстора и Маргарита" се развива чрез три основни сюжетни линии: пристигането на дявол (Воланд) и неговата свита в Москва, историята за Майстора и неговата любима Маргарита, и историята на Майстора за Понтий Пилат и Иешуа Га-Ноцри. Воланд и свитата му предизвикват хаос в съветска Москва, докато в същото време се разкрива историята на Майстора и неговата книга, а Маргарита се превръща във вещица, за да спаси любимия си и да върне изгорялата му ръкописна книга. " Мисълта ми е , че ако наистина си бил на дадена постановка и те е впечатлила, щеше да преразкажеш сюжета с твои думи, но пък може и просто да те мързяло да пишеш и затова . Jack Bauer and batistaheel 1 1 Quote
Price Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 В първия ден трудно може да се коментират кой знае колко много играчите, все още нямаме достатъчно събития в играта. Затова ще си позволя да напиша един LIVE коментар, докато гледам ролите и разсъждавам кои от тях ги има в сезона. Все пак в Сезон 25 бях ко-водещ на Чотудеца и долу горе познавам стила му на водене. Ще започна с мафията: Основател - по мои спомени, не беше особен фен да я слагаме предния път. Вероятно сега е решил да я пробва. Ролята е доста по влиятелна, отколкото звучи, макар и в този сезон да няма чак толкова играчи с мафиотски опит, от които да се избира. Камикадзето (оригинално Терорист) по мои спомени беше роля, която аз му предложих и предния път я нямаше. Съдейки по това, че търси един по блиц сезон, изобщо не бих се изненадал да присъства тук. Така че бих внимавал да не се набивам последен вот. Подлецът е долу горе същото, ускорява играта с едно убийство, макар и под друга форма. Звучи ми по силна от камикадзето, тъй като реално мафията може да даде това убийство и на шериф, който да е проверил един от тях. Може да прецака мафиотите жестоко. Бих заложил, че я няма. Новобранецът вече я експлоатирахме предния път. Но пък в този сезон има изменение в ролята и реално единствено тя се припокрива със самата тема на сезона. Имам предвид това "прелъстяване". По принцип няма подобни неща в регулярните сезони. Така че - бих заложил, че имаме новобранец. Гражданските роли в отделен пост. Накратко за мафията - моите очаквания са да имаме Основател, който си е избрал един мафиот Камикадзе. И отделно от тях има новобранец. Просто никакъв шанс мафиотите да са повече или по малко от 3. Quote
Price Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Продължавам втора част от LIVE коментара си. Гражданските роли няма да ги споменавам всички. Само тези, които според мен има потенциал да ги има. Шериф е включен. Макар и в предния ни сезон да искахме да има максимално осакатен такъв, само с една проверка. Тъй като ролята може да бъде прекалено силна. Но просто няма как, тук си имаме. Доктор няма да коментирам, тъй като според мен ролята я няма. Колкото и контроверсиално да му се стори на @Radox например. За сметка на това вярвам, че има Ветеран, който има потенциал да направи страхотен блайндсайд. Точно както завърши и сезон 25 между другото. Илюзионист е роля, която и двамата оригинално харесахме, но по мои спомени шибаният таксиджия Ибача така и не я оползотвори и остана с неразкрит потенциал. Очаквам да присъства в сезона. Наследник е готина роля и за мен е задължителна за присъствие в сезони, в които гражданите са с по малко на брой роли. Тук също вярвам, че я има. Пак да вметна - това са някакви абсолютни догадки от моя страна и просто си чеша езика в ден едно, вместо да пиша някакви тъпотии. В резюме - гражданският отбор за мен би следвало да разполага с шериф, ветеран, илюзионист, наследник. Потенциално и ангел може да присъства, но по скоро си мисля, че ролите, които удължават сезона, няма да ги има. Достатъчно потенциал имат останалите граждански умения да прецакат мафията, дори и без тъмничар и доктор. Quote
Radox Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 21 minutes ago, Price said: Новобранецът вече я експлоатирахме предния път. Но пък в този сезон има изменение в ролята и реално единствено тя се припокрива със самата тема на сезона. Имам предвид това "прелъстяване". По принцип няма подобни неща в регулярните сезони. Така че - бих заложил, че имаме новобранец. Бате, според мен я няма тая роля. Не ми се вярва ЧОТУДКАТА да наебе така мафията и да стартират само двама. Даже именно той е сърбал попарата от това, като в един сезон ги беше сложил само 2 мафиота Socki - той и Farest мисля че бяха, и ги бихме бая лесно. Защото каквото и да си говорим, само 2 чисти мафиота е доста малко. Само да надушат единия, и другия остава после сам до края на сезона. Защото тия роли Врачка и Новобранец знаем, че реално в 99% от случаите, не успяват да се присъединят към мафията. Та според мен са си 3 мафиота, това е най-логично за мен. Демек имаме право на точно 4 опита да уцелим мафиот, преди да паднем. Иначе гледам обърнахте темата на спор за ТЕАТРИ - вече сигурно 3-4 човека казаха, че или са били на театри, или са пускали пиеси през AI Засега вярвам май само на @Sea. Заяви го съвсем от нищото, без да дава някакви чаршафи обяснения като другите. Но, anyway, мафия ли ще играем, или ще ходим на пиески бе. Я се стегнете малко @Price и според мен Ангел я няма, защото потенциално може да ебе майката на мафията, ако например някой откаже ПРЕЛЪСТЯВАНЕ и отпадне, и после Ангела го върне. Та той ще знае цялата мафия бе Quote
Vesperlynd Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Освен това @Sea спомена за театъра още преди да започне играта, като дискутирахме записване и тн. Написа, че има ангажимент в четвъртък вечер. Аз ѝ вярвам , а имаше и добра гражданска игра имаше в предния сезон . Вярвам и на @raquishi, много естествено го написа това за филма . ( Да видим сега това че помня някакви детайли от нищото как ще ми помогне в играта, че в реалния живот съм на принципа "дяволът е в детайлите"; счетоводител, няма как 😵💫) ГодоЙ and batistaheel 1 1 Quote
Radox Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 И аз да заява тука, ако ме махнат, че към момента вярвам на Sea. 👍 Също така, както казах, след първия му пост вярвам и на Jericho. Освен тях гражданин е и LightOne, защото това с Новобранеца за мен са пълни простотии и пак прави някакви негови си опити за "надушване на мафиоти". Та днес не бих гласувал за тях тримата на този етап. Всички други обаче са потенциални мишени на Лидера! Quote
ГодоЙ Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 29 minutes ago, Vesperlynd said: Освен това @Sea спомена за театъра още преди да започне играта, като дискутирахме записване и тн. Написа, че има ангажимент в четвъртък вечер. Аз ѝ вярвам , а имаше и добра гражданска игра имаше в предния сезон . Вярвам и на @raquishi, много естествено го написа това за филма . ( Да видим сега това че помня някакви детайли от нищото как ще ми помогне в играта, че в реалния живот съм на принципа "дяволът е в детайлите"; счетоводител, няма как 😵💫) И аз си го спомням това за ангажимента тази вечер на @Sea 44 minutes ago, Radox said: Бате, според мен я няма тая роля. Не ми се вярва ЧОТУДКАТА да наебе така мафията и да стартират само двама. Даже именно той е сърбал попарата от това, като в един сезон ги беше сложил само 2 мафиота Socki - той и Farest мисля че бяха, и ги бихме бая лесно. Защото каквото и да си говорим, само 2 чисти мафиота е доста малко. Само да надушат единия, и другия остава после сам до края на сезона. Защото тия роли Врачка и Новобранец знаем, че реално в 99% от случаите, не успяват да се присъединят към мафията. Та според мен са си 3 мафиота, това е най-логично за мен. Демек имаме право на точно 4 опита да уцелим мафиот, преди да паднем. Иначе гледам обърнахте темата на спор за ТЕАТРИ - вече сигурно 3-4 човека казаха, че или са били на театри, или са пускали пиеси през AI Засега вярвам май само на @Sea. Заяви го съвсем от нищото, без да дава някакви чаршафи обяснения като другите. Но, anyway, мафия ли ще играем, или ще ходим на пиески бе. Я се стегнете малко @Price и според мен Ангел я няма, защото потенциално може да ебе майката на мафията, ако например някой откаже ПРЕЛЪСТЯВАНЕ и отпадне, и после Ангела го върне. Та той ще знае цялата мафия бе Благодаря за метата, свършил работата на мафията с тоя анализ на гражданските роли. Това последното всъщност беше за разбора на Прайс. Quote
raquishi Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Тия анализи на роли никога не са вярни. Поне от сезоните, в които съм бил аз, тези анализатори никога не са прави. Все пак ролите са вкарани на случаен принцип, в присъствието на ветерана НЕШОВ, който е бдял за правотата на тегленето. Ама разкритието на Vesperlynd, че в разказа на Бауер за театралната постановка има изречение 1:1 с AI обяснението на гугъл е много притеснително. Vesperlynd 1 Quote
kabakov Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Е кое му е притеснително? Ако си бил на театър преразказваш със собствени думи. Шансът да съвпаднат с такива написани от AI е почти минимален. Интересното е защо още в ден 1 се почва с едни безсмилени чаршави за неща които никои не го интересуват и сам, в случая Бауър се набутва между шамарите? Като за начало глас за Бауър. Quote
ГодоЙ Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 7 hours ago, batistaheel said: Тия постове за театъри, филми, за мен са прийоми за отклоняване на номера. Подозрителни са ми. Много приказки за да ни замажат очите. Но ще го мисля утре когато има повече постове. За сега гласувам за Годой. Винаги тръгва едно подозрително към новите, без ясна причина, че те дори не са се разписали още и някои дори не знаят как се играе играта. Дай им време. Съмнителен си и този виц не е забавен. Пък и тази твоя стратегия да атакуваш първо новите не те отведе далеч в предния сезон. Новите трябва да се тестват за реакции, защото, ако са мафия, често замръзват и не знаят какво да правят, или правят грешки, които ги издават (Мадъра от миналия сезон 31 е доста впечатляващо изключение). Обяснявам и гласа си за Мадъра, този път сериозно. Първите постове и началото на играта дават информация, въпреки че @Jack Bauer твърди обратното. На мен ми направиха впечатление постовете на @wohov @TheGodmother, по различни причини. Wohov пусна ранен абсолютно неутрален пост и след това се покри. Дано днес да си активен, амиго, иначе подозренията остават. Първият пост на Мадъра ми се струва абсолютно премислен и внимателен. Казва, че е мирен гражданин, не като миналия път. Влиза в обяснителен режим без нужда. После твърди, че ще види дали ще разкрива предатели. Ами, всички ще видим. 17 minutes ago, raquishi said: Тия анализи на роли никога не са вярни. Поне от сезоните, в които съм бил аз, тези анализатори никога не са прави. Все пак ролите са вкарани на случаен принцип, в присъствието на ветерана НЕШОВ, който е бдял за правотата на тегленето. Ама разкритието на Vesperlynd, че в разказа на Бауер за театралната постановка има изречение 1:1 с AI обяснението на гугъл е много притеснително. Няма как да знаем дали Джак е червен, но за сметка на това @Vesperlynd излиза като непоклатим гражданин от този обмен. Колко болен параноик трябва да си, за да тестваш поста на Джак през AI Quote
hacky Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 18 minutes ago, raquishi said: Тия анализи на роли никога не са вярни. Поне от сезоните, в които съм бил аз, тези анализатори никога не са прави. Все пак ролите са вкарани на случаен принцип, в присъствието на ветерана НЕШОВ, който е бдял за правотата на тегленето. Ама разкритието на Vesperlynd, че в разказа на Бауер за театралната постановка има изречение 1:1 с AI обяснението на гугъл е много притеснително. Какво точно е притеснителното, защо на Джак ще му е да си измисля история, че е бил на театър, като това даже е било преди началото на сезона, никой не го е търсил за присъствие? Quote
ЧОТУДЕ Posted November 20, 2025 Author Posted November 20, 2025 (edited) Гласове към момента: Price (1) - Jericho TheGodmother (1) - ГодоЙ ГодоЙ (1) - batistaheel Jack Bauer (1) - kabakov Не са гласували: TheGodmother, Sea, LightOne, Vesperlynd, Jack Bauer, wohov, raquishi, Radox, hacky, Price За елиминация са необходими 8 гласа. Краен срок за гласуване - 22:00 часа на 20.11.2025. Edited November 20, 2025 by ЧОТУДЕ Quote
Sea Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Само още няколко неща искам да кажа по темата с театъра и спирам. 😂 Даже като приключим играта Олимпик може да дойде и да ми потвърди думите. Аз съм изключителен тетатрален фен и ходя често на театър. В БГ мама даже аз създавам и поддържам темата за театъра. Имам билети до края на януари, така че не е невъзможно и друг път да изчезна по това време, но ако има нещо винаги ще предупреждавам. ✌️ Като цяло, обаче аз не разбирам чак толкова какъв е проблемът някой да ходи/ да твърди, че ходи някъде. Защо би имало такова значение за играта? 🤔 Мен би ме усъмнило само ако някой е запододрян и супер мистериозно изчезне наведнъж... За броя на Мафиотите, супер невъзможно ми е да са само двама. Залагам също на трима, но според мен е възможно да има Новобранец. Също така кой каква роля ще има и дали ще има изобщо се пада случайно, но нали водещият избира участващите роли, ако правилно съм разбрала? Просто после се разпределят на случаен принцип. batistaheel, ГодоЙ and Radox 3 Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
wohov Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 Днес няма как да съм активен (Огито става на 39). Ще се опитам по-късно да прочета темата и да видя кой най-много се е изложил. Quote
ГодоЙ Posted November 20, 2025 Posted November 20, 2025 WhatsApp Video 2025-11-05 at 08.01.08_4a66c3b5.mp4 Quote
Recommended Posts