Jump to content

MAFIA 32: Traitors

ЧОТУДЕ

Recommended Posts

Posted

Ден първи, 22.42 е, а Хаки все още не е обявил роля. Леко ми е притеснено, няма да ви лъжа. 

Всичко останало си е по план - Радокс е бесен, че отново е факан гражданин без роля, Джерико си мина хумористичния първи пост. 

А как ще ми липсва Фарката... 

Posted
7 minutes ago, Jericho said:

Няма скучни момичета на Бонд.

Има малоумни, но това е съвсем друг казус.

Дай някое име, че ми стана интересно ( фен на 007, особено тези с Даниел Крейг)

Posted
Just now, Price said:

Радокс е бесен, че отново е факан гражданин

И ебан в гъза!

35izpu1.jpg

Posted

Здравейте на всички.

Нямам какво да го бавя.

Вдъхновен от тематиката на сезона, а също и брутално надъхан от снощния епизод на предаването, където Бачорката сам ги побърка всичките, сметнах, че нямам какво толкова да губя в настоящия сезон с ролята, която ми се падна.

Аз съм Новобранец.

Хубава роля, но нямам нито интерес, нито намерение да треперя цял сезон кога ще ме намерят. Пък като нищо и да ме гръмнат по погрешка. Затова свалям маските долу още в самото начало и да играем.

Гласувайте ме, ако имате топките. 

Ако отпадна, губя само мене си и без това не съм в мафиотския отбор все още. 

Ако ме оставите жив, пък можем да си спретнем едно интригуващо надиграване в търсене на бъдещите ми „колеги“.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Posted
2 minutes ago, Radox said:

И ебан в гъза!

Как виждаш до момента играта на Джак Бауер? Имайки предвид, че се познавате от 14 години. Успяваш ли да му разчетеш типичните граждански ходове или нещо лъха неприятно? 

Posted
2 minutes ago, Price said:

Как виждаш до момента играта на Джак Бауер? Имайки предвид, че се познавате от 14 години. Успяваш ли да му разчетеш типичните граждански ходове или нещо лъха неприятно? 

Не знам за Jack Bauer, но дай да коментираме играта на авера ти LightOne. Какво по дяволите е това???

Какъв новобранец, какви 5 лева? Това го е правил и в Сезон IX, когато беше гражданин, но се направи на интересен и в Ден 1 заяви, че е мафиот, за да търси някакви реакции и го елиминираха. Отново ли се опитва да направи това и тук?

35izpu1.jpg

Posted
1 minute ago, Vesperlynd said:

Дай някое име, че ми стана интересно ( фен на 007, особено тези с Даниел Крейг)

Най-великата е само една:

DR.jpg.5ec74e817f37e196a05117fb4ecd0d2c.jpg

2 minutes ago, Price said:

@Radox, тоя почна да троли. Да го метаме?

• Like 1
  • Wank 1
Posted
7 minutes ago, batistaheel said:

Би било яко да си върнеш вчерашния аватар (вече го видяхме), да подгрееш малко старстите, че току виж някой мафиот се разсеял и се разкрил неволно. :D 

Хахаха, не знаех, че сте го видели вече 😆 аз затова и го махнах, реших, че е неподходящ с оглед започващия сезон

• Like 1
Posted
Just now, Jericho said:

@Radox, тоя почна да троли. Да го метаме?

Бих. След всичко, което ми причини!

35izpu1.jpg

Posted
3 minutes ago, Radox said:

Не знам за Jack Bauer, но дай да коментираме играта на авера ти LightOne. Какво по дяволите е това???

Познавайки Лайта, със сигурност не е новобранец :D Не мога от един пост да изключа никакви варианти - мафиот, шериф, доктор. Просто да търси начин да бъде контроверсиален. Но съм готов да се обзаложа, че не е с ролята, която заявява директно. Вече каква точно е идеята - не се наемам да гадая. 

Posted
15 minutes ago, LightOne said:

Здравейте на всички.

Нямам какво да го бавя.

Вдъхновен от тематиката на сезона, а също и брутално надъхан от снощния епизод на предаването, където Бачорката сам ги побърка всичките, сметнах, че нямам какво толкова да губя в настоящия сезон с ролята, която ми се падна.

Аз съм Новобранец.

Хубава роля, но нямам нито интерес, нито намерение да треперя цял сезон кога ще ме намерят. Пък като нищо и да ме гръмнат по погрешка. Затова свалям маските долу още в самото начало и да играем.

Гласувайте ме, ако имате топките. 

Ако отпадна, губя само мене си и без това не съм в мафиотския отбор все още. 

Ако ме оставите жив, пък можем да си спретнем едно интригуващо надиграване в търсене на бъдещите ми „колеги“.

Ама то бъдещите ти колеги ти трябва да ги знаеш кои са… тоест само ние ще ги търсим, а ако не ги знаеш и ще ги търсиш, толкова си и Новобранец 😆

Posted

Аз съм от тези, които се стараят да се редовни и да следят темата през целия ден, ама пък сега и да си броим постовете, че да станат 10... 😂

На мен също биха ми били съмнителни хора, които изобщо не пишат или пускат по 1, 2 поста на ден, че в миналия сезон точно един такъв се оказа мафиот, но пък и не всеки може да е нонстоп на разположение. :)

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

Posted

Както и предположих, LightOne май не е дочел ролята до край, преди да я блъфира...

Най-лошото е, че за мен LightOne е гражданин, който прави някакви странни работи, и ако сега се опозори и отпадне по този начин, ще загубим един от по-адекватните членове на отбора ни рано-рано.

35izpu1.jpg

Posted
50 minutes ago, Price said:

Ден първи, 22.42 е, а Хаки все още не е обявил роля. Леко ми е притеснено, няма да ви лъжа. 

Всичко останало си е по план - Радокс е бесен, че отново е факан гражданин без роля, Джерико си мина хумористичния първи пост. 

А как ще ми липсва Фарката... 

Лайта ми взе шибания гимик, сега не знам как да започна деня.

• Haha 3
Posted

Добър вечер! Първо да обясня, защо пиша сега. След работа с жената отидохме на кино да гледаме римейка на Running Man. Как да и кажа, че съм се записал за МАФИЯ и че не мога да изляза?! Прожекцията беше от 20:00, излязохме от киното в 22:30 и сега, след като се прибрах, сядам да чета какво се е случило до момента. Специално за джерката,  който един път ми беше проверявал снимките дали не са от интернет, ще прикача билетите и снимка от залата :D 
Иначе отново съм в гражданския отбор, така че вече в 75% от сезоните, в които участвам, съм гражданя. Честно казано съм доволен, особено след предния сезон много ми хареса. Ще се постарая този път да не съм просто дух, който да добута почти до края на играта без да даде кой знае какво на отбора си. Пожелавам успех на всички и на чотудката, който се нагърби да води този тематичен сезон. 
Нахвърлям набързо по две думи за играчите, които ми правят впечатление в първите 2 часа:
Радокс - Този път хленченето му, че ОТНОВО е гражданин ми идва малко фалшиво. Много леко го прие. Винаги обръща масата и казва че НЯМА да играе, щото видиш ли, отново е гражданин. Спомена, че е по-спокоен, защото това е междинен, джобърски сезон преди коледния. Но какво от това, той няма да играе в Коледния сезон, а ще го води. Хм. 
Джерико - Смятам, че е гражданин. Невинният му граждански стил се отчита и в този сезон. 
Светлия(lightone) - Кво става ве?!Какъв новобранец, какви 5 лв?!Толкова е абсурдно това разкритие, че не му вярвам изобщо. Лайта е добър играч с множество сезони, абсурд просто така да се изхвърли. 
Останалите по-скоро имат по един-два поста където коментират външни неща, и задължителния пръв пост "здравейте, аз съм гражданин, добра игра на всички".

Spoiler

image.png.07724707a9008d33fef64b6139de2d52.pngimage.png.cfc9909da2cb35cba62af9c5c806e35c.pngimage.thumb.jpeg.fdce78cfd40814d1222a5920803f60f5.jpeg

Posted

Аз пък съм утре на театър от 19.30 ч., ако е такава практиката и аз ще кача билета... 🤣🤣🤣

Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред... 

Posted

Качи, нашата ясновидка Джерико ще види по него дали си гражданин или мафиот. 

Posted
1 hour ago, Radox said:

Както и предположих, LightOne май не е дочел ролята до край, преди да я блъфира...

Най-лошото е, че за мен LightOne е гражданин, който прави някакви странни работи, и ако сега се опозори и отпадне по този начин, ще загубим един от по-адекватните членове на отбора ни рано-рано.

Ако е гражданин, очаква мафията да го провери. Ще чакаме до утре и ако е жив ще го мислим тогава.

Глас за TheGodMother засега. Мадъра пак играе някакви майндгеймс ми се струва. Пък и играчи без аватар 62% id мафия. Factchecked.

Posted

Гласове към момента:

Price (1) - Jericho

TheGodmother (1) - ГодоЙ

Не са гласували:

TheGodmother, Sea, LightOne, Vesperlynd, Jack Bauer, batistaheel, wohov, kabakov, raquishi, Radox, hacky, Price

За елиминация са необходими 8 гласа.

Краен срок за гласуване - 22:00 часа на 20.11.2025.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Posted

Сезонът ни е като трима знойни финландци на риболов. На изгрев слънце единият казва: Не кълве. Към обед другият казва - Абе май си прав, че не кълве. На залез слънце третият им се скарва: Ами как ще кълве, като говорите през цялото време!

Posted
19 minutes ago, Sea said:

Аз пък съм утре на театър от 19.30 ч., ако е такава практиката и аз ще кача билета... 🤣🤣🤣

Херкулес в Зад Канала ли ще гледаш? 

Posted
14 minutes ago, Sea said:

Какво ще гледаш?

И аз бях тази вечер на театър, гледах Майстора и Маргарита, няма да качвам снимки защото не ми се занимава.

Но пиесата ме вдъхнови. За литературно необразованите, а във форума ни не липсват такива - става дума за дявола и свитата му от демони навлязъл в корумпираното през СССР общество на Москва, с цел да всяват хаос сред обществото.

Виждате ли паралела? В нашият форум, воден от корумпираната Хунта, няколко мафиота има сега тук целящи да всяват хаос. Е, аз вече видях до какво води това и няма да го позволя тук! Не и в BWC. Аз съм гражданинът ловец на демони. Аз съм Джак Бауър. 

Ден едно никога не издава нищо. Но Лайта тръгна интересно. Той си призна, че не му се играе и занимава много и е в сезона само от уважение към водещия. За тези, които не познават Lightone като играч, той е абсолютна дива карта и често прави странни, не винаги логични ходове, понякога такива, които само той си ги разбира. Смятам го за много добър играч, особено в по-късните етапи на играта, в момента хвърля яка контроверсия.

Ако тръгнем по тезата за броя на мафиотите, предвид по-малкия сезон, може би мафията е от двама + новобранец, ако вярваме, чв изобщо има такъв.

@LightOne, ташак ли си правиш???

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted

И raquishi, и Jack Bauer тръгват с чаршафи. Леко ме притесняват тези чаршафи, особено на Ракушката. Винаги може да е мафиотска тактика. Доброто ми познаване от 14 години на Jack Bauer пък, след този чаршаф, след този пост ми дава на скалата точно 50:50 да е мафиот или гражданин. @Jack Bauer, ловец на демони, или Ловец на демони си?

35izpu1.jpg

Posted
14 minutes ago, Jack Bauer said:

Какво ще гледаш?

И аз бях тази вечер на театър, гледах Майстора и Маргарита, няма да качвам снимки защото не ми се занимава.

Но пиесата ме вдъхнови. За литературно необразованите, а във форума ни не липсват такива - става дума за дявола и свитата му от демони навлязъл в корумпираното през СССР общество на Москва, с цел да всяват хаос сред обществото.

Виждате ли паралела? В нашият форум, воден от корумпираната Хунта, няколко мафиота има сега тук целящи да всяват хаос. Е, аз вече видях до какво води това и няма да го позволя тук! Не и в BWC. Аз съм гражданинът ловец на демони. Аз съм Джак Бауър. 

Ден едно никога не издава нищо. Но Лайта тръгна интересно. Той си призна, че не му се играе и занимава много и е в сезона само от уважение към водещия. За тези, които не познават Lightone като играч, той е абсолютна дива карта и често прави странни, не винаги логични ходове, понякога такива, които само той си ги разбира. Смятам го за много добър играч, особено в по-късните етапи на играта, в момента хвърля яка контроверсия.

Ако тръгнем по тезата за броя на мафиотите, предвид по-малкия сезон, може би мафията е от двама + новобранец, ако вярваме, чв изобщо има такъв.

@LightOne, ташак ли си правиш???

Според мен тов е много неподправен пост на Джак и според мен е на 95 от добрите.

1 hour ago, raquishi said:

Добър вечер! Първо да обясня, защо пиша сега. След работа с жената отидохме на кино да гледаме римейка на Running Man. Как да и кажа, че съм се записал за МАФИЯ и че не мога да изляза?! Прожекцията беше от 20:00, излязохме от киното в 22:30 и сега, след като се прибрах, сядам да чета какво се е случило до момента. Специално за джерката,  който един път ми беше проверявал снимките дали не са от интернет, ще прикача билетите и снимка от залата :D 
Иначе отново съм в гражданския отбор, така че вече в 75% от сезоните, в които участвам, съм гражданя. Честно казано съм доволен, особено след предния сезон много ми хареса. Ще се постарая този път да не съм просто дух, който да добута почти до края на играта без да даде кой знае какво на отбора си. Пожелавам успех на всички и на чотудката, който се нагърби да води този тематичен сезон. 
Нахвърлям набързо по две думи за играчите, които ми правят впечатление в първите 2 часа:
Радокс - Този път хленченето му, че ОТНОВО е гражданин ми идва малко фалшиво. Много леко го прие. Винаги обръща масата и казва че НЯМА да играе, щото видиш ли, отново е гражданин. Спомена, че е по-спокоен, защото това е междинен, джобърски сезон преди коледния. Но какво от това, той няма да играе в Коледния сезон, а ще го води. Хм. 
Джерико - Смятам, че е гражданин. Невинният му граждански стил се отчита и в този сезон. 
Светлия(lightone) - Кво става ве?!Какъв новобранец, какви 5 лв?!Толкова е абсурдно това разкритие, че не му вярвам изобщо. Лайта е добър играч с множество сезони, абсурд просто така да се изхвърли. 
Останалите по-скоро имат по един-два поста където коментират външни неща, и задължителния пръв пост "здравейте, аз съм гражданин, добра игра на всички".

Reveal hidden contents

Звучиш ми също много граждански и бих играл първите дни с теб. Отделно на мен Радокс също ми прозвуча фалшиво този път, прекалено леко се оплака, че нямал много да се раздава и не знам си какво, не ми звучи Радокс.

2 hours ago, Radox said:

Какъв новобранец, какви 5 лева? Това го е правил и в Сезон IX, когато беше гражданин, но се направи на интересен и в Ден 1 заяви, че е мафиот, за да търси някакви реакции и го елиминираха. Отново ли се опитва да направи това и тук?

Аз смятам, че е това точно, търси реакции и е гражданин… или иска да го свържем с това и да мислим, че търси реакции.

Posted

Абе никакъв Ловец не съм бе, даже ако не се лъжа, няма такава роля.

Гражданин съм.

Между другото, Лайта очевидно троли, ако беше наистина новобранец, и искаше да преебава мафията, вече да ни е казал кои са.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!