Jump to content

WWE RAW - 17 ноември 2025

Recommended Posts

Posted

JOHN CENA'S FINAL RAW
1763315991-873414-cs-054852-cenas-final-
Madison Square Garden - New York City, New York

First round match in the Last Time is Now Tournament - Gunther vs Je'Von Evans
1763319906-198154-20251110-raw-netflix-m

First round match in the Last Time is Now Tournament - Solo Sikoa vs. Mystery Opponent
1763319948-561671-screenshot-2025-11-16-

Women’s Intercontinental Title: Becky Lynch (c) vs. Maxxine Dupri
1763321957-444839-screenshot-2025-11-16-

Posted

Седемнайсет хиляди ЕКЗАЛТИРАНИ ФЕНА на СПОРТНАТА ЗАБАВА ще видят на живо последния RAW на Cena. :happy:

Posted

Доста чакан RAW днес. Дали може да видим open challenge за IC титлата от Cena днес? И опонент да е Punk.. Изхода май ще е ясен. Намеса на The Vision.

Spoiler

Backstage тази вечер ще са AJ Lee, Liv Morgan, Roman Reigns.

Posted

Спойлер за опонента на Solo:

Spoiler

Според Fightful, негов опонент ще бъде... Dolph Ziggler! 

Posted

Трипси беше All-In тоя епизод :D Много силен, почти без скип. И честито 9то завръщане на Роман за тази година.

• Upvote 2
  • Haha 1

Cigano300-1964132486595723292-ezgif.com-resize.gif.c5aea5d3b0ad1b282dae8233004afdc1.gif

Posted (edited)

Това беше най-големият mark out момент. ДЕВЕТАТА!

@StoneColdFaN

image.jpegimage.jpeg

Edited by neshev
  • Upvote 1
  • Haha 1
  • Wank 1
The Big Red Machine
Posted

IMG_1680.thumb.jpeg.4f054c2f9874a50e54f30eca6e47a1e2.jpeg

• Upvote 1
  • Haha 2
Posted

Не си бях спойлнал завръщанията и както Понетронката каза, беше all in.
Роман даже не го броя за завръщане. RAW достави удоволствие, което е важното за мен.

Последиците от него обаче не ми харесват, имаме абсолютния същия отбор за WARGAMES, който гледахме миналата година, само сменяме Сами с Коуди, което е все тая. 3ма от този отбор бяха и през 2022.

Силно се надявам Мистерио да си върне IC титлата на Survivor Series, но вероятно ще остане в Сина за Гюнтър.

• Upvote 2
Posted

Хубав RAW, но съм с леко смесени чувства.

Как може да похабят последното седмично шоу на Сина с такъв безмислен таг тийм мач!? Да даде реванш на Доминик и да ги гледаме отново 1 в 1 е достатъчен минус, но поне като за последен RAW можеше да го пуснат срещу някой с когото не са се били през тази година. Поне Фин Балър да беше, ако толкова искат да развиват тази история. Даваш тайтъл шот на Балър, вкарваш някаква интрига дали няма да се предадат с Доминик и готово. Вместо това трябваше да викаме за абсолютно негледаемия Рей. Добре че поне тази нощ не каза нищо за Еди.

Зиглър с топ завръщане. Винаги съм му бил фен и дори с еднократна изява пак предизвиква интерес в мен. Все още е ненадминат в селването и няма никой от младите надежди който да е близо до неговото ниво.

ЕйДжей Лий най-после реши да се появи след като нямаше никакво кейфейб обяснения защо липсва от екран откато победи на Wrestlepalooza. Добре сетъпнаха 1 в 1 мач с Беки след тази смяна на титлата. 

Гюнтер със старата песен е приятна изненада. С Джевон оправдаха очакванията и направиха доста добър мач. Самият Гюнтер никога не ми е бил особено интересен, но ако му подобрят още малко презентазията, визирам да направят по-политически некоректен образа му, ще бъде идеален.

Мейн ивент сегмента беше пълна лудница! Отборите са пълни със star power, единствено ме е яд че Сет е контузен и няма да може да тиймне с другият ми любимец Леснър. Отборите вече са наредени а има още 3 шоута до турнира, така че се надявам това да не е последният силен сегмент в билдъпа

• Upvote 3
Posted
24 minutes ago, Bobotsi said:

Как може да похабят последното седмично шоу на Сина с такъв безмислен таг тийм мач!?

В недалечното минало, така завършваше всеки втори RAW. :(

Posted

ШейнО в РъмбалО ще е марк аут. :wank:

image.jpeg

batistaheel
Posted

Този RAW изкърти! Беше нагрухан до пръсване. Много кечисти се завърнаха за едно шоу. 

Brock Lesnar никога не е бил във War Games, а в отбор не сме го гледали май от първите му години насам в компанията. Всички насраха при излизането на Брок Леснар, а после самият Леснар се видя в чудо със завръщащият се Ромай Рейнс. Двамата най-големи врагове отново се срещат. Леснар изкърти с тия суплекси, Коуди летеше много нависоко. :D Обаче всичко хубаво, но за пореден път братята Усо пак влизат в клетката, че миналата година ги гледахме заедно, не ми се гледат пак те, при положение, че в екипа на Вижън няма слаби мембъри. Май Логан Пол официално е член на стейбъла Вижън, поне така ги представиха. Сори за Остин Теорията, явно ще го освободят тихомълком. 

Максин Дюпри от мениджърка на оня скучен отбор, сега не мога да му се сетя името, от валетка на Алфа Академи, до интерконтинентален шампион. Дълъг път извървя, а и доста се е подобрила на ринга. Завръщането на Ей Джей Ли също беше топ. Бях забравил за нея и че я спрягат за war games. 

Враждата на Стефани Вакер и Ники Бела продължава. Тя Ники изнася враждата, тъй като Стефани не може да говори добре на английски. Явно няма да са част от War Games. Явно главните шампионки няма да са в мача и като цяло много талантливи пички остават извън клетката, които можеха да доставят, като Роксан Перез.

После Бейли и Лайра Валкирия в бекстейдж също бяха прекрасни. Учудената физиономия, която прави всеки път Лайра я прави още по красива. :wub: Още две талантливи мацки извън клетката. Букваш ги Зетя. :(

Тук бих тагнал Metzgermeister, но той гледа шоутата с един месец закъснение и не искам да му споилвам. :D Лекси беше в най-страхотната си форма от както се е завърнала. Облеклото, грима, промото, всичко беше топ. Толкова сияйна не съм я виждал от пандемията насам.  :wub: Моментът с Шарлот също беше силен, когато се прегръщаха, а Ийо Скай на свой ред прегърна Реа Рипли.

Отборният мач със Сина беше ок, добра препратка към старите дни. 

Ринг генерала се завърна в най-чудовищната си форма. Новата му стара музика е леш. Другата по ме кефеше. Дживонката е добър, но нямаше шанс срещу modern day Ric Flaire. :cool:

• Upvote 3
StoneColdFaN
Posted (edited)
6 hours ago, neshev said:

@StoneColdFaN

image.jpegimage.jpeg

Можеше и само с тая курва горе да мине, с купата спагети немаше нужда. :)

Edited by StoneColdFaN
  • Upvote 1
The Big Red Machine
Posted

От толкова голям избор на кечистки, как точно се спряха на Максин Дюпри с ИК титлата…

• Upvote 1
Posted
4 hours ago, The Big Red Machine said:

От толкова голям избор на кечистки, как точно се спряха на Максин Дюпри с ИК титлата…

Каквато титлата, такава и кечистката.

Posted

Като за последем мач на RAW, не ми се понрави да е таг мач. Ама и сигурно го предпазват да не стане някоя контузия в последния момент. :D

Posted

Последните два RAW-а доказват, че когато искат, могат да правят и добри шоута.

Преди да им извъртя един минет, откриванията на шоутата са пълна абоминация. Може ли да показваш как кечистите мъкнат куфари на път към залата. :lol: Вие ебете ли се, ве? Просто сравнете, с което и да е интро от attitude ерата и насам. Вини се дере "WELCOME EVERYONE TO MONDAY NIGHT RAW", пирото, ЕКЗАЛТИРАНИТЕ фенове. Еми, така могат да те надъхат за шибаното шоу.

Последният RAW мач на Cena беше перфектният house шоу мач. Тотално густо за публиката и зрителите. Мисля, че беше добър избор. Cena си изпълни хитовете, Judgment Day са топ heel-ове. Готин момент и за Sheamus и Rey. Еми, близо до максимума в тази ситуация. Вече започват да стават тегави тия мачове, защото се усеща края на Cena като активна част от компанията. Въобще краят на една ера в кеча. 

Maxxine спокойно може да вземе приза за най-подобрил се кечист. Спомням си публиката как тотално и сра на живота. Вини я викна супер зелена, направи първия си мач в живота на RAW. :D Но си скъса задника от бачкане и в момента е на едно много прилично ниво. Евала и на Becky, която я издигна последния месец. Но оттук почва тегавото, защото WWE не бръснат тия женски титли за слива и като нищо ще търка пейката. Дано греша.

Кур за deb rebel. Кур за Mercedes Mone. Антонин Дворжак е тук! Вдига аурата определено Gunther с оригиналния theme. Не смятам, че има по-подходящ човек да пенсионира Cena на този етап. Двамата са направени един за друг.

Финалният сегмент си беше чист флекс от страна на WWE. Не съм фен на WarGames и цялото форсиране на гимика, но не може да се отрече, че извадиха голямата артилерия тук и мачът ще е забава. 

• Thanks 1
Posted

Счупи се да сочи тоя маняк. :D

image.jpeg

• Upvote 2
Posted

• Upvote 3
The Olimpic Hero
Posted
21 hours ago, neshev said:

Преди да им извъртя един минет, откриванията на шоутата са пълна абоминация. Може ли да показваш как кечистите мъкнат куфари на път към залата. :lol: Вие ебете ли се, ве? Просто сравнете, с което и да е интро от attitude ерата и насам. Вини се дере "WELCOME EVERYONE TO MONDAY NIGHT RAW", пирото, ЕКЗАЛТИРАНИТЕ фенове. Еми, така могат да те надъхат за шибаното шоу.

По принцип съм съгласен, но тук идеята им е явно да има малко по-спортна/човешка/реалистична презентация на кечистите. 

Иначе и аз изгледах шоуто. Чудя се с пенсионирането на Сина дали ще бъде истинско пенсиониране и има ли такова нещо в кеча изобщо. За мен отговорът винаги е бил Не, но ще видим. Хубаво Сина казва, че иска да се оттегли, докато още го може, но когато минат 5-6 години и, когато се отвори възможност да бъде отново в най-голямата история на Кечмания, както Скалата го направи примерно на предната Мания, то тогава може и да се върне от пенсионирането. Или пък ако арабите в един момент му кихнат 10 милиона за един мач, или нещо подобно. Разбира се много зависи и от това как върви кино кариерата му, абе ще го кажа така, не мисля, че тази година е последният мач на Джон Сина. Иначе още малко за приноса му към кеча. За мен Сина е огромна легенда, на нивото на Hulk Hogan. Скалата и Остин също са големи легенди, но те бяха буквално по 3-4 години на върха, а Сина беше 15 години на върха, самият принос на Сина чисто към кеча е по-голям. 

Хареса ми завръщането на Долф Зиглър, винаги съм го харесвал. Продължавам да се питам защо не стана по-голяма звезда. Има всичко, уменията и харизмата. Вижте го и сега, той има абсолютно перфектния, класически кеч вид. 

Гюнтер с оригиналаната си музика буквално е класа отгоре. Вижте тук само колко много прави един theme за даден кечист, а за Гюнтер направо този theme е буквалкно 30-40% от образа, сериозно.

Може би ще пробвам да гледам Survivor Series: War Games, но генерално винаги тези мачове ми идват леко рандом, освен ако няма някаква много добра история, в която са намесени много хора, а чак такава в момента не виждам. 

• Upvote 2

Posted

Дано след този епизод да е утвърден за повечето фенове фактът, че Коди няма място в едно изречение с Роман. Просто Рейнс е на светлинни готини като излъчване и star power. Да, прави по 24 завръщания на година, парт таймър е и вероятно никога повече няма да го гледаме редовно по шоутата. Но човекът е на друго ниво. 

Не е истина колко са втръснали едно в едно с Брок, но реално изобщо не бих се изненадал, ако ги вкарат заедно на КМ. Реално тези четиримата от промо клиповета е логично да са в двата главни мача. Без значение в какви комбинации точно. 

Posted
1 hour ago, Price said:

Дано след този епизод да е утвърден за повечето фенове фактът, че Коди няма място в едно изречение с Роман. Просто Рейнс е на светлинни готини като излъчване и star power. Да, прави по 24 завръщания на година, парт таймър е и вероятно никога повече няма да го гледаме редовно по шоутата. Но човекът е на друго ниво. 

С кое скри шапката на Коуди точно на това шоу че съм пропуснал явно? :lol: