batistaheel Posted November 16 Posted November 16 Когато някой каже, че не пие кафе и аз съм така. Това за мен е нещо толкова натурално, като водата. Кафето ободрява, явно не сте пили хубаво кафе. Не знам, не мога да си го обясня. Без топла чаша кафе животът ми е безсмислен. Quote
hacky Posted November 16 Posted November 16 37 minutes ago, batistaheel said: Когато някой каже, че не пие кафе и аз съм така. Това за мен е нещо толкова натурално, като водата. Кафето ободрява, явно не сте пили хубаво кафе. Не знам, не мога да си го обясня. Без топла чаша кафе животът ми е безсмислен. Аз пия много кафе като теб 4-5 дневно гледам да не са много силни. Просто вкуса ми харесва. Пия го чисто и без захар. Проблема при мен е пристрастеността към други напитки(кола), въпреки, че пия без захар, защото не обичам сладките коли вече(пия реално пепси без захар, която за мен е топ напитката без захар. Даже жена ми се зариби по нея и вече не пие със захар), ясно ми е, че те са блъскани с другите вредни лайна. Така съм пристрастен обаче, че съм като пушачите с цигарите, трудно мога да спра. Особено когато спрях алкохола, се наливах с още повече кола, за да залъжа желанието да ми се пие алкохол. MJ23 and batistaheel 2 Quote
batistaheel Posted November 16 Posted November 16 12 minutes ago, hacky said: Аз пия много кафе като теб 4-5 дневно гледам да не са много силни. Просто вкуса ми харесва. Пия го чисто и без захар. Проблема при мен е пристрастеността към други напитки(кола), въпреки, че пия без захар, защото не обичам сладките коли вече(пия реално пепси без захар, която за мен е топ напитката без захар. Даже жена ми се зариби по нея и вече не пие със захар), ясно ми е, че те са блъскани с другите вредни лайна. Така съм пристрастен обаче, че съм като пушачите с цигарите, трудно мога да спра. Особено когато спрях алкохола, се наливах с още повече кола, за да залъжа желанието да ми се пие алкохол. Не се вини, ако от всичко се лишаваме, животът става безсмислен. То в наши дни кое не е вредно. Дори биото, не е никакво био, защото няма как да го осигурят за толкова масово производство. Един живот живеем, ако не си угаждаш...Аз не мога да спра сладкото колкото и да се мъча. Всеки си има нещо. Веднъж изкарах цяла седмица без никакво сладко. И дори това не ме отказа. Hachiko 1 Quote
Just a fan Posted November 17 Posted November 17 22 hours ago, batistaheel said: Когато някой каже, че не пие кафе и аз съм така. Това за мен е нещо толкова натурално, като водата. Кафето ободрява, явно не сте пили хубаво кафе. Не знам, не мога да си го обясня. Без топла чаша кафе животът ми е безсмислен. 10 години всеки ден си слагах капки за нос и реших, че няма да поемам риска да се пристрастявам към друго. Реших, че това, че съм свиня и едното шишенце Ксилометазолин на седмица са достатъчно вредни за мен и от друго се въздържах. Капките ги спрях, от месец време се опитвам да свалям и тумбака, така че ако успея ще ми се отвори пространство за нещо. batistaheel 1 Quote
batistaheel Posted November 17 Posted November 17 17 minutes ago, Just a fan said: 10 години всеки ден си слагах капки за нос и реших, че няма да поемам риска да се пристрастявам към друго. Реших, че това, че съм свиня и едното шишенце Ксилометазолин на седмица са достатъчно вредни за мен и от друго се въздържах. Капките ги спрях, от месец време се опитвам да свалям и тумбака, така че ако успея ще ми се отвори пространство за нещо. Пиши ако успееш. Аз пробвам от две години и резултатът е доста променлив. Quote
raquishi Posted November 17 Posted November 17 Аз по едно време се бях зарибил на енергиини. Пиех по 5-6 на седмица(не че е МНОГО, но пък и не е малко, изобщо). Това продължа около 2 години. Реално дори не ми доставяха някакъв тонус, пиех ги просто така, имах си любим "вкус", макар че винаги преобладаващия вкус на енергийните напитки е на урина. Пиех по две на ден, понякога, тогава често получавах сърцетуп. Пиех ги без да има някакъв смисъл от това. Тук споменавам, че често пия кола(да кажем 1 кенче на ден средно), която също съдържа кофеин и ми се натрупва доста. От около половин година ги спрях, след като бях на очен, и докато ми гледаше очите с оная хуйня, където ги гледа отблизо с една светлина, каза че имам разширени капиляри и ме пита дали имам високо кръвно. Усетих се, че вероятно става въпрос за пиенето ми на тези УРИНИ, и от нищото спрях да консумирам. Още от началото не усещах разлика, даже повечето сутрини съм по-бодър, от колкото когато удрях по едно хелче за добро утро. Цаката е да се наспиваш, ако редовно спиш по-малко от 6 часа(както мен), то нищо няма да ти помогне. Съветвам всеки да спре или да ограничи приема си на енергийни напитки, освен ако наистина му се налага да будува(има такива ситуации). MJ23, batistaheel and Jack Bauer 3 Quote
Bastian Posted November 18 Posted November 18 Никой не спомена класиката: Изоспорт! От дете до сега, сигурно съм изпил един тир. HEIDENREICH 1 Quote
Recommended Posts