Jump to content

Какви вредни напитки консумирате?

Hachiko

Recommended Posts

batistaheel
Posted

Когато някой каже, че не пие кафе и аз съм така. :blink: :ohmy: Това за мен е нещо толкова натурално, като водата. Кафето ободрява, явно не сте пили хубаво кафе. Не знам, не мога да си го обясня. Без топла чаша кафе животът ми е безсмислен. :D 

Posted
37 minutes ago, batistaheel said:

Когато някой каже, че не пие кафе и аз съм така. :blink: :ohmy: Това за мен е нещо толкова натурално, като водата. Кафето ободрява, явно не сте пили хубаво кафе. Не знам, не мога да си го обясня. Без топла чаша кафе животът ми е безсмислен. :D 

Аз пия много кафе като теб 4-5 дневно гледам да не са много силни. Просто вкуса ми харесва.

Пия го чисто и без захар.

Проблема при мен е пристрастеността към други напитки(кола), въпреки, че пия без захар, защото не обичам сладките коли вече(пия реално пепси без захар, която за мен е топ напитката без захар. Даже жена ми се зариби по нея и вече не пие със захар), ясно ми е, че те са блъскани с другите вредни лайна. Така съм пристрастен обаче, че съм като пушачите с цигарите, трудно мога да спра. Особено когато спрях алкохола, се наливах с още повече кола, за да залъжа желанието да ми се пие алкохол. :D

• Upvote 2
batistaheel
Posted
12 minutes ago, hacky said:

Аз пия много кафе като теб 4-5 дневно гледам да не са много силни. Просто вкуса ми харесва.

Пия го чисто и без захар.

Проблема при мен е пристрастеността към други напитки(кола), въпреки, че пия без захар, защото не обичам сладките коли вече(пия реално пепси без захар, която за мен е топ напитката без захар. Даже жена ми се зариби по нея и вече не пие със захар), ясно ми е, че те са блъскани с другите вредни лайна. Така съм пристрастен обаче, че съм като пушачите с цигарите, трудно мога да спра. Особено когато спрях алкохола, се наливах с още повече кола, за да залъжа желанието да ми се пие алкохол. :D

Не се вини, ако от всичко се лишаваме, животът става безсмислен. То в наши дни кое не е вредно. Дори биото, не е никакво био, защото няма как да го осигурят за толкова масово производство. Един живот живеем, ако не си угаждаш...Аз не мога да спра сладкото колкото и да се мъча. Всеки си има нещо. Веднъж изкарах цяла седмица без никакво сладко. И дори това не ме отказа. :D 

Posted

Кафе с меселе.. един конус за един тонус?

Just a fan
Posted
22 hours ago, batistaheel said:

10 години всеки ден си слагах капки за нос и реших, че няма да поемам риска да се пристрастявам към друго. Реших, че това, че съм свиня и едното шишенце Ксилометазолин на седмица са достатъчно вредни за мен и от друго се въздържах. :D Капките ги спрях, от месец време се опитвам да свалям и тумбака, така че ако успея ще ми се отвори пространство за нещо. :D 

• Haha 1
batistaheel
Posted
17 minutes ago, Just a fan said:

10 години всеки ден си слагах капки за нос и реших, че няма да поемам риска да се пристрастявам към друго. Реших, че това, че съм свиня и едното шишенце Ксилометазолин на седмица са достатъчно вредни за мен и от друго се въздържах. :D Капките ги спрях, от месец време се опитвам да свалям и тумбака, така че ако успея ще ми се отвори пространство за нещо. :D 

Пиши ако успееш. Аз пробвам от две години и резултатът е доста променлив. :D 

Posted

Аз по едно време се бях зарибил на енергиини. Пиех по 5-6 на седмица(не че е МНОГО, но пък и не е малко, изобщо). Това продължа около 2 години. Реално дори не ми доставяха някакъв тонус, пиех ги просто така, имах си любим "вкус", макар че винаги преобладаващия вкус на енергийните напитки е на урина. Пиех по две на ден, понякога, тогава често получавах сърцетуп. Пиех ги без да има някакъв смисъл от това. Тук споменавам, че често пия кола(да кажем 1 кенче на ден средно), която също съдържа кофеин и ми се натрупва доста. От около половин година ги спрях, след като бях на очен, и докато ми гледаше очите с оная хуйня, където ги гледа отблизо с една светлина, каза че имам разширени капиляри и ме пита дали имам високо кръвно. Усетих се, че вероятно става въпрос за пиенето ми на тези УРИНИ, и от нищото спрях да консумирам. Още от началото не усещах разлика, даже повечето сутрини съм по-бодър, от колкото когато удрях по едно хелче за добро утро. Цаката е да се наспиваш, ако редовно спиш по-малко от 6 часа(както мен), то нищо няма да ти помогне. Съветвам всеки да спре или да ограничи приема си на енергийни напитки, освен ако наистина му се налага да будува(има такива ситуации).

• Upvote 3
Posted

Никой не спомена класиката: Изоспорт! От дете до сега, сигурно съм изпил един тир.

• Upvote 1